gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κανει και αυτος βαρη;μαζι πατε;Οταν θα σε ειρωνεύονται σταμ θα τους δείχνεις τα μπράτσα σου να κλάνουν μπριάμ![]()
κανει και αυτος βαρη;μαζι πατε;Οταν θα σε ειρωνεύονται σταμ θα τους δείχνεις τα μπράτσα σου να κλάνουν μπριάμ![]()
Οχι δεν παμε στο ιδιο γυμναστιριο αλλα κανω 2 χρονια μποντιμπιλντνκκανει και αυτος βαρη;μαζι πατε;![]()
μπραβο τυπε....ωραιος....αντε να κανεις και αποσβεση σιγα σιγα....Οχι δεν παμε στο ιδιο γυμναστιριο αλλα κανω 2 χρονια μποντιμπιλντνκ![]()
Μαγκες εχω καιρο αυτο το προμπλεμ!! Απο τα 17 μου που παω σε σπιτάκια αρχήσανε οι ειρωνιες οτι δεν μπορω να παω με γκομενα και καλα οτι είναι μαγκας οποιος γαμαει μια ελεινιδα η αλβανιδα και δεν ξερω εγω τι σκατά και μαλακας αυτος που πηγένει σε μπουρδελα στουντιο και τετοια!!Βλεπετε οτι η ελεινηδες εχουν δημιουργησει αυτην την αποψη στα μυαλα των ηλιθιων που μπλεκουν με αυτες!! Εγω είχα μια σχέση με μια ελεινηδα 1 χρονο..καταρχας να πω πως είμαι 20 και κοντευω τα 21 με κοπέλα το χω κανει μόνο 3 φορες με την συγκεκριμένη που τα χα!!Μου εκανε την ζωι πουτανα!!Υσερα αφτο είταν προσωπικη επιλογή να γαμαω μόνο πουτανες! Και απο τότε μόνο σε ρδελα..στουντιο,,αγγελιες κλπ!! Επειδη εχω καταλαβει τι μαλακισμενες είναι σπανιο να βρεις καλή σε ολα σεξ,εμφανιση ,χαρακτήρα!! Θα θελα λοιπόν καποιές συμβουλες απο μεγαλύτερους σε αυτο το θέμα να συνέχησω τα ρδελα η να μπλεξω με καμια μαλακό?Μαρέσει τρελα δεν ξερω ναι μεν δεν δενεσε οπως σε μια σχεση αλλα δεν σου πριζει τα αρχιδα οπως οι δικες μας!! Θα παρακαλουσα οχι ειρωνίες ευχαριστω!!![]()
Έχουνε πλάκα μερικοί όταν θέλουν να κάνουν κουμάντο
στο πουλί του άλλου..λες και ψάχνει για συνέταιρο..
Συνέταιρος για τον πούτσο δηλαδή..
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
μην απογοητευσε ποτε δεν ξερεις ο αλλος πηγε να αγορασει τοστιερα και του την επεσε ενα μιλφ και ακομα ρωταει τι να κανει,εσυ θα ρωταγες?
ΜΑΡΙΟΣ 51 ,το λεει και το αρθρο 7 του ν.2690/1999 ,Κωδικα Διοικητικης Διαδικασιας,περιη αποψη σου δεν εχει ιδιαιτερη βαρυτητα.......... αφου υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα σου
Τι σχέση έχουν τα συμφέροντά μου?η αποψη σου δεν εχει ιδιαιτερη βαρυτητα.......... αφου υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα σου
επειδη διαβαζω αυτα που λες και κρινεις για ελληνιδες και πουτανες να σου απαντησω.η ζωη τα εφερε ετσι ωστε να παντρευτω φυσικα ελληνιδα.μια ελληνιδα πολυ πανω απο το μεσο ορο σε θεμα ομορφιας.εκτος απο αυτο ομως και σε ολους τους αλλους τομεις και χωρις να θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες μπορω να πω οτι απο αποψη γυναικας εχω πετυχει το τζοκερ.επειδη λοιπον παω στα μπουρδελα και σε καθε λογης που πληρωνω απο τα 15 μου(και ενω ενδιαμεσα ειχα αρκετες σχεσεις)οταν παντρευτηκα ειπα θα τα κοψω.το μονο που καταφερα ηταν αυτη τη στιγμη να πηγαινω σε μπουρδελα,σε στουντιο,σε κολομπαρα,σε μασαζιδικα,σε εσκορτ,σε σπιτια σε διαμερισματα,σε call girl απο γραφεια και οτι μπορει να βαλει ο νου σου.προσπαθω να κοψω μια ακρη και φυτρωνουν 2.κατι σαν την λερναια υδρα.δεν μπορω.εχω τοσες επιλογες που ειναι πειρασμος.ειναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ι-Α.ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ???αλλος ειναι χαρτοπαικτης,αλλος ναρκομανης και αλλος πουτανιαρης.για αυτο ειμαστε σε αυτο το σαιτ.καταλαβε το και μη μας ζαλιζεις τον ερωτα.ειμαστε εθισμενοι με το μουνι.μολις φτασω τα 10000 οπως ο τσαμπερλεν θα γραψω βιβλιο και θα στο υπογραψω.ειναι αρρωστια.τελος
Τι σχέση έχουν τα συμφέροντά μου?
