ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.173
- Πόντοι
- 34.538
Στο τελος θα μας πει οποιος θελει να με πηδηξει επισηςκαθηστε να ακουσουμε ρε παλιοκαριοληδες τον πονο του τυπου...
να στειλει πμ..
Στο τελος θα μας πει οποιος θελει να με πηδηξει επισηςκαθηστε να ακουσουμε ρε παλιοκαριοληδες τον πονο του τυπου...
κατσε ρε θα εχει ανατροπες στην συνεχεια....Οι ερμηνείες υποτονικές, το σενάριο μπάζει από παντού, η πρωταγωνίστρια ψιλοφάλτσα
Ειμαι η Ειρηνη , 21 χρόνων και μισο .
θνα δειτε θα την βιασουν τα γουρουνια στο τελος...σαν την αλλη την κοπελιτσα απο καμπινγκ πριν χρονια
Μη λεμε ο,τι θελουμε, σιγα μην παιξει κατι. Θα την πανε σπιτι τα παλλικαριαθνα δειτε θα την βιασουν τα γουρουνια στο τελος...σαν την αλλη την κοπελιτσα απο καμπινγκ πριν χρονια
Φέρε σαλέπι ζεστό για όλους. Ανυπομονώ για την συνέχεια της ιστορίας.τυπε τους τυπους νανα1003 μαντω και female coach τις τους εχεις;
και αυτοί εχουν φορεθει αρκετα, ισως ηρθε η ωρα να παιξουν βορειομακεδονες (που τσατιστηκαν που τους αποκαλεσαν σκοπιανους και την ξεσκισαν), τουρκοι επισης δεν εχουν παιξει ποτε, αλλα νομιζω η τρελη ανατροπη θα ηταν να βιαστει απο γκρουπ κινεζωνΟι Αλβανοί έχουν παλιώσει, αν θες να τραβήξεις κόσμο πες για Πακιστανούς.
Πτωχή η ιστορία.
3 βδομάδες έβαφαν το σπίτι...
Το παλάτι του Μαχαραγιά είναι με 150 δωμάτια?
Τι ανατροπές ....πως θα πάει το σενάριο ?κατσε ρε θα εχει ανατροπες στην συνεχεια....
ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΦΙΛΕ... δεν το περίμενες ε;Τι ανατροπές ....πως θα πάει το σενάριο ?
Έκανε εγγραφή εχτές ...και τα ειξερε όλα πως να άνοιξη νήμα ..ποιος κλώνος είναι ?
Οι Αλβανοί έχουν παλιώσει, αν θες να τραβήξεις κόσμο πες για Πακιστανούς.
Και όχι μόνο αυτό με έβγαζαν φωτογραφίες και έλεγαν θα την ανεβάσω εγώ ...όχι εγώ ...σε πιο νήμα θα την βάλουμε ....έλεγαν λέξεις που δεν καταλάβαιναΈπρεπε να πει ....έβαφαν το σπίτι τρεις τύποι...που είχαν περίεργα ονόματα ..που δεν τα θυμάμαι....απλά αντί να λέει ο ένας στον άλλον ...έλα ρε μαλακα όπως είναι σύνηθες...έλεγαν έλα ρε μύστη ....τι λες τώρα μύστη ...όχι ρε μύστη ...και τέτοια