Εάν πάντως μπορούμε να βγάλουμε και φωτός Online για όποιον τον τρώει για 100.000€, εγώ βάζω μία κατοστάρα για να γελάσουμε.
Δεν μας είπες όμως, ΠΟΙΟΝ θα φέρεις για να γαμήσει τον "τυχερό"...
Εάν πάντως μπορούμε να βγάλουμε και φωτός Online για όποιον τον τρώει για 100.000€, εγώ βάζω μία κατοστάρα για να γελάσουμε.
τι ειναι αυτα που λες;
βαζω μια κατοσταρα;
δηλαδη εχεις τοσο χρημα που μια κατοσταρα τη δινεις ετσι για πλακα, για χαβαλε;
ελεος τι αλλο θα δω
Δεν μας είπες όμως, ΠΟΙΟΝ θα φέρεις για να γαμήσει τον "τυχερό"...
Αφού βρίσκεται κάποιος να τον φάει, δεν μπορεί, κάποιος θα βρεθεί να τον ρίξει!!!
Μην τρελλαθούμε τελείως!
Ο pitsi θα το έκανε στον ORCA και μέσα στα φιλικά, συναγωνιστικά πλαίσια. 100000 all inclusive και έκλεισε
Να βρεθούμε λοιπόν...να δούμε ποιος αντέχει.
Για τον Duracell ξέρω ότι είναι άνθρωπος των πράξεων, το έχει αποδείξει.
Για τον Leonoro επίσης έχω ακούσει ότι δεν είναι μούφας.
Λοιπόν, πλύσου εσύ, εγώ θα βάλω την κατοστάρα, ο Duracell θα βάλει την ιστορική φωτογραφική μηχανή (βλέπεις Dura, θυμάμαι), και θα καταγράψουμε τα γεγονότα.
Επίσης, ο Duracell θα φέρει άλλη μία κατοστάρα (έχει και αυτός funds), και θα δούμε εάν θα κάτσω να τον φάω εγώ ή ο Leonoro.
Για να δούμε, ποιος είναι μάγκας πληκτρολογίου.
Λοιπόν, πλύσου εσύ, εγώ θα βάλω την κατοστάρα, ο Duracell θα βάλει την ιστορική φωτογραφική μηχανή (βλέπεις Dura, θυμάμαι), και θα καταγράψουμε τα γεγονότα.
Επίσης, ο Duracell θα φέρει άλλη μία κατοστάρα (έχει και αυτός funds), και θα δούμε εάν θα κάτσω να τον φάω εγώ ή ο Leonoro.
Για να δούμε, ποιος είναι μάγκας πληκτρολογίου.
ΟΛΑ καλά κι ευχαρίστως να προσφέρω την οπτικοακουστική κάλυψη του γεγονότος... αλλά ΔΕΝ είπα πουθενά ότι δίνω κι άλλα 100 για πάρτη σας! Προτιμώ να οργανώσω καμιά κρουαζιέρα... ;) sorry guys !!!
αφου ειστε τοσο πλουσιοι, ομορφοι και ωραιοι...τι στο διαλο κανετε ρε παιδια σαββατο βραδυ ονλινε στο μπουρδελα;