BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αμα παρει 10 εκ.. σιγα μην δικαιολογειται... κ αμα δεν της αρεσει τζους.. χαχαχα
Ρε φιλε παραξενη ψηφοφορια εβαλες...Γιατι δε λες ευθεως με ποσα χρηματα δεχεσαι να σε γαμησουν παρα το φερνεις πλαγιως?
Ας πω κι εγω την ιστορια μου εδω...Προχθες ημουν παραλια και καθοτανε δυο γκομενες στη διπλα ομπρελα καθοτανε 2 γκομενες...η μια γυριζε που και που και με κοιταγε...Δεν ηθελα και πολυ να παω να συστηθω...Με αντιμετωπισαν λιγο ψυχρα στην αρχη,αλλα εγω δεν πτοηθηκα...Τους ειπα θελετε να παιξουμε τενις με τις ρακετες μου?Ο χαμενος κερναει ποτα!και δεχτηκαν!!Μετα απο τπ παιχνιοδι τις εδωσα συγχαρητηρια για το παιχνιοδι τους και πηγαμε για ποτα οπου ιοακθενας πληρωσε τα δικα του...Μετα απο τα ποτα βολτουλα και τις πηγα στο ξενοδοχειο τους...Επεμεναν να ναεβω οπου κι εγινε το ελα να δεις...Μου ειπαν να ρθω μαζι τους στο μπανιο να βγαλουμε τα αλατια απο τη θαλασσα!!Κι εκει επεσαν τσαμπουκια γαμησια κια δεν συμμαζευεται...ηταν μαι ωαραι εμπειρια με 2 'Ελλεεινιδες'
Εν τάξει φίλε, δίπλα στο όνομά σου, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ, κράτησα σημείωση: "Ο φίλος free δεν μπορεί να τον φάει μέχρι 7/8/2008, αλλά μόνο μετά από αυτή την ημερομηνία".Σβήστε μου παρακαλώ την ψήφο γιατί νόμιζα ότι θα μου τα δίνατε τα Ευρώ να πηδήξω. Αν είναι να την φάω θα ανεβάσω το ποσό αλλά μετά 1 μήνα γιατί με πεθαίνουν τώρα οι αιμοροίδες μου.
ψήφισα 30.000 ευρώ και μόνο αν ο άντρας δεν ήταν πολύ μπαζο
όχι ότι θα γίνει ποτέ αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε τουτο το ζεστό μεσημέρι
τα ζήταγε μόνο και μόνο επειδή ήταν γνωστή, είπαμε καμια δεν αξίζει τόσαFYI, πρόσφατα κάποια ζήταγε 30Κ€ τον χρόνο....και ήταν πολύ νάρα και γνωστή μάλιστα.
30 χιλ το χρόνο θα ήταν ένα συζητήσιμο ποσό μόνο σε περίπτωση που υπάρχει συμφωνία για αποκλειστική απασχόληση
Εννοείται!
30 χιλ το χρόνο θα ήταν ένα συζητήσιμο ποσό μόνο σε περίπτωση που υπάρχει συμφωνία για αποκλειστική απασχόληση
Εννοείς "για άμεση διαθεσιμότητα".
Το "αποκλειστική απασχόληση" τι σε κόφτει?
Αυτό είναι μια λάθος βάση για να ξεκινήσει κανείς το συλλογισμό του, και την εφαρμογή του μέτρου ή την εκκίνηση της σύμβασης. Σου εξήγησα το γιατί:Ε πως, με νοιάζει
Θα προσέθετα - πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Πλήρους = 24 ώρες διαθεσιμότητα.
Αυτο που ο Yorgos χαρακτηρίζει "σπιτωμένη"
Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ειναι ανα περίπτωση (ad hoc request) τότε προφανώς αναπροσαρμόζεται το ποσό. Προς τα κάτω.
Έχω την εντύπωση ότι με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, τα πουλιά θα είναι πολλά!
για 100.000
και παω στοιχημα πως δεν υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που, αντικρυζοντας στην πραγματικοτητα μια ανοικτη βαλιτσα με 100.000 ευρω, θα ελεγε οχι
ξερετε ποσα χρονια πρεπει να γαμηθει κανεις στη δουλεια (και με υπερωριες και με ολα) για να βαλει στην ακρη 100.000 ευρω; ε, ξερετε; ποσα χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια;
το ξαναλεω: δεν υπαρχει μελος εδω μεσα που, εχοντας σωας τα φρενα του, θα ελεγε οχι σε μια τετοια προταση
Χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης (δεν έχουμε άλλωστε και τίποτα να χωρίσουμε) σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ πως εγώ (και αρκετοί άλλοι ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που τυχαίνει να γνωρίζω επίσης) ΔΕΝ θα καθόμουν!
Δεν ξέρω όμως τι θα γινόταν, αν πρόσθετες 1-2 μηδενικά ακόμα στην πρό(σ)κληση... ;)
100.000 ευρω ειναι αυτα
αν δινεις κουλουρακι λεει;
ωρε δινεις....
ακου που σου λεω