Πού κολλάει αυτό..
Τσ τσ τσ...
Εσύ για να γαμήσεις..παίρνεις την έγκριση του φίλου σου?
Μάλλον...κάτι τέτοιο θα γίνεται..
Το βλέπω και στο μαγαζί αυτό...
Κάθονται και περιμένουν 2
Βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι..
Ακούν το πρόγραμμα..
Γυρνάνε απότομα τα κεφάλια και κοιτάζονται μεταξύ τους οι φίλοι..
Ανοίγουν ένα βιαστικό διάλογο..
Ο ένας σηκώνεται..θέλει να περάσει..
Ο άλλος αμέσως τον τραβάει να φύγουν..
Τι μου λες τώρα?
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....!!!!!
Και είπα δεν θα ρθει !!δε με αφορουν τα προσωπικα σου ρε τεν τεν!δεν ειρωνευτικα ΠΟΤΕ κανεναν εδω μεσα ουτε εξω φυσικα επειδη θελει να πηγαινει με ιεροδουλες...
γτ μου τα λες αυτα?
φυσικα ομως κ εχω δικαιωμα να σχολιασω απο την στιγμη που κατι γραφετε σε δημοσιο φορουμ..
δε κρινω ουτε εσενα ουτε κανεναν...δε με νοιαζει...
θα πω την αποψη μου γ το οτι το θεωρω ασχημο να απατατε αλλα νταξει...ποιος χεστηκε γ την αποψη ενος αγνωστου στο νετ;!
καλημερες μπαι δε γουευ!!!![]()
οι σοβαροι μπουρδελιαρηδες πανε μονοι τους τσαρκα....και δεν πολυ μιλανε και για τα κατορθωματα τους.....κυνηγανε και τρωνε μονοι τους ...σαν τον λυκο.....αυτα απαντωντας και στην ερωτηση του θρεντ εμμεσως....Το βλέπω και στο μαγαζί αυτό...
Ακούν το πρόγραμμα..
φιλε αυτο που κανουν οι φιλοι σου λεγετε του κωλου τα 9μερα και της πουτσας τα 40Μαγκες εχω καιρο αυτο το προμπλεμ!! Απο τα 17 μου που παω σε σπιτάκια αρχήσανε οι ειρωνιες οτι δεν μπορω να παω με γκομενα και καλα οτι είναι μαγκας οποιος γαμαει μια ελεινιδα η αλβανιδα και δεν ξερω εγω τι σκατά και μαλακας αυτος που πηγένει σε μπουρδελα στουντιο και τετοια!!Βλεπετε οτι η ελεινηδες εχουν δημιουργησει αυτην την αποψη στα μυαλα των ηλιθιων που μπλεκουν με αυτες!! Εγω είχα μια σχέση με μια ελεινηδα 1 χρονο..καταρχας να πω πως είμαι 20 και κοντευω τα 21 με κοπέλα το χω κανει μόνο 3 φορες με την συγκεκριμένη που τα χα!!Μου εκανε την ζωι πουτανα!!Υσερα αφτο είταν προσωπικη επιλογή να γαμαω μόνο πουτανες! Και απο τότε μόνο σε ρδελα..στουντιο,,αγγελιες κλπ!! Επειδη εχω καταλαβει τι μαλακισμενες είναι σπανιο να βρεις καλή σε ολα σεξ,εμφανιση ,χαρακτήρα!! Θα θελα λοιπόν καποιές συμβουλες απο μεγαλύτερους σε αυτο το θέμα να συνέχησω τα ρδελα η να μπλεξω με καμια μαλακό?Μαρέσει τρελα δεν ξερω ναι μεν δεν δενεσε οπως σε μια σχεση αλλα δεν σου πριζει τα αρχιδα οπως οι δικες μας!! Θα παρακαλουσα οχι ειρωνίες ευχαριστω!!![]()
φιλε αυτο που κανουν οι φιλοι σου λεγετε του κωλου τα 9μερα και της πουτσας τα 40
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 69 ,ρωτανε αυτους που βγαινουν ,γιατι στο μαγαζι σου ,οπως σε ολα ,πληρωνουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ . Αν πληρωναν ΜΕΤΑ ,οπως στο εστιατοριο, θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.Τι σχέση έχουν τα συμφέροντά μου?
Πού κολλάει αυτό..
Τσ τσ τσ...
Εσύ για να γαμήσεις..παίρνεις την έγκριση του φίλου σου?
Μάλλον...κάτι τέτοιο θα γίνεται..
Το βλέπω και στο μαγαζί αυτό...
Ακούν το πρόγραμμα..
Τι μου λες τώρα?
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....!!!!!
εεε...εεε... ναιμετα απο 16 σελιδες γυρνας και απαντας ξανα στο αρχικο ποστ?![]()