Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
H σκατοτσατσα στο Βουλιαγμεης 83

Επισκέπτης
Φυλής 65 άνω:
Iστορίες καθημερινής Ντανιέλας...
"Ρουμάνα",μελαγχροινή,σχετικά ψηλή,λεπτή,μέσου προσώπου με ελαφρές γωνίες.
Ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.Η πρώτη κατάθεση έγινε στο Φώκαιας 17 άνω,βράδυ οπού η Ντανιέλα δικαιολόγησε την επανάληψη της επισκέψεως.Πρόσχαρη,συνεργάσιμη με καλή συμμετοχή.
Ικανοποιητικό στοματικό (όχι βαθύ) με περιποίηση όρχεων.
Έκανε μια κίνηση για να πιάσει την καπότα άκαιρα αλλά την απέτρεψα και συνέχισε πρόθυμα το στοματικό.
Πρώτη στάση ιεραποστολικό με τυπικά καλή συμμετοχή και αμέσως μετά πισωκολλητό.Στήνεται στα τέσσερα και αντικρύζω μαστιγωμένα στην κυριολεξία οπίσθια.
Επιμήκη αποτυπώματα-γραμμές χιαστί,αποτέλεσμα ραβδισμών!
Αμέσως εισχωρώ στον στόχο και στρέφω το βλέμμα μου αλλού.Η συμμετοχή της και τα σκερτσάκια της πειστικά και αφροδισιακά.
Το ξενέρωμα που υπέστη από τα χιαστί αποτυπώματα ραβδισμών αντισταθμίστηκε από τον ψύχραιμο από μέρους μου χειρισμό και την πειστική με τσαχπινιά συμμετοχή της.Τελείωσα στα 7,5 λεπτά.
Καθώς ντυνόταν επέξειξε κοινωνική συμπεριφορά και χαιρέτησε χαμογελαστά.
Δεύτερη κατάθεση πάλι βράδυ στο Φυλής 65 άνω.Ήταν μια άλλη Ντανιέλα.Σημειολογικά, η ξανθιά λεπτή γραία υπηρέτρια με το κοντό μαλλί την παρουσίασε σαν Μαρία.Ναι...δεν ήταν πλέον εκείνη η Ντανιέλα.
Μερικά βιαστικά φιλάκια στο στήθος και ακολούθως τυπικό στοματικό και περιποίηση όρχεων.
Επιτάχυνση-εκβίαση του ρυθμού στο στοματικό,άκρως διαδικαστική και μηχανικίστικη.Αμέσως κάνει πάλι κίνηση να πιάσει την καπότα.
Για να αποτρέψω ενδεχόμενη αντίδρασή της αφού ήταν βιαστική,βάζω αμέσως την καπότα και την στήνω στον καναπέ μισοόρθια για πισωκολλητό.Αυτήν την φορά τα σημάδια των ραβδισμών φαίνονταν ηπιότερα στο ημίφως του μεγάλου δωματίου.
Συμμετοχή χειρότερη από της Άννας-ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ-ΑΝΝΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που διατέλεσε
"θεραπαινίδα" στον ίδιο χώρο.

Εγώ:Ντανιέλα, are you here?
Ντανιέλα:Yes...
Eγώ:I don't think so!

Όπως την έβλεπα σ'αυτήν την μαύρη κατάσταση,την λυπήθηκα...
Την βάζω στο κρεββάτι για ιεραποστολικό,μια από τα ίδια.Για να μην ξενερώσω κι άλλο την στήνω στα τέσσερα με σκοπό να τελειώσω εκεί.
Και περίπου στα 7 λεπτά εκστομίζει την βαρύγδουπη δήλωση.
Ντανιέλα:"Ιt's only for ten minutes and i must go"
"Είναι για 10 λεπτά και πρέπει να φύγω."
Σηκώθηκε και ντύθηκε στα καλά καθούμενα στα 7 λεπτά.Της έδειξα το χρονόμετρο του κινητού για να καταλάβει οτι δεν πέρασαν τα 10 λεπτά.

Η απάντησή της:
"Πρέπει να φύγω, έτσι μου έχουν πει, να και η τσατσά που με
φωνάζει".
Πράγματι η τσατσά την είχε φωνάξει 2 φορές
.

Φυσικά βγήκα έξω και τα έψαλα στην ξανθιά σχετικά λεπτή τσατσόγρια με το κοντό μαλλί.
Η απάντησή της:
" Ααα κύριε, δεν ξέρω εγώ, μην τα λέτε σε μένα, αυτή μου στείλανε, που να ξέρω τι κάνει στο δωμάτιο"
Η μία να ρίχνει τις ευθύνες στην άλλη...ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φυλής 65 άνω:
Iστορίες καθημερινής Ντανιέλας...
"Ρουμάνα",μελαγχροινή,σχετικά ψηλή,λεπτή,μέσου προσώπου με ελαφρές γωνίες.
Ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.Η πρώτη κατάθεση έγινε στο Φώκαιας 17 άνω,βράδυ οπού η Ντανιέλα δικαιολόγησε την επανάληψη της επισκέψεως.Πρόσχαρη,συνεργάσιμη με καλή συμμετοχή.
Ικανοποιητικό στοματικό (όχι βαθύ) με περιποίηση όρχεων.
Έκανε μια κίνηση για να πιάσει την καπότα άκαιρα αλλά την απέτρεψα και συνέχισε πρόθυμα το στοματικό.
Πρώτη στάση ιεραποστολικό με τυπικά καλή συμμετοχή και αμέσως μετά πισωκολλητό.Στήνεται στα τέσσερα και αντικρύζω μαστιγωμένα στην κυριολεξία οπίσθια.
Επιμήκη αποτυπώματα-γραμμές χιαστί,αποτέλεσμα ραβδισμών!
Αμέσως εισχωρώ στον στόχο και στρέφω το βλέμμα μου αλλού.Η συμμετοχή της και τα σκερτσάκια της πειστικά και αφροδισιακά.
Το ξενέρωμα που υπέστη από τα χιαστί αποτυπώματα ραβδισμών αντισταθμίστηκε από τον ψύχραιμο από μέρους μου χειρισμό και την πειστική με τσαχπινιά συμμετοχή της.Τελείωσα στα 7,5 λεπτά.
Καθώς ντυνόταν επέξειξε κοινωνική συμπεριφορά και χαιρέτησε χαμογελαστά.
Δεύτερη κατάθεση πάλι βράδυ στο Φυλής 65 άνω.Ήταν μια άλλη Ντανιέλα.Σημειολογικά, η ξανθιά λεπτή γραία υπηρέτρια με το κοντό μαλλί την παρουσίασε σαν Μαρία.Ναι...δεν ήταν πλέον εκείνη η Ντανιέλα.
Μερικά βιαστικά φιλάκια στο στήθος και ακολούθως τυπικό στοματικό και περιποίηση όρχεων.
Επιτάχυνση-εκβίαση του ρυθμού στο στοματικό,άκρως διαδικαστική και μηχανικίστικη.Αμέσως κάνει πάλι κίνηση να πιάσει την καπότα.
Για να αποτρέψω ενδεχόμενη αντίδρασή της αφού ήταν βιαστική,βάζω αμέσως την καπότα και την στήνω στον καναπέ μισοόρθια για πισωκολλητό.Αυτήν την φορά τα σημάδια των ραβδισμών φαίνονταν ηπιότερα στο ημίφως του μεγάλου δωματίου.
Συμμετοχή χειρότερη από της Άννας-ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ-ΑΝΝΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που διατέλεσε
"θεραπαινίδα" στον ίδιο χώρο.

Εγώ:Ντανιέλα, are you here?
Ντανιέλα:Yes...
Eγώ:I don't think so!

Όπως την έβλεπα σ'αυτήν την μαύρη κατάσταση,την λυπήθηκα...
Την βάζω στο κρεββάτι για ιεραποστολικό,μια από τα ίδια.Για να μην ξενερώσω κι άλλο την στήνω στα τέσσερα με σκοπό να τελειώσω εκεί.
Και περίπου στα 7 λεπτά εκστομίζει την βαρύγδουπη δήλωση.
Ντανιέλα:"Ιt's only for ten minutes and i must go"
"Είναι για 10 λεπτά και πρέπει να φύγω."
Σηκώθηκε και ντύθηκε στα καλά καθούμενα στα 7 λεπτά.Της έδειξα το χρονόμετρο του κινητού για να καταλάβει οτι δεν πέρασαν τα 10 λεπτά.

Η απάντησή της:
"Πρέπει να φύγω, έτσι μου έχουν πει, να και η τσατσά που με
φωνάζει".
Πράγματι η τσατσά την είχε φωνάξει 2 φορές
.

Φυσικά βγήκα έξω και τα έψαλα στην ξανθιά σχετικά λεπτή τσατσόγρια με το κοντό μαλλί.
Η απάντησή της:
" Ααα κύριε, δεν ξέρω εγώ, μην τα λέτε σε μένα, αυτή μου στείλανε, που να ξέρω τι κάνει στο δωμάτιο"
Η μία να ρίχνει τις ευθύνες στην άλλη...ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ!
δηλ.με λιγα λογια ιτ σιτ.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τεραστιο μαυρο παιδια στην τζουλια(ρουμανα) απο  Διδύμου 18Β .ειναι η απολυτη απατη λεμε...κλαις τα λεφτα σου..τετοια φολα και δουλεμα ειχα να φαω πολλα χρονια...μακρια,ουτε ενα ευρω.....ουστ!! :birdman:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
τεραστιο μαυρο παιδια στην τζουλια(ρουμανα) απο  Διδύμου 18Β .ειναι η απολυτη απατη λεμε...κλαις τα λεφτα σου..τετοια φολα και δουλεμα ειχα να φαω πολλα χρονια...μακρια,ουτε ενα ευρω.....ουστ!! :birdman:

Γιατι τι σου εκανε ?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Eπανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως:[/size][/size]
[size=10pt]Φυλής 84 άνω-Χριστίνα[/size]
[size=10pt][size=10pt]Ακόρεστος:[/size][/size]
{Να προσπαθησω να γραψω 2 λογια για αυτο το ζώο...

Άλλες 2 με εχουν παρατησει στο 5-7αλεπτο χωρις να τελειωσω και χωρις να μου δωσουν την ευκαιρία με τελευταια προειδοποιηση ότι εχω  1-2 λεπτα ακομα ωστε να δωσω ενταση για να μην φυγω με τζαμπα καταληξη το 20αρι...

Στην μια μαλιστα απαιτησα και πηρα πισω τα λεφτα μου, γιατι η εν γενει κοροιδιστικη συμπεριφορα της με ωθησε να μην την αφησω ετσι, βγαζοντας λεφτα χωρις να τα δουλευει καθολου... Της εχω και κριτικη  :cool2:

Η Χριστίνα λοιπον μπηκε μεσα με ενα βαριεστημενο υφος σαν να παει στα κατεργα να δουλεψει και μου απλωσε την αραδα της μακρια ωστε να μην μπορω να ακουμπησω σχεδον τπτ.
Την ρωταω απο που ειναι και μου λεει ''no talk εδω''.
Κανει λοιπον πιπα των 30δευτέρων ενω με ειχε εκνευρισει απο πριν και χωρις να επελθει στυση ξαπλωνει ψηλά στην ακρη του κρεβατιου και περιμενει να της γαμησω το γεματο κρεμα πηγαδι της. Διευσδω 4-5 φορες, αλλά ετσι οπως ειχε στηθει στην κορυφη του κρεβατιου εγω σχεδον ακουμπαγα το καγκελο του κρεβατιου και δεν μπορουσα να κινηθω γιατι θα εριχνα κουτουλια. Της κανω νοημα να ερθει πιο κατω οπως ειμαστε, κανει πως δεν καταλαβε. Της ακουμπαω επειτα τον ωμο και της λεω έλα πιο κατω.

Ε λοιπον ετσι στο 2λεπτο παραμονης της, σηκωνεται κι αρχιζει να ντυνεται. Δεν μπορουα να πιστεψω τί γινοταν...

Παω στην τσατσα και της λεω αυτη δεν εκανε τπτ, τα λεφτα μου πισω και αρχισε να μου λεει πρωτα οτι χτυπησα την χριστινα και επειτα ότι την τρομαξα κανοντας απειλητικη κινηση οτι θα την χτυπησω...
Φωναξε λοιπον το αφεντικο για να με πεισουν οτι την χτυπησα και να μην μου δωσουν τα λεφτα μου...
[size=10pt][size=10pt]Ηρθε ενας καραγκιοζης αλβανος λοιπον και μου αραδιαζε ακατασχετες μαλακιες με τσαμπουκα και οτι δεν θα παρω λεφτα πισω γιατι ειδα μουνι λεει.[/size][/size]..
Αφου τον ρωτησα βεβαια αν υπαρχει κανεις που να μην κανει παραπονα για αυτην και παω να φυγω, μου λεει επειδη εισαι Ελληνας παρε τα 10 ευρω πισω...
[size=10pt][size=10pt]
Σου αρκουν αυτα για να την βαλεις στην ξεπετολιστα των 84-86? :boobies: :dancing:
[/size][/size]
}
----------------------------------------------------------------------------
[size=10pt][size=10pt]Επειδή είσαι έγκριτο μέλος του ιστότοπου...[/size][/size]

[size=10pt][size=10pt] ΗΔΗ    ΠΗΡΑ    ΑΝΑΠΟΔΕΣ!!![/size][/size]

[size=10pt][size=10pt]Μου θύμισες την Ντάρια-ΑΠΑΤΗ ακριβώς εκεί.Φυλής 84 άνω:[/size][/size]

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
149
Πόντοι
6
Ακουστε μορτηδες εδω γραφουμε οποιαδηποτε πουστια  βιωσαμε σε καποιο κοκκινο σπιτακι(και δεν ειναι και λιγες) .Νομιζω ειναι το καταλληλο θεμα προκειμενου να βγαλουμε το αχτι μας αλλα παραλληλα να προστατεψουμε τους αλλους συναγωνιστες απο παρομοια περιστατικα.
Κανω την αρχη παραπεμποντας για λεπτομερειες στην κριτικη μου που εκανα για το φ109α και για το ονομα στελλα.Εν ολιγοις αθλια συμπεριφορα τπου τσατσου που θελει αμεσο γιαουρτομα και απιστευτη αγενεια καθως η πραξη της κοπελας να αφαιρεσει χρηματα απο ξενο παντελονι νομιζω κρινεται ανηκουστη.ΜΑΥΡΙΣΜΑ του εν λογω βρωμοσπιτου θεωρω οτι ειναι λιγο...  

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Επισκέπτης
Ό.τι και να τις λετε στο μουνι της (στα αρχιδια  της) το γραφει η κυρα τσατσα-Λίτσα.
Είμαι σιγουρος ότι μας γαμωσταυριζει όλους τωρα πισω απο το πληκτρολόγιο της :2funny:

Πώς δεν ειμαστε σιγουροι ακομα, ότι δεν ειναι μια τσατσα απο αυτες που μας διαολοστελνουν? :grin:
..

Και οποιος καταλαβε καταλαβε !!! ;)
:thumbsup: ;) :thumbsup:
Για όλα αυτά.

Επισκέπτης
....τι να κανεις? να αρπαζεσαι επειδη εχει ορεξη η καθεμια ηλιθια και να χαλας το στομαχι σου? δε λεει. δεν εχω απαιτησεις ουτε για ευγενειες ουτε για φιλιες.βγες δειξε μου τη κοπελα πες μου και προγραμματα και φτανει.τελευταια φορα στο φ71πανω στης μπαρμπορας μου λεει η θειτσα φευγοντας....δε ξερεις να γαμας ρε μαλακα,μου ηρθε το αιμα στο κεφαλι και γυρισα....τελευταια στιγμη κρατηθηκα και θυμηθηκα το κανονα οτι οποιος σηκωνει χερι σε γυναικα ειναι πολυ μαλακας αντρας.μετα το σκεφτηκα σπιτι και αποφασισα οτι και να γινει στο μελλον....μπενακης-βγενακης και το εφαρμοζω.φευγω,τα ακουω...,γυρναω παντα το κεφαλι μη νομισει οτι ειμαι κουφος,χαμογελαω ελαφρα,κλεινω ματακι και τη κανω.το  βαζω στη μνημη και δε παω παλλι. π.χ. στο λελας που ηταν απο τα αγαπημενα μου ιδρυματα εχω να παω μηνες και βλεπουμε....! δοξα το θεο εχει πολλα μαγαζια και κοπελλες. απο την αλλη ,πολλοι απο εμας ειναι εντελως μαλακες(ακους ηπηρεσιες και κοπελες να λενε ιστοριες και αναρωτιεσαι...μα καλα ποσα ζωα κυκλοφορουν ρε πουστη μου),αλλα οφειλουν οι υπηρεσιες να αντιμετωπιζουν τον καθενα μας διαφορετικα,πως να το κανουμε.γνωμη μου παιδες ειναι μην ασχολειστε-μη χαλιεστε δεν αξιζει το κοπο,γραφτε τες στα αρχιδια σας τελειως οσες ειναι ετσι.πληρης αδιαφορια
"...δε ξερεις να γαμας ρε μαλακα..."

Αυτό είναι βαρύ...
Οι ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ πρέπει να μάθουν τρόπους συμπεριφοράς...

Οι ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ έχουν κλισέ-ατάκες προς χρήση:
"...δε ξερεις να γαμας ρε μαλακα..."

Η δική μας απάντηση φωνάζοντας πολύ δυνατά ενώ φεύγουμε γιατί δεν θα κάτσουμε εκεί να καβγαδίσουμε με την κωλόγρια:
"Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι μωρή, εγώ γαμάω εκεί που αξίζει, άϊ στο διάολο από δω!!!"

Κτυπάμε και την πόρτα φεύγοντας.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
149
Πόντοι
6
Στη μαυρη λιστα πρεπει να μπει και το φ109α καθως οπως εξηγω και στην κριτικη που εχω γραψει για το εν λογω ιδρυμα παρατηρησα αθλια συμπεριφορα του τσατσου,πολυ μετριες υπηρεσιες απο την ιεροδουλη στελλα αλλα το χειροτερο ειναι το μακρυ χερι που βαζουν στις τσεπες των αλλων αν βρουν την ευκαιρια.Με λιγα λογια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στη μαυρη λιστα πρεπει να μπει και το φ109α καθως οπως εξηγω και στην κριτικη που εχω γραψει για το εν λογω ιδρυμα παρατηρησα αθλια συμπεριφορα του τσατσου,πολυ μετριες υπηρεσιες απο την ιεροδουλη στελλα αλλα το χειροτερο ειναι το μακρυ χερι που βαζουν στις τσεπες των αλλων αν βρουν την ευκαιρια.Με λιγα λογια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παρόλα αυτα η Μαρίνα το πρωί αποτελεί εγγύηση ποιότητας.

Επισκέπτης
[size=20pt]Αντρέα, Κεραμεικού 15 κάτω.[/size]
Υποψήφιος πελάτης (ΥΠ) εισέρχεται στο χαμαιτυπείο και βγαίνει η ευγενική (υποτίθεται) βαμμένη ξανθιά με καρέ μαλλί γραία τσατσά με τα χαμόγελα μέχρι τα αυτιά να τον αλιεύσει.

Τσατσά:"Είναι πολύ καλή η κοπέλα μας, θα περάσετε καλά, φιλάκια στο στόμα, φιλάκια εδώ, φιλάκια εκεί..." φιλάκια παραπέρα...κ.τ.λ..Πριν εμφανιστεί η Αντρέα στο σαλόνι.Εν τω μεταξύ βγαίνει και η Αντρέα.

ΥΠ:"Αα...αυτή είναι...πήγα μ'αυτήν"

Τσατσά:"Πήγες μ'αυτήν;.Είναι πολύ καλή...αξίζει να πας πάλι.." κ.ο.κ το γνωστό λογίδριο με χαρούμενη "καλοσυνάτη" χροιά φωνής για να τον πείσει να περάσει και πάλι στο δωμάτιο.

ΥΠ:Ναι, πήγα και στα 5 λεπτά σηκώθηκε και έφυγε στα καλά του καθουμένου χωρίς να τελειώσω.Δεν είναι καλή".Μιλώντας πάντα με κανονική ένταση φωνής.

Τσατσά-Πέσαν οι μάσκες απότομα,εκνευρισμένη και ωρυόμενη:
[size=20pt]Αφού πήγες μ'αυτήν, τι θες και ξανάρχεσαι;;; ΔΡΟΜΟ!!! ΔΡΟΜΟ!!![/size]

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Για να φτασω σε σημείο να μαυρισω σπίτι φανταστειτε .Θα το γραψω βεβαια και στην  ημερησια ενημερωση προς αποφυγη.

[size=10pt]ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117[/size] Μαυρο και στην τσατσα και στην ρωσιδα......

Περιγραφω

Μπαινω και κατευθυνομαι προς το σαλόνι και καθομαι στο δοκαρι ακριβως ξερετε στην ακρη του καναπέ.Βγαινει η τσατσα
ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΤΣΑΤΣΑ  Καθίστε να βγει η κοπέλα .
ΕΓΩ    Δεν πειραζει ας ξεμουδιασω γιατί οδηγούσα
ΤΣΑΤΣΑ  Μα καθηστε γιατί δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου .......
ΕΓΩ    Μα ειμαι στο σαλονι και 4 μετρα μακρια σας και δεν θελω να κατσω
ΤΣΑΤΣΑ  Εεε ελα κοριτσι μου ....ειναι ενας κουρασμένος στο σαλόνι !!!! Μουρμουρα από τη ρωσιδα πριν βγει...
ΡΩΣΙΔΑ  βγαινει και λεει... Πως θα με γαμήσεις ετσι κουρασμένος ? ΕΕΕ
ΕΓΩ    Ποιος σας ειπε οτι ειμαι κουρασμένος ? Απλά δεν θελω να καθησω στον καναπέ
ΤΣΑΤΣΑ/ΡΩΣΙΔΑ Μουρμουρα εντονη που δεν καταλαβαινω τι λενε ..Μονο οτι κανουμε βολτες κτλ
ΕΓΩ    Αρχιζω τα μπινελίκια και λεω κατα την εξοδο να μην μπει και κανεις στους αλλους .

Παιδια 1η φορά στη ζωή μου μου συμβαινει και εχω παει στα απειρα σπίτια γι αυτό ΜΑΥΡΟ στην ΤΣΑΤΣΑ & ΡΩΣΙΔΑ η οποίες ειναι στην πρωινη βαρδια στις 7/1 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom