Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
αλήθεια???Πολυ σωστα το εθεσες ;)...οσο της εβγαινε!!Την 3η φορα που θα πας και δεν θα μπεις με το ζορι κρατιεται η καρια να μην στην πει!!
αλήθεια???Πολυ σωστα το εθεσες ;)...οσο της εβγαινε!!Την 3η φορα που θα πας και δεν θα μπεις με το ζορι κρατιεται η καρια να μην στην πει!!
μαυρη λιστα στο φ66 γιατι ο τσατσος μου εκλεψε τισ πιππεριεσ απο το καροτσακι της λαικηςΒαζω εδω τις κοπελες που συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη δεν αξιζουν ουτε μισο ευρω να δωσει κανεις για να τις παρει...
Τζουλια 86ισογειο απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Στελλα Φωκαιας17ισογειο απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Ηλιανα-Λιλιανα 84πανω απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Αννα η ποντικοπολωνεζα 84ισογειο απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Τζεσυ Φυλης134πανω απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαμαυρη λιστα στο φ66 γιατι ο τσατσος μου εκλεψε τισ πιππεριεσ απο το καροτσακι της λαικης
μαυρη λιστα στο φ66 γιατι ο τσατσος μου εκλεψε τισ πιππεριεσ απο το καροτσακι της λαικης
Συνυπογραφω για τις τσατσαδες του στουντιο Παιωνιου...κι η ξανθια αλλα και η μελαχρινη που ειναι νεαρα και ομορφη συν τοις αλλοις...ειναι για κλωτσιες!!Κριμα γιατι φερνει ομορφα κομματια το συγκεκριμενο στουντιο :-Να προσθέσω στην Μαύρη Λίστα και την απαράδεκτη, κωλοτσατσά του Παιωνίου 10 που είδαμε χθες με τον PIATSAS!!!!! αν η ....ανα που ήταν στο εν λόγω "στούδιο" μπει στην black list δεν ξέρω, αλλά από συμπεριφορά την κρίνω για εισαγωγή της...
Υ.Γ. Ο φίλτατος συναγωνιστής και συνοδηπόρος PIATSAS ας με διορθώσει αν έχω άδικο, μην "κάψουμε" τσάμπα το studio...
ΚοντοΣτελλα οχι τιποτα αλλο μην της αλλαξουμε και το ονομα τωρα που με τοσο κοπο απεκτεισε !!!Βαζω εδω τις κοπελες που συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη δεν αξιζουν ουτε μισο ευρω να δωσει κανεις για να τις παρει...
Τζουλια 86ισογειο απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Στελλα Φωκαιας17ισογειο απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Ηλιανα-Λιλιανα 84πανω απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Αννα η ποντικοπολωνεζα 84ισογειο απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
Τζεσυ Φυλης134πανω απογευμα...ΜΑΥΡΟ!!
πιπερι...δεν κανει να μιλαμε ετσι για τις καημενες...βασικα θελω να ρίξω μαυρο σε αυτην την ΚΑΡΙΟΛΑ την τσατσα στο Βριλησσού 36.ειναι για ΠΟΛΛΕΣ κλοτσιες...
πιπερι...δεν κανει να μιλαμε ετσι για τις καημενες...
πιπερι σε σενα ρε ψηλε....οχι σ αυτην.τι σου εκανε?πιπερι?κακτο στον κωλο θελει αυτη!!!!!!!
πιπερι σε σενα ρε ψηλε....οχι σ αυτην.τι σου εκανε?