Επισκέπτης
γιατι να μην πω και εγω τη μαλακεια μου?εεε...εεε... ναι![]()
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
γιατι να μην πω και εγω τη μαλακεια μου?εεε...εεε... ναι![]()
ε καλα και στο εστιατοριο και καλα να μην φας θα πληρωσεις.....ΚΑΤΕΡΙΝΑ 69 ,ρωτανε αυτους που βγαινουν ,γιατι στο μαγαζι σου ,οπως σε ολα ,πληρωνουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ . Αν πληρωναν ΜΕΤΑ ,οπως στο εστιατοριο, θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
γιατι να μην πω και εγω τη μαλακεια μου?![]()
Αν δεν εχεις πληρωσει προκαταβολικα ,ακουειε καλα και στο εστιατοριο και καλα να μην φας θα πληρωσεις.....![]()
![]()
αν δεν εχεις πληρωσει τα ακουει η γυναικα του αφεντικου οταν ζητησει κατιΑν δεν εχεις πληρωσει προκαταβολικα ,ακουει
τα παραπονα σου το αφεντικο.
δωσε δωσε ρε κατεριναΡε παιδιά...θα με τρελάνετε..
Ο ένας λέει...για σύγκρουση συμφερόντων..λες άμα και δεν έρθει ΕΝΑΣ..θα τελειώσει εκεί η δουλειά,και δεν θα'ρθει ΑΛΛΟΣ..
Δεν το ξέρεις αγάπη μου ότι αυτή η δουλειά..είναι σαν το κλάσιμο?
Κώλος που κλάνει..δεν σταματάει..κι αν δεν ακουστεί...θα μυρίσει..
Η άποψή μου..δεν σχετίζεται καθόλου με μένα...αλλά με σας..
Ο άλλος λέει.."διερωτώνται 2 ..επειδή προκαταβάλλεις χρήματα..και δεν είναι σαν το εστιατόριο"
Για κοίτα γύρω σου..
Βλέπεις κανέναν να δουλεύει τσάμπα?
Ή γράφει πουθενά στο μέτωπο μαλάκας?
Κι άμα σου δώσει την έγκριση ο φίλος σου...θα σου δανείσει και τον πούτσο του να γαμήσεις όπως γαμάει αυτός?
Εσένα το δικό σου πουλί πού είναι?
Σου το'φαγε η γάτα?
Ή νομίζετε ότι γαμάτε όλοι το ίδιο?
Έλα μουνί στο τόπο σου..πια..
χαχαχαχ...
ρεσιταλ η κατεριναδωσε δωσε ρε κατερινα
Πες τους ποσο σαβουρηδες και μπαζοφιλοι ειναι.
Πες τους οτι και οι πορνοσταρ το ιδιο κανουν.........γαμανε πολλες ομορφες γυναικες!
Πες τους ειναι παπαρηδες μικροαστοι...........
Πες τους οτι ειναι φλωρια του κερατα.
Ακου λεει εχουν γκομενα....χαχαχαχα...........γαμανε μπαζα και χαιρονται και απο πανω?
Α και ρωτα τους με ποσες εχουν παει και ποσο ωραιες.
Σιγουρα εχουν παει με πολυ λιγοτερες απο σενα και μπαζα επισης!
Οταν αυτοι γαμανε το ανηλικο μπαζακι τους εγω γαμαω 10 καλλονες αλλοδαπες στη σειρα...........στουντιο-μπουρδελα-στριπ!
Το κυριότερο είναι..
Να σέβεσαι πάνω απ'ολα τον εαυτό σου..κι αυτό που
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να κάνεις..να το κάνεις με αξιοπρέπεια
για να είσαι αξιοπρεπής και στο σύνολο.
Είτε αν κάνεις σχέση..είτε αν πληρώνεις..
Ν'ακολουθείτε τα "πιστεύω" σας και τα "θέλω" σας..
Μην αντιγράφετε κάποιους άλλους επειδή είναι μόδα..
Η μόδα περνάει όπως και ο χρόνος που ωριμάζει τον
άνθρωπο και πήζει το μυαλό..
Αυτά...
κοιτα σιγουρα καλυτερο απο παρανομη σχεση αλλα δεν ειναι και το καλυτεροΠολυ σε συμπαθω εσενα. Ρε γιατι να ντρεπεται καποιος επειδη καταφευγει στις ιεροδουλες? Εγω μπαινω πολυ ανετος στα στουντιο, και φυσικα δεν το κρυβω απο τους φιλους μου οτι σε περιοδους "ξηρασιας" ειμαι σχετικα τακτικος πελατης. Βεβαια παντα συμπεριφερομαι οπως θα ηθελα να μου φερθουν και μενα. Η μονη μου ενσταση ειναι αν εισαι παντρεμενος-δεσμευμενος...
κοιτα σιγουρα καλυτερο απο παρανομη σχεση αλλα δεν ειναι και το καλυτερο
Ούτε πρέπει να ντρέπεται..ούτε να απολογείται..Πολυ σε συμπαθω εσενα. Ρε γιατι να ντρεπεται καποιος επειδη καταφευγει στις ιεροδουλες? Εγω μπαινω πολυ ανετος στα στουντιο, και φυσικα δεν το κρυβω απο τους φιλους μου οτι σε περιοδους "ξηρασιας" ειμαι σχετικα τακτικος πελατης. Βεβαια παντα συμπεριφερομαι οπως θα ηθελα να μου φερθουν και μενα. Η μονη μου ενσταση ειναι αν εισαι παντρεμενος-δεσμευμενος...
απο ποιον ακους εσυ παλι σχολια;Εγώ τι να πω που είμαι μέσα σ'αυτά κι ακούω τα χίλια μύρια?
-Είσαι πουτάνα
-Είσαι μόνο για πούτσες
-Δεν κάνεις για τιποτ'άλλο..
Α...ου..και πολλάααααααα...μα πάαααααααρα πολλά σχόλια..
Ούτε πρέπει να ντρέπεται..ούτε να απολογείται..
Εγώ τι να πω που είμαι μέσα σ'αυτά κι ακούω τα χίλια μύρια?
-Είσαι πουτάνα
-Είσαι μόνο για πούτσες
-Δεν κάνεις για τιποτ'άλλο..
Α...ου..και πολλάααααααα...μα πάαααααααρα πολλά σχόλια..
Τι να πώ?
Ασφαλώς τίποτα..
Γιατί όταν ξεκίνησα..ήξερα τις συνέπειες..
Αυτό που δεν ήξερα είναι..πόσους αστοιχείωτους και αμόρφωτους ανθρώπους
θα είχα ν'αντιμετωπίσω..
Μιλωντας προσωπικα, και γνωριζοντας οτι ειμαι μονογαμικος, θα θελα να ειμαι τοσο καλα με την γυναικα μου που να μην κανω σεξ με αλλες. Αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη.