loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μισο να μασησω κανα φυλλαρακι κ να αποφανθω....ρωτα την λουγκρα-τια ;)
α
οοοοομ!!!!!!!!!!!!
οχι δε θα μπει.
μισο να μασησω κανα φυλλαρακι κ να αποφανθω....ρωτα την λουγκρα-τια ;)
ελα ρε βελβυ που εισαι μαρη ;τι λεει ο βολος;
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oσε ολο το βολο δινω κωλο
επειδη διαβαζω αυτα που λες και κρινεις για ελληνιδες και πουτανες να σου απαντησω.η ζωη τα εφερε ετσι ωστε να παντρευτω φυσικα ελληνιδα.μια ελληνιδα πολυ πανω απο το μεσο ορο σε θεμα ομορφιας.εκτος απο αυτο ομως και σε ολους τους αλλους τομεις και χωρις να θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες μπορω να πω οτι απο αποψη γυναικας εχω πετυχει το τζοκερ.επειδη λοιπον παω στα μπουρδελα και σε καθε λογης που πληρωνω απο τα 15 μου(και ενω ενδιαμεσα ειχα αρκετες σχεσεις)οταν παντρευτηκα ειπα θα τα κοψω.το μονο που καταφερα ηταν αυτη τη στιγμη να πηγαινω σε μπουρδελα,σε στουντιο,σε κολομπαρα,σε μασαζιδικα,σε εσκορτ,σε σπιτια σε διαμερισματα,σε call girl απο γραφεια και οτι μπορει να βαλει ο νου σου.προσπαθω να κοψω μια ακρη και φυτρωνουν 2.κατι σαν την λερναια υδρα.δεν μπορω.εχω τοσες επιλογες που ειναι πειρασμος.ειναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ι-Α.ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ???αλλος ειναι χαρτοπαικτης,αλλος ναρκομανης και αλλος πουτανιαρης.για αυτο ειμαστε σε αυτο το σαιτ.καταλαβε το και μη μας ζαλιζεις τον ερωτα.ειμαστε εθισμενοι με το μουνι.μολις φτασω τα 10000 οπως ο τσαμπερλεν θα γραψω βιβλιο και θα στο υπογραψω.ειναι αρρωστια.τελοςπαρακαλω.
επειδη διαβαζω αυτα που λες και κρινεις για ελληνιδες και πουτανες να σου απαντησω.η ζωη τα εφερε ετσι ωστε να παντρευτω φυσικα ελληνιδα.μια ελληνιδα πολυ πανω απο το μεσο ορο σε θεμα ομορφιας.εκτος απο αυτο ομως και σε ολους τους αλλους τομεις και χωρις να θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες μπορω να πω οτι απο αποψη γυναικας εχω πετυχει το τζοκερ.επειδη λοιπον παω στα μπουρδελα και σε καθε λογης που πληρωνω απο τα 15 μου(και ενω ενδιαμεσα ειχα αρκετες σχεσεις)οταν παντρευτηκα ειπα θα τα κοψω.το μονο που καταφερα ηταν αυτη τη στιγμη να πηγαινω σε μπουρδελα,σε στουντιο,σε κολομπαρα,σε μασαζιδικα,σε εσκορτ,σε σπιτια σε διαμερισματα,σε call girl απο γραφεια και οτι μπορει να βαλει ο νου σου.προσπαθω να κοψω μια ακρη και φυτρωνουν 2.κατι σαν την λερναια υδρα.δεν μπορω.εχω τοσες επιλογες που ειναι πειρασμος.ειναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ι-Α.ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ???αλλος ειναι χαρτοπαικτης,αλλος ναρκομανης και αλλος πουτανιαρης.για αυτο ειμαστε σε αυτο το σαιτ.καταλαβε το και μη μας ζαλιζεις τον ερωτα.ειμαστε εθισμενοι με το μουνι.μολις φτασω τα 10000 οπως ο τσαμπερλεν θα γραψω βιβλιο και θα στο υπογραψω.ειναι αρρωστια.τελος
μπορειαυτη που παταω δικη σου ειναι?
Πες τους τι να κανω ,με ποναει το χερι μου και δεν μπορω να τραβηξω μαλακια οπως εσεις.Αναγκαζομαι να γαμήσω ,για να μην κουραζω το χερι μου το πονεμενο, μου τόπε και ο ορθοπεδικος !Και μενα με ειρωνευονται καμια φορα οι γνωστοι μου
λεγοντας μου <<Που σαι ρε μπουρδελιαρη καυλιαρη αντρα,
ο μεγαλυτερος γαμιας της Ζακυνθου εισαι>>
Ωραιος αυτο θα τους λεω λοιπον!!Πες τους τι να κανω ,με ποναει το χερι μου και δεν μπορω να τραβηξω μαλακια οπως εσεις.Αναγκαζομαι να γαμήσω ,για να μην κουραζω το χερι μου το πονεμενο, μου τόπε και ο ορθοπεδικος !
θυμιθηκα οταν ερχομουνα Ελλαδα και καθε απογευμα πηγαινα Φυλης και παιρναγα απο τα καφενεια που καθονταν ολοι οι γνωστοι μου.τους ελεγα παω Φυλης να .ελατε μαζι.απαντουσανε.εμεις δεν παμε εκει εμεις .μετα απο 3-4 ωρες εχοντας κανει τη βολτα μου και εχοντας .ξαναπερναγα απο ΄κει.και οι ιδιοι ακομα καθοντουσαν στις καφετεριες!και λεγαν οτι πότε προλαβαιναν αφου ολη την ωρα καθονταν εκει δεν το καταλαβαινω.ετσι ειναι το 90% στην Ελλαδα!Μαγκες εχω καιρο αυτο το προμπλεμ!! Απο τα 17 μου που παω σε σπιτάκια αρχήσανε οι ειρωνιες οτι δεν μπορω να παω με γκομενα και καλα οτι είναι μαγκας οποιος γαμαει μια ελεινιδα η αλβανιδα και δεν ξερω εγω τι σκατά και μαλακας αυτος που πηγένει σε μπουρδελα στουντιο και τετοια!!Βλεπετε οτι η ελεινηδες εχουν δημιουργησει αυτην την αποψη στα μυαλα των ηλιθιων που μπλεκουν με αυτες!! Εγω είχα μια σχέση με μια ελεινηδα 1 χρονο..καταρχας να πω πως είμαι 20 και κοντευω τα 21 με κοπέλα το χω κανει μόνο 3 φορες με την συγκεκριμένη που τα χα!!Μου εκανε την ζωι πουτανα!!Υσερα αφτο είταν προσωπικη επιλογή να γαμαω μόνο πουτανες! Και απο τότε μόνο σε ρδελα..στουντιο,,αγγελιες κλπ!! Επειδη εχω καταλαβει τι μαλακισμενες είναι σπανιο να βρεις καλή σε ολα σεξ,εμφανιση ,χαρακτήρα!! Θα θελα λοιπόν καποιές συμβουλες απο μεγαλύτερους σε αυτο το θέμα να συνέχησω τα ρδελα η να μπλεξω με καμια μαλακό?Μαρέσει τρελα δεν ξερω ναι μεν δεν δενεσε οπως σε μια σχεση αλλα δεν σου πριζει τα αρχιδα οπως οι δικες μας!! Θα παρακαλουσα οχι ειρωνίες ευχαριστω!!
Πες τους τι να κανω ,με ποναει το χερι μου και δεν μπορω να τραβηξω μαλακια οπως εσεις.Αναγκαζομαι να γαμήσω ,για να μην κουραζω το χερι μου το πονεμενο, μου τόπε και ο ορθοπεδικος !
Καλύτερα να γαμάς επί πληρωμή την όποιαδήποτε που σου κάβλωσε εκείνη τη στιγμή..παρά να βρεθεί η μία η έξυπνη..επειδη διαβαζω αυτα που λες και κρινεις για ελληνιδες και πουτανες να σου απαντησω.η ζωη τα εφερε ετσι ωστε να παντρευτω φυσικα ελληνιδα.μια ελληνιδα πολυ πανω απο το μεσο ορο σε θεμα ομορφιας.εκτος απο αυτο ομως και σε ολους τους αλλους τομεις και χωρις να θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες μπορω να πω οτι απο αποψη γυναικας εχω πετυχει το τζοκερ.επειδη λοιπον παω στα μπουρδελα και σε καθε λογης που πληρωνω απο τα 15 μου(και ενω ενδιαμεσα ειχα αρκετες σχεσεις)οταν παντρευτηκα ειπα θα τα κοψω.το μονο που καταφερα ηταν αυτη τη στιγμη να πηγαινω σε μπουρδελα,σε στουντιο,σε κολομπαρα,σε μασαζιδικα,σε εσκορτ,σε σπιτια σε διαμερισματα,σε call girl απο γραφεια και οτι μπορει να βαλει ο νου σου.προσπαθω να κοψω μια ακρη και φυτρωνουν 2.κατι σαν την λερναια υδρα.δεν μπορω.εχω τοσες επιλογες που ειναι πειρασμος.ειναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ι-Α.ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ???αλλος ειναι χαρτοπαικτης,αλλος ναρκομανης και αλλος πουτανιαρης.για αυτο ειμαστε σε αυτο το σαιτ.καταλαβε το και μη μας ζαλιζεις τον ερωτα.ειμαστε εθισμενοι με το μουνι.μολις φτασω τα 10000 οπως ο τσαμπερλεν θα γραψω βιβλιο και θα στο υπογραψω.ειναι αρρωστια.τελος
Αξιος ο νεος.....μονο στουντιοκοριτσα..... και αν βρεις καμια σωστη γκομενα στην πορεια της ζωης σου, τοτε αποφασιζεις τι θα κανεις!!!!!!!!!!!Μαγκες εχω καιρο αυτο το προμπλεμ!! Απο τα 17 μου που παω σε σπιτάκια αρχήσανε οι ειρωνιες οτι δεν μπορω να παω με γκομενα και καλα οτι είναι μαγκας οποιος γαμαει μια ελεινιδα η αλβανιδα και δεν ξερω εγω τι σκατά και μαλακας αυτος που πηγένει σε μπουρδελα στουντιο και τετοια!!Βλεπετε οτι η ελεινηδες εχουν δημιουργησει αυτην την αποψη στα μυαλα των ηλιθιων που μπλεκουν με αυτες!! Εγω είχα μια σχέση με μια ελεινηδα 1 χρονο..καταρχας να πω πως είμαι 20 και κοντευω τα 21 με κοπέλα το χω κανει μόνο 3 φορες με την συγκεκριμένη που τα χα!!Μου εκανε την ζωι πουτανα!!Υσερα αφτο είταν προσωπικη επιλογή να γαμαω μόνο πουτανες! Και απο τότε μόνο σε ρδελα..στουντιο,,αγγελιες κλπ!! Επειδη εχω καταλαβει τι μαλακισμενες είναι σπανιο να βρεις καλή σε ολα σεξ,εμφανιση ,χαρακτήρα!! Θα θελα λοιπόν καποιές συμβουλες απο μεγαλύτερους σε αυτο το θέμα να συνέχησω τα ρδελα η να μπλεξω με καμια μαλακό?Μαρέσει τρελα δεν ξερω ναι μεν δεν δενεσε οπως σε μια σχεση αλλα δεν σου πριζει τα αρχιδα οπως οι δικες μας!! Θα παρακαλουσα οχι ειρωνίες ευχαριστω!!
Καλύτερα να γαμάς επί πληρωμή την όποιαδήποτε που σου κάβλωσε εκείνη τη στιγμή..παρά να βρεθεί η μία η έξυπνη..
που θα σου γαμήσει ακόμα πιο πολλές φορές
το πορτοφόλι..
που θα σου γαμήσει την ψυχολογία επειδή δεν θα είσαι άνετος,αλλά
"παράνομος"..
που θα γίνεις ψεύτης και περισσότερο στον εαυτό σου επειδή θα το παίζεις σε 2 ταμπλώ..
που θα σου γαμήσει επιπλέον την οικογενειακή σου γαλήνη..και
που μπορεί κάλλιστα να τον πληρώσεις με διαζύγιο και όλα τα επακόλουθα τον ενθουσιασμό που ένιωσες για την πατσαβούρα στο φινάλε που γνώρισες..γιατί κακά τα ψέμματα..
Αν είσαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα σου δεν αξίζει για καμμιά τέτοια να χαλάς το σπίτι σου..
Πας...πληρώνεις...κάνεις την δουλείτσα σου...και μετά...Κύριος..
Το γουστάρεις αυτό...και καλά κάνεις..
Αυτό...δεν το καταλαβαίνουν πολλές γυναίκες..και σας υποτιμούν..σας χλευάζουν..
Το ίδιο συμβαίνει και σε άντρες.. σας υποτιμούν γιατί είναι κομπλεξικοί..
Γίνεσαι στα μάτια τους ο "έτσι",ο "μπήξε",ο "δείξε"..
Στην ουσία..το πουλί σου θέλει να ξαλαφρώσει..γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ..χωρίς συναισθηματική συναλλαγή..
Πού το κακό?
Αρκεί μόνο..μη δώσεις δικαιώματα..
Γιατί να σε ξέρει ο άλλος τι κάνεις και τι ράνεις?
Κάνε αυτό που γουστάρεις στα πλαίσια της λογικής πάντα..και γράψε το "κόσμο" το τί λέει στ'αρχίδια σου..
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...απλά...
Υ.Γ. Ελπίζω με τα παραπάνω να βγήκε το μήνυμα..
Και για τον πιτσιρίκο που άνοιξε το θρεντ..
και για τους υπόλοιπους...
για να βρω σωστη γκομενα εδο περα πρεπει να παω στο αγροτης μονος ψαχνει η σε καμια ανιτα πανιαΑξιος ο νεος.....μονο στουντιοκοριτσα..... και αν βρεις καμια σωστη γκομενα στην πορεια της ζωης σου, τοτε αποφασιζεις τι θα κανεις!!!!!!!!!!!