Ρε παπαρα τι φλωραντζιδικα ειναι αυτα που βαζεις...........?
Ευτυχως που υπαρχουν Ποτανες φιλε μου να τακους και να πορευεσαι....
Ρε παπαρα τι φλωραντζιδικα ειναι αυτα που βαζεις...........?
εσυ λες πολλα.νομιζεις οτι τα ξερεις ολα.δε χαρακτηρισα...
ειπα απλα οτι θελω να δω...ιιιζι μποι ιιζιιι...
αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ολα.εσυ λες πολλα.νομιζεις οτι τα ξερεις ολα.
Ευτυχως που υπαρχουν Ποτανες φιλε μου να τακους και να πορευεσαι....
Διαβασε και στην αρχη του θρεντ ειπα οτι ειμαι 20 και κοντευω τα 21! Ωραια και που κολάει αφτο δηλαδη??
μηπως θελεις να σου επενθυμισω σε ποιο σαιτ εισαι?αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ολα.
Διαβασε και στην αρχη του θρεντ ειπα οτι ειμαι 20 και κοντευω τα 21! Ωραια και που κολάει αφτο δηλαδη??
λες για τα μεσημεριανα ε;με τις γοβες και τα νουμερα;αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ολα.
ψυχραιμιαμηπως θελεις να σου επενθυμισω σε ποιο σαιτ εισαι?
δε το εχω ξεχασει...μηπως θελεις να σου επενθυμισω σε ποιο σαιτ εισαι?
και κλασικα οπως παντα οποια πετρα του σαιτ να σηκωσεις απο κατω ειμαι εγω....ετσι και σ αυτο το λινκ παλι με θλιψη διαπιστωσα οτι ειχα ποσταρει.....Διαβασε και στην αρχη του θρεντ ειπα οτι ειμαι 20 και κοντευω τα 21! Ωραια και που κολάει αφτο δηλαδη??
θελεις να σου πω???δε το εχω ξεχασει...
προς τι η ευγενεστατη κατα τα αλλα χειρονομια σου;
παρακαλω.θελεις να σου πω???
και κλασικα οπως παντα οποια πετρα του σαιτ να σηκωσεις απο κατω ειμαι εγω....ετσι και σ αυτο το λινκ παλι με θλιψη διαπιστωσα οτι ειχα ποσταρει.....
και κλασικα οπως παντα οποια πετρα του σαιτ να σηκωσεις απο κατω ειμαι εγω....ετσι και σ αυτο το λινκ παλι με θλιψη διαπιστωσα οτι ειχα ποσταρει.....
θα μπω σε κανα γκινες;λες;εσενα σε παρακολουθω.πρεπει να εχεις το ρεκορ
Όνομα: gl
55/ημερα ρε μπαγασα???
ελα ρε βελβυ που εισαι μαρη ;τι λεει ο βολος;τπτ ξεκολα.εχω μπερδεξει τα νικ,μια μπαινω ως ΠΠ μια ως βελβυ ασε τα εχω κανει πουτανα....