Επισκέπτης
ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ...
Αλλωστε είναι γνωστό σε όσους ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ χρόνιααα στη νύχτα, ότι τα σ/κ βγαίνουν όλοι... και τις καθημερινές οι λίγοι + εκλεκτοί ;)
ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ...
Αλλωστε είναι γνωστό σε όσους ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ χρόνιααα στη νύχτα, ότι τα σ/κ βγαίνουν όλοι... και τις καθημερινές οι λίγοι + εκλεκτοί ;)
ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ...
Οπως επισης και εκλεκτα ειναι και τα μελη που ειναι online τα Σαβ/κα....
Εμένα πάντως με έχει πιάσει ένα τρελλό κόψιμο και είμαι μέσα!
Ιmodioum Yorgo παρε...
Ποιος σου είπε ρε... σφίκτη με μηδέν αξιοπρέπεια ότι είμαι πλούσιος; Το πλούσιος βέβαια για εσένα μπορεί να είναι 100000€ για 10 χρόνια αφού δεν σε πειράζει να τον φας για μια ζωή.
Τεσπά, αν δεν κάνεις πλάκα, υπάρχουν πορνόγεροι που τα χώνουν σε φιλόδοξα, εργατικά και σοβαρά αγόρια. Αν έχεις και την εμφάνιση που λες μπορεί και με 30 φορές - γέρος είναι - να γίνεις και εσύ "πλούσιος" your way
λοιπον εγω που ΔΕΝ ανηκω στους εκλεκτους αλλα στους αφραγγους
λεω να βγω σε λιγο με την παρεα μια και ειναι σαββατο...
τι να κανουμε ρε παιδια και εμεις οι φτωχομπηνεδες
παλι καλα που εχουμε και πεντε δεκαρες για να πληρωσουμε την εισοδο και κανα ποτακι
λεφταδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς του μπουρδελα
...δεν τα πάω καλά με τα χάπια. Θα κάνω υπομονή. Λαπάδες κλπ
Κιόμως....δεν τα πάω καλά με τα χάπια. Θα κάνω υπομονή. Λαπάδες κλπ
Γιώργο καλό είναι να καταναλώνεις 3 φλιτζάνια ρυζόνερο καθημερινά!
Για να φτιάξεις το ρυζόνερο, βράσε ½ φλιτζάνι ρύζι σε 3 φλιτζάνια νερού για 45 λεπτά. Στράγγιξε το ρύζι και πιες το νερό. Φάε στη συνέχεια και το ρύζι.
Η κατανάλωση ρυζιού βοηθάει στον σχηματισμό των κοπράνων και προμηθεύει τον οργανισμό με βιταμίνες Β και η αυξημένη κατανάλωση νερού και γενικότερα υγρών, όπως τσάι (καλό κάνουν και οι χυμοί από καρότο) κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ των γευμάτων (τουλάχιστον 8-9 ποτήρια νερό) λόγω του ότι η διάρροια έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών (όπως κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο)...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Περαστικα...