You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με πόσα λεφτά θα το ‘κανες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 269
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 19.485
Ούτε με Ferrari!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
επειδη το θρεντ εχει καιρο να παιξει και εχουν μπει προφανως νεα μελη, αναμενουμε με ενδιαφερον τις απαντησεις..[size=10pt]Δυστυχώς, αν και η ψηφοφορία θα έπρεπε να απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, θα απαντήσουν και αρσενικοί. Κυρίως αρσενικοί.
Δεν πειράζει. Όλα τα πράματα έχουν μια τιμή. Μιλάμε (για να μην ξεφεύγουμε από το γυναικείο ρόλο) για παθητικό (στους άντρες) sex.
Η ανωνυμία μας εδώ μέσα, μας βοηθάει να είμαστε ειλικρινείς.
Καλή η πλάκα, αλλά ας βγάλουμε και ένα σωστό στατιστικό συμπέρασμα.
Σκέψου λοιπόν κάποιον που ΔΕ σου αρέσει για σχέση, και σκέψου με πόσα λεφτά ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ να κάνεις sex μαζί του μια φορά.
Βάλε το μικρότερο ποσό που θα δεχόσουν.
Έχει παιχτεί και σχετικό έργο στον κινηματογράφο με το Robert Redford (αυτός ήταν ο πλούσιος που πλήρωσε $1.000.000).[/size]
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ένστασις!
"Σκέψου λοιπόν κάποιον που ΔΕ σου αρέσει για σχέση, και σκέψου με πόσα λεφτά ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ να κάνεις sex μαζί του μια φορά"
αχαχαχα άκου δε σου αρέσει για σχέση.
σχέση κάνουμε με τους όμορφους, άι γκες
έπρεπε να είναι "κάποιον που εξωτερικά δε σου κάνει κούκου ούτε μετά από δύο μπουκάλια βότκα".
επίθηθ, αίσχος αίσχος, ο ρέντφορντ δεν πλήρωσε για να γαμήσει. το όλο παιχνίδι στην ταινία δεν ήταν το να πουλήσει το θεϊκό κορμί της η ντέμι, ήταν αν θα δεχόταν να κερατώσει τον σύζυγό της για ένα εκατομμύριο (νομίζω), και αν αφού το έκανε θα μπορούσε να δεχτεί και εκείνη και αυτός ότι ήταν απλώς μια συναλλαγή και δε σήμαινε τίποτις. ήταν ψυχολογικό το παιχνίδι μεταξύ των συζύγων, η ηθική της ντέμι δεν είχε τόση σημασία στην ταινία
ον τόπικ τώρα...
εεε... δεν ξέρω, θεωρητικά για όσα χρειαζόμουν
θα μου πεις πάντα χρειάζεσαι επιπλέον λεφτά, γιατί δεν το κάνεις? (ναι νταξ νταξ εδώ μπαίνουν τα αστεία περί αισθητικής, σας αφήνω λίγο χρόνο να σκεφτείτε κάτι έξυπνο)
γιατί δε μου το έχουν προτείνει
θεωρητικά πάντα λέω ουί μπιεν σιρ, το ποσό δεν το ξέρω, όσο μου φανεί εκείνη τη στιγμή, πάντως όχι πολλά
στην πράξη μπορεί να κωλώσω, ζε νε σε πα.
"Σκέψου λοιπόν κάποιον που ΔΕ σου αρέσει για σχέση, και σκέψου με πόσα λεφτά ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ να κάνεις sex μαζί του μια φορά"
αχαχαχα άκου δε σου αρέσει για σχέση.
σχέση κάνουμε με τους όμορφους, άι γκες
έπρεπε να είναι "κάποιον που εξωτερικά δε σου κάνει κούκου ούτε μετά από δύο μπουκάλια βότκα".
επίθηθ, αίσχος αίσχος, ο ρέντφορντ δεν πλήρωσε για να γαμήσει. το όλο παιχνίδι στην ταινία δεν ήταν το να πουλήσει το θεϊκό κορμί της η ντέμι, ήταν αν θα δεχόταν να κερατώσει τον σύζυγό της για ένα εκατομμύριο (νομίζω), και αν αφού το έκανε θα μπορούσε να δεχτεί και εκείνη και αυτός ότι ήταν απλώς μια συναλλαγή και δε σήμαινε τίποτις. ήταν ψυχολογικό το παιχνίδι μεταξύ των συζύγων, η ηθική της ντέμι δεν είχε τόση σημασία στην ταινία
ον τόπικ τώρα...
εεε... δεν ξέρω, θεωρητικά για όσα χρειαζόμουν
θα μου πεις πάντα χρειάζεσαι επιπλέον λεφτά, γιατί δεν το κάνεις? (ναι νταξ νταξ εδώ μπαίνουν τα αστεία περί αισθητικής, σας αφήνω λίγο χρόνο να σκεφτείτε κάτι έξυπνο)
γιατί δε μου το έχουν προτείνει
θεωρητικά πάντα λέω ουί μπιεν σιρ, το ποσό δεν το ξέρω, όσο μου φανεί εκείνη τη στιγμή, πάντως όχι πολλά
στην πράξη μπορεί να κωλώσω, ζε νε σε πα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πουτανάκιιιιιιιιιι....Ένστασις!
πρωτη ετρεξες ν απαντησεις....
Επισκέπτης
Σωστός!ΜΟΝΟ με Ferrari!
παέι η αγορά την κατέστρεψες. Θα δημιουργήσεις πληθωρηστικές τάσεις!!!!.όχι έτσι για να το ευχαριστηθώ..για να βγάλω τα απωθημένα μου απο τη προηγούμενη βραδιά...μπλιαχ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αυτο το ερωτημα του θρεντ, μου θυμισε κατι σαν ανεκδοτο περιπου....ηταν δυο ανδρες-φιλοι...με την διαφορα ο ενας πολυ πλουσιος και ο αλλος φτωχος και εκει που μιλουσανε...λεει ο πλουσιος στον φτωχο...με ποσα λεφτα θα εστηνες κωλο να σε γαμησω???....ο φτωχος του απανταει.... να σοβαρευτει ο πλουσιος και να μην λεει μαλακιες γατι δεν στηνει το κωλο του καθοτι ειναι αρσενικο!!!....του το συνεχιζει ο πλουσιος και του λεει σου δινω 1000 ευρω!!!!...του απανταει ο αλλος...οχι γιατι με περασες....του λεει ο πλουσιος 10.000 ευρω...ξαναπαιρνει αρνητικη απαντηση....του ανεβαζει το ποσο στις 100.000 ευρω...και του απανταει αφοπλιστικα ο φτωχος...."η συμφωνια εκλεισε"..και να το φαω μια φορα...που ισοδυναμει με καμια...παλι αρσενικο πλουσιοτερο κατα 100.000 ετρω θα ειμαι!!! ...κατα συνεπεια κωλοι υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχουν ....και το καθε τι στην ζωη εχει την τιμη του...... για ορισμενους και ορισμενες!!!!!!!...χτες σε ενα μπαρ που ημουνα... πετυχα μια διμετρη 23 χρονων Ρωσιδα το κατι αλλο της εβαζα το ενα ποτο μετα το αλλο και ειχε αρχισει παιχνιδι δυνατο και εντονο στο μπαρ μεσα...ο ιδιοκτητης το ειχε παρει χαμπαρι αλλα εκανε ψιλοκομμενο τουμπεκι ενεκεν της οικονομικης κρισης που εχει χτυπησει και αυτα τα μαγαζια και διωχνουν μυγες....σε καποια φαση της Ρωσιδας της θετω το ερωτημα του θρεντ με ποσα????....και μου απανταει με 500....και της δινω λακωνικη απαντηση με 150 σε ξενοδοχειο και πολλα σου ειναι μωρη!!!!!!....και μου εδωσε το τηλεφωνο της σημερα πριν ελθει στο μαγαζι....να της τηλεφρωνησω να κανονισουμε συναντηση σε κοντινο ξενοδοχειο με 150...απο 500 τιμη εκκινησης που διανοηθηκε το πουτανιδιο σε πρωτο τονο να ξεστομισει!!!!!!...η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι γιατι εμφανησιακα αξιζει...ειναι μουναρα!!! ...ειδομεν!!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
πουτανάκιιιιιιιιιι....
πρωτη ετρεξες ν απαντησεις....
ήταν επειδή είδα δικό σου ποστ, αλλιώς θα το αγνοούσα το θρεντ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)