Επισκέπτης
ποτε δε θα γαμησεις ρε!ποτε!τ ακους?Ναι γελα μωρη αδερφη που εχεις την πουστρα για αβαταρ..................
Αστειο εεεεε?
μονο πουτανες θα πληρωνεις μια ζωη!!καμια δε θα σου καθεται και θα σαι δυστυχισμενος και θα κλαις!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ποτε δε θα γαμησεις ρε!ποτε!τ ακους?Ναι γελα μωρη αδερφη που εχεις την πουστρα για αβαταρ..................
Αστειο εεεεε?
Με λιγα λογια επειδη ολοι ειναι φλωρια και σαβουρομπαζοφιλοι πρεπει να γινουμε ολοι..............
Τι λετε ρε μαλακες.......................
Θα ειστε μια ζωη η μαζα...............
ναι!τι συμπερασμα θες να βγαλω οτι τον εχεις 90 εκατοστα?Επειδη εχω βαλει 90 στο ονομα βγάζεις συμπερασμα οτι ειμαι 19??
το καστ των αντρων συμληρωνεται ανετα.των γυναικων???να κανουμε μια με μελη απο το σαιτ; ;)
ως πορνοπαπος ετοποθετηθης ή ως γκαστεζ τωρα;
Σε αυτον πεστο οχι σε μενα!!2010 πηγε....
Ξερεις εσυ ;)ναι!τι συμπερασμα θες να βγαλω οτι τον εχεις 90 εκατοστα?
αμα δεν φτασουν οι γυναικες θα την κανουμε gang bang......το καστ των αντρων συμληρωνεται ανετα.των γυναικων???
ναι!τι συμπερασμα θες να βγαλω οτι τον εχεις 90 εκατοστα?
δε πειραζει..το καστ των αντρων συμληρωνεται ανετα.των γυναικων???
ποτε δε θα γαμησεις ρε!ποτε!τ ακους?
μονο πουτανες θα πληρωνεις μια ζωη!!καμια δε θα σου καθεται και θα σαι δυστυχισμενος και θα κλαις!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
να σε δωσω κωδικο να μπεις και ως τζιελ;ωχ...κατσε να μπω με το αλλο νικ.τα μπέρδεψα τωρα
με ποια με την λουκρητια???αμα δεν φτασουν οι γυναικες θα την κανουμε gang bang......
γουσταρεις ανωμαλιες να δεις εσυ;δε πειραζει..
θα γυριζουμε στον καιρο του αριστοφανη που τους γυναικειους ρολους τους κανανε αντρες...
αντε να δω να χαρω ταλαντα εγω...
συ ειπας... ;)με ποια με την λουκρητια???
δε χαρακτηρισα...γουσταρεις ανωμαλιες να δεις εσυ;
ιιιζι μποι ιιζιιι...με ποια με την λουκρητια???
Επειδη εχω βαλει 90 στο ονομα βγάζεις συμπερασμα οτι ειμαι 19??