Νέα

Mαυρούλες σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALANIARIS13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και οι μαυρουλες εχουν ψυχη..
Μπορει να ειναι ορισμενες φορες επικινδυνες, λογω αρρωστειας
αλλα οποιος δεν εχει παει με μαυρη χανει..
Ξερετε να παιζεται κατι καλο με μαυρες ειτε αφρικανες ειτε απο τζαμαικα κτλ..
Ευχαριστω συναγωνιστες

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Και οι μαυρουλες εχουν ψυχη..
Μπορει να ειναι ορισμενες φορες επικινδυνες, λογω αρρωστειας
αλλα οποιος δεν εχει παει με μαυρη χανει..
Ξερετε να παιζεται κατι καλο με μαυρες ειτε αφρικανες ειτε απο τζαμαικα κτλ..
Ευχαριστω συναγωνιστες

Στο Μεταξουργειο εχει μαυρες, εχω δει μερικες φορες απιστευτα μουνια. 9 στις 10 δε κανουν καλο κρεβατι. Οι περισοτερες δε βαριουνται τοσο πολυ που νομιζεις οτι θα κοιμηθουν. Επισης μερικες ειναι και πολυ τσαμπουκαλεμενες.

Εγω προσωπικα εχω δοκιμσαει μονο με εντυπωσιακες, ψηλες, απιστευτες γκομενες.
Με απλη μαυρη δεν εχω δοκιμασει, ισως ειναι καλυτερες στο κρεβατι....

OP
OP
A

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στο Μεταξουργειο δεν εχω πετυχει καμια της προκοπης...
Αν ξερεις ή γενικα ξερετε καποια καλη περιπτωση θα βοηθουσε :)

Επισκέπτης
Οι μαύρες βρίσκονται πολύ κάτω από τον μέσο όρο και γενικά πετά κανείς τα χρήματά του. Οι εξαιρέσεις μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Όποιος από τους κ.κ. συνομιλητές σύχναζε στο Dolls την περίοδο 2002 - 2005 ίσως θυμάται μια μαυρούλα ονόματι Βικτώρια η οποία ήταν πραγματικό αστέρι ως προσωπικότητα και συμπεριφορά. Όμως δεν είναι παρά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μαύρες????

ΜΑΚΡΙΑ!!!

Έχω κάνει κατά καιρούς τον κόπο να πάρω μαύρες και στο Μεταξουργείο και στο παλιό Δημαρχείο (Αθηνάς). ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ οι μαύρες.

1. Κάνουν τρελλή αγγαρεία στο κρεββάτι
2. Πίπα χειρότερη κι από κατσίκα.
3. Τελείως απεριποίητες. Βλέπε νύχια (σε χέρια και πόδια)
4. Μαγκιά - κλανιά και κώλο-κουβαρίστρα... (που λέγαν και οι παλαιότεροι...)
5. Τσαντίζονται αν ξεπεράσεις τα 3 λεπτά
6 Πολλές από αυτές, ειδικά στο Μεταξουργίο, είναι χαζοζαρούμενες. Σε παρακαλούν να μπεις μέσα εκθειάζοντας τις υπηρεσίες τους... και μετά ....Μετά τζίφος.
7. Συχνάζουν στα πιο βρώμικα συνήθως μπουρδέλα, όπου όλος ο τόπος μυρίζει χυσίλα.
8. Είναι οι πιο ΒΡΩΜΙΚΕΣ πουτάνες της Αθήνας.
--- Μία φορά πριν καμιά διετία, πήδηξα μία στην Αθηνάς όπου όταν γύρισε για πισωκολλητό βρώμαγε ο τόπος σκατίλα... Ήταν και καλοκαίρι... ΓΑΜΑ ΤΑ. Εννοείται ότι την έκανα με ελαφρά. Για χύσιμο ούτε κουβέντα.

Θέλετε κι άλλο?

ΥΓ: Όποιος ξέρει έστω και μία εξαίρεση, να την αναφέρει παρακαλώ πολύ.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δε θελω να βλεπω υπερβολες.
Στην αθηνας εχω κανει μερικα απο τα καλυτερα γαμησια με μαυρες.
Καταρχας εννοειται οτι την πας σε ξενοδοχειο καθαρο.
Εννοειται οτι της δινεις να καταλαβει οτι αν ικανοποιηθεις θα πεσει και το σχετικο μπονους.
Για να δεσει και η κομποστα πρεπει και να ξερεις να φερθεις ακομα και αν ειναι πουτανα.
Τωρα αν πας οπως ολοι σε ωρα αιχμης κιολας στο δωματιο που καθε 1 ωρα γαμιουνται 3 φορες δικαιολογημενα θα φας ακυρο.
Μου εχουν τυχει και οι στραβες αλλα ειναι λιγες συγκριτικα.
Βασικα ενα απο τα κλειδια της επιτυχιας ειναι να σκασεις μουρη με καλο αμαξι και να της αρχισεις το μπλα-μπλα μεσα σε αυτο.
Ακομα και το ντυσιμο παιζει ρολο.Μη ξεχνατε οτι οι συνηθεις πελατες ειναι η σαρα και η μαρα της αθηνας.
Μεγαλο προτερημα η ευκαιρια να γινει το κοζαρισμα,το μπλα μπλα κατι που σε μπουρδελα δεν υπαρχει.Αttitude και μουρη στα μαυρακια πουλαει 100%.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και εγώ γουστάρω μαυρούλες αλλα με αυτές εκεί δεν πάω ούτε να με πληρώνουν. Παίζουν μερικές στην Φυλής αλλα δεν τις εμπιστευομαι ούτε και αυτές γιατι πιστευω οτι σκάνε μύτη πίσω απο το Δημαρχείο αργάμισι το βράδυ.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
για μπρεντα στη ρεμουνδου ξερει κανεις σχετικα? μαυρουλι τουμπανιαρικο... εχω ακουσει κατι καλα σχολεια στο παρελθον!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αποδεκτη, απο πλευρας εμφανισης/σωματος και καθαριοτητας, ειναι η μαυρη στο Ρεμουνδου-πανω-τα απογευματα, μετα την "θεια Ολγα". Παντως, στο αθλημα, μαλλον μετρια.

Επισκέπτης
μπρεντα στη ρεμουνδου
---
είναι μία πολύ σφιχτη -αδύνατη  λίγο σαν.... βεληγκέκας  καστανοκοκκινομάλλα ? Την είδα στον 21Α= επάνω
 μεσημέρι  πριν 1 μήνα , αλλά δεν μπήκα. Εκεί όμως δεν είναι τα πρωινά η κα  Ολγα  ?
διότι πρωί ήταν και η μαύρη που λέω κι εγω (Μπρέντα?)

Επισκέπτης
Πολύ θα πρέπει νάχεις ρέντα
για να το κάνεις με την .. Μπρέντα
και όλοι οι οπαδοί των  μαύρων
Βαζέλ , Χανούμες ή εκ των γαύρων
ας μην γυρνάνε στα σκοτάδια
σε μέρη βρωμε΄ρα τα βράδυα
κι ας αποφεύγουν μέρη άσημα
να μην κολλήσουνε παράσημα !

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Πολύ θα πρέπει νάχεις ρέντα
για να το κάνεις με την .. Μπρέντα
και όλοι οι οπαδοί των  μαύρων
Βαζέλ , Χανούμες ή εκ των γαύρων
ας μην γυρνάνε στα σκοτάδια
σε μέρη βρωμε΄ρα τα βράδυα
κι ας αποφεύγουν μέρη άσημα
να μην κολλήσουνε παράσημα !

τα πες ολα...!

στο απεναντι ξερει κανεις τι παιζει? Ρεμούνδου 20

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Αναφερω και εγω με την σειρα μου, εμπειρια απο μαυρες: Λοιπον ακουστε κυριοι : πριν 2 Κυριακες κατεβαινα με κολλητο φιλαρακι γυρω στις 22:30 την οδο Κυψέλης. Εκει στο υψος της Κεφαλληνιας περιπου (μπορει να κανω και λαθος ,αλλα εχει ενα σχολειο κατεβαινωντας αριστερα)πετυχαινουμε 2 μαυρουλες που περιμεναν το λεωφορειο. Ανοιγω το παραθυρο και τους λεω "γεια σας κουκλες" σκανε χαμογελακι, συνεχιζω λοιπον και λεω "να σας παμε καπου" και πριν περασουν 30 δευτερολεπτα ειχαν μπει στο αμαξι. Μας ειπαν οτι πηγαιναν Σωκρατους (μισα ελληνικα, μισα αγγλικα) και αμεσως καταλαβαμε οτι ηταν πο..τανες. Τους προτειναμε ξενοδοχειο και 30 εuro και καταλληξαμε στο Ηotel Πατησια που βρισκεται στην εν λογω  περιοχη.
Στο ψητο τωρα : Απο πιπα μετρια 5/10, συμπεριφορα και συμμετοχη 7/10, σωμα και καθαριοτητα 8/10, κωλος 9/10(σφιχτο κουλουρι και κραυγη αγωνιας οταν εμπαινει το εργαλειο μεσα). Σε γενικες γραμμες δεν τις ξαναπηδαμε....αλλα αξιζε τον κοπο σαν εμπειρια. Βεβαια μετα μας επρηξαν λιγο γιατι θελανε να τις παμε στον τελικο προορισμο τους αλλα εδωσα 5 εuro για ταξι και καθαρισαμε.

Επισκέπτης
Λοιπον αναζητω πληροφοριες για μπουρδελα που εχουν μαυρες.Μαυρες με πιασηματα,με μεγαλους κωλους και βυζια :boobies:
Κυριως απο Φυλης,Πλ Αττικης....και οχι τοσο απο Μεταξουργειο.
Οποια πληροφορια καλοδεχουμενη.

Απο δικη μου εμπειρια-με τελευταια ενημερωση την προηγουμενη Παρασκευη.

Ρεμουνδου 21 πανω απογευμα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα η Λιζα μαυρη κοντη με πιασηματα και τεραστια βυζια.Καλη στο κρεβατι χωρις να βιαζεται.3τριπλη καταθεση.Εχει φυγει για διακοπες :(

Φυλης 54 πριν μηνα η Αννα απο Βραζιλια.Πολυ καλη με μικρη βεβαια συμμετοχη για μαυρη.Χωρις βυζι αλλα με μεγαλο κωλο.Εχω καταθεση 6 φορες.

Φωκαιας 24.Εχω πετυχει πολλες φορες μαυρες αν και δεν το πολυ εμπιστευομαι το συγκεκριμενο σπιτι.Ενα Σαββατο ειχα πετυχει μια φοβερη μαυρη αλλα δεν περασα :headbang:
Τελευταια(Παρασκευη)
μαυρη με μεγαλο κωλο αλλα μικρο βυζι.πολυ μετρια στο κρεβατι.

Απεναντι στην Φωκαιας στο υπογειο η Κλαρα.Δεν ειναι αυτο που ψαχνω.Η Κλαρα ειναι αδυνατη και οχι οσο πλαδαρη θα ηθελα.Φοβερη στο κρεβατι.

Σημερα απο Διδυμου 27 ειδα να βγαινει μια μαυρη απο αλλαγη βαρδιας (?) η οποια ηταν τελεια.Ξερει κανεις τιποτα?

Οποιος ξερει ας γραψει εστω και τα σπιτια για να παω για ελεγχο.

Ευχαριστω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οι μαυρες λενε τπτ απο πίπα?γιατι φήμες λενε οτι δεν κανουν καλη πίπα..

Επισκέπτης
οι μαυρες λενε τπτ απο πίπα?γιατι φήμες λενε οτι δεν κανουν καλη πίπα..

Απο τις 15 η μια θα σου κανει καλη πιπα και απο τις 10 η 2 θα εχουν καλη συμμετοχη.Αλλα αμα εχουν τετοιες κωλαρες που οι περισσοτερες εχουν τις βαζεις μπρουμητα και αρχιζεις να τις οργωνεις.

Ξεχασα να προσθεσω και οτι Μαγνησιας 11 παιζουν μαυρες,πολλες φορες και στις δυο βαρδιες,αν και δεν εχουν τρελα πιασηματα.Μια που ειναι απογευμα και ηταν και Φυλης 109 παλια αξιζει για μια φορα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
γιατι δεν κανοθν καλες πιπες ρε γμτ?εμφυτο ειναι αυτο?

Επισκέπτης
Μια φορα η Λιζα απο Ρεμουνδου μου εκανε τελεια πιπα και πολυ ωρα μεχρι που την σταματησα.Βεβαια και αυτη ειναι με τα κεφια της.Γενικα θελουν καθοδηγησει,καμια δεν παιρνει πρωτοβουλια στο κρεβατι.Βεβαια υπαρχουν και μερικες που δεν στρωνουν με τιποτα.Αλλα αν σου κατσει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom