Νέα

Με πόσα λεφτά θα το ‘κανες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με ΠΟΣΑ λεφτά θα δεχόσουν να κάνεις sex με αμοιβή για μια φορά με κάποιον

• € 100

Ψήφοι: 0 0,0%
  • € 500

• € 1.000

• € 3.000

• € 5.000

• € 10.000

• € 30.000

• € 100.000

• € 500.000

• € 1.000.000

• € 10.000.000

• Με τίποτα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Βρέ παλικάρια (...κι απ΄ότι ακούω για την ψηφοφορία:
πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια... :2funny:),
άμα ένας άνθρωπος βγάζει ένα νορμάλ εισόδημα, και έχει
τα μυαλά του στη θέση τους (όπως το σκέφτομαι εγώ) γιατί
να κάτσει να τον ξεσουφρίσουνε ακόμα κι αν του δώσουνε
10.000.000 ευρώ; άμα δεν του αρέσει; Αν πάλι είναι
πορωμένος με το χρήμα ή 'κρυφή πληγή' τότε αλλάζει το πράμα.
Για μένα είναι τελείως χαζή η ψηφοφορία ειδικά για το
παρόν site που μπαίνουμε άτομα που λατρεύουμε τις γυναίκες.

Αυτά, και καλά γαμήσια (και να είμαστε εμείς οι 'αποπάνω')  :rockon:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
νορμαλ εισοδημα στην ελλαδα, δηλαδη 700/800 ευρω. αντε σου δινω 1000 ευρω καθαρα το μηνα. ενταξει μεχρι εδω;
και μετα, αφου θα πληρωσεις
1.τηλεφωνο/ιντερνετ/
2. αυτοκινητο βενζινες/ασφαλεια/
3. σπιτι ενοικιο/κοινοχρηστα
4. γκομενα ρουχα/εξοδους/λουλουδια/κολωνιες/χρυσαφικα και οτι αλλο χωραει ο νους σου...
5. προσωπικη ζωη/αναγκες οπως π.χ. τροφημα, ενδυμασια, τσιγαρα, εφημεριδες, φραπεδιες, supersport και και και...

και μετα, αφου πληρωσεις ολα αυτα, ποσα σου μενουν; θα σου πω εγω καλυτερα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ

ασε μας ρε φιλαρακο πρωι πρωι ηρθες να πεταξεις την μαλακια σου
στο λεω εγω: για 100.000 θα εδινες κουλουρακι χωρις δευτερη σκεψη
και ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
to ηθικο συμπερασμα ειναι οτι κωλοι υπαρχουνε
λεφτα δεν υπαρχουνε

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

[/quote]

χα!χα!χα! καλη ξηγα....
μεγαλε...σαν υποθετο για τον πυρετο, θα το εβλεπες!!χα!χα! :2funny: :2funny: :2funny:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.165
Πόντοι
5.956
για μενα παντως που ηρθα στη ζωη για να κανω μονο οτι γουσταρω,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
νορμαλ εισοδημα στην ελλαδα, δηλαδη 700/800 ευρω. αντε σου δινω 1000 ευρω καθαρα το μηνα. ενταξει μεχρι εδω;
και μετα, αφου θα πληρωσεις
1.τηλεφωνο/ιντερνετ/
2. αυτοκινητο βενζινες/ασφαλεια/
3. σπιτι ενοικιο/κοινοχρηστα
4. γκομενα ρουχα/εξοδους/λουλουδια/κολωνιες/χρυσαφικα και οτι αλλο χωραει ο νους σου...
5. προσωπικη ζωη/αναγκες οπως π.χ. τροφημα, ενδυμασια, τσιγαρα, εφημεριδες, φραπεδιες, supersport και και και...

και μετα, αφου πληρωσεις ολα αυτα, ποσα σου μενουν; θα σου πω εγω καλυτερα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ

Εγώ αγορίνα είμαι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΝΩ,
τώρα αν εσύ ψήνεσαι...καλή σου όρεξη  :2funny:

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ αγορίνα είμαι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΝΩ,
τώρα αν εσύ ψήνεσαι...καλή σου όρεξη  :2funny:

Σωπα ρε γαμηκουλα, κατουρα και λιγο  :jerking:

Ετσι λες στη γκομενα σου οταν το κανετε? "Εγω ειμαι απο πανω κι εσυ απο κατω"?

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
2512-1.jpg

Γεια όποιον το σκέφτετε... Προπόνηση χρειάζετε !  :2funny:  :2funny:  :2funny:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
για 100.000

και παω στοιχημα πως δεν υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που, αντικρυζοντας στην πραγματικοτητα μια ανοικτη βαλιτσα με 100.000 ευρω, θα ελεγε οχι

εισαστε σοβαροι ρε; εδω τον αλλον τον χωνουν φυλακη(ασε που μπορει και να μην φταιει κιολας) και τον βιαζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ...ολη μερα καθε μερα....και μαυρισμα στο ξυλο και σκισιμο της σουφρας παρακαλω...και αυτο επι χρονια.... καθε μερα ολη μερα σου λεω...γαμησι και ξυλο, και ολο αυτο χωρις καμια αμοιβη

ξερετε ποσα χρονια πρεπει να γαμηθει κανεις στη δουλεια (και με υπερωριες και με ολα) για να βαλει στην ακρη 100.000 ευρω; ε, ξερετε; ποσα χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια;

το ξαναλεω: δεν υπαρχει μελος εδω μεσα που, εχοντας σωας τα φρενα του, θα ελεγε οχι σε μια τετοια προταση

στο μπλα μπλα ομως ειμαστε ολοι μεγαλοι
οσον αφορα το θεμα της αξιοπρεπειας...απλα, ριξτε μια ματια στον κοσμο γυρω σας...
που ειναι η αξιοπρεπεια; πουθενα δεν τη βλεπω

Συμφωνώ με τη λογική σου, δεν συμφωνώ με το ποσό. Με 100.000 μάλλον δεν θα το έκανα (λέω μάλλον γιατί ισχύει το «αν σου ανοίξουν τη βαλίτσα …κλπ») . Δεν είναι τόσα πολλά πλέον. Ούτε 3άρι στην Κυψέλη δεν αγοράζεις.
Για 10.000.000 ναι το λέω ξεκάθαρα πως θα το έκανα. Έχεις λύσει τη πρόβλημα της ζωής σου (το βιοποριστικό εννοώ).
Πιστεύω για την ακρίβεια πως για 10.000.000 ευρώ είναι πολλά πράγματα που θα κάναμε , τα οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα το σκεφτόμασταν. Όχι τα πάντα φυσικά (πχ δεν θα πούλαγα το παιδί μου, ή κάτι τέτοιο)
Ας μην αρχίσουν όσοι δεν συμφωνούν τα «να μιλάς για τον εαυτό σου, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αξιοπρέπεια κλπ».
Όσοι μου πουν τα παραπάνω ας αναλογιστούν (απλά να αναλογιστούν δεν θέλω να μου απαντήσουν) αν σε όλη τους τη ζωή δεν έκαναν κάποια παραχώρηση, μικρή έστω, σε επαγγελματικό (κυρίως) επίπεδο. Επειδή εγώ δεν έχω γνωρίσει κάποιον που δεν έχει κάνει (και ξέρω και αρκετό κόσμο  και επίσης δεν έχω επιλέξει για κάποιο λόγο όλους τους αναξιοπρεπείς για κύκλο μου) θεωρώ πως είναι πολύ λίγα τα πράγματα που δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση. Η αξιοπρέπεια του καθενός είναι αυτή που θα καθορίσει το πόσα είναι αυτά για τα οποία δεν το συζητάς και το για πόσα διαπραγματεύεσαι τα υπόλοιπα.
Αν κάποιος συνεχίζει να απαντάει «με τίποτα» ακόμη και αν μιλάμε για 100.000.000 ή για παραπάνω, ας απαντήσει το ερώτημα αν για τα ίδια χρήματα θα καθόταν απλά να του πιάσουν τον κώλο (και χωρίς να το μάθει πότε κανείς)

Υ.Γ. το θέμα του topic δεν απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού όπως αναφέρθηκε. Έχει υπάρξει session σε courses για business ethics ανάμεσα στα υπόλοιπα…

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω 150,000 στεγαστικο για τα επομενα 30 + χρονια
θα με πηδανε εργοδοτες ολη μου την ζωη και μολις (πρωτα ο θεος)το εξοφλησω θα ειμαι 70αρης
σιγα να μην το σκεφτω 2η φορα αν μου το προτεινουν
και ενα τσιμπουκι δωρο στο τελος θα εκανα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
θα με πηδανε εργοδοτες ολη μου την ζωη και μολις (πρωτα ο θεος)το εξοφλησω θα ειμαι 70αρης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σωστοςςς!!!!!

Επισκέπτης

Και στα ιδια σκατα εχω πεσει φιλε. Βεβαια εχω πηρα μικροτερο δανειο και σε 7 χρονια το ξοφλαω. Το θεμα ειναι οτι ουτε το σπιτι δεν καταφερα να τελειωσω γιατι τελειωσαν πρωτα τα λεφτα. Μαλλον θα αναγκαστω να παντρευτω καμια πλουσια γεροντοκορη γιατι να αρχισω να τον περνω απο πισω στα 40...δεν λεει.......

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και στα ιδια σκατα εχω πεσει φιλε. Βεβαια εχω πηρα μικροτερο δανειο και σε 7 χρονια το ξοφλαω. Το θεμα ειναι οτι ουτε το σπιτι δεν καταφερα να τελειωσω γιατι τελειωσαν πρωτα τα λεφτα. Μαλλον θα αναγκαστω να παντρευτω καμια πλουσια γεροντοκορη γιατι να αρχισω να τον περνω απο πισω στα 40...δεν λεει.......
ΕΓΩ ειμαι ηδη παντρεμενος με οχι πλουσια
οποτε δεν εχω αλλη λυση  :grin:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
χαλαρουιτα.τα χτυπας και σε μια προθεσμιακη,και ανα τριμηνο μασουλας και τον τοκο.μια χαρα

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Τα λεφτά (από ένα ποσό και πάνω)  πως τα δικαιολογούμε στην εφορία;  :huh: :idiot:

doraa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είναι να το έχει η γυναικα k να τις αρέσει το sex αλλα ναι υπάρχουν κώλοι k βυζιά που πουλιούνται ακριβά! k καλά κάνουν αν τα αξίζουν

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Λοιπόν, είδα κάτι σχετικό σε ένα ξένο site, και μου άρεσε η ιδέα.

Δυστυχώς, αν και η ψηφοφορία θα έπρεπε να απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, θα απαντήσουν και αρσενικοί.  Κυρίως αρσενικοί.
Δεν πειράζει.  Όλα τα πράματα έχουν μια τιμή. Μιλάμε (για να μην ξεφεύγουμε από το γυναικείο ρόλο) για παθητικό (στους άντρες) sex.
Η ανωνυμία μας εδώ μέσα, μας βοηθάει να είμαστε ειλικρινείς.
Καλή η πλάκα, αλλά ας βγάλουμε και ένα σωστό στατιστικό συμπέρασμα.

Σκέψου λοιπόν κάποιον που ΔΕ σου αρέσει για σχέση, και σκέψου με πόσα λεφτά ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ να κάνεις sex μαζί του μια φορά.
Βάλε το μικρότερο ποσό που θα δεχόσουν.

Έχει παιχτεί και σχετικό έργο στον κινηματογράφο με το Robert Redford (αυτός ήταν ο πλούσιος που πλήρωσε $1.000.000).
Ρε φιλε παραξενη ψηφοφορια εβαλες...Γιατι δε λες ευθεως με ποσα χρηματα δεχεσαι να σε γαμησουν παρα το φερνεις πλαγιως? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom