dhalsim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2016
- Like
- 4.388
- Πόντοι
- 441
Τα περισσότερα νεαρε τις τα έμαθα εγω.Να είσαι καλά.Πώς ήταν στο κρεβάτι όταν γνωριστήκατε; Δύσκολο να ήταν καλή με μόνη εμπειρία ένα χλεχλέ
Τα περισσότερα νεαρε τις τα έμαθα εγω.Να είσαι καλά.Πώς ήταν στο κρεβάτι όταν γνωριστήκατε; Δύσκολο να ήταν καλή με μόνη εμπειρία ένα χλεχλέ
Δεν αμφιβάλω σε αυτό π λες αλλά είναι το βίτσιο μουΦίλε .... γελάει με κολλητές .... αδελφή κτλ .... και διηγείται τις αντιδράσεις σου ....
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ .....
Σε ρίχνει . ΕΣΕΝΑ ΡΙΧΝΕΙ .
take it ... or leave it ....
Να είσαι καλά, επίσης.Να είσαι καλά με έκανες και γελασα
δεν ισχυει εδωΕίτε έχει φάει 20 ειτε 40 είτε 100, το θέμα είναι να ρθει χορτατη σε εμας.. για να έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχο
σιγουρη επιτυχιαΑν έλεγε ότι έχει κάνει αρκετές παρτούζες, θα δεχόμασταν γάμο, οικογένεια;
Δν μπορώ να διαφωνήσω φιλτατε. Κανείς μας νομίζω δεν θα φορτωνοταν μια που όλοι ξέρουν τι απόχρωση έχουν τα μουνοχειλα της.δεν ισχυει εδω
οπως μαθει ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει (σχεδον) ποτε
αν φορτωθεις το χιλιοχυμενο παρταλι που το παρτουζωνε ολη η πολη και περιμενεις να αλλαξε και να εχει ματια μονο για εσενα επειδη χορτασε πουτσα πας καρφι για cuckold
θα μου πεις ναι ξερω περιπτωσεις...οκ ειναι καποιες ελαχιστες και συνηθως οσο κραταει ο "ερωτας" τα λεφτα η η αναγκες της
μολις αρχισουν οι ανασφαλειες αρχιζει και το παλια μου τεχνη κοσκινο
τεσπα οπως την βρισκει καθενας δεν υπαρχει θεμα στα παπαρια μας...εγω προσωπικα απο εγωισμο και μονο παντως δεν θα τριγυρνουσα με καποια που την εχουν παρει και τα δεντρα
Μ βγήκε ο καφές απ'την μύτη.σιγουρη επιτυχια
Tην Καλημερα μου Φιλε Michael...αμα η τουρτα ειναι καλη τρωνε ολοι....αν ειναι μαπα την τρως μονο σου.....Δν μπορώ να διαφωνήσω φιλτατε. Κανείς μας νομίζω δεν θα φορτωνοταν μια που όλοι ξέρουν τι απόχρωση έχουν τα μουνοχειλα της.
Nice touch τα τρίμματα σοκολάτας στα αρχιδια.Tην Καλημερα μου Φιλε Michael...αμα η τουρτα ειναι καλη τρωνε ολοι....αν ειναι μαπα την τρως μονο σου.....
υσ.στα γενεθλια της ολο τετοια τουρτα της αγοραζα....να δεις με τι λυσσα την ετρωγε...!!!!!
Καλλιτεχνικη τουρτα....χαχαχχαχααNice touch τα τρίμματα σοκολάτας στα αρχιδια.
Be a man
καλό είναι να μην κάνεις ερωτήσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς την απάντηση, και τι εννοω.... αν σου πει λίγους δεν θα έχει την εμπειρία να κρίνει αυτό που της δίνεις. Αν πει πολλούς μπορεί πάλι να σε θεωρεί ψιλο ξενερωτο σε σχέση με αυτό που ενδεχομένως είχε ζήσει στο παρελθόν. Οπότε τι την κάνεις την ριμάδα την ερώτηση? Ας το να αιωρείται.....Θεμα για πολυ γελοιο....το παρελθον καθε γκομενας εν ετοι 2018!!!!!
Με ποσους λεει η συντροφος-γυναικα-γκομενα-κοπελας σας οτι εχει παει πριν απο σας;
Η νυν δικια μου εχει αναφερει 6 ακομα, η πρωην μιλαγε για 8 μια παλαιοτερη σχεση ειχε κανει λογο για μονο 3 εως τα 29 της εγω παλι πιστευω στον κανονα του συν 7 οτι σου λεει η αλλη προσθετης αλλους επτα (μου το ειχε πει μια περιστασιακη "φιλη" πριν καποια χρονια).
Οσι εχετε ορεξη για το νημα αναφερετε και οτι αλλο σχετιζετε με το ολο θεμα
Ρε τι είναι αυτό το κανάλι?σιγουρη επιτυχια
δεν τα ρωτας αυτα ρε σειςκαλό είναι να μην κάνεις ερωτήσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς την απάντηση, και τι εννοω.... αν σου πει λίγους δεν θα έχει την εμπειρία να κρίνει αυτό που της δίνεις. Αν πει πολλούς μπορεί πάλι να σε θεωρεί ψιλο ξενερωτο σε σχέση με αυτό που ενδεχομένως είχε ζήσει στο παρελθόν. Οπότε τι την κάνεις την ριμάδα την ερώτηση? Ας το να αιωρείται.....
δεν ξερω στο efukt το ειχα βρειΡε τι είναι αυτό το κανάλι?
White trush,Ρωσόφιλοι,μπούστηδες ΚΚΚ......
Συμφωνώ στο 90%Μιας και το νήμα έχει πάει απο το με πόσους έχει πάει μέχρι το πότε και αν θα φάμε κέρατο, να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου.
Αν πέσει δίπλα στις γυναίκες μας τύπος, ο οποίος θα λάβει το δικαίωμα απο την δικιά μας να πεί την παραπανίσια κουβέντα, και αρχίσει να αποθεώνει απο το πρωί μέχρι το βράδυ και για καιρό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το φάμε το κέρατο. Και κυρίως αυτά γίνονται στις δουλειές τους.
Αλλά για μένα όλα ξεκινάνε απο το τι δικαίωμα θα δώσει στον επίδοξο τρίτο, η δικιά μας. Οι παλιοί πάντως λέγανε οτι, άμα της γυναίκας της μυρίσει ξένο αρχίδι, θα το τσιμπήσει κιόλας.
Άσε που πιστεύω οτι ακόμα κι αυτοί που τους αρέσει να τους πηδιούνται οι γυναικες τους, δεν νομίζω να τους άρεσε να τους απατάνε. Με την συνολική έννοια της λέξης απάτης.
Όσον αφορά το με πόσους, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία για μένα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ρωτήσεις ή να μπείς στο τρυπάκι να μάθεις. Άλλος την θέλει παρθένα κι άλλος όσους περισσότερους τόσο καλλίτερα. Ο καθένας οτι του αρέσει.Το θέμα είναι τώρα που είναι μαζί σου, να είναι μαζί σου απο επιθυμία και όχι απο συμβιβασμό.
Μεγάλα δίκια εδώ.Μιας και το νήμα έχει πάει απο το με πόσους έχει πάει μέχρι το πότε και αν θα φάμε κέρατο, να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου.
Αν πέσει δίπλα στις γυναίκες μας τύπος, ο οποίος θα λάβει το δικαίωμα απο την δικιά μας να πεί την παραπανίσια κουβέντα, και αρχίσει να αποθεώνει απο το πρωί μέχρι το βράδυ και για καιρό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το φάμε το κέρατο. Και κυρίως αυτά γίνονται στις δουλειές τους.
Αλλά για μένα όλα ξεκινάνε απο το τι δικαίωμα θα δώσει στον επίδοξο τρίτο, η δικιά μας. Οι παλιοί πάντως λέγανε οτι, άμα της γυναίκας της μυρίσει ξένο αρχίδι, θα το τσιμπήσει κιόλας.
Άσε που πιστεύω οτι ακόμα κι αυτοί που τους αρέσει να τους πηδιούνται οι γυναικες τους, δεν νομίζω να τους άρεσε να τους απατάνε. Με την συνολική έννοια της λέξης απάτης.
Όσον αφορά το με πόσους, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία για μένα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ρωτήσεις ή να μπείς στο τρυπάκι να μάθεις. Άλλος την θέλει παρθένα κι άλλος όσους περισσότερους τόσο καλλίτερα. Ο καθένας οτι του αρέσει.Το θέμα είναι τώρα που είναι μαζί σου, να είναι μαζί σου απο επιθυμία και όχι απο συμβιβασμό.
νομιίζω μας έχετε παρεξηγήσει.Έχουν αρμέξει πολλές πουτσες οι ελλεινιδες αλλά στο χορηγό λένε πάντα ότι έχουν πάει με ένα άντε 3 το πολυ
Πανω απο 30 χρονων η μεση ελευθερη γυναικα εχει παει με πολυ πανω απο 30 αντρες.Ένα ποσοστό είναι έτσι σίγουρα
Άλλες έχουν πάει μόνο με τις 1,2,3 σχέσεις που έκαναν
Άλλες λένε ότι πάνε με πολλούς...το παίζουν απελευθερωμένες και καλά...αλλά έχουν να γαμηθούν...απ'τα 20 και ντρέπονται να το λένε