Νέα

Με πόσα λεφτά θα το ‘κανες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ΠΟΣΑ λεφτά θα δεχόσουν να κάνεις sex με αμοιβή για μια φορά με κάποιον

• € 100

Ψήφοι: 0 0,0%
  • € 500

• € 1.000

• € 3.000

• € 5.000

• € 10.000

• € 30.000

• € 100.000

• € 500.000

• € 1.000.000

• € 10.000.000

• Με τίποτα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα παρει 10 εκ.. σιγα μην δικαιολογειται... κ αμα δεν της αρεσει τζους.. χαχαχα

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε φιλε παραξενη ψηφοφορια εβαλες...Γιατι δε λες ευθεως με ποσα χρηματα δεχεσαι να σε γαμησουν παρα το φερνεις πλαγιως?

Ας πω κι εγω την ιστορια μου εδω...Προχθες ημουν παραλια και καθοτανε δυο γκομενες στη διπλα ομπρελα καθοτανε 2 γκομενες...η μια γυριζε που και που και με κοιταγε...Δεν ηθελα και πολυ να παω να συστηθω...Με αντιμετωπισαν λιγο ψυχρα στην αρχη,αλλα εγω  δεν πτοηθηκα...Τους ειπα θελετε να παιξουμε τενις με τις ρακετες μου?Ο χαμενος κερναει ποτα!και δεχτηκαν!!Μετα απο τπ παιχνιοδι τις εδωσα συγχαρητηρια για το παιχνιοδι τους και πηγαμε για ποτα οπου ιοακθενας πληρωσε τα δικα του...Μετα απο τα ποτα βολτουλα και τις πηγα στο ξενοδοχειο τους...Επεμεναν να ναεβω οπου κι εγινε το ελα να δεις...Μου ειπαν να ρθω μαζι τους στο μπανιο να βγαλουμε τα αλατια απο τη θαλασσα!!Κι εκει επεσαν τσαμπουκια γαμησια κια δεν συμμαζευεται...ηταν μαι ωαραι εμπειρια με 2 'Ελλεεινιδες'

Να με συμπαθάς φίλε χορευτή που μπερδεύω post σου από δυο thread, αλλά ντρέπομαι που με κατάλαβες, και πρέπει να αμυνθώ και εγώ κάπως...  Τι να πω όμως?  Πάει, ξεμπροστιάστηκα!

Μια ερώτηση μόνο θέλω να σου κάνω:

Ψήφισες?  Και τι ποσό έβαλες?

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Με την ευκαιρία, οι ψήφοι έχουν ανέβει στους 398.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Σβήστε μου παρακαλώ την ψήφο γιατί νόμιζα ότι θα μου τα δίνατε τα Ευρώ να πηδήξω. Αν είναι να την φάω θα ανεβάσω το ποσό αλλά μετά 1 μήνα γιατί με πεθαίνουν τώρα οι αιμοροίδες μου.

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σβήστε μου παρακαλώ την ψήφο γιατί νόμιζα ότι θα μου τα δίνατε τα Ευρώ να πηδήξω. Αν είναι να την φάω θα ανεβάσω το ποσό αλλά μετά 1 μήνα γιατί με πεθαίνουν τώρα οι αιμοροίδες μου.
Εν τάξει φίλε, δίπλα στο όνομά σου, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ, κράτησα σημείωση:  "Ο φίλος free δεν μπορεί να τον φάει μέχρι 7/8/2008, αλλά μόνο μετά από αυτή την ημερομηνία".

Έτσι δε θα σου 'ρθει κανένας κρατώντας το χρήμα ανά χείρας για να στον βάλει άμεσα.

Αν εν τω μεταξύ βελτιωθούν οι αιμορροϊδες σου νωρίτερα, μας ειδοποιείς και τη βγάζουμε τη σημείωση.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Και βέβαια θα ενημερώσω για την διαθεσιμότητα μου δεδομένου ότι έχω πολλά έξοδα τελευταία.

κατερίνα

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ψήφισα 30.000 ευρώ και μόνο αν ο άντρας δεν ήταν πολύ μπαζο
όχι ότι θα γίνει ποτέ αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε τουτο το ζεστό μεσημέρι :jerking:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ψήφισα 30.000 ευρώ και μόνο αν ο άντρας δεν ήταν πολύ μπαζο
όχι ότι θα γίνει ποτέ αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε τουτο το ζεστό μεσημέρι :jerking:

FYI, πρόσφατα κάποια ζήταγε 30Κ€ τον χρόνο....και ήταν πολύ νάρα και γνωστή μάλιστα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
30 χιλ το χρόνο θα ήταν ένα συζητήσιμο ποσό μόνο σε περίπτωση που υπάρχει συμφωνία για αποκλειστική απασχόληση

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
30 χιλ το χρόνο θα ήταν ένα συζητήσιμο ποσό μόνο σε περίπτωση που υπάρχει συμφωνία για αποκλειστική απασχόληση

Εννοείς "για άμεση διαθεσιμότητα".
Το "αποκλειστική απασχόληση" τι σε κόφτει?

Ούτως ή άλλως, τα €30k το χρόνο είναι οικονομικότερα από το κόστος μιας συζύγου, που πέρα από το ότι κοστίζει παραπάνω, ούτε άμεσης διαθεσιμότητας είναι, ούτε προσφέρει τις κάθε φορά απαιτούμενες υπηρεσίες, ούτε μπορεί ποτέ να γνωρίζει κανείς αν είναι αποκλειστικής απασχόλησης...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Let me clarify...

30Κ€/annum για να είναι γκόμενα σπιτωμένη.

Στα 30Κ€ δεν περιλαμβάνεται μόνο το φαγητό της και το ενοίκιο (που δεν υπάρχει σαν έξοδο, γιατί υποτίθεται την σπιτώνεις). Γυμναστήρια, solarium, κομμωτήρια κλπ κλπ κλπ, all included στα 30K€.

Hidden costs: τίποτα δωράκια, διακοπούλες κλπ. Αλλά αυτά ελέγχονται.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εννοείς "για άμεση διαθεσιμότητα".
Το "αποκλειστική απασχόληση" τι σε κόφτει?

Ε πως, με νοιάζει

Θα προσέθετα - πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Πλήρους = 24 ώρες διαθεσιμότητα.

Αυτο που ο Yorgos χαρακτηρίζει "σπιτωμένη"

Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ειναι ανα περίπτωση (ad hoc request) τότε προφανώς αναπροσαρμόζεται το ποσό. Προς τα κάτω.

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αυτό είναι μια λάθος βάση για να ξεκινήσει κανείς το συλλογισμό του, και την εφαρμογή του μέτρου ή την εκκίνηση της σύμβασης.  Σου εξήγησα το γιατί:
"ούτε μπορεί ποτέ να γνωρίζει κανείς αν είναι αποκλειστικής απασχόλησης..."

Θα προσέθετα - πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Πλήρους = 24 ώρες διαθεσιμότητα.
Αυτο που ο Yorgos χαρακτηρίζει "σπιτωμένη"
Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ειναι ανα περίπτωση (ad hoc request) τότε προφανώς αναπροσαρμόζεται το ποσό. Προς τα κάτω.

Θα πρέπει να συντάξουμε τη σύμβαση, να ξεκαθαρήσουμε ότι είναι σύμβαση προσχωρήσεως, και να την βγάλουμε στον αέρα να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε....

Έχω την εντύπωση ότι με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, τα πουλιά θα είναι πολλά!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχω την εντύπωση ότι με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, τα πουλιά θα είναι πολλά!

Bingo! Και καλά πουλιά μάλιστα...μπορώ να βάλω και σχετική www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=33731.0;attach=102633;image]φωτό[/url] της κυρίας...μην αναλύσουμε όμως περισσότερο περί των στοιχείων της και φάω κανένα μπανάκι....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
για 100.000

και παω στοιχημα πως δεν υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που, αντικρυζοντας στην πραγματικοτητα μια ανοικτη βαλιτσα με 100.000 ευρω, θα ελεγε οχι

ξερετε ποσα χρονια πρεπει να γαμηθει κανεις στη δουλεια (και με υπερωριες και με ολα) για να βαλει στην ακρη 100.000 ευρω; ε, ξερετε; ποσα χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια;

το ξαναλεω: δεν υπαρχει μελος εδω μεσα που, εχοντας σωας τα φρενα του, θα ελεγε οχι σε μια τετοια προταση

Χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης (δεν έχουμε άλλωστε και τίποτα να χωρίσουμε) σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ πως εγώ (και αρκετοί άλλοι ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που τυχαίνει να γνωρίζω επίσης) ΔΕΝ θα καθόμουν!
Δεν ξέρω όμως τι θα γινόταν, αν πρόσθετες 1-2 μηδενικά ακόμα στην πρό(σ)κληση... ;)

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης (δεν έχουμε άλλωστε και τίποτα να χωρίσουμε) σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ πως εγώ (και αρκετοί άλλοι ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που τυχαίνει να γνωρίζω επίσης) ΔΕΝ θα καθόμουν!
Δεν ξέρω όμως τι θα γινόταν, αν πρόσθετες 1-2 μηδενικά ακόμα στην πρό(σ)κληση... ;)

100.000 ευρω ειναι αυτα
αν δινεις κουλουρακι λεει;
ωρε δινεις....
ακου που σου λεω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom