Φιλε μου, με τις κοπελες παντα ισχυει το εξης, οτι δινεις....παιρνεις και οπως τις μαθεις θα σου συμπεριφερονται και οπως τις κακομαθεις θα σου απαιτουν. Τι θελω να πω, με την ιεροδουλη (ιεροδουλες ειναι αυτες που δουλευουν στα μπουρδελα) οι αλλες απο εξω λεγονται πουτανες αν συμπεριφερονται σαν ιεροδουλες απλα..., με την ιεροδουλη, θα δωσεις 20, 50,100,500 ευρω για σιτυτουριστριες κτλ και θα παρεις 5,10 λεπτα μεχρι και 2 ωρες καλου σεξ αν εισαι τυχερος και καλης παρεας, ωραια και καλα ως εδω.
Με την γυναικα την καθημερινη, πρεπει να δινεις τον εαυτο σου, οποιος εχει μαθει να δινει λεφτα για να καλυπτει τις "συναισθηματικες" αναγκες της κοπελας του ή νομιζει οτι τις καλυπτει ετσι ειναι χαζος....δηλαδη να εισαι διπλα της οταν πρεπει, να φερεσαι σαν αντρας με αρχιδια και οχι αρχιδια αντρας, να ντυνεσαι σωστα, να προσεχεις την υγιεινη σου, να πηδας σωστα και οχι κοκορακι (στα μπουρδελα δεν σε νοιαζει η ιεροδουλη και τοσο πολυ, αν το ευχαριστηθει αλλα η γκομενα σου οσο πιο πολυ το ευχαριστιεται τοσο πιο πολυ σε βλεπει σαν "μηλο" και οχι σαν τσεπη".
Μιας και μιλαμε για τσεπη.....περπατας με την κοπελα σου ωραια και καλα εξω απο ενα μαγαζι με τσαντες ας πουμε, η κοπελια σου κοκκαλωνει στην βιτρινα μπροστα, και αρχιζει τα "αχ κοιτα τι ωραιες τσαντες αγαπη μου" τι θα κανεις? Να σου πω τι εκανα εγω παντα με τις σχεσεις μου και συνεχιζω να το κανω και ακομα και τωρα με την συζυγο μου, "ναι μωρο μου πολυ ωραιες τσαντες, ποιες σου αρεσουν? η καφε? ναι ωραια τσαντουλα, θες να μπουμε και μεσα να δουμε αλλες τσαντουλες? καμια δεν μου εχει πει, "ναι παμε μεσα να δουμε και αλλες (βρωμο)τσαντουλες" γιατι ξερει οτι αυτην την τσαντα η καποια παρομοια θα της την παρω καποια στιγμη, αλλα οταν μπορω και θελω εγω. ΠΟΤΕ δεν εκανα "υπερβολικα" ακριβα δωρα σε κοπελες και ΠΟΤΕ συχνα.
Απο την αλλη ομως.....για το ονομα του Θεου ρε παιδια, ενα καφε που θα βγειτε να πιειτε πληρωστε τον να παει στα κομματια, ενα φαι που θα φατε σαν ζευγαρι και αυτο, ειδικα οταν βγαινετε πολλα ζευγαρια μαζι και θα το δειτε οτι η σωστη η κοπελα θα την κανει την κινηση να πληρωσει και αυτη καποια στιγμη.
Οσον αφορα το φαι, μαγειρεψε της μια φορα εσυ, με ενα κρασακι παρεα (οτι σου κατεβει στο μυαλο μαγειρεψε της) και θα δεις οτι την επομενη φορα θα σου μαγειρεψει αυτη, ακομα καλυτερα μαγειρεψτε μαζι.