Νέα

Με πόσα λεφτά θα το ‘κανες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ΠΟΣΑ λεφτά θα δεχόσουν να κάνεις sex με αμοιβή για μια φορά με κάποιον

• € 100

Ψήφοι: 0 0,0%
  • € 500

• € 1.000

• € 3.000

• € 5.000

• € 10.000

• € 30.000

• € 100.000

• € 500.000

• € 1.000.000

• € 10.000.000

• Με τίποτα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετα την τριτη φορα που θα εχεις παρει το κολαι θα το κανεις τσαμπα. Εξαλου με 4 φορες δε γινεσαι πουστης.
αν γουσταρα να τον τρωω δεν θα πηγαινα να ζησω στη Ρωσσια με το μεγαλητερο ποσοστο ανικανων στον κοσμο!!!!!θα πηγαινα στην Αιγυπτο την Συρια η την Ιορδανια να φχαρηστιθω πουτσο!!!!εμενα μου αρεσουν τα μουνακια!!!!να τα γλυφω και να τα γαμαω!!!εσυ με 100.000 δηλαδη δεν θα καθοσουνα?εξαρταται βεβαια και τι εισοδημα εχεις?

giannisrodos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αξιοπρεπεια πανω απο ολα βρε παιδια :)Δεν εχουν ολα μια τιμη, αν καποιος θελει να τον φαι θα το κανει και τζαμπα και δεν θα πηγαινει τοιχο τοιχο :sunglasses:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
αν γουσταρα να τον τρωω δεν θα πηγαινα να ζησω στη Ρωσσια με το μεγαλητερο ποσοστο ανικανον στον κοσμο!!!!!θα πηγαινα στην Αιγυπτο την Συρια η την Ιορδανια να φχαρηστιθω πουτσο!!!!εμενα μου αρεσουν τα μουνακια!!!!να τα γλυφω και να τα γαμαω!!!εσυ με 100.000 δηλαδη δεν θα καθοσουνα?εξαρταται βεβαια και τι εισοδημα εχεις?

Ρε φίλε επαναλαμβάνω,
Αν κάποιος σιχαίνεται κάτι η το θεωρεί εξευτελιστικό δεν το κάνει.
Εμένα όσα και να μου έδινες δεν το έκανα.
Δεν υπάρχουν πράγματα που εσύ δε θα τα έκανες όσα λεφτά και να σου έδιναν?
Δηλαδη αν σου εδιναν πχ 10 εκατ. ευρω θα γαμαγες ενα σκυλι η μια γρια 100 ετων η ενα παιδι 3 ετων η την αδεφη σου κ.ο.κ?
Η αξιοπρεπεια δεν αγοραζεται.
Υπαρχουν πραγματα που ενας αξιοπρεπης ανθρωπος δε τα κανει για ολα τα λεφτα του κοσμου.
Η αξιοπρέπεια βεβαίως είναι σχετικό πράγμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φίλε επαναλαμβάνω,
Δηλαδη αν σου εδιναν πχ 10 εκατ. ευρω θα γαμαγες ενα σκυλι η μια γρια 100 ετων η ενα παιδι 3 ετων η την αδεφη σου κ.ο.κ?
Υπαρχουν πραγματα που ενας αξιοπρεπης ανθρωπος δε τα κανει για ολα τα λεφτα του κοσμου.
καλο!!!σκυλι δεν εχω γαμισει ακομα.κατσικες ναι!και δεν μου δωσανε και φραγκο!!!οσο για τη γρια ειχα πει σε ενα φιλο μου μια φορα δειχνοντας του μια γρια που ζητιανευε:να γαμουσες αυτη τη γρια να ψοφαγε ενω τη γαμαγες και να συνεχιζες να τη γαμας ενω ειχε ψωφισει η 3 χρονια στην Ελλαδα μονιμα με Φυλης Κωλομπαρα και συχαμενα τραβεστι?κοιταζε τη γρια και το σκεφτοτανε!!!!!εγω μπορει για λεφτα να μην καθομουνα αλλα αν μου ελεγες να φυγω απο τη Ρωσσια και να παω να ζησω μονιμα στην Ελλαδα και σκυλια,γατια,ποντηκια ακομα και κροκοδιλους θα γαμαγα για να μην παω!!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
καλο!!!σκυλι δεν εχω γαμισει ακομα.κατσικες ναι!και δεν μου δωσανε και φραγκο!!!οσο για τη γρια ειχα πει σε ενα φιλο μου μια φορα δειχνοντας του μια γρια που ζητιανευε:να γαμουσες αυτη τη γρια να ψοφαγε ενω τη γαμαγες και να συνεχιζες να τη γαμας ενω ειχε ψωφισει η 3 χρονια στην Ελλαδα μονιμα με Φυλης Κωλομπαρα και συχαμενα τραβεστι?κοιταζε τη γρια και το σκεφτοτανε!!!!!εγω μπορει για λεφτα να μην καθομουνα αλλα αν μου ελεγες να φυγω απο τη Ρωσσια και να παω να ζησω μονιμα στην Ελλαδα και σκυλια,γατια,ποντηκια ακομα και κροκοδιλους θα γαμαγα για να μην παω!!!!!

Καλη η Ρωσια αν εχεις λεφτα.
Αλλα μιλαμε ειναι τεραστιες οι διαφορες αναμεσα στους πλουσιους και τους φτωχους.
Εχω ακουσει οτι η Μοσχα ειναι η πιο ακριβη πολη στον κοσμο.
Εσυ εχεις καποια δουλεια εκει οπου βγαζεις πολλα λεφτα η πηγες με πακετο στη βαλιτσα?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φίλε επαναλαμβάνω,
ΠΟΤΕ μη λες ποτε!!!!!!!δεν ξερεις τι εισαι ικανος να κανεις αν ερθουν και σου ανοιξουν (πραγματικα ομως)μια βαλιτσα με μυρια!!!!!!θες δε θες εχουμε μπολιαστει με  το ....χρημα!!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ΠΟΤΕ μη λες ποτε!!!!!!!δεν ξερεις τι εισαι ικανος να κανεις αν ερθουν και σου ανοιξουν (πραγματικα ομως)μια βαλιτσα με μυρια!!!!!!θες δε θες εχουμε μπολιαστει με  το ....χρημα!!!!!

Το οτι ολα αγοραζονται σημερα ειναι γεγονος.
Πιστευω ομως οτι υπαρχουν ακομα καποιοι "τρελοι" που αντιστεκονται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλη η Ρωσια αν εχεις λεφτα.
Αλλα μιλαμε ειναι τεραστιες οι διαφορες αναμεσα στους πλουσιους και τους φτωχους.
Εχω ακουσει οτι η Μοσχα ειναι η πιο ακριβη πολη στον κοσμο.
Εσυ εχεις καποια δουλεια εκει οπου βγαζεις πολλα λεφτα η πηγες με πακετο στη βαλιτσα?
ειμαι εδω απο 18 χρονων!απο το 1992.ειμαι Αγια Πετρουπολη.δεν ειμαι εκατομυριουχος αλλα ουτε και πειναω!αν εχεις δικο σου διαμερισμα η ακομα καλητερα 2-3 ζεις καλα.αν εισαι στο νοικι γαμησε τα!!!την ιστορια της ζωης μου την γραφει στο Russia sex&vodka.παντος καμια σχεση με Ελλαδα.αν εδω οργανωθεις εισαι θεος!!!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ειμαι εδω απο 18 χρονων!απο το 1992.ειμαι Αγια Πετρουπολη.δεν ειμαι εκατομυριουχος αλλα ουτε και πειναω!αν εχεις δικο σου διαμερισμα η ακομα καλητερα 2-3 ζεις καλα.αν εισαι στο νοικι γαμησε τα!!!την ιστορια της ζωης μου την γραφει στο Russia sex&vodka.παντος καμια σχεση με Ελλαδα.αν εδω οργανωθεις εισαι θεος!!!!!

Χωρα για μεγαλοεπιχειρηματιες μου κανει εκει.
Τη φοβαμαι τη Ρωσια. Προτιμω τη σιγουρια μιας δυτικοευρωπαικης χωρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χωρα για μεγαλοεπιχειρηματιες μου κανει εκει.
Τη φοβαμαι τη Ρωσια. Προτιμω τη σιγουρια μιας δυτικοευρωπαικης χωρας.
μπα στη Δυτικη Ευρωπη ειναι πολυ πληκτικα.και δεν εχει πολλες γυναικες.ειδηκα τωρα στη Ρωσσια οι γυναικες συχαινονται αυτους που δεν μιλανε Ρωσσικα.και εχει πολυ λιγους ξενους.για μενα παντος ειναι ο παραδισος!!!!!Ελλαδα δεν παω που να με γαμανε αραπαδες!!!!!!!!

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Eγω αρχικα ψηφισα "Με τιποτα" αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει και να το εκανα με κανενα 100-αρι χιλιαρικα. Με αυτα τα λεφτα κανεις 5 χρονια διακοπες. Τι κακο ειναι να σε γαμανε μια φορα στα 5 χρονια? :grin:

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Περιττο να σου πω οτι η δημοσκοπιση σου ειναι τελειως ακυρη.
Δε το νομίζω. Πριν τη βάλω ρώτησα στην MRB και στο ινστιτούτο Gullop στις ΗΠΑ και μου είπαν ότι είναι απολύτως έγκυρη.

Φιλε αν καποιος δε γουσταρει να τον τρωει, δεν ειναι κρυφοαδερφη δηλαδη οσα και να του δινεις δε το κανει.
Μιλάς σε λάθος βάση. Κάποιος που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να τον τρώει (είτε είναι κρυφή αδελφή είτε φανερή δηλαδή) το κάνει τσάμπα (ή πληρώνει κι από πάνω). Εδώ μιλάμε για άτομα που ΔΕ γουστάρουν να τον τρώνε, και θα αποφάσιζαν να το κάνουν μόνο για το οικονομικό όφελος. Το "όσα" που λες παίζεται, και αυτό πάει να βγάλει η ψηφοφορία!

Καποια πραγματα οπως η αξιοπρεπεια για καποιους ανθρωπους δεν εχουν τιμη.
Κάποιος... κάπου... κάποτε...  Ναι, υπάρχουν κι αυτοί. Αλλά δεν είναι ΟΛΟΙ έτσι. Και η ψηφοφορία δεν τους αφορά αυτούς. Γι' αυτό άλλωστε και μπορούμε και γράφουμε στο thread.  Αν είμαστε η MRB, θα παίρναμε μόνο ψήφους.

Επιπλεον πιστευω οτι αυτη η δημοσκοπιση απευθυνεται σε παιδια του γυμνασιου.
1ον ως γνωστό εδώ ΔΕΝ μπαίνουν παιδιά του γυμνασίου. 2ον δεν έχω πάρει έγκριση απ' το Υπ. Παιδείας, άρα κι αν ψηφίζουν και τέτοια παιδιά, είναι off side. 3ον είσαι προκατειλημμένος κατά της ψηφοφορίας.

Ποσα λεφτα θα ηθελες για να φας σκατα, να κυκλοφορεις ξεβρακωτος, να χουφτωσεις τη δασκαλα.
Αυτά που λες είναι 3 ψηφοφορίες, διαφορετικές από αυτή που γίνεται εδώ. Δύσκολο να γίνουν όλες μαζί. Κάνε υπομονή, οι ιδέες σου σημειώθηκαν.  Θα πρέπει όμως να λύσεις μερικές τεχνικές λεπτομέρειες, π.χ. τι είδους σκατά θα έχει το menu? Ανθρώπινα? Καβαλίνα? Μπιρμπιτσίλες? Σβουνί? Ευκοίλια? Δυσκοίλια? Διατηρημένα σε ψυγείο ή όχι? Κανσέρβα ίσως?
Στο "ξεβράκωτος" πάλι πρέπει να δώσεις διαυκρινίσεις: Χωρίς βρακί αλλά με σώβρακο? Χωρίς καν σώβρακο? Από πάνω πουκάμισο-γραβάτα-σακκάκι? Τι παπούτσια? Ξυπόλυτος?
Όσο για τη δασκάλα, δε το συζητάω.... Με ποια θα μοιάζει? αν είναι σαν την Πολωνέζα του άλλου thread (Ewa), τη χουφτώνω και τσάμπα. Αν είναι όμως σαν ανάποδο γαμώτο, 63 (σε λίγο παίρνει σύνταξη) με μαγκούρα και μασέλα, πάλι τίθεται θέμα χρημάτων.  Γι αυτό σου λέω, δεν είναι εύκολα πράματα οι ψηφοφορίες.

Σοβαρευτειτε ρε παιδια.
Τώρα μας προσβάλλεις.  Εμφανίζεσαι εσύ σα σοβαρός, και εμείς σα μαλάκες.  Είναι συναδελφική συμπεριφορά αυτή?

Καντε σοβαρες ερωτησεις που να εχουν νοημα και οχι μαλακιες.
Κάνε εσύ τις ερωτήσεις με νόημα.  Και άσε τις μαλακίες να τις κάνουμε εμείς.

Ποιος θα εδινε λεφτα για να γαμησει μια κρυφοαδερφη?
Χμμμμ...  Φαίνεται ότι δε διαβάζεις το site, φίλε.  Αλλά εδώ δε μιλάμε για λεφτά που θα έδινες για να γαμήσεις αδερφή.  Μιλάμε για λεφτά που θα έπαιρνες για να γαμηθείς μη όντας αδερφή.
Έχει διαφορά.  Είσαι τελείως εκτός θέματος.

Καλό βράδυ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δε το νομίζω. Πριν τη βάλω ρώτησα στην MRB και στο ινστιτούτο Gullop στις ΗΠΑ και μου είπαν ότι είναι απολύτως έγκυρη.
Μιλάς σε λάθος βάση. Κάποιος που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να τον τρώει (είτε είναι κρυφή αδελφή είτε φανερή δηλαδή) το κάνει τσάμπα (ή πληρώνει κι από πάνω). Εδώ μιλάμε για άτομα που ΔΕ γουστάρουν να τον τρώνε, και θα αποφάσιζαν να το κάνουν μόνο για το οικονομικό όφελος. Το "όσα" που λες παίζεται, και αυτό πάει να βγάλει η ψηφοφορία!
Κάποιος... κάπου... κάποτε...  Ναι, υπάρχουν κι αυτοί. Αλλά δεν είναι ΟΛΟΙ έτσι. Και η ψηφοφορία δεν τους αφορά αυτούς. Γι' αυτό άλλωστε και μπορούμε και γράφουμε στο thread.  Αν είμαστε η MRB, θα παίρναμε μόνο ψήφους.
1ον ως γνωστό εδώ ΔΕΝ μπαίνουν παιδιά του γυμνασίου. 2ον δεν έχω πάρει έγκριση απ' το Υπ. Παιδείας, άρα κι αν ψηφίζουν και τέτοια παιδιά, είναι off side. 3ον είσαι προκατειλημμένος κατά της ψηφοφορίας.
Αυτά που λες είναι 3 ψηφοφορίες, διαφορετικές από αυτή που γίνεται εδώ. Δύσκολο να γίνουν όλες μαζί. Κάνε υπομονή, οι ιδέες σου σημειώθηκαν.  Θα πρέπει όμως να λύσεις μερικές τεχνικές λεπτομέρειες, π.χ. τι είδους σκατά θα έχει το menu? Ανθρώπινα? Καβαλίνα? Μπιρμπιτσίλες? Σβουνί? Ευκοίλια? Δυσκοίλια? Διατηρημένα σε ψυγείο ή όχι? Κανσέρβα ίσως?
Στο "ξεβράκωτος" πάλι πρέπει να δώσεις διαυκρινίσεις: Χωρίς βρακί αλλά με σώβρακο? Χωρίς καν σώβρακο? Από πάνω πουκάμισο-γραβάτα-σακκάκι? Τι παπούτσια? Ξυπόλυτος?
Όσο για τη δασκάλα, δε το συζητάω.... Με ποια θα μοιάζει? αν είναι σαν την Πολωνέζα του άλλου thread (Ewa), τη χουφτώνω και τσάμπα. Αν είναι όμως σαν ανάποδο γαμώτο, 63 (σε λίγο παίρνει σύνταξη) με μαγκούρα και μασέλα, πάλι τίθεται θέμα χρημάτων.  Γι αυτό σου λέω, δεν είναι εύκολα πράματα οι ψηφοφορίες.
Τώρα μας προσβάλλεις.  Εμφανίζεσαι εσύ σα σοβαρός, και εμείς σα μαλάκες.  Είναι συναδελφική συμπεριφορά αυτή?
Κάνε εσύ τις ερωτήσεις με νόημα.  Και άσε τις μαλακίες να τις κάνουμε εμείς.
Χμμμμ...  Φαίνεται ότι δε διαβάζεις το site, φίλε.  Αλλά εδώ δε μιλάμε για λεφτά που θα έδινες για να γαμήσεις αδερφή.  Μιλάμε για λεφτά που θα έπαιρνες για να γαμηθείς μη όντας αδερφή.
Έχει διαφορά.  Είσαι τελείως εκτός θέματος.

Καλό βράδυ.

Ομολογουμενως χιουμοριστικη η απαντηση σου.
Καληνυχτα

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάντως να σας πληροφορήσω (εγώ μπορώ και βλέπω τα αποτελέσματα) ότι μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει 99 άτομα, και ότι ΟΛΕΣ οι επιλογές έχουν επιλεγεί (τουλάχιστον μια φορά η κάθε μία).

Στο τέλος θα τα ανακοινώσω.

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παντως κατι τετοιες ερευνες φανερωνουν το ποσο στενομυαλοι και συντηρητικοι ειμαστε σαν λαος. Αν η ιδια ερευνα ειχε γινει σε χωρα της δυτικης Ευρωπης, κανενας δεν θα εβγαινε να το παιξει αντρακλας και να μιλησει για την υποτιθεμενη αντρικη τιμη να το βαζεις και οχι να σου το βαζουν (μπουρδες)!

Να ξερετε ομως οτι γι' αυτο και οι γυναικες εδω ειναι τοσο δυσκολες και κομπλεξικιες, διοτι μεγαλωνουν μαθαινοντας οτι αυτος που τον παιρνει ειναι ο ταπεινωμενος. Μη διαμαρτυρεστε λοιπον οτι δεν μας καθονται ευκολα, φταιμε κι εμεις για τα κομπλεξ παθητικοτητας που τους δημιουργουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως να σας πληροφορήσω (εγώ μπορώ και βλέπω τα αποτελέσματα) ότι μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει 99 άτομα, και ότι ΟΛΕΣ οι επιλογές έχουν επιλεγεί (τουλάχιστον μια φορά η κάθε μία).

Στο τέλος θα τα ανακοινώσω.
τι να πω Σταυρο δε νομιζω οτι καποιος που καθεται να τον φαει με 100-300 ευρω δεν ειναι αδερφη!εκτος πια αν ειναι κανεις τοσο φτωχος που δεν εχει να φαει!αλλα καποιος τοσο φτωχος δεν εχει κομπιουτερ και ιντερνετ!

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σταυρο θελω να ξαναψηφισω, πως μπορω? θα το εκανα με 100 χιλιαδες ευρω  :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αντρες ....μπορει να ειναι γυναικες οι περισσοτερες που ψηφισαν....οποτε ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα!!!!ειναι πιο ....φυσιολογικα!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αντρες ....μπορει να ειναι γυναικες οι περισσοτερες που ψηφισαν....οποτε ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα!!!!ειναι πιο ....φυσιολογικα!!!!!!!
ετσι ναι.παντος εγω με κατω απο 100.000 ευρω δεν καθομουνα να με γαμησουνε!οπως και με κατω απο 2000 ευρω συν αγορες 1200-1500 ευρω δεν ερχομαι Ελλαδα!παντος δεν εχουμε και πολλες γυναικες παντος στο σα'ι'τ.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
για 100.000

και παω στοιχημα πως δεν υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που, αντικρυζοντας στην πραγματικοτητα μια ανοικτη βαλιτσα με 100.000 ευρω, θα ελεγε οχι

εισαστε σοβαροι ρε; εδω τον αλλον τον χωνουν φυλακη(ασε που μπορει και να μην φταιει κιολας) και τον βιαζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ...ολη μερα καθε μερα....και μαυρισμα στο ξυλο και σκισιμο της σουφρας παρακαλω...και αυτο επι χρονια.... καθε μερα ολη μερα σου λεω...γαμησι και ξυλο, και ολο αυτο χωρις καμια αμοιβη

ξερετε ποσα χρονια πρεπει να γαμηθει κανεις στη δουλεια (και με υπερωριες και με ολα) για να βαλει στην ακρη 100.000 ευρω; ε, ξερετε; ποσα χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια;

το ξαναλεω: δεν υπαρχει μελος εδω μεσα που, εχοντας σωας τα φρενα του, θα ελεγε οχι σε μια τετοια προταση

στο μπλα μπλα ομως ειμαστε ολοι μεγαλοι
οσον αφορα το θεμα της αξιοπρεπειας...απλα, ριξτε μια ματια στον κοσμο γυρω σας...
που ειναι η αξιοπρεπεια; πουθενα δεν τη βλεπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom