Επισκέπτης
Μη λέτε ρε στον κόσμο τέτοια πράγματα! Που να τα πάει έξω; Στη Κύπρο; Του τα δεσμεύουν την ΙΔΙΑ στιγμή που θα δεσμεύσουν και τις εδώ καταθέσεις. Υπάρχει σχετική συνθήκη των κρατών της Ε.Ε. Φυσικά το ίδιο γίνεται και για όλες τις χώρες της Ε.Ε.
Και στην Ελβετία να τα πας και στο Λιχτενστάιν, υπάρχει περίπτωση να στα εντοπίσουν, ίσως στις νήσους Κέυμαν να είσαι λίγο πιο σίγουρος. ΟΜΩΣ η Ελβετία και το Λιχτενστλάιν δεν δέχονται κάτω από 1.000.000 και ζητάνε και φύλακτρα, αντί να δίνουν τόκους.
Επιπλέον υπάρχει το θέμα ΠΩΣ θα τα βγάλεις; Θα τα πάρεις σε βαλίτσα να πετάξεις στην Ζυρίχη, να ψάχνεις να βρεις καλή τράπεζα; Γιατί έτσι καλώς! Οι περισσότεροι όμως τα έβγαλαν μέσω της Ελληνικής τράπεζάς τους και αυτή το κοινοποίησε στην Τράπεζα της Ελλάδος, από όπου οι πληροφορίες έφτασαν στο ΣΔΟΕ. Δηλαδή μόνοι τους "καρφώθηκαν"!
Και να μπορείς να αποδείξεις που τα βρήκες τα λεφτά, το μόνο που δεν θέλεις είναι πάρε δώσε με το ΣΔΟΕ. Οπότε;...
Άστα! Αυτά είναι για τους πολύ πλούσιους...
ρε φίλε δεν σου είπα να βγάλεις χρήματα στο εξωτερικό τα οποία είναι βρώμικα και μυρίζει ξέπλυμα. εγώ νομίμως πούλησα ένα διαμέρισμα προ διμήνου και νομίμως τα έβγαλα σε ένα λογαριασμό που έχω στην Ελβετία. Αυτά τα περί 1 εκ και πάνω είναι μαλακίες, εγώ έβγαλα 100.000 ευρώ