Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
κανονισε να αρχισεις να σπαμαρεις κι εδω!!!!!!τυπε εισαι μοναδικη ψυχουλα που απντησες σοβαρα σε θεμα ενος ταλαιπωρου κοριτσιου εδω μεσα...ευγε
κανονισε να αρχισεις να σπαμαρεις κι εδω!!!!!!τυπε εισαι μοναδικη ψυχουλα που απντησες σοβαρα σε θεμα ενος ταλαιπωρου κοριτσιου εδω μεσα...ευγε
ο νιπλης μας κανει αναφορες να ξερεις καριολη και αγαπημενε μου φιλεκανονισε να αρχισεις να σπαμαρεις κι εδω!!!!!!
σε τσακωσα μουνακι, την εφαγες τωρα , ο λογος δυσφήμησηο νιπλης μας κανει αναφορες να ξερεις καριολη και αγαπημενε μου φιλε
ΤΟΞΕΡΑ!!!!!σε τσακωσα μουνακι, την εφαγες τωρα , ο λογος δυσφήμηση
Κατσε ρε Marqui....μην τους βγαζεις και αρπακολατζηδες τους μαστορους....Βαλε Πλαστικα....βαλε Λαδομπογιες....καγκελα...ισως ειχαν σκουριασει και θελανε ασταρια και Ντουκα....Ακρυλικα....να ειχε και τιποτα υγρασιες....να και τα μερεμετια....ισως ειχε και αλλαγες χρωματων...ηταν και κατοικησιμο...επιπλα....στρωσιματα....κλπ....Πτωχή η ιστορία.
3 βδομάδες έβαφαν το σπίτι...
Το παλάτι του Μαχαραγιά είναι με 150 δωμάτια?
Κανένα ενδιαφέρον...
Τύπος νηματοθέτης στηςπού χωρίς φαντασία.
Γουστάρει βίτσια αλβανικακαθηστε να ακουσουμε ρε παλιοκαριοληδες τον πονο του τυπου...
λογικα κατω να αεριζει την καραφλα45' λεπτά Ελευσίνα με το καμπριο , δεν μας ειπε , ανοιχτο η πάνω η κουκουλα ;
Λείπει ο ΜεγάλοςΑς ικρυβετσι πίσω από το νηματοθετη ο λιλας κ διαβάζω 564.899 σελίδες του νήματος
εγω πιστευω οτι υπαρχει και βιντεοξερει κανεις πότε οΑντισθένηςσορρυ , η κοπελα θα γράψει την συνέχεια ;
θελουμε να δουμε αν εχουμε πεσει μέσα με τις μαντεψιές οτι θα τον φαει