Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτο λεω πιπερι εγω.κακτο αυτη.εχει ενα μαλακισμενο στυλ αν δεν μπεις που σου την δίνει....βασικα να παει να γαμηθει και εγω να παω για υπνο.τα λεμε φιλε!!!!!
καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α κ που σαι,μη χαλας τη ζαχαρενια σου για τις τσατσαδες ρε φιλε

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
α κ που σαι,μη χαλας τη ζαχαρενια σου για τις τσατσαδες ρε φιλε
έχει δίκιο analprison αυτή η τσατσά είναι για πολλές κλοτσιές και να περάσεις μέσα στο δωμάτιο πάλι μαλακίες λέει .

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μετά από το χθεσινό studio-scouting που πραγματοποιήθηκε με τον έμπειρο scouter PIATSA, κατάλαβα ότι υπάρχουν περιπτώσεις studio και "υπηρεσιών" που δεν πρέπει να χαριζόμαστε...

Φυσικά μιλάω για το studio στη Παιωνίου 10!!!! Η "υπηρεσία" αποτελεί ντροπή για τον χώρο με την πλεόν απαράδεκτη, επιθετική και ερειστική συμπεριφορά της... Και οι δύο βάρδιες είναι τα ίδια σκατά!!!
- "Εδώ είναι studio", με επικριτικό και επιθετικό τόνο μου θυμίζει κάθε φορά η τσατσά!!!
- "Το ξέρω", απαντώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ...
- "Ξεκινάμε από 50 ευρώ", συνεχίζει να με εκνευρίζει καθώς με κοιτά σα σκουπίδι...

Κάθε φορά τα ίδια!!! Δεν ήξερα ότι πρέπει να πηγαίνω στα studio με κοστουμάκι για να με σέβονται ή έστω να είναι ευγενικοί μαζί μου...Έλεος!!!!! Δρόμο... τέτοιες υπηρεσίες πραγματικά είναι ντροπή...

Τώρα οι κοπέλες... δεν μπορώ να πω ότι είναι πιο ευγενικές, κρίνοντας τες στο σαλόνι πάντα... Αλλά θα μου πεις αν η υπηρεσία δημιουργεί ένα κάποιο αρνητικό κλίμα, τι διάθεση θα έχει ο πελάτης και η κοπέλα????

[size=14pt]Απαράδεκτο[/size] μαγαζί και λίγα λέω!!!!!
[size=16pt]ΜΑΥΡΟ[/size]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επίσης... Χαλκιδικής 83!!!

Που το είδατε το Studio Agapi VIP ??????
Αν σου ανοίξουν την θύρα του "ιδρύματος" είσαι τυχερός...(το λέω εκ πείρας...).
Η συμπεριφορά τσατσάς και εργαζόμενης δεν διαφέρουν και πολύ από Παιωνίου 10 (εντάξει ομολογώ είναι λιγότερο μοχθηρές οι συγκεκριμένες) αλλά είναι απαράδεκτες!!!!

Η σελίδα στο internet τους μάρανε... :jerking: :jerking: :jerking: !!!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μετά από το σύντομο χθεσινό studio-scouting με τον φίλο Spoon, καταλήξαμε ότι στην λίστα θα έπρεπε να προστεθεί η "υπηρεσία" του studio Κατεχάκη 8. Την εν λόγω "ρεσεψιονίστ" την αναγνωρίζεται από το κοντό, αγορέ, κατσαρό, γκρίζο μαλλί και τα σπαστικά γυαλάκια της... Ύψος: 1,60 (?) με το ζόρι θα έλεγα... Σήμα κατατεθέν (επειδή έχω ξαναπάει από κει) το κοπάνισμα της θύρας στα μούτρα του πελάτη!!!! ΜΑΥΡΟ και σε αυτήν, διότι ειλικρινά είναι κρίμα να χάνονται κοπέλες σαν την Λάουρα την Κυπραία εξαιτίας ξενερωτικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς της "υπηρεσίας"...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ένα στην Δροσοπούλου που λέγεται στούντιο (δεν θυμάμαι αριθμό)
Η τσατσά άμα δεν μπεις σου λέει ότι κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου (που ξέρει έχει μπει αυτή?) και
Η γκόμενα είναι ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ (όχι μία και δύο φορές αλλά καμμιά 10ριά που πέρασα)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ένα στην Δροσοπούλου που λέγεται στούντιο (δεν θυμάμαι αριθμό)
Η τσατσά άμα δεν μπεις σου λέει ότι κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου (που ξέρει έχει μπει αυτή?) και
Η γκόμενα είναι ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ (όχι μία και δύο φορές αλλά καμμιά 10ριά που πέρασα)
Δεν βοηθάς και πολύ όμως...Δροσοπούλου 95 ή 97??? είναι ακόμα η "υπηρεσία" αυτή???

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν βοηθάς και πολύ όμως...Δροσοπούλου 95 ή 97??? είναι ακόμα η "υπηρεσία" αυτή???
έχεις δίκηο νομίζω το 97 αλλά δεν είμαι σίγουρος με τα τόσα μπινελίκια που έριξα...
επίσης πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα τελευταία φορά και τα ίδια σκατά ήταν.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
έχεις δίκηο νομίζω το 97 αλλά δεν είμαι σίγουρος με τα τόσα μπινελίκια που έριξα...
τεςπα θα εξετάσουμε και αυτή την περίπτωση... αλλά αν απλά είναι πιεστική με ευγενικό τρόπο δεν χρειάζεται Μαύρο, να μην είναι αγενής και πιεστική (αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει) ;) ;) ;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τεςπα θα εξετάσουμε και αυτή την περίπτωση... αλλά αν απλά είναι πιεστική με ευγενικό τρόπο δεν χρειάζεται Μαύρο, να μην είναι αγενής και πιεστική (αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει) ;) ;) ;)
τέλος πάντων αυτό είναι που αποκόμισα.
Δεν μπορείς να πηγαίνεις να δίνεις 50 € και να σου προτείνει ένα μπάζο.
Επίσης θα πρέπει να καταλάβουν ότι μπορεί σε κάποια ή κάποιες να λέμε και όχι.
Επειδή είμαστε ορεξάτοι πρέπει να πηδήξουμε ή να μας πηδήξουν?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
δίκιο έχεις... τα 50 ευρά δεν είναι λίγα και πρέπει να σέβονται πως δεν τα βρίσκουμε εύκολα. επίσης, να σέβονται πως ο πελάτης έχει και αυτός γούστο!!!  ;) ;) ;) (δεν εννοώ πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, είμαι πλήρως αντίθετος σε αυτό)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δίκιο έχεις... τα 50 ευρά δεν είναι λίγα και πρέπει να σέβονται πως δεν τα βρίσκουμε εύκολα. επίσης, να σέβονται πως ο πελάτης έχει και αυτός γούστο!!!  ;) ;) ;) (δεν εννοώ πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, είμαι πλήρως αντίθετος σε αυτό)
1. 50 € θα είναι πολλά λεφτά σε λίγο με την κρίση που θα έρθει.
2. Ο πελάτης είναι το μέτρο. Πας σε κάποια ιδρύματα και βλέπεις ουρές γιατί η κοπέλα είναι ωραία και γουστάρει και πας σε άλλα και φεύγουν σαν τον Λούη γιατί είναι μπάζο. Αν δεν σέβονται ή δεν θέλουν τον πελάτη τότε ας αλλάξουν επάγγελμα.
Επίσης θημύθηκα ένα μαγαζί στην Μυθήμνης κάτω από την ΠΛ.Αμερικής που βγήκε μια γριά και λεει εγώ είμαι το κορίτσι!!!Και όταν είπα ευχαριστώ μου λέει με ύφος σιχαμένο: Γιατί καλέ δεν σου αρέσω????

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
2. Ο πελάτης είναι το μέτρο.
Υπάρχουν πελάτες και πελάτες... υπάρχουν πελάτες, οι οποίοι με το που τους βλέπουν οι υπηρεσίες σκέφτονται "τι θέλει εδώ αυτός?" και υπάρχουν πελάτες οι οποίοι γίνονται δεκτοί με ειλικρινές χαμόγελο... αλλά αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ρε παικτη,η υπηρεσια θα διαφημησει το προιον που εχει,ειτε ειναι καλο ειτε κακο,δε προκειται να σκεφτει τα λεφτα σου,παντου ετσι γινεται.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι λογος αυτος για να μπει στη μαυρη λιστα το στουντιο.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παικτη,η υπηρεσια θα διαφημησει το προιον που εχει,ειτε ειναι καλο ειτε κακο,δε προκειται να σκεφτει τα λεφτα σου,παντου ετσι γινεται.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι λογος αυτος για να μπει στη μαυρη λιστα το στουντιο.
Οκ ότι πεις...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πιστεύω ότι σε μαύρη καραντίνα πρέπει να μπούν τα στούδια αριστοτέλους 6,συγγρού 144,ισμήνης,ιπποκράτους και τριγγετα.Μόνο η καρολαιν αξιζει απο δαυτες και αυτη δεν ειναι κανα μουνι της προκοπης απλα στο 100ευρω γινεται απιστευτα P S E experience.Kατι μαρτα,μονικα,λειλα κλπ...δεν λενε μια μεσα...που ειναι η ιζαμπελλα,που ειναι η γιασμιν που ειναι αυτες οι γυναικες?καθε μερα εκει θα ημουν

Επισκέπτης
πιστεύω ότι σε μαύρη καραντίνα πρέπει να μπούν τα στούδια αριστοτέλους 6,συγγρού 144,ισμήνης,ιπποκράτους και τριγγετα.Μόνο η καρολαιν αξιζει απο δαυτες και αυτη δεν ειναι κανα μουνι της προκοπης απλα στο 100ευρω γινεται απιστευτα P S E experience.Kατι μαρτα,μονικα,λειλα κλπ...δεν λενε μια μεσα...που ειναι η ιζαμπελλα,που ειναι η γιασμιν που ειναι αυτες οι γυναικες?καθε μερα εκει θα ημουν
Πήγε και μεταγραφή στην αλυσίδα Συγγρού-Ισμήνης-Ιπποκράτους-Τριγγέτα το τραβελλοσείρι απ΄το Στρατό, η Αφροδίτη και έδεσε το πράγμα.Ηταν στραβό το κλίμα,τό΄φαγε κι ο γάϊδαρος.Η περίοδος Ιζαμπέλας έχει παρέλθει προ πολλού.Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πήγε και μεταγραφή στην αλυσίδα Συγγρού-Ισμήνης-Ιπποκράτους-Τριγγέτα το τραβελλοσείρι απ΄το Στρατό, η Αφροδίτη και έδεσε το πράγμα.Ηταν στραβό το κλίμα,τό΄φαγε κι ο γάϊδαρος.Η περίοδος Ιζαμπέλας έχει παρέλθει προ πολλού.Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.

πες το ψεμματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom