Νέα

Με εκλεψε ενας καριόλης ταρίφας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Aσχετο με το ολο θεμα, αλλα επειδη ακομα το θυμαμαι και γελαω...

Πριν απο ποολλααα χρονια ειχαμε παει με ενα φιλο Σκωτια και θελαμε να παμε στο λοχ νες. Καποια μαλακια ειχε γινει λοιπον με το λεωφορειο και κατεβηκαμε λιγο πριν απο εκει που επρεπε. Χαμενοι λοιπον, ρωταμε εναν σκωτσεζο (συγγενης του σκρουτζ μακ ντακ πρεπει να ηταν) πως θα φτασουμε. Μας λεει λοιπον ο τυπας θα παρετε αυτον τον δρομο και μπλα μπλα μπλα. Τον ρωταω λοιπον αν ειναι μακρυα, για να παρουμε ταξι. Μου απανταει στραβωμενος "taxi? keep your money in your pocket!" E τελικα περπαταγαμε μιαμιση ωρα για να φτασουμε στο γαμωκαστρο :2funny:
Σχετικοτατο ειναι..... και σε ρωταω λοιπον αξιζε τον κοπο ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
To τέρας της λίμνης το είδες;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα του εχει τυχει του τυπου μαστερ21 :grin:

ξερεις τι ψαχνω? το βιντεακι με το μονος στο σπιτι 2 που παει
στο παρκο αυτος και βλεπει την τυπισσα με τα περιστερια
και ξαφνικα μπαινει σε ενα ταξι και ο ταξιτζης ηταν ολα τα ελφτα στην οψη
κολλαει γαντι εδω θα ριχναμε φοβερο γελιο αλλα δεν το βρισκω.  :-

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

μου διεφυγε να τον ρωτησω εγω ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ πρόσεχε μην κατεβάσεις καμία με τις χερούκλες σου σε κανέναν κακομοίρη που θα προσπαθησει να σε γελάσει και τον χαμηλώσεις καμία 10αρία πόντους

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Σχετικοτατο ειναι..... και σε ρωταω λοιπον αξιζε τον κοπο ?

Εεεε τι να σου πω, αν ηξερα ποσο μακρια ηταν θα επαιρνα ταξι εξ αρχης, αλλα και το περπατημα με το "keep the money in my pocket" δεν με χαλασε καθολου τελικα :grin:

To τέρας της λίμνης το είδες;;;;;;;

Οχι αν και εψαχνα πολυ ωρα :2funny: :2funny:

Ακουσα ομως πολλες ιστοριες με φαντασματα και στοιχειωμενα καστρα :o
Ουτε φαντασμα ειδα ομως :huh:

OP
OP
papaz

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ελα αναπηρε επειδη σε βλεπω οτι τρως πολλα ζορια

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Εσυ πρόσεχε μην κατεβάσεις καμία με τις χερούκλες σου σε κανέναν κακομοίρη που θα προσπαθησει να σε γελάσει και τον χαμηλώσεις καμία 10αρία πόντους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουπια τα λενε αλλοι ....  :P

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Εεεε τι να σου πω, αν ηξερα ποσο μακρια ηταν θα επαιρνα ταξι εξ αρχης, αλλα και το περπατημα με το "keep the money in my pocket" δεν με χαλασε καθολου τελικα :grin:

Οχι αν και εψαχνα πολυ ωρα :2funny: :2funny:

Ακουσα ομως πολλες ιστοριες με φαντασματα και στοιχειωμενα καστρα :o
Ουτε φαντασμα ειδα ομως :huh:
Να το κανεις συχνοτερα τοτε... κανει καλο και στην καρδια το περπατημα  ;) :grin:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε σε περιπτερο πανε δωστο..θυμαμαι και εμενα μου ειχε τυχει πλαστο 20αρι..το δινω σε ενα μαγαζι που πηγα να αγορασω μια μπλουζα και μου λεει αλλο δεν εχεις?γιατι λεω?μου λεει ειναι πλαστο..χαμπαρι εγω..στο πουτσο μου και ολας..λεω οκ και δινω αλλο που ειναι οκ..την ιδια μερα το βραδυ παω σε ενα περιπτερο..παιρνω τσιγαρα τοτε 3 ευρω 17 ευρω ρεστα γεια σας..εκοψα βεβαια την φατσα του περιπτερα..αυτος ηταν νεος παιδι οποτε λεω εδω ειμαστε,και ειχα και τυχη γιατι το δινω και ο μαλακας δεν το ακουμπαει το αφηνει εκει και μετα δεν ξερω τι εγινε τσεπωσα τα φραγκα και γεια σας.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
τυπε σε περιπτερο πανε δωστο..θυμαμαι και εμενα μου ειχε τυχει πλαστο 20αρι..το δινω σε ενα μαγαζι που πηγα να αγορασω μια μπλουζα και μου λεει αλλο δεν εχεις?γιατι λεω?μου λεει ειναι πλαστο..χαμπαρι εγω..στο πουτσο μου και ολας..λεω οκ και δινω αλλο που ειναι οκ..την ιδια μερα το βραδυ παω σε ενα περιπτερο..παιρνω τσιγαρα τοτε 3 ευρω 17 ευρω ρεστα γεια σας..εκοψα βεβαια την φατσα του περιπτερα..αυτος ηταν νεος παιδι οποτε λεω εδω ειμαστε,και ειχα και τυχη γιατι το δινω και ο μαλακας δεν το ακουμπαει το αφηνει εκει και μετα δεν ξερω τι εγινε τσεπωσα τα φραγκα και γεια σας.
Ευγε σου ...  :headbang: :S

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Να το κανεις συχνοτερα τοτε... κανει καλο και στην καρδια το περπατημα  ;) :grin:

Δεν το ειχα αναγκη τοτε, ημουνα 20 χρονων :rockon:

Το point της ιστοριας ειναι οτι μπορεις να κανεις αυτο που θες και να σου μεινουν και τα λεφτα στην τσεπη, αν το προσπαθησεις λιγο. Σκωτσεζος speaking.... :cheesy:

Αν γινοταν σημερα παντως θα επαιρνα ταξι :woldman:

georgegavromania

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
ολοι εχουμε ξετρελαθει με το IQ που κουβαλας.σε ζηλευουμε ρεεεε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=362921&cid=4]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=362921&cid=4[/url]

Το χαρτονόμισμα ήταν κάλπικο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011, 11:40

Με πλαστά χαρτονομίσματα θέλησε να πληρώσει, για να βάλει βενζίνη ένας 49χρονος Βρετανός τουρίστας, αλλά συνελήφθη χθες το πρωί, στη Χερσόνησο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη καταστήματος - πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο Ηράκλειο, ο συλληφθείς μετέβη στο σημείο με τετράτροχο όχημα τύπου «γουρούνα», προκειμένου να εφοδιαστεί με καύσιμα, έναντι χρηματικού ποσού των 10 ευρώ.

Την ώρα λοιπόν που προσήλθε για να πληρώσει, παρέδωσε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας, πράγμα το οποίο έγινε αμέσως αντιληπτό από τον πρατηριούχο. Κατά την αποχώρηση του, ο δράστης έδωσε 10 ευρώ κι έφυγε.

Από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία του και ο ίδιος συνελήφθη στην Χερσόνησο, όπου διαμένει προσωρινά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011, 11:40

**χαλασε τις διακοπες του ο βλακας..

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
εγω για τον αλλον λεω... απλα ετυχες
να εισαι εσυ σαν παραδειγμα... δεν εχω ορεξη
να ασχοληθω με την δικη σου παρτη αραξε.

Το ότι σου τριψε τον ποινικό κώδικα στα μούτρα το έκανες γαργάρα πάντως.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Εγω παντως θα το εσπρωχνα σε κανα clubaki με πολυυυυυ κοσμο, ξερετε εκεινα που εισαι στο ορθιο και ερχεται η κοπελα και της παραγγελνεις...και το μονο που την ενδιαφερει ειναι να της δωσεις τα λεφτα και να σοθ δωσει ρεστα...στυλ Hotel, Vogue, Λιμανι, Coral κτλ. μαγαζια Θεσσαλονικης για οσους τα ξερουν οι περισσοτεροι...να εχει πολυ κοσμο και πολυ βαβουρα δηλαδη...
Το εχω κανει με 50 ευρω...το ομολογω.... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά ένας αρχίδας σήμερα μου έδωσε πλαστό εικοσάρικο. Ξέρει μηπως καποιος αν το αλλαζουνε στη τράπεζα?
ή αν υπαρχει αλλος τροπος να το ξεφορτοθώ. Γαμώ τη μάνα του βραδιάτικα...
Και που ξερεις οτι το εκανε εσκεμενα?....μπορει να του το εδωσε καποιος αλλος πελατης!...αμεσως να τον πεις καριολη ρε τυπε!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
«Πείραξαν» το ταξίμετρο και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά, ένας 37χρονος οδηγός και ένας 48χρονος ιδιοκτήτης ταξί, καθώς είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στο ταξίμετρο του οχήματος, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πλασματική αύξηση του αναγραφόμενου ποσού, ενώ παράλληλα είχαν θέσει εκτός λειτουργίας την ταμειακή μηχανή.

Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom