Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
μαγκες χθες 1 το μεσημερι πηγα φυλης 59 ισογειο, η σακιρα ρουμανα, μπορει να φαινεται ομορφη στο σωμα αλλα παρα πολυ χαλια στο κρεβατι, πολυ κομοδινο και πολυ ψυχρη, οχι εκεινο οχι το ενα οχι το αλλο, μην πιανεις βυζι, δεν καταλαβαινω (δηθεν και καλα)εχεις μονο 5 λεπτα κ τετοια χαζα, σηκωθηκα κ εφυγα χωρις να τελειωσω πολυ ξενερα η σκροφα, εκλαψα το 20αρι αφου κατεβηκα απο θεσ/νικη αυθημερον ανεβηκα με την χειροτερη δυνατη αναμνηση!! μαυρο και ξανα μαυρο στην σακιρα, φαε καταμαυρο μωρη

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
πιστεύω ότι σε μαύρη καραντίνα πρέπει να μπούν τα στούδια αριστοτέλους 6,συγγρού 144,ισμήνης,ιπποκράτους και τριγγετα.Μόνο η καρολαιν αξιζει απο δαυτες και αυτη δεν ειναι κανα μουνι της προκοπης απλα στο 100ευρω γινεται απιστευτα P S E experience.Kατι μαρτα,μονικα,λειλα κλπ...δεν λενε μια μεσα...που ειναι η ιζαμπελλα,που ειναι η γιασμιν που ειναι αυτες οι γυναικες?καθε μερα εκει θα ημουν
πω ρε φιλε τη μας την θυμιζεις αυτην την ιζαμπελα.οτι καλυτερο εχει περασει.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Συναγωνιστες....
Ριχνω Μαυρο Στην Αννα Που Ηταν Απογευματινη Στις 18/03 Στη Φυλης 84Β !  :cum: (Βλεπε Κριτικη Μου)
Πολυ Ξενερα Η Γκομενα !!!  :headbang:

Επισκέπτης
Αννα-Φυλής 84Β
Screamer,και πολύ της έβαλες (3).Τα μηδενικά πρέπει να γράφονται στη λεζάντα της κριτικής για ολοκληρωτικό κράξιμο.Η δημιουργία και πειστική έκφραση τετελεσμένων ψευτογεγονότων("στα μπουρδέλα δεν κάνει ο πελάτης οτι θέλει") και μάλιστα τη στιγμή που συγκεντρώνεσαι για να καβλώσεις αποτελεί ίδιον των επαγγελματιών γυναικών εκμεταλευόμενες το αποδεδειγμένο επιστημονικά γεγονός οτι στον άντρα όταν ξυπνάει το κάτω κεφάλι,"αδρανεί" εν μέρει το πάνω.Γι'αυτό καταδέχτηκες εκείνη την ώρα να αναρωτηθείς για το ορθόν η μη των όσων έλεγε η Αννα.Κατόπιν και αποστασιοποιημένος από την πράξη κατάλαβες οτι δεν έπρεπε καν να μπεις στο κόπο να αναρωτηθείς.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά προσοχή.  Η Αφροδίτη είναι travel χίλια τα εκατό.  Χαρακτηριστικό μαλλί ριγμένο στο πρόσωπο, να μην φαίνεται, πανύψηλη, κορμός αντρικός, κερνάει ποτάκι καμιά φορά ώστε να μπερδευτείς.  Μακριά εκτός και αν κανείς γουστάρει τέτοιες καταστάσεις.

Πήγε και μεταγραφή στην αλυσίδα Συγγρού-Ισμήνης-Ιπποκράτους-Τριγγέτα το τραβελλοσείρι απ΄το Στρατό, η Αφροδίτη και έδεσε το πράγμα.Ηταν στραβό το κλίμα,τό΄φαγε κι ο γάϊδαρος.Η περίοδος Ιζαμπέλας έχει παρέλθει προ πολλού.Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.

Επισκέπτης
Μαύρο στην αντικοινωνική-προβληματική συμπεριφορά των τσατσάδων στου Φυλής 109-κάτω.
Τα καλά δείγματα συμπεριφοράς (γιατί κατά καιρούς δουλεύουν και σωστοί άνθρωποι εκεί θεωρούνται αυτονόητα ως υποχρέωση του καταστήματος και ως εκ τούτου δεν επισημαίνονται.

------------------------------------------------------------------------------------------

Μαρία: Ὅπου ἀκοῦς πολλὰ κεράσια..., Σάββατο 11 Ιούλ 2009, στις 09:34
Γράφτηκε από τον bakalhs  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
------------------------------------------------------------------------------------------
Back In The U.S.S.R., Σάββατο 25 Ιούλ 2009, στις 02:36
Γράφτηκε από τον jockerx   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  1.0
Ναταλία: Καλὰ κρασὰ..., Κυριακή 14 Ιούν 2009, στις 08:11
Γράφτηκε από τον bakalhs   -   Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές 
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Ραμόνα με τον σφιχτό σου κώλο, Τρίτη 31 Μάρ 2009, στις 20:42
Γράφτηκε από τον gpr262   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - 
Βερόνικα: B' Κατηγορία, Σάββατο 31 Ιαν 2009, στις 12:44
Γράφτηκε από τον bakalhs   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Κατερίνα: 'Αξιόλογος, Κυριακή 19 Οκτ 2008, στις 03:44
Γράφτηκε από τον bakalhs  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Bvlgari Perfume, Πέμπτη 23 Ιούλ 2009, στις 00:08
Γράφτηκε από τον analprison   -   Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

η βραδινή καβλα που ειχα, με φερνει τα σοκακια της φυλης...το καβλι μου ηταν ορθιο πολυ ωρα και δεν ημουν για αναγνωριστική τσαρκα στα ''ιδρυματα''της γνωστης οδου.παρκαρω κοντα(οχι πολυ ευκολα)και το 1ο σπιτι που βλεπω ειναι το 109.μπαινω...αδειο το σαλονι(εδω ειμαστε λεω)τσατσα κωλοφατσα που βαριέται...βγαινει η κοπελα και λεει η μαρια.μαυρομαλα χωρις να εχει το φοβερο προσωπο,με ωραιο κορμι ομως και μικρο βυζακι αλα γαλλικο...με βλεπει μου χαμογελαει,ελα θα περασουμε ωραια δεν ηθελα και πολυ και μπαινω.στο δωματιο να εχει αιρ κοντίσιον και να ειναι κλειστο...ήμαρτον που λεει και ο γεωργιου..καλα τι το βαλατε?για διακοσμηση?αρχιζει πιπα μετρια θα ελεγα...μεχρι που το καταλαβαίνει και πιανει τα @@...την ανεβαζω απο πανω και αρχιζει να χωροπηδα...οχι πολυ καλα θα ελεγα..την βαζω στα 4 που εκει εκανα παιχνίδι εγω,οπως ειπα και πριν ημουν πολυ καβλωμενος απο το πρωι οποτε δεν άργησε να έρθει και το τελος....για ενα ξεκαβλωμα καλη ηταν αλλα οχι για τπτ παραπανω...δεν θα ξαναπαω...
Σήμερα το πρωί πήγα Φυλής 109 κάτω για την Βίκυ-Βικτώρια δεύτερη φορά.Ήταν η χθεσινή απογευματινή τσατσά με το μίζερο-ψυχρό ύφος.Η κυρία της υπηρεσίας που δούλευε Κυριακή πρωί είναι νορμάλ και ευγενική.
Της λέω να χαμηλώσουμε και άλλο την θερμοκρασία του κλιματιστικού και λέει "δεν πάει άλλο,είναι στο τέρμα...κ.τ.λ." με το γνωστό εκνευριστικό υφάκι.

"Όχι δεν πάει,εσείς δεν θέλετε να το βάλετε" της λέω ήρεμα και κατευθύνομαι να φύγω.

Υψώνει τον τόνο της φωνής της και με ένα σπαστικό ύφος πάει να δικαιολογηθεί.

"Δεν επιμένω για το κλιματιστικό" της λέω συνεχίζοντας εγώ σε ήρεμο ύφος "αλλά ο τόνος της φωνής σου δεν είναι σωστός.Να μου μιλάς στον τόνο που σου μιλάω."
Εν τω μεταξύ μπήκε μέσα κατευθυνόμενος στην κουζίνα ένας άντρας.

"Και ποιος είσαι εσύ που για σένα θα χαμηλώσω το κλιματιστικό;" λέει

Εγώ:Ποιος είμαι εγώ;;

τσατσα:Ναι ποιος είσαι συ

Εγώ:Εγώ είμαι ένας από αυτούς που σας θρέφει

τσατσά:Άντε φύγε από δω ρε.
Με το γνωστό ψυχροπολεμικό ύφος σαν να μιλάει σε κανένα τσογλάνι.

Εγώ:Είσαι κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς.

Έρχεται μπροστά μου και μου λέει: "ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ", κατ'ευθείαν αρπάζει την καρέκλα από το πόδι και μου λέει:"ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΩΡΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"

Εγώ:Τι είπες; "αϊ γαμήσου"; την αστυνομία τώρα θα φέρω εδώ!

Ο άντρας μπήκε στην μέση για να μου πει να φύγω,στην αρχή με ευγενικό ύφος,εγώ είχα φορτώσει και της τα έψελνα.Η τσατσά άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό φοβούμενη την Αστυνομία.Εγώ δεν έφευγα,της τά'ψελνα και αυτός άρχισε να με σπρώχνει για να φύγω.
Δυστυχώς η αντίδρασή μου ήταν ήπια.Απλά τον απώθησα,του είπα να μη σπρώχνει και τον απείλησα με την Ασφάλεια.
Εκεί τρελλάθηκε.Εκτός εαυτού πάει ανοίγει την πόρτα και μου λέει:"Πέρασε έξω ρε"

Εγώ:"Κάτσε εκεί για να περάσω έξω", υποδεικνύοντάς του να κάτσει στην γωνία μακριά από την πόρτα.

Αυτός:"Δεν θα μου πεις εσύ που θα κάτσω"

Εγώ:"Κάτσε εκεί για να περάσω έξω" Δεύτερη φορά

τσατσά(που είχε κλάσει πατάτες στο άκουσμα της Αστυνομίας):"Κάτσε εκεί που σου λέει"

Αυτός:"Ωραία θα κάτσω εκεί" πράττοντας το αυτό.

Υπάκουσε και έφυγα.

Αυτούς πληρώνουμε!!!

Mentoras

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
10
Μετά απο παράπονα συναγωνιστών για συγκεκριμένα σπίτια, τσατσάδες και ιερόδουλες με αγενή συμπεριφορά και τσαμπουκά ανοίγω αυτό το thread που ήταν και στο παλιό φόρουμ. Εδώ μαυρίζουμε όλες τις απατεώνισσες που προσφέρουν μαϊμού υπηρεσίες και τους αγενείς επαγγελματίες γενικότερα...
Σύμφωνα με τον δικό μου τρόπο λογικής και σκέψης μαυρίζω εδώ και απαριθμώ όλα τα στούντιο που ξέρω (τα έχω επισκεφτεί ) και δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Επίσης αναφέρω παράλληλα αυτά που ενώ ζητάνε σαν ελάχιστο παράβολο 50 Ευρά δεν έχουν να προσφέρουν μια πετσέτα καθαρή μαζί με μια ντουζιέρα έστω και για δείγμα.

1.Studio Geisha - Αθανασίας 3, Παγκράτι
      (δεν έχει ντουζιέρες, στην τουαλέτα το βουρτσάκι είναι μέσα στο σκατό )

2.Studio 40 - Σπύρου Πάτση 40, Βοτανικός
      (δεν έχει ντουζιέρες, οι χώροι είναι άθλιοι και βρωμάνε κατά καιρούς )

3.KamaSutra Studio  -  Φραντζή 47, Νέος Κόσμος, Αθήνα
      (δεν έχει ντουζιέρες, τα σεντόνια σαπίζουν στον ιδρώτα κτλ.)

4.Studio 55 Βριλησσού 55, Πολύγωνο, Αθήνα
      (δεν έχει ντουζιέρες)

5.Studio Έρως - Δροσοπούλου 95, Κυψέλη, Αθήνα
  (δεν έχει ντουζιέρες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε μου δεν έχεις άδικο,.....
απλά ο βλαχοτσαμπουκάς και η κακομοιρομαγκιά, περισσεύουν στα περισσότερα μπουρδελομάγαζα και δεν αλλάζουν στα ξαφνικά !
Θα αλλάξουν, οταν κι αλλα πολλά θα αλλάξουν , μεταξύ αυτών των πολλών και οι συμπεριφορές των πελατών που αλλοίμονο, Ελληνάρες είναι κι αυτοί...(με τα ίδια κουσούρια , βλαχόμαγκες-κακομοιροτσαμπουκάδες-πεινασμένοι σεξουαλικά-ξερόλες-με δικαιώματα αλλά χωρίς υποχρεώσεις και άλλα πολλά στραβα και αδιόρθωτα Νεοελληνικά χάλια)

Είναι λυπηρό και απο τις δυό μεριές να γίνονται τέτοια σκηνικά και θάπρεπε μάλλον να μπορούμε να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να επιλέγουμε με αυστηρότερα κριτήρια που θα επενδύσουμε.

Kir-Bill30

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να μαυρισω το Δροσοπουλου 97 που χθες περασα απο κει και δεν μου ανοιξαν την πορτα και από ότι διαβαζω το κάνουν και σε αλλους συναγωνιστές.

Επισκέπτης
Στου Δροσοπούλου 97 παρακολουθείσαι από την μικρή περιστρεφόμενη-τηλεκινούμενη κάμερα πάνω αριστερά της εσωτερικής πόρτας όπως τη βλέπεις.
Όπου και να σταθείς στρέφουν την κάμερα και σε βλέπουν.
Καθώς κατέβαινα τις σκάλες πριν από καιρό κοίταξα αιφνιδιαστικά την κάμερα(το είχα καταλάβει).Ακολουθούσε την κατεύθυνσή μου στρεφόμενη συνέχεια προς αυτή.
Για το studio αυτό τα έχουμε πει παλαιότερα:

{Παλαιότερο post μου (εμπλουτισμένο με σημερινές αναφορές) εξηγεί νοοτροπίες και συμπεριφορές στου Δροσοπούλου 97:

Λεμπέση-Πλάκα που το έκλεισε ο δήμος,αδερφάκι του Δροσοπούλου 97.Evellin Ουκρανέζα,η μοναδική που άξιζε εκεί μέσα και στου Δροσοπούλου 97 όπου επίσης δούλευε μαζί με τη φιλενάδα της Ζοζεφίνα.Η Ζοζεφίνα ήταν ένα σκαλί πιο κάτω.Με το χαμόγελο πάντα η Evellin,διασκέδαζε τη δουλειά της και σκορπούσε χαρά μέχρι πριν δυόμισι χρόνια περίπου.

Τη φάγανε οι άλλες οι σκατοκαργιόλες,τα κομοδίνα (Νίκη,Μόνικα,Μπάρμπι,Κατερίνα με το κοντό μαύρο μαλλί-όχι η Ζοζεφίνα-και άλλες) γιατί τραβούσε όλους τους πελάτες και ανεβάζε τον πήχυ υπηρεσιών:Στην ερώτησή μου γιατί έφυγε η Evellin,επί λέξει η τσατσά μου είπε:"ήταν πολύ καλή για την δουλειά.Δεν είναι δυνατόν η Evellin να έχει όλη την πελατεία και οι άλλες τίποτε.ΗΜΑΡΤΟΝ,ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! 
Δυστυχώς πήδηξα (και στα δύο studio) Νίκη,Μόνικα,Μπάρμπι,Κατερίνα και μία άλλη που δεν θυμάμαι το όνομά της την εποχή που δούλευε και η Evellin εκεί,ενώ ήμουν ήδη πελάτης της Evellin μήπως και αποδειχθεί καμμία απ'αυτές καλή σαν την Evellin.Πάντα υποκριτικά χαμόγελα και προσποιητές χειραψίες στο σαλόνι και μετά ΨΥΧΡΑ-ΑΓΓΑΡΕΙΑ-ΞΕΠΕΤΑ.
Η Ζοζεφίνα,φιλενάδα της Evellin ήταν αξιοπρόσεχτη και καλή στο δωμάτιο.
Προσέξετε αυτή την δόλια νοοτροπία στο αδερφάκι του (Δροσοπούλου 97),ίδιας ιδιοκτησίας,
όσον αφορά τις επιλογές κοριτσιών.}

Επισκέπτης
Φίλε μου δεν έχεις άδικο,.....
απλά ο βλαχοτσαμπουκάς και η κακομοιρομαγκιά, περισσεύουν στα περισσότερα μπουρδελομάγαζα και δεν αλλάζουν στα ξαφνικά !
Θα αλλάξουν, οταν κι αλλα πολλά θα αλλάξουν , μεταξύ αυτών των πολλών και οι συμπεριφορές των πελατών που αλλοίμονο, Ελληνάρες είναι κι αυτοί...(με τα ίδια κουσούρια , βλαχόμαγκες-κακομοιροτσαμπουκάδες-πεινασμένοι σεξουαλικά-ξερόλες-με δικαιώματα αλλά χωρίς υποχρεώσεις και άλλα πολλά στραβα και αδιόρθωτα Νεοελληνικά χάλια)

Είναι λυπηρό και απο τις δυό μεριές να γίνονται τέτοια σκηνικά και θάπρεπε μάλλον να μπορούμε να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να επιλέγουμε με αυστηρότερα κριτήρια που θα επενδύσουμε.
Εδώ διαφωνώ φίλε μου.Η συμπεριφορά των περισσοτέρων κυριών υπηρεσίας στα μπουρδέλα είναι καλή και ευγενική.
Η παιδεία μου μού υπαγορεύει να φέρομαι εν πρώτοις ήρεμα και ευγενικά και απαιτώ το ίδιο από τους άλλους.
Και φυσικά δεν υπονοείς οτι πούλησα κακομοιρομαγκιά και τσαμπουκά εγώ!
Από κει και πέρα το παραμύθι της "ανυπεράσπιστης γυναικούλας" δεν νομίζω να το τρως εσύ.
Έπειτα,ποια αυστηρότερα κριτήρια; Μου άρεσε η κοπέλα και πήγα.Που να ξέρω το χείριστο του χαρακτήρα της τσατσάς. 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εδώ διαφωνώ φίλε μου.Η συμπεριφορά των περισσοτέρων κυριών υπηρεσίας στα μπουρδέλα είναι καλή και ευγενική.
Και φυσικά δεν υπονοείς οτι πούλησα κακομοιρομαγκιά και τσαμπουκά εγώ!
Έπειτα,ποια αυστηρότερα κριτήρια; Μου άρεσε η κοπέλα και πήγα.Που να ξέρω το χείριστο του χαρακτήρα της τσατσάς. 

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα ! Απλά λέω ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι δυστυχώς συνηθισμένες στα μπουρδελομάγαζα ! Οταν στα μπουρδέλα ας πούμε, περνάνε καθημερινά δεκάδες άτομα και ο καθένας, με το γνωστό σε όλους απαιτητικό και βλαχομαγκίζον ύφος, ζητάει το κοντό και το μακρύ του, τότε είναι αναμενόμενο να υπάρχει και ένταση και ακρότητες. Δυστυχώς καμιά φορά αυτές οι εντάσεις και οι ακρότητες ξεσπάνε σε άτομα καθ όλα εντάξει, αλλά συμβαίνει αυτό που λέει ο λαός : Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.  ;)
Δηλαδή για να το πώ πιο απλά : Οταν έχουν περάσει καμιά 20ριά-30ριά και της έχουν ζαλίσει το κώλο με τις παπαριές τους, είναι ήδη φορτωμένη και με το που εμφανίζεσαι εσύ και ζητάς ευγενικά κατι λογικό, αυτη απαντά επιθετικά και αγενέστατα. Δεν έχει δίκιο, αλλά ξέρεις το ύφος που μιλάνε πολλοί όταν πανε σε μπουρδέ- και νομίζουν πως επειδή δίνουν ένα 20άρικο θα πηδήξουν τους πάντες και τα πάντα.
Τώρα όσο αφορά στα κριτήρια, όσο πιο αυστηρά κριτήρια βαζεις τόσο και πιο ακριβά πληρώνεις (συνήθως).

Επισκέπτης
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα ! Απλά λέω ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι δυστυχώς συνηθισμένες στα μπουρδελομάγαζα ! Οταν στα μπουρδέλα ας πούμε, περνάνε καθημερινά δεκάδες άτομα και ο καθένας, με το γνωστό σε όλους απαιτητικό και βλαχομαγκίζον ύφος, ζητάει το κοντό και το μακρύ του, τότε είναι αναμενόμενο να υπάρχει και ένταση και ακρότητες. Δυστυχώς καμιά φορά αυτές οι εντάσεις και οι ακρότητες ξεσπάνε σε άτομα καθ όλα εντάξει, αλλά συμβαίνει αυτό που λέει ο λαός : Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.  ;)
ετσι ειναι και το να κανεις μαγκιες μεσα στα μπουρδελα και ας ειναι η τσατσα για σφαλιαρες ειναι αστειο επιεικως να το πω κοσμια...οσο για τον τζοκερ ολο κλαιγεται και απορω τι παει στα μπουρδελα αφου ολα του φταινε

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Προσωπικά (αν δικαιούμαι να εκφράσω άποψη), για τον jockerX, πιστεύω πως είναι αγνός και τίμιος συναγωνιστής ! Απλά έρχεται αντιμέτωπος με την ΝεοGreek πραγματικότητα των μαγαζών, που ΔΕΝ μπορεί να είναι καλύτερη απο αυτά που ζούμε καθημερινά γύρω μας.
Προχειρότητες, αρπαχτές, μαγκιές, κουτοπονηριές, αδιαφορία, βόλεμα,...δεν υπάρχει τέλος και τελεία. Αυτά τα στραβά υπάρχουν έξω απ τα μπουρδέλα και φυσικά και ΜΕΣΑ σ αυτά, μερικές φορές σε υπερθετικό βαθμό. 

Επισκέπτης
Προσωπικά (αν δικαιούμαι να εκφράσω άποψη), για τον jockerX, πιστεύω πως είναι αγνός και τίμιος συναγωνιστής ! Απλά έρχεται αντιμέτωπος με την ΝεοGreek πραγματικότητα των μαγαζών, που ΔΕΝ μπορεί να είναι καλύτερη απο αυτά που ζούμε καθημερινά γύρω μας.
Προχειρότητες, αρπαχτές, μαγκιές, κουτοπονηριές, αδιαφορία, βόλεμα,...δεν υπάρχει τέλος και τελεία. Αυτά τα στραβά υπάρχουν έξω απ τα μπουρδέλα και φυσικά και ΜΕΣΑ σ αυτά, μερικές φορές σε υπερθετικό βαθμό. 
ετσι ακριβως ειναι τι περιμενε δηλαδη?εγω δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζει οτι κερδιζει που μπαινει εδω και κλαιγεται και κανει τον θιγμενο...πας αλλου και τελειωσε...αυτα ειναι καραγκιοζιλικια

Επισκέπτης
και προς αποφυγη παρεξηγησεων και μενα μου χει τυχει jokerX περιεργο περιστατικο με εναν παππου τσατσο στην αγκυρας και ητανε για ξυλο το ζομπι αλλα την πουλεψα και δεν εκατσα να δωσω σημασια....τελοσπαντων...σε μπουρδελο πας ολα να τα περιμενεις

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.840
Πόντοι
12.056
και προς αποφυγη παρεξηγησεων και μενα μου χει τυχει jokerX περιεργο περιστατικο με εναν παππου τσατσο στην αγκυρας και ητανε για ξυλο το ζομπι αλλα την πουλεψα και δεν εκατσα να δωσω σημασια....τελοσπαντων...σε μπουρδελο πας ολα να τα περιμενεις

Μαλλον θα λες τον Αρη (τσατσος-ιγκουανα)  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή για να το πώ πιο απλά : Οταν έχουν περάσει καμιά 20ριά-30ριά και της έχουν ζαλίσει το κώλο με τις παπαριές τους, είναι ήδη φορτωμένη και με το που εμφανίζεσαι εσύ και ζητάς ευγενικά κατι λογικό, αυτη απαντά επιθετικά και αγενέστατα. Δεν έχει δίκιο, αλλά ξέρεις το ύφος που μιλάνε πολλοί όταν πανε σε μπουρδέ- και νομίζουν πως επειδή δίνουν ένα 20άρικο θα πηδήξουν τους πάντες και τα πάντα.
Τώρα όσο αφορά στα κριτήρια, όσο πιο αυστηρά κριτήρια βαζεις τόσο και πιο ακριβά πληρώνεις (συνήθως).
Ήταν 10:15 το πρωί.Καταλαβαίνεις οτι δεν είχαν προλάβει να περάσουν καμμιά 20ριά-30ριά  βλαχομαγκίζοντες.Αυτή η τσατσά είναι ανάγωγη από τον χαρακτήρα της.

Όσον αφορά για τα κριτήρια (σωστή συμπεριφορά τσατσάς-κοπέλας και καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών),σε πολλά στούντιο βρίσκεις χειρότερο πακέτο αυτών των κριτηρίων η έστω ισότιμο με αυτό αρκετών μπουρδέλων.Γι'αυτό έγραψες "συνήθως".
Όταν σε πολλά στούντιο τό΄χουν παρακάνει με τον χρόνο και η κοπέλα στο δεκάλεπτο σου λέει "ΔΕΝ ΈΧΩ ΆΛΛΟ ΧΡΟΝΟ",ο τρόπος επιλογής της επένδυσής σου πρέπει να είναι αποκλειστικά ο εντοπισμός επιλεκτικά μπουρδέλων και στούντιο.Και αν δεν έχεις τα λεφτά για στούντιο, μόνο μπουρδέλων.Ο κανόνας αναλόγων μεγεθών που γράφεις έχει τυπική ισχύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom