Επισκέπτης
Stam ας αφησουμε τα φλωρια να λενε τις μαλακιες τους.
Δεν εχει νοημα.
Στ'αρχιδια μας............
Stam ας αφησουμε τα φλωρια να λενε τις μαλακιες τους.
Δεν εχει νοημα.
Στ'αρχιδια μας............
μπηκες γ να παρεις γνωμες η γ να συμφωνησουν ολοι μαζι σου κ να νιωσεις καλυτερα;
Αμαξι ,,μεγαλη ψωλη,,λεφτα!! Το ενα αλληλοσυμπληρώνει το αλλο!!αμα γαμας καλα μαλλον ναι θα ελεγα....
αν νομιζεις οτι μια γυναικα θελει αυτα η ΜΟΝΟ αυτα εισαι βαθια νυχτωμενος...Αμαξι ,,μεγαλη ψωλη,,λεφτα!! Το ενα αλληλοσυμπληρώνει το αλλο!!
Αποψεις !!μπηκες γ να παρεις γνωμες η γ να συμφωνησουν ολοι μαζι σου κ να νιωσεις καλυτερα;
αν ειναι ετσι κ γω μαζι σου!!!
μου θυμιζεις καπου που ελεγε οτι το αμαξι του νεοελληνα ειναι η ιδεατη προεκταση του πεους του......Αμαξι ,,μεγαλη ψωλη,,λεφτα!! Το ενα αλληλοσυμπληρώνει το αλλο!!
Σημασια ειναι τι θελουμε εμεις .Οχι τιΙσχυει ο μαθηματικος τυπος :Λεφτα που ξοδεψες για μια γκομενα/
αριθμος φορων που εκανες σεξ ,πρεπει <ή = 20 ευρω.
Ειδάλλως ειναι ασυμφορο.
Αμαξι ,,μεγαλη ψωλη,,λεφτα!! Το ενα αλληλοσυμπληρώνει το αλλο!!
Λογικο μαγκα μου να διαφωνεις με οσα λεω και φυσιολογικο είναι η διαφωνια!! Απλα απλα να δω της αποψεις των μελων ηθελα μιας και το site σχετιζεται με των αγοραιο ερωτα!!μου θυμιζεις καπου που ελεγε οτι το αμαξι του νεοελληνα ειναι η ιδεατη προεκταση του πεους του......
ρε μαλακα κλωνε δεν ειναι καν ελληνιδα!!!o fffanatic κανει καμακι σε ελλεινιδα. ετσι αρχισε το κομπλεχ του
ελα ντε! που θα πει οτι οι Ελληνιδες ξερουν τι θελουν! ο συκοφαντης!αν νομιζεις οτι μια γυναικα θελει αυτα η ΜΟΝΟ αυτα εισαι βαθια νυχτωμενος...
Μικροψώλη σε κόβω από τα συμφραζόμενα....
ελα ντε! που θα πει οτι οι Ελληνιδες ξερουν τι θελουν! ο συκοφαντης!
ελα ντε! που θα πει οτι οι Ελληνιδες ξερουν τι θελουν! ο συκοφαντης!
τι παιζει ρε νωντα?