Μαγκες εχω καιρο αυτο το προμπλεμ!! Απο τα 17 μου που παω σε σπιτάκια αρχήσανε οι ειρωνιες οτι δεν μπορω να παω με γκομενα και καλα οτι είναι μαγκας οποιος γαμαει μια ελεινιδα η αλβανιδα και δεν ξερω εγω τι σκατά και μαλακας αυτος που πηγένει σε μπουρδελα στουντιο και τετοια!!Βλεπετε οτι η ελεινηδες εχουν δημιουργησει αυτην την αποψη στα μυαλα των ηλιθιων που μπλεκουν με αυτες!! Εγω είχα μια σχέση με μια ελεινηδα 1 χρονο..καταρχας να πω πως είμαι 20 και κοντευω τα 21 με κοπέλα το χω κανει μόνο 3 φορες με την συγκεκριμένη που τα χα!!Μου εκανε την ζωι πουτανα!!Υσερα αφτο είταν προσωπικη επιλογή να γαμαω μόνο πουτανες! Και απο τότε μόνο σε ρδελα..στουντιο,,αγγελιες κλπ!! Επειδη εχω καταλαβει τι μαλακισμενες είναι σπανιο να βρεις καλή σε ολα σεξ,εμφανιση ,χαρακτήρα!! Θα θελα λοιπόν καποιές συμβουλες απο μεγαλύτερους σε αυτο το θέμα να συνέχησω τα ρδελα η να μπλεξω με καμια μαλακό?Μαρέσει τρελα δεν ξερω ναι μεν δεν δενεσε οπως σε μια σχεση αλλα δεν σου πριζει τα αρχιδα οπως οι δικες μας!! Θα παρακαλουσα οχι ειρωνίες ευχαριστω!!