Μαύρο στην αντικοινωνική-προβληματική συμπεριφορά των τσατσάδων στου Φυλής 109-κάτω.
Τα καλά δείγματα συμπεριφοράς (γιατί κατά καιρούς δουλεύουν και σωστοί άνθρωποι εκεί θεωρούνται αυτονόητα ως υποχρέωση του καταστήματος και ως εκ τούτου δεν επισημαίνονται.
------------------------------------------------------------------------------------------
Μαρία: Ὅπου ἀκοῦς πολλὰ κεράσια..., Σάββατο 11 Ιούλ 2009, στις 09:34
Γράφτηκε από τον bakalhs - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 αξιολογητές
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 5.0
------------------------------------------------------------------------------------------
Back In The U.S.S.R., Σάββατο 25 Ιούλ 2009, στις 02:36
Γράφτηκε από τον jockerx - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 1.0
Ναταλία: Καλὰ κρασὰ..., Κυριακή 14 Ιούν 2009, στις 08:11
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 6.0
Ραμόνα με τον σφιχτό σου κώλο, Τρίτη 31 Μάρ 2009, στις 20:42
Γράφτηκε από τον gpr262 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου -
Βερόνικα: B' Κατηγορία, Σάββατο 31 Ιαν 2009, στις 12:44
Κατερίνα: 'Αξιόλογος, Κυριακή 19 Οκτ 2008, στις 03:44
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 3.0
Bvlgari Perfume, Πέμπτη 23 Ιούλ 2009, στις 00:08
Γράφτηκε από τον analprison - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
η βραδινή καβλα που ειχα, με φερνει τα σοκακια της φυλης...το καβλι μου ηταν ορθιο πολυ ωρα και δεν ημουν για αναγνωριστική τσαρκα στα ''ιδρυματα''της γνωστης οδου.παρκαρω κοντα(οχι πολυ ευκολα)και το 1ο σπιτι που βλεπω ειναι το 109.μπαινω...αδειο το σαλονι(εδω ειμαστε λεω)τσατσα κωλοφατσα που βαριέται...βγαινει η κοπελα και λεει η μαρια.μαυρομαλα χωρις να εχει το φοβερο προσωπο,με ωραιο κορμι ομως και μικρο βυζακι αλα γαλλικο...με βλεπει μου χαμογελαει,ελα θα περασουμε ωραια δεν ηθελα και πολυ και μπαινω.στο δωματιο να εχει αιρ κοντίσιον και να ειναι κλειστο...ήμαρτον που λεει και ο γεωργιου..καλα τι το βαλατε?για διακοσμηση?αρχιζει πιπα μετρια θα ελεγα...μεχρι που το καταλαβαίνει και πιανει τα @@...την ανεβαζω απο πανω και αρχιζει να χωροπηδα...οχι πολυ καλα θα ελεγα..την βαζω στα 4 που εκει εκανα παιχνίδι εγω,οπως ειπα και πριν ημουν πολυ καβλωμενος απο το πρωι οποτε δεν άργησε να έρθει και το τελος....για ενα ξεκαβλωμα καλη ηταν αλλα οχι για τπτ παραπανω...δεν θα ξαναπαω...
Σήμερα το πρωί πήγα Φυλής 109 κάτω για την Βίκυ-Βικτώρια δεύτερη φορά.Ήταν η χθεσινή απογευματινή τσατσά με το μίζερο-ψυχρό ύφος.Η κυρία της υπηρεσίας που δούλευε Κυριακή πρωί είναι νορμάλ και ευγενική.
Της λέω να χαμηλώσουμε και άλλο την θερμοκρασία του κλιματιστικού και λέει "δεν πάει άλλο,είναι στο τέρμα...κ.τ.λ." με το γνωστό εκνευριστικό υφάκι.
"Όχι δεν πάει,εσείς δεν θέλετε να το βάλετε" της λέω ήρεμα και κατευθύνομαι να φύγω.
Υψώνει τον τόνο της φωνής της και με ένα σπαστικό ύφος πάει να δικαιολογηθεί.
"Δεν επιμένω για το κλιματιστικό" της λέω συνεχίζοντας εγώ σε ήρεμο ύφος "αλλά ο τόνος της φωνής σου δεν είναι σωστός.Να μου μιλάς στον τόνο που σου μιλάω."
Εν τω μεταξύ μπήκε μέσα κατευθυνόμενος στην κουζίνα ένας άντρας.
"Και ποιος είσαι εσύ που για σένα θα χαμηλώσω το κλιματιστικό;" λέει
Εγώ:Ποιος είμαι εγώ;;
τσατσα:Ναι ποιος είσαι συ
Εγώ:Εγώ είμαι ένας από αυτούς που σας θρέφει
τσατσά:Άντε φύγε από δω ρε.
Με το γνωστό ψυχροπολεμικό ύφος σαν να μιλάει σε κανένα τσογλάνι.
Εγώ:Είσαι κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς.
Έρχεται μπροστά μου και μου λέει: "ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ", κατ'ευθείαν αρπάζει την καρέκλα από το πόδι και μου λέει:"ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΩΡΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"
Εγώ:Τι είπες; "αϊ γαμήσου"; την αστυνομία τώρα θα φέρω εδώ!
Ο άντρας μπήκε στην μέση για να μου πει να φύγω,στην αρχή με ευγενικό ύφος,εγώ είχα φορτώσει και της τα έψελνα.Η τσατσά άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό φοβούμενη την Αστυνομία.Εγώ δεν έφευγα,της τά'ψελνα και αυτός άρχισε να με σπρώχνει για να φύγω.
Δυστυχώς η αντίδρασή μου ήταν ήπια.Απλά τον απώθησα,του είπα να μη σπρώχνει και τον απείλησα με την Ασφάλεια.
Εκεί τρελλάθηκε.Εκτός εαυτού πάει ανοίγει την πόρτα και μου λέει:"Πέρασε έξω ρε"
Εγώ:"Κάτσε εκεί για να περάσω έξω", υποδεικνύοντάς του να κάτσει στην γωνία μακριά από την πόρτα.
Αυτός:"Δεν θα μου πεις εσύ που θα κάτσω"
Εγώ:"Κάτσε εκεί για να περάσω έξω" Δεύτερη φορά
τσατσά(που είχε κλάσει πατάτες στο άκουσμα της Αστυνομίας):"Κάτσε εκεί που σου λέει"
Αυτός:"Ωραία θα κάτσω εκεί" πράττοντας το αυτό.
Υπάκουσε και έφυγα.
Αυτούς πληρώνουμε!!!