Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φυλής 84 κάτω:
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 84 ΚΑΤΩ Η ΤΣΑ2 ΜΕ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ...
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ:
ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΔΩ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑΖΕΙ....
ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΩΛΕΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ!!!!
[size=14pt]Αυτή φωνάζει άγρια στα καλά καθούμενα!
Και κτυπά πόρτα στα 7-8 λεπτά.
Μακρυά από κει![/size]

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Φυλής 84 κάτω:[size=14pt]Αυτή φωνάζει άγρια στα καλά καθούμενα!
Και κτυπά πόρτα στα 7-8 λεπτά.
Μακρυά από κει![/size]
Και η πλάκα είναι ότι ναι μεν φωνάζουν στα καλά καθούμενα,αλλά αμα τους τα χώσεις και εσύ,την κότα κάνουν συνήθως.Υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου πέφτουν οι μάσκες και γίνεται της πουτάνας στην κυριολεξία,βέβαια.Αν έχει κόσμο όμως το βουλώνουν για να μην φύγουν οι υπόλοιποι.Πάντως στο ανεφερθεν ευαγές ίδρυμα είχα πάει προ διμήνου και ευτυχώς δεν μπήκα,γιατί δεν μυ άρεσε η εργαζόμενη.Αλλά έχω διαβάσει ότι κάποιος πλήρωσε διπλή ταρίφα για να έχει το χρόνο του και η τσατσά έκανε το ίδιο σκηνικό που αναφέρει ο spiderdom.Δλδ στο 10λεπτο χτύπησε την πόρτα,ενώ είχε δώσει 40 εβραίους.Με τα ίδια λεφτά πήγαινε και σε στούντιο,που δεν έχει βρώμα και πάκιδες να περιμένουν στην ουρά.

Επισκέπτης
Φυλής 71 κάτω - Αλκιβιάδου 16Β - Φώκαιας 19.Αλεξάνδρα

Αναφέρεις την ιδία ΑΠΑΤΗ:

Aγαπητέ συναγωνιστή μακάρι να είχα καταλάβει οτι αυτή που πήρες ήταν η ίδια κοπέλα που είχα δει Φώκαιας 19 την ίδια περίοδο.Θα είχα γλυτώσει τα ευρώ μου.Εσύ την πήρες 25/03
νομίζω.Δυστηχώς η συγκεκριμένη πρέπει να υιοθέτησε αυτή την τακτική απο το ξεπετόσπιτο στο Φυλής 71.Γι αυτό και μου ανέφερε άλλωστε οτι προτιμάει τα κεντρικά στη Φυλής που πάει κόσμος.Τώρα όμως ελπίζω οτι οι άλλοι συναγωνιστές τουλάχιστον δεν θα την πατήσουν όπως εμείς γιατί σίγουρα ξέρουν πια κοπέλα εννοούμε.[size=14pt]ΜΑΥΡΟ λοιπόν!![/size]

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να φτασω σε σημείο να μαυρισω σπίτι φανταστειτε .Θα το γραψω βεβαια και στην  ημερησια ενημερωση προς αποφυγη.

[size=10pt]ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117[/size] Μαυρο και στην τσατσα και στην ρωσιδα......

Περιγραφω

Μπαινω και κατευθυνομαι προς το σαλόνι και καθομαι στο δοκαρι ακριβως ξερετε στην ακρη του καναπέ.Βγαινει η τσατσα
ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΤΣΑΤΣΑ  Καθίστε να βγει η κοπέλα .
ΕΓΩ     Δεν πειραζει ας ξεμουδιασω γιατί οδηγούσα
ΤΣΑΤΣΑ  Μα καθηστε γιατί δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου .......
ΕΓΩ     Μα ειμαι στο σαλονι και 4 μετρα μακρια σας και δεν θελω να κατσω
ΤΣΑΤΣΑ  Εεε ελα κοριτσι μου ....ειναι ενας κουρασμένος στο σαλόνι !!!! Μουρμουρα από τη ρωσιδα πριν βγει...
ΡΩΣΙΔΑ  βγαινει και λεει... Πως θα με γαμήσεις ετσι κουρασμένος ? ΕΕΕ
ΕΓΩ     Ποιος σας ειπε οτι ειμαι κουρασμένος ? Απλά δεν θελω να καθησω στον καναπέ
ΤΣΑΤΣΑ/ΡΩΣΙΔΑ Μουρμουρα εντονη που δεν καταλαβαινω τι λενε ..Μονο οτι κανουμε βολτες κτλ
ΕΓΩ     Αρχιζω τα μπινελίκια και λεω κατα την εξοδο να μην μπει και κανεις στους αλλους .

Παιδια 1η φορά στη ζωή μου μου συμβαινει και εχω παει στα απειρα σπίτια γι αυτό ΜΑΥΡΟ στην ΤΣΑΤΣΑ & ΡΩΣΙΔΑ η οποίες ειναι στην πρωινη βαρδια στις 7/1   

Σε ολα τα σπιτια μολις μπεις σου πρηζουν τα αρχιδια να κατσεις στον καναπε η στην καρεκλα, ενας ειχε αρπαχτει μια φορα για το λογο αυτο και εριξε μπινελικια στην τσατσα, ειχα λιωσει στο γελιο

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Η χειροτερη όλων - Σελενα, Φυλής 86 κάτω, Φυλής 84 πάνω, Φυλής 59 πάνω-κάτω

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Η χειροτερη όλων - Σελενα, Φυλής 86 κάτω, Φυλής 84 πάνω, Φυλής 59 πάνω-κάτω

Επισκέπτης
Τηλεγράφημα είσαι.
Γράψε τα αναλυτικά στην ημ.ενημέρωση και στην Μαύρη λίστα.

Επισκέπτης
Προς εμπέδωση:

Εδώ και αρκετό καιρό, στο Φυλής 84Α (ισόγειο-καλυβόσπιτο) εργάζεται η βαμμένη καστανόξανθη με κοντό σχετικά μαλλί και γυαλιά γραία υπηρέτρια που ήταν στο Φυλής 84 1ος όροφος παλαιά με την Αλίνα-παπάκι.
[size=14pt]Μακρυά από εκεί![/size]

Κτυπά την πόρτα και φωνάζει την κοπέλα στα 7 λεπτά και η συμπεριφορά της είναι αγενέστατη και απαξιωτική αν δεν περάσεις στο δωμάτιο:Φωνές και προπηλακισμοί!

Επισκέπτης
Διδύμου 20-Εύα
Συνεπές στις αρχές του το Διδύμου 20 για...ταχύτητα και εξυπηρέτηση αναδεικνύει έτερον κομήτη διαγράφων τροχιά ξεπέτας και αρπαχτής.

Η καινοφανής καστανή χαριτωμένη προσεγγίζουσα την μέση ηλικία, κανονικού πάχους Εύα.
Διαδικαστική πίπα και η γνωστή χειρωνακτική σπαστική προσπάθεια να με τελειώσει από την αρχή.
Επτά λεπτά παραμονής στο δωμάτιο, χρονομετρημένα.Επτά λεπτά βιασύνης και άγχους.
"
Έλα μωρό μου τελείωνε, πρέπει να φύγω" έλεγε και ξαναέλεγε.
Στα επτά λεπτά χωρίς να τελειώσω:"Πρέπει να φύγω".Κατ'ευθείαν σηκώνεται και τα μαζεύει να φύγει.Η απάντηση του κομήτη-Εύα στην διαμαρτυρία μου:

"ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ!"

Δηλαδή στο Διδύμου 20 είναι για 5-7 λεπτά.Καλά δασκαλεμένος ο κομήτης-Εύα από την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά.
Τσατσά ήταν μία σχετικά καινούργια (σε σχέση με άλλες), ξανθιά, αδύνατη, μεσήλικη και πλέον, "Ρωσίδα", δόλια και υποκριτικά ευγενική.Από Άγκυρας 12.

Ο λόγος της επίσκεψής μου;.Η προσδοκία της εξαίρεσης που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Δυστυχώς ο κανόνας επιβεβαιώθηκε.

Επισκέπτης
[size=14pt]Φυλής 71 κάτω-To γνωστό αγενές ξίπασμα-τσατσόνι Εύα.[/size]
[size=14pt]Φαινόμενο ξιπασιάς, πονηριάς και υποκριτικής ευγένειας.[/size]

Επισκέπτης
Διδύμου 8 άνω-Χριστίνα
Δυστυχώς τίποτε. Η κυρά Πόπη η κυκλοθυμική τσατσά, όσες φορές τη ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει πάρει ούτε τηλέφωνο. Σε μια συζήτηση που είχα και με τη μπουρουχο-Χριστίνα στην οποία κατέφυγα εις μάτην προσπαθώντας να βρω αντικαταστάτρια μου δηλωσε ευθαρσώς ότι έχει φύγει για τα καλά και ότι να μην περιμένω τις ίδιες υπηρεσίες από του λόγου της και ότι η τρελλοκοτσιδού ήταν άγιο κορίτσι και τέτοιες τρίχες... Γι αυτό το λόγο τους έριξα μαύρο και δεν θα ξαναδούν το μπλε χαρτί από μένα. Η τρελλοκοτσιδού έπαιρνε 25 και ήταν φίσκα τα δωμάτια. Και αυτές οι δυο καινούργιες μπουρούχες (στις υπηρεσίες και το φέρσιμό τους)20 και προβλέπω να βαράνει τις μύγες τις παχιές.

Είχα δοκιμάσει την Χριστίνα στο Φυλής 54 στο πάνω.Προσποιητά νευρικά χαμόγελα υποδοχής,κατ'ευθείαν καπότα σε πεσμένο πούτσο,υποτυπώδης πίπα μόνο στο πουτσοκέφαλο ενώ καθόταν σε απόσταση από εμένα για να μην πιάνω τίποτα.
Όπως οι μαλακισμένες Ελλεϊνίδες του 1980.
Ως αντιστάθμισμα έβαλα τη φαντασία μου σε ενέργεια, κάβλωσα και σηκώθηκα να μου κάνει πίπα στα όρθια:Πέσαν οι μάσκες απότομα!!!
Ενώ τίποτα δεν είχε διαμοιφθεί ανάμεσά μας άρχισε να φωνάζει με εκνευρισμό (λες και την έπνιγε το δίκιο) οτι τώρα πρέπει να κάνουμε πισωκολητό.
Και στήθηκε αμέσως στα τέσσερα από μόνη της για να ολοκλήρωσει την ΞΕΠΕΤΑ μιλώντας σπαστικά-εκνευριστικά.
Ακολούθησαν διαξιφισμοί κατά τους οποίους άκουσα το εξής εκπληκτικό:
"Ο προηγούμενος δεν ήθελε πίπα στα όρθια,έκανε τη δουλειά του και έφυγε!!!
Πιστεύουν οτι αρπάξαν τα λεφτά και δεν πρόκειται να τα δώσουν πίσω.Γελάστηκαν παιδιά!!!.Πάρτε την αστυνομία,κάντε φασαρία και μη φοβάστε ούτε νταβατζήδες ούτε τίποτα!!!.
Οταν την είδα μετά από δύο χρόνια στου Αγαθοπόλεως 54 σηκώθηκα να φύγω αμέσως και η ευγενική τσατσά "έκανε το λάθος" να με ρωτήσει "γιατί δεν περνάς;".Εριξα ένα ξεχέσιμο,η Χριστίνα με άκουγε βουβή από την κουζίνα,η τσατσά με άκουγε με προσοχή,μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε οτι "τώρα άλλαξε η Χριστίνα,   (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) δεν είναι αυτή που ξέρατε".

Όταν άρχισε να φωνάζει στα καλά καθούμενα της λέω με ήρεμο και τρυφερό ύφος μήπως "σώσω την παρτίδα":
Μωρό μου γιατί φωνάζεις; Είσαι ψυχρή και απότομη.Μόνο με ηρεμία μωρό μου γίνεται αυτή η δουλειά.

Η απάντησή της κεραυνός εν αιθρία:
Αυτά τα  "μωρό μου" να τα πεις σε καμμιά χαζή,ήρθα εδώ να κάνω την δουλειά μου και εσύ με βρίζεις.(Το άλλοθί της απέναντι στην τσατσά)

Εγώ:Τι βρισιά σου είπα;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ:Με είπες ψυχρή

Κουτοπονηριά και θρασύτητα σε όλο τους το μεγαλείο....για να φάει το 20άρι αγάμητη.
Στο Αγαθουπόλεως 54-LCD TV την πέτυχα μια-δυό φορές.Όταν οι συναγωνιστές κι εγώ κάναμε μεταβολή και φεύγαμε, στρίγλιζε ψευτοευγενικά-υστερικά καταπιέζοντας το "κακό" της:
"Μην φεύγετε,δεν ξέρετε τι χάνετε"

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΠΑΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ  

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια,ας αναφερω και εγω 3 περιστατικα που μου συνεβησαν σημερα το απογευμα στη Φυλης.Σιγουρα για καποιους μπορει να ειναι μικροπραγματα αλλα εμενα με ενοχλησαν ιδιαιτερως (ειδικα το πρωτο) γι'αυτο αλλωστε και τα γραφω.

1)Φωκαιας 25Β : Μπαινω στον οικο και η τσατσα καθοταν στον καναπε,με βλεπει και μου λεει κατσε εχω 2 Ρουμανες.Περιμενω εγω ορθιος και βγαινουν 2 σκουροχρωμες καστανες (μαλλον ρουμανογυφτισες,τη μια την βλεπω συχνα στην απογευματινη βαρδια) και μου αρχισαν τις μαλακιες...
Δεν με αφηναν να φυγω και οταν αρχισα να εκνευριζομαι μου λενε τι μαλακας εισαι ρε ενας σωστος αντρας θα ελεγε 'που εισαι ρε γκαβλα μου' και θα μας χουφτωνε και εσυ καθεσαι με τα χερια στις τσεπες.Λεω εγω δεν με ενδιαφερει τι θα εκανε καποιος αλλος αφηστε με να φυγω (κραταγαν τη βρωμοπορτα).Η μια εκ των δυο την ανοιγει και λεει αντε φυγε ρε και μην ξαναρθεις και βγαινοντας εξω ακουσα τη πορτα να σκαει με δυναμη πισω μου.
-Φευγοντας προσπαθησα να παραμεινω ηρεμος,πραγμα που εγινε μιας και δεν αξιζει να συγχιζομαστε για τετοια πραγματα.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα τα αφηνουμε να περνανε  και ετσι.

2)Φωκαιας 19:Μπαινω στον οικο με συναγωνιστη και βλεπω τη τσατσα να πλενει τα πατωματα (ολα εδω πληρωνονται).Μας λεει αντε καθιστε και φωναζει την πορνη.Το σαλοναρισμα της πρεπει να ηταν απο τα πιο γρηγορα που εχω δει ποτε στην ζωη μου.Ρωτησα αν ειναι δυνατον να τη ξαναδουμε μιας και η ταχυτητα της πασαρελας της ηταν ασυλληπτη για να την επεξεργαστει σωστα το ανθρωπινο ματι.Ως απαντηση δεχτηκα 'αντε φυγετε απο δω ρε,μια χαρα την ειδατε'.

3)Φυλης 71Β:Το γνωστο αγενες ξιπασμα-τσατσονι Ευα (copyright jocjerx) αν και ειχε ωραιο καστανο γκομενακι οταν ειδε οτι φευγανε οι πελατες εχασε αμεσως την καλη διαθεση που ειχε οταν τους καλωσοριζε και φωναξε:Αντε στο καλο και αμα ποτε βρειτε λεφτα να μας ξαναρθετε ( :2funny:).

Αυτα απο τη βολτα μου που με εκανε πραγματικα να σκευτω αν αξιζει ο κοπος να κατεβαινω εκει κατω.
Επαναλαμβανω πως αυτα τα περιστατικα ειναι καθαρα υποκειμενο πως τα εκλαμβανει ο καθενας και πως τα αντιμετωπιζει,αλλωστε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!Επειδη συνεβησαν σε εμενα αυτα δεν σημαινει οτι ειναι και νομος να τα παθουν αλλοι,μπορει (που δεν νομιζω) να ηταν θεμα τυχης και κακης ημερας...

Επισκέπτης
Γεια,ας αναφερω και εγω 3 περιστατικα...
Nα πηγαίνεις στα σπίτια που οι υπηρέτριες είναι κατά τεκμήριο ευγενικές.Π.χ.:
Φυλής 69 άνω, Διδύμου 16, Μ.Προδρόμου 16υπ, Φώκαιας 22.Κατά τεκμήριο βέβαια.Γιατί στην πράξη μπορεί να πετύχεις κάποια εξαιρούμενη τσατσά.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
γιατί στην πράξη μπορεί να πετύχεις κάποια εξαιρούμενη τσατσά.  :coffee:
===
:dancing:
because  practically  you may encounter and some excluded  brothel  manager  :o :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Διδύμου 8 άνω-Χριστίνα
Είχα δοκιμάσει την Χριστίνα στο Φυλής 54 στο πάνω.Προσποιητά νευρικά χαμόγελα υποδοχής,κατ'ευθείαν καπότα σε πεσμένο πούτσο,υποτυπώδης πίπα μόνο στο πουτσοκέφαλο ενώ καθόταν σε απόσταση από εμένα για να μην πιάνω τίποτα.
Όπως οι μαλακισμένες Ελλεϊνίδες του 1980.
Ως αντιστάθμισμα έβαλα τη φαντασία μου σε ενέργεια, κάβλωσα και σηκώθηκα να μου κάνει πίπα στα όρθια:Πέσαν οι μάσκες απότομα!!!
Ενώ τίποτα δεν είχε διαμοιφθεί ανάμεσά μας άρχισε να φωνάζει με εκνευρισμό (λες και την έπνιγε το δίκιο) οτι τώρα πρέπει να κάνουμε πισωκολητό.
Και στήθηκε αμέσως στα τέσσερα από μόνη της για να ολοκλήρωσει την ΞΕΠΕΤΑ μιλώντας σπαστικά-εκνευριστικά.
Ακολούθησαν διαξιφισμοί κατά τους οποίους άκουσα το εξής εκπληκτικό:
"Ο προηγούμενος δεν ήθελε πίπα στα όρθια,έκανε τη δουλειά του και έφυγε!!!
Πιστεύουν οτι αρπάξαν τα λεφτά και δεν πρόκειται να τα δώσουν πίσω.Γελάστηκαν παιδιά!!!.Πάρτε την αστυνομία,κάντε φασαρία και μη φοβάστε ούτε νταβατζήδες ούτε τίποτα!!!.
Οταν την είδα μετά από δύο χρόνια στου Αγαθοπόλεως 54 σηκώθηκα να φύγω αμέσως και η ευγενική τσατσά "έκανε το λάθος" να με ρωτήσει "γιατί δεν περνάς;".Εριξα ένα ξεχέσιμο,η Χριστίνα με άκουγε βουβή από την κουζίνα,η τσατσά με άκουγε με προσοχή,μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε οτι "τώρα άλλαξε η Χριστίνα,   (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) δεν είναι αυτή που ξέρατε".

Όταν άρχισε να φωνάζει στα καλά καθούμενα της λέω με ήρεμο και τρυφερό ύφος μήπως "σώσω την παρτίδα":
Μωρό μου γιατί φωνάζεις; Είσαι ψυχρή και απότομη.Μόνο με ηρεμία μωρό μου γίνεται αυτή η δουλειά.

Η απάντησή της κεραυνός εν αιθρία:
Αυτά τα  "μωρό μου" να τα πεις σε καμμιά χαζή,ήρθα εδώ να κάνω την δουλειά μου και εσύ με βρίζεις.(Το άλλοθί της απέναντι στην τσατσά)

Εγώ:Τι βρισιά σου είπα;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ:Με είπες ψυχρή

Κουτοπονηριά και θρασύτητα σε όλο τους το μεγαλείο....για να φάει το 20άρι αγάμητη.
Στο Αγαθουπόλεως 54-LCD TV την πέτυχα μια-δυό φορές.Όταν οι συναγωνιστές κι εγώ κάναμε μεταβολή και φεύγαμε, στρίγλιζε ψευτοευγενικά-υστερικά καταπιέζοντας το "κακό" της:
"Μην φεύγετε,δεν ξέρετε τι χάνετε"

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΠΑΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ  
Ξαναλέω ότι δεν φταίνε αυτές,αλλά εμείς που πάμε και ακουμπάμε τα λεφτά μας σε καιρούς κρίσης και εκείνες δεν το σέβονται καν αυτό.Ψάχνουν αφορμή να τα κάνουν πουτάνα και να φύγουν απο το δωμάτιο αγάμητες,με το σκεπτικό ότι έδωσε ο μαλάκας το 20άρι του και θα κλάσει πόμολα να το ζητήσει πίσω,γιατί ο νταβάς παραμονεύει.Αμ,δε!Έχω κάνει μανούρες και με τύπισσες απο πιάτσες,αλλά και απο μπουρδέλα και πάντα παίρνω τα λεφτά μου πίσω εαν και εφόσον δεν κάνω και εγώ τη δουλειά μου,για την οποία μάλιστα πλήρωσα.Και κυριώς στα μπουρδέλα εαν κάνεις φασαρία και απειλήσεις για μπάτσους,υγειονομικά ή ότι μαλακία σου κατέβει τους πάει αίμα,καθώς πολλά σπίτια δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να υπάρχουν και ενδεχομένως πολλές κοπέλες ενδέχεται να μην έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα ή να μην τα διαθέτουν καθόλου!Και άλλη μαλακία αυτή με τον προηγούμενο!Λές και είμαστε όλοι ίδιοι.Τη στιγμή που δίνεις ότι ζητάνε,θα κάνεις ότι γουστάρεις εσύ και όπως το γουστάρεις.Ακούς εκεί την υστερικιά καριόλα.Εγώ κάνω τη δουλειά μου.Σκατά στο λάκο σου κάνεις μωρή.Και όχι μόνο ψυχρή,αλλά και σιχαμένη ξεκωλιάρα του κερατά είναι,η οποία δεν αφήνει εσένα ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ(και εκείνη συντηρείται) να κάνεις τη δουλειά σου και αντί αυτού το παίζει και δύσκολη.Φταίνε και δαύτοι που έχουν τα μπουρδέλα,γιατί φέρνουν ότι φοράει στρίνγκ και έχου μουνί,για να γεμίσουν το μαγαζί.Κύριοι μπουρδελοϊδιοκτήτες όταν φταίνε οι πουτάνες,αλλάζουμε πουτάνες και όχι τις κουρτίνες.Αντί αυτοί μας λένε ότι αλλάξανε κιόλας και ότι πλέον έχουν γίνει θεές του έρωτα.Λές και είμαστε μαλάκες!

Επισκέπτης
Για τα πρακτικά:

Στο Αγ.Πέτρου 7 είχαμε την επιστροφή της βρωμιάρας χοντρέλως τσατσάς Πωλίνας που δεν αλλάζει σεντόνια.
Επανειλημμένα έχουμε γράψει για την τσατσά Πωλινα, κοπέλες εργαζόμενες έχουν διαμαρτυρηθεί για την βρωμιά, η ιδιοκτήτρια έλαβε γνώση και δεν έκανε τίποτα!...
Όπως δεν έκανε τίποτα και για την υπηρέτρια Λίνα του Φυλής 200 που δυναμώνει την μουσική στα 7-8 λεπτά.
Έχουν την έγκριση της ιδιοκτήτριας.
Λέτε τώρα που ανακαινίστηκε το μαγαζί να άλλαξε τακτική;
Εκδιδόταν η Ίνκα που επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό.Τις προάλλες ήταν στο Φυλής 134 ισόγειο.Αρνητικές
κριτικές.

Επισκέπτης
Άγκυρας 12α-β και Διδύμου 20:
Eίναι υποκριτικά καλή!Κανει οτι ενδιαφέρεται να περάσεις καλά αλλά αν προκύψουν προβλήματα βγάζει τον πραγματικό εαυτό της.Δεν έχει το δικαίωμα εξάλλου να μας απαγορέψει και σε πιο μαγαζί θα πηγαίνουμε όταν κατά καιρούς εγώ ο ίδιος της έχω δώσει αρκετά απο τα λεφτά μου.Αντι να επιπλήξει την κοπέλα η οποία έφταιγε αυτή την προστάτεψε και επιτέθηκε με μένος εναντίονμου φοβούμενη μην της ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω.Είναι αρκετά χρηματόδουλη,υποκριτικά ψεύτικη και χωρίς συναισθήματα.Θα πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σωστά γιατί ακόμα και με τις φιλότιμες κοπέλες εγώ δεν θα μπαίνω μέσα αν είναι αυτή υπηρεσία.Ελεεινή και τσισάθλια!
[size=14pt]Χώσε και Σώσε!!![/size]

[size=14pt]Άγκυρας 12β[/size]
[size=14pt]professorx:[/size]
{Στο αριστερό ήταν η Χριστίνα απο Μολβαδία πρέπει να είναι η ίδια που είχε ξαναδουλέψει παλιότερα εκεί.
Τσατσά ήταν η λεπτή ξανθιά με τα μακριά πυκνά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή.
Έχοντας αμφιβολίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα την ρώτησα πριν μπω.Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Πέρασα μέσα η κοπέλα κάνει αγγαρεία και δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε 69 γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο όταν ζήτησα τον λόγο απο την υπηρεσία και νομίζοντας οτι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πέσαν οι μάσκες.Η ευγένεια της που ήταν προσποιητή μετατράπηκε σε μένος εναντίον μου.
Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην αυριανή κριτική.Η συγκεκριμένη τσατσά όταν δεν την συμφέρει κάτι είναι για πολλές κλωτσιές.Να φανταστήτε έπαιξε πουστιά και σε μένα ακόμα που όπως θα καταλάβετε απο τις κριτικές μου έχω περάσει με αρκετά κορίτσια απο την αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12.
Μου είπε μάλιστα να μη  ξαναπατήσω στο μαγαζί της λες και είναι τσιφλίκι της.Οι ιδιοκτήτες που διαβάζουν να την διώξουν απο τα μαγαζιά τους και να φέρνουν φιλότιμες κοπέλες γιατί δεν θα ξαναπατήσουμε και εμείς ακόμα που είμαστε τακτικοί πελάτες}
Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Ακριβώς το ίδιο είχε πει σε μένα για να περάσω με την ΦΟΛΑ-Εύα με τα γυαλάκια στο Διδύμου 20:
Μετά την πράξη-ΦΟΛΑ πέρασε αδιάφορα από μπροστά μου, μπήκε στο δωμάτιο που ήμουν για να το φτιάξει για το επόμενο ΘΥΜΑ και δεν είπε κουβέντα.Φυσικά φώναξα δυνατά για να ακούσουν όλα τα υποψήφια ΘΥΜΑΤΑ στο σαλόνι οτι η Εύα ήταν απαράδεκτη και αυτά μαθαίνονται παντού.Έβγαλε τον σκασμό.Δυστυχώς δεν ζήτησα τα μισά χρήματα.Μεγάλη σκατοκαργιόλα η κυρία.
[size=14pt]Αναφερόμαστε σε αλλοδαπή ρωσοειδή λεπτή ξανθιά, κοντά στα 60 έτη.[/size]
Στο Άγκυρας 12β την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για την Πάμελα, είδα κηλίδα σπέρματος στην μέση του σεντονιού.Της είπα ευγενικά να αλλάξει σεντόνι και η ψεύτρα επέμενε κιόλας οτι δεν είναι σπέρμα, είναι σάλιο!!!.Ξινίζοντας και δυσανασχετώντας έφερε ένα σεντόνι, το έστρωσε πρόχειρα πάνω από το βρώμικο με σκοπό να το μαζέψει αμέσως μετά.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Άγκυρας 12α-β και Διδύμου 20:[size=14pt]Χώσε και Σώσε!!![/size]

[size=14pt]Άγκυρας 12β[/size]
[size=14pt]professorx:[/size]
{Στο αριστερό ήταν η Χριστίνα απο Μολβαδία πρέπει να είναι η ίδια που είχε ξαναδουλέψει παλιότερα εκεί.
Τσατσά ήταν η λεπτή ξανθιά με τα μακριά πυκνά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή.
Έχοντας αμφιβολίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα την ρώτησα πριν μπω.Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Πέρασα μέσα η κοπέλα κάνει αγγαρεία και δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε 69 γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο όταν ζήτησα τον λόγο απο την υπηρεσία και νομίζοντας οτι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πέσαν οι μάσκες.Η ευγένεια της που ήταν προσποιητή μετατράπηκε σε μένος εναντίον μου.
Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην αυριανή κριτική.Η συγκεκριμένη τσατσά όταν δεν την συμφέρει κάτι είναι για