Νέα

Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 599
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.062
Πόντοι
1.046
Φίλε .... γελάει με κολλητές .... αδελφή κτλ .... και διηγείται τις αντιδράσεις σου ....

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ .....

Σε ρίχνει . ΕΣΕΝΑ ΡΙΧΝΕΙ .

take it ... or leave it ....
Δεν αμφιβάλω σε αυτό π λες αλλά είναι το βίτσιο μου

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Είτε έχει φάει 20 ειτε 40 είτε 100, το θέμα είναι να ρθει χορτατη σε εμας.. για να έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχο
δεν ισχυει εδω

οπως μαθει ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει (σχεδον) ποτε

αν φορτωθεις το χιλιοχυμενο παρταλι που το παρτουζωνε ολη η πολη και περιμενεις να αλλαξε και να εχει ματια μονο για εσενα επειδη χορτασε πουτσα πας καρφι για cuckold

θα μου πεις ναι ξερω περιπτωσεις...οκ ειναι καποιες ελαχιστες και συνηθως οσο κραταει ο "ερωτας" τα λεφτα η η αναγκες της

μολις αρχισουν οι ανασφαλειες αρχιζει και το παλια μου τεχνη κοσκινο

τεσπα οπως την βρισκει καθενας δεν υπαρχει θεμα στα παπαρια μας...εγω προσωπικα απο εγωισμο και μονο παντως δεν θα τριγυρνουσα με καποια που την εχουν παρει και τα δεντρα :undecided:

Leone7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2023
Like
87
Πόντοι
0
Αν έλεγε ότι έχει κάνει αρκετές παρτούζες, θα δεχόμασταν γάμο, οικογένεια;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.637
Πόντοι
8.346
δεν ισχυει εδω

οπως μαθει ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει (σχεδον) ποτε

αν φορτωθεις το χιλιοχυμενο παρταλι που το παρτουζωνε ολη η πολη και περιμενεις να αλλαξε και να εχει ματια μονο για εσενα επειδη χορτασε πουτσα πας καρφι για cuckold

θα μου πεις ναι ξερω περιπτωσεις...οκ ειναι καποιες ελαχιστες και συνηθως οσο κραταει ο "ερωτας" τα λεφτα η η αναγκες της

μολις αρχισουν οι ανασφαλειες αρχιζει και το παλια μου τεχνη κοσκινο

τεσπα οπως την βρισκει καθενας δεν υπαρχει θεμα στα παπαρια μας...εγω προσωπικα απο εγωισμο και μονο παντως δεν θα τριγυρνουσα με καποια που την εχουν παρει και τα δεντρα :undecided:
Δν μπορώ να διαφωνήσω φιλτατε. Κανείς μας νομίζω δεν θα φορτωνοταν μια που όλοι ξέρουν τι απόχρωση έχουν τα μουνοχειλα της.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δν μπορώ να διαφωνήσω φιλτατε. Κανείς μας νομίζω δεν θα φορτωνοταν μια που όλοι ξέρουν τι απόχρωση έχουν τα μουνοχειλα της.
Tην Καλημερα μου Φιλε Michael...αμα η τουρτα ειναι καλη τρωνε ολοι....αν ειναι μαπα την τρως μονο σου.....
υσ.στα γενεθλια της ολο τετοια τουρτα της αγοραζα....να δεις με τι λυσσα την ετρωγε...!!!!!
Last-Shot-Theme-Cake-from-TC-500x500.jpg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.637
Πόντοι
8.346
Tην Καλημερα μου Φιλε Michael...αμα η τουρτα ειναι καλη τρωνε ολοι....αν ειναι μαπα την τρως μονο σου.....
υσ.στα γενεθλια της ολο τετοια τουρτα της αγοραζα....να δεις με τι λυσσα την ετρωγε...!!!!!
Last-Shot-Theme-Cake-from-TC-500x500.jpg
Nice touch τα τρίμματα σοκολάτας στα αρχιδια.
Be a man

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Θεμα για πολυ γελοιο....το παρελθον καθε γκομενας εν ετοι 2018!!!!!
Με ποσους λεει η συντροφος-γυναικα-γκομενα-κοπελας σας οτι εχει παει πριν απο σας;
Η νυν δικια μου εχει αναφερει 6 ακομα, η πρωην μιλαγε για 8 μια παλαιοτερη σχεση ειχε κανει λογο για μονο 3 εως τα 29 της εγω παλι πιστευω στον κανονα του συν 7 οτι σου λεει η αλλη προσθετης αλλους επτα (μου το ειχε πει μια περιστασιακη "φιλη" πριν καποια χρονια).
Οσι εχετε ορεξη για το νημα αναφερετε και οτι αλλο σχετιζετε με το ολο θεμα
καλό είναι να μην κάνεις ερωτήσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς την απάντηση, και τι εννοω.... αν σου πει λίγους δεν θα έχει την εμπειρία να κρίνει αυτό που της δίνεις. Αν πει πολλούς μπορεί πάλι να σε θεωρεί ψιλο ξενερωτο σε σχέση με αυτό που ενδεχομένως είχε ζήσει στο παρελθόν. Οπότε τι την κάνεις την ριμάδα την ερώτηση? Ας το να αιωρείται.....

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Μιας και το νήμα έχει πάει απο το με πόσους έχει πάει μέχρι το πότε και αν θα φάμε κέρατο, να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου.
Αν πέσει δίπλα στις γυναίκες μας τύπος, ο οποίος θα λάβει το δικαίωμα απο την δικιά μας να πεί την παραπανίσια κουβέντα, και αρχίσει να αποθεώνει απο το πρωί μέχρι το βράδυ και για καιρό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το φάμε το κέρατο. Και κυρίως αυτά γίνονται στις δουλειές τους.
Αλλά για μένα όλα ξεκινάνε απο το τι δικαίωμα θα δώσει στον επίδοξο τρίτο, η δικιά μας. Οι παλιοί πάντως λέγανε οτι, άμα της γυναίκας της μυρίσει ξένο αρχίδι, θα το τσιμπήσει κιόλας.
Άσε που πιστεύω οτι ακόμα κι αυτοί που τους αρέσει να τους πηδιούνται οι γυναικες τους, δεν νομίζω να τους άρεσε να τους απατάνε. Με την συνολική έννοια της λέξης απάτης.

Όσον αφορά το με πόσους, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία για μένα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ρωτήσεις ή να μπείς στο τρυπάκι να μάθεις. Άλλος την θέλει παρθένα κι άλλος όσους περισσότερους τόσο καλλίτερα. Ο καθένας οτι του αρέσει.Το θέμα είναι τώρα που είναι μαζί σου, να είναι μαζί σου απο επιθυμία και όχι απο συμβιβασμό.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
καλό είναι να μην κάνεις ερωτήσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς την απάντηση, και τι εννοω.... αν σου πει λίγους δεν θα έχει την εμπειρία να κρίνει αυτό που της δίνεις. Αν πει πολλούς μπορεί πάλι να σε θεωρεί ψιλο ξενερωτο σε σχέση με αυτό που ενδεχομένως είχε ζήσει στο παρελθόν. Οπότε τι την κάνεις την ριμάδα την ερώτηση? Ας το να αιωρείται.....
δεν τα ρωτας αυτα ρε σεις

τι θα ρωτησεις? με ποσους εχει παει? αυτο ειναι τερμα θλιβερο καημενια μιζερια αυτοταπεινωση κλπ και φαινεσαι και ανασφαλης ψυχακιας :undecided:

Ρε τι είναι αυτό το κανάλι?
:2funny::headbang:

White trush,Ρωσόφιλοι,μπούστηδες ΚΚΚ......

:jerking:
δεν ξερω στο efukt το ειχα βρει :coffee:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Μιας και το νήμα έχει πάει απο το με πόσους έχει πάει μέχρι το πότε και αν θα φάμε κέρατο, να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου.
Αν πέσει δίπλα στις γυναίκες μας τύπος, ο οποίος θα λάβει το δικαίωμα απο την δικιά μας να πεί την παραπανίσια κουβέντα, και αρχίσει να αποθεώνει απο το πρωί μέχρι το βράδυ και για καιρό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το φάμε το κέρατο. Και κυρίως αυτά γίνονται στις δουλειές τους.
Αλλά για μένα όλα ξεκινάνε απο το τι δικαίωμα θα δώσει στον επίδοξο τρίτο, η δικιά μας. Οι παλιοί πάντως λέγανε οτι, άμα της γυναίκας της μυρίσει ξένο αρχίδι, θα το τσιμπήσει κιόλας.
Άσε που πιστεύω οτι ακόμα κι αυτοί που τους αρέσει να τους πηδιούνται οι γυναικες τους, δεν νομίζω να τους άρεσε να τους απατάνε. Με την συνολική έννοια της λέξης απάτης.

Όσον αφορά το με πόσους, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία για μένα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ρωτήσεις ή να μπείς στο τρυπάκι να μάθεις. Άλλος την θέλει παρθένα κι άλλος όσους περισσότερους τόσο καλλίτερα. Ο καθένας οτι του αρέσει.Το θέμα είναι τώρα που είναι μαζί σου, να είναι μαζί σου απο επιθυμία και όχι απο συμβιβασμό.
Συμφωνώ στο 90%

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
παντως σε οσες εσκασα μυτη ετσι ξερανε οτι ειμαι ο Αντρας της Ζωης τους....τα ματια τους δεν ξαναπαιξανε....ισως το ανεμελο λουκ...ισως η τρυφεροτητα που εδειχνα στο αρνακι τις καθηλωνε...
50931849_116335792770094_2904179037369671642_n.jpg

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.775
Πόντοι
216

Μεγάλα δίκια εδώ.
Απλά να παραθέσω πως η παρουσία του 'επίδοξου τρίτου' γενικά είναι δεδομένη στην καθημερινότητα οποιασδήποτε γυναίκας που είναι έστω και λίγο εμφανίσημη.
Πάντα υπάρχει κάπου, κι ας μην τον βλέπουμε-είναι σαν τις κατσαρίδες.
Το θέμα είναι -όπως πολύ σωστά έθεσες-το δικαίωμα που θα του δοθεί.
Και σ αυτό, έχω παρατηρήσει πως μια άβγαλτη γυναίκα θα του το παραχωρήσει πολύ πιο εύκολα, ίσως κι άθελα της-είτε απο αμηχανία, είτε από απλή ηλιθιότητα αρχικά. Και είναι απλά θέμα χρόνου να σοβαρέψει.

Θυμάμαι κάποτε ήμουν με μια καλή μεν τύπισσα, άβγαλτη απο χωριό δε. Είχαμε πάει σ ένα αφτεράδικο με μια φίλη της, και σε κάποια φάση πήγε να πιάσει ένα σκαμπώ από παραδιπλανή παρέα που ήταν δυο λιαρδομένα λιγούρια.
Οι τύποι της είχαν πιάσει την κουβέντα κανονικότατα, κι αυτή καθόταν και απαντούσε. Το τραγικό δε, είναι οτι οι τύποι ήταν κάτι χοντροί σάπιοι, δηλαδή δεν ήταν τίποτα παίκτουρες. Παρόλ αυτά η άλλη ντρεπόταν να πάρει την καρέκλα και να φύγει.
Ξενέρωσα εντελώς, ήπια το ποτό μου, το πλήρωσα κι έφυγα αφήνοντας τες στα κρύα του λουτρού.
Έβαλα το κινητό μου στο αθόρυβο, έκανα την καρδιά μου πέτρα να μην κοιτάξω μέχρι την άλλη ημέρα το πρωί.
46 αναπάντητες, και 11 μυνήματα σεντόνια. Είναι να κάτσεις ν ανοίξεις κουβέντα?
Εάν η άλλη δεν καταλαβαίνει από μόνη της κάποια βασικά, κανένα νόημα δεν έχει-καρδιά πέτρα, και βουρ παρακάτω.

Για το στόρυ της υπόθεσης :

Ύστερα απο 2 αποτυχημένες σχέσεις με αντίστοιχης της φάσης γκόμενους, κατέληξε εν τέλει παντρεμένη μ έναν κοντούλη χονδρό που τρώει και παντόφλα κιόλας. Τι σας λέει αυτό?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ένα ποσοστό είναι έτσι σίγουρα

Άλλες έχουν πάει μόνο με τις 1,2,3 σχέσεις που έκαναν

Άλλες λένε ότι πάνε με πολλούς...το παίζουν απελευθερωμένες και καλά...αλλά έχουν να γαμηθούν...απ'τα 20 και ντρέπονται να το λένε
Πανω απο 30 χρονων η μεση ελευθερη γυναικα εχει παει με πολυ πανω απο 30 αντρες.

Εσυ λες 30+ εχουν παει με 2-3 σχεσεις και αλλες λεει εχουν να πανε απο τα 20 τους.

Γι ακομη μια φορα κοιμασαι ορθιος. Γι αυτο γαμανε ολοι εκτος απο εσενα.

Ειπαμε οτι λες, τα αναποδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom