Κύριοι....
Χάλασε η κενωνία ....
Όχι που ήταν ποτέ της προκοπής.
Αλλά σε 1 site όπως τούτο δω μέσα, εκπλήσσομαι για το πόσο καλά παιδιά σαν κι εμάς υπάρχουν.
Κ μπράβο μας !
Έχουμε τη γυναίκα μας ή τη γκόμενά μας, που θέλουμε να ξέρουμε βαθειά μέσα μας ότι είναι καθώς πρέπει, κ ερωτοτροπουμε με εκδιδόμενες όπου η πάστα τους στη χώρα τους έχει εκλείψει προ πολλών ετών και κάνουν αυτή τη δουλειά.
Όπως τα έχουν καταφέρει οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα, μόνο αν έχεις γκομενα, κ να το ξέρει η δική σου ότι το χώνεις όπου γουστάρεις και ότι ώρα θες θα είναι πιο αφοσιωμένη !
Στη Ρωσία, όλοι έχουν τα σπίτια τους αλλά κ καμιά σαν αυτές που μας επισκέπτονται δω μέσα, για το έξτρα τους, κ δεν φέρνει κανείς αντιρρήσεις. Διότι είναι κουλτούρα.
Υπάρχουν κουλτούρες που ακόμα κ σήμερα, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, κτλ....όπου ο άντρας αν θελήσει να ξενογαμησει μπορεί να έχει τη γυναίκα κορώνα με τα παιδιά μαζί, κ ανακοινώνει στη γυναίκα ότι έχει κ μία άλλη ακόμα για δεύτερη. Το θέμα είναι πόσο θα συμφωνήσουν οι γυναίκες αναμεταξύ τους σ αυτό.
( η γκομενα, πάντα με το αζημίωτο φυσικά...)
Το έχω ακούσει, αλλά και το είδα κιόλας μπροστά μου σε boattrip που πήγαμε με τη δική μου στο Cesme !
2 γυναίκες δεν είναι πρόβλημα.
Ο άντρας είναι πολυγαμικο ζώον.
Αρκεί να τα βρίσκουν όλοι αναμεταξύ τους.
Πήγαινε τώρα εσύ στο Ελλαντα και πες έτσι στη δική σου.....
Ότι την θες πιο πολύ απ ότι αυτή, κ θα σε βγάλει κ άρρωστο κιόλας.
Τι κάθε μέρα ; ναι μωρή....
Κ οι κυρίες οι περισσότερες που γνωρίζουμε απ τα γραφεία, έχουν μεγαλώσει και ξέρουν αυτή την κουλτούρα. Κ ας μας το παίζουν ότι ψάχνουν το πρίγκιπα.
Μας κοροϊδεύουνόλες βρε....
Με τη γυναίκα δεν πρόκειται να βρει άκρη κανείς ποτέ.
Γι αυτό είμαστε σ αυτό το site, διότι είμαστε πολυγαμικοι....
Όσο Καλή κ ναναι μία γυναίκα, της αξίζει το κέρατο και το χαστούκι.
Ναι αλλά ποιος της το δίνει...
Κ πως....
Αυτό είναι θέμα προσωπικό
Χρατς Χρουτς