You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 599
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
ok φίλερε μαν ξερεις ποσοι οχι μονο 30+ αλλα και 40 παιρνουν 500-600 ευρω?οι γυναικες για να ειναι σωστες πρεπει να τους αρκουν 2 πραγματα,ο αντρας να εχει μια δουλεια οποια να ναι(να κανει κατι δλδ) και δευτερον αν ειναι ανεργος να ψαχνει για να βρει να μη τεμπελιαζει,αμα ο ανεργος ψαχνει και δε τεμπελιαζει ή δουλευει ηδη με 500-600 ευρω ειναι μια χαρα,οι περισσοτεροι στη ελλαδα τοσα παιρνουν,2000 ευρω και πανω ειναι πολυ καλα λεφτα και πανω απο τον μεσο ορο και αμα οι γυναικες ψαχνουν μονο τετοιους λιπαμαι αλλα ειναι πουτανες στη ψυχη.
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
εγω ξυπναω πρωι αλλα δεν παιρνω πανω απο 700(με την αυξηση)Έχω τελείώσει πολυτεχνείο αδελφέ και πίστεψε με , δεν είναι μόνο θέμα σχολής . Άνθρωποι που συνεργάζομαι (κάποιοι ίσα ίσα που έχουν τελειώσει το λύκειο) που δεν φοβούνται να ξυπνίσουν το πρωί και δεν φοβούνται την δουλειά γενικώς ,να στο εξηγήσω απλά, τα 500-600 τα έχουν για χαρτζιλίκι.
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Και γιατί δεν κανείς και μια 2η δουλειά ;εγω ξυπναω πρωι αλλα δεν παιρνω πανω απο 700(με την αυξηση)
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
οχι να κανουμε και τριτη δουλειαΚαι γιατί δεν κανείς και μια 2η δουλειά ;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.292
- Πόντοι
- 3.656
εχει σημασια με ποσους εχει παει ? το θεμα ειναι να μην παει κατα την διαρκεια της σχεσης ( εκτος αν το ζευγαρι ειναι μερακληδες)
Και στη διάρκεια της σχέσης ας πάει .......... στα αρχίδια μας .........
Λες και εμείς δεν πάμε !!!!!
Οι περισσότερες γυναίκες όμως, δεν γαμιούνται καν ούτε με αυτόν που έχουν σχέση .... όσα θα ήθελε αυτός !!!!!!!
Σιγά μη γαμιούνται με άλλους.
Αν γαμιούνταν τόσο πολύ όλες, δεν θα υπήρχε τέτοια αγαμία. Ο πληθυσμός μισός μισός είναι .
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Τι ωρα ξυπνας?εγω ξυπναω πρωι αλλα δεν παιρνω πανω απο 700(με την αυξηση)
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Γιατί αρπάζεσαι ?οχι να κανουμε και τριτη δουλεια
Εξαρτάται τι θέλεις να κανείς με τα χρήματα που παίρνεις.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 1.406
σου ειπε 40? υπολογιζε 4000 στον θυληκο Σπαλιαρα επεσεςΗ νυν μου υποστηρίζει <= 40. Από αυτά που ακούω από τις φίλες της και κάτι που είδα στο κινητό της, την πιστεύω.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Νταξει αυτα ειναι προσωπικα γουσταεχει σημασια με ποσους εχει παει ? το θεμα ειναι να μην παει κατα την διαρκεια της σχεσης ( εκτος αν το ζευγαρι ειναι μερακληδες)
Αλλος θελει τη γυναικα παρθενα
Αλλος δεν εχει προβλημα να τη βγαλει στο κλαρι και να του τη γαμαν 20 τη μερα
Και ολες οι ενδιαμεσες καταστασεις
Προσωπικα πιστευω αν ειναι παρθενα αναποφευκτα θα σε κερατωσει καποια στιγμη για να δοκιμασει κατι διαφορετικο
Αλλα οχι και πουτανα
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.639
- Πόντοι
- 8.346
Είτε έχει φάει 20 ειτε 40 είτε 100, το θέμα είναι να ρθει χορτατη σε εμας.. για να έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχοΝταξει αυτα ειναι προσωπικα γουστα
Αλλος θελει τη γυναικα παρθενα
Αλλος δεν εχει προβλημα να τη βγαλει στο κλαρι και να του τη γαμαν 20 τη μερα
Και ολες οι ενδιαμεσες καταστασεις
Προσωπικα πιστευω αν ειναι παρθενα αναποφευκτα θα σε κερατωσει καποια στιγμη για να δοκιμασει κατι διαφορετικο
Αλλα οχι και πουτανα
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Αμα παραειναι χορτατη ομως, μαλλον ειναι αχορταγηΕίτε έχει φάει 20 ειτε 40 είτε 100, το θέμα είναι να ρθει χορτατη σε εμας.. για να έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχο
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 1.056
Μια χαρά. Όσο περισσότεροι , τόσο καλύτερα!!Η νυν μου υποστηρίζει <= 40. Από αυτά που ακούω από τις φίλες της και κάτι που είδα στο κινητό της, την πιστεύω.
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.775
- Πόντοι
- 216
Ιδού μια ρεαλιστική κι ενδιαφέρουσα απάντηση!Και στη διάρκεια της σχέσης ας πάει .......... στα αρχίδια μας .........
Λες και εμείς δεν πάμε !!!!!
Οι περισσότερες γυναίκες όμως, δεν γαμιούνται καν ούτε με αυτόν που έχουν σχέση .... όσα θα ήθελε αυτός !!!!!!!
Σιγά μη γαμιούνται με άλλους.
Αν γαμιούνταν τόσο πολύ όλες, δεν θα υπήρχε τέτοια αγαμία. Ο πληθυσμός μισός μισός είναι .
Ρε παιδιά το βλέπω κι απο αρκετες φίλες μου κιόλας ( που λέμε χύμα τις καφρίλες μας, δεν κρύβουμε και κάτι), οι περισσότερες γυναίκες δεν καίγονται τόσο για το γαμήσι όσο εμείς.
Αν καυλώσουν εγκεφαλικά, τότε δεν τις σταματάει τίποτα.
Λίγες φυσάν το γαμήσι και το κάνουν από σπορ για την καύλα τους.
Επίσης, εχω παρατηρήσει πως ερωτικά κάθε γυναίκα αγγίζει το peak της σε κάποια ηλικία (αναλόγως την καθεμία) και βρίσκεται σε διαρκή οίστρο για κάποιο περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ύστερα οι περισσότερες ρίχνουν κάπως τους ρυθμούς με τα χρόνια.
Ίσως να ανακαλύπτουν το σώμα και τα όρια τους, φαντάζομαι-χωρίς να ξέρω.
Τώρα όσο για το με πόσους έχει πάει κάποια....να σου πω γιατί δεν έχει καμμία σημασία αυτό? (για εμένα τουλάχιστον).
Χίλιες φορές καλύτερα να έχει πάει με 30 πχ που τους είχε γκόμενους και την γαμούσαν σταθερά για κάποιο διάστημα, παρά να χει πάει με 5 σε τουαλέτα κάποιου μπαρ.
Να χει γαμηθέι καλά, να το χει ζήσει ωραία, να έχει χορτάσει όμορφα, είναι καλύτερο απτο να είναι κακογαμημένη μεσ στο μεθύσι ή κοκκαλομένη.
Να ξέρει πως θέλει να γαμηθεί, να ξέρει τις λειτουργίες της, να βγάζει τα γούστα της ελεύθερα!
Βέβαια εννοείται πως και τα δύο σενάρια θα έχουν παίξει, το θέμα είναι να υπάρχει κάποια ισορροπία, καθώς:
Εάν έκανε μονο ξεπέτες μεθυσμένη είναι σχεδόν το ίδιο κακό με το να έχει πάει με 2-3 εντός πολύχρονων σχέσεων. Δεν έχει καταφέρει να ωριμάσει σεξουαλικά.
Προσωπικά το μόνο που θα με χαλούσε εμένα, είναι να έχει γαμηθεί με κάποιον φίλο ή γνωστό μου πριν (είμαι κομπλέξας, δεν πειράζει).
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.639
- Πόντοι
- 8.346
Σε έχασα ρε τυπεΑμα παραειναι χορτατη ομως, μαλλον ειναι αχορταγη
Μεγάλη αλήθεια αδερφέ μου..Είτε έχει φάει 20 ειτε 40 είτε 100, το θέμα είναι να ρθει χορτατη σε εμας.. για να έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχο
Οσα κέρατα έχω ακούσει από γνωστούς, την έπαθαν από τις "άπειρες".
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.639
- Πόντοι
- 8.346
Απο αυτούς αυτές με τις 1-2 μεγάλες σχέσεις. Αυτούς να φοβάσαι.Μεγάλη αλήθεια αδερφέ μου..
Οσα κέρατα έχω ακούσει από γνωστούς, την έπαθαν από τις "άπειρες".
Αν ο άλλος έχει κάνει την ζωή του δν έχεις να φοβάσαι κάτι
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
υπαρχει ενα μοτιβο συμπεριφοραςΕίτε έχει φάει 20 ειτε 40 είτε 100, το θέμα είναι να ρθει χορτατη σε εμας.. για να έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχο
αν πας να πιασεις δουλεια και μαθουν οτι εκλεψες απο τους προηγομενους εργοδοτες σου δε θα σε προσλαβουν γιατι θα φοβηθουν οτι θα το ξανακανεις
αν μια γυναικα εχει παει με παρα πολλους ανδρες σημαινει οτι της αρεσει να γαμιετε με πολλους και ΘΑ της αρεσει να γαμιετε με πολλους
τωρα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και δε μα αρεσει να γενικευω αλλα καποια πραγματα ειναι ιδια
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 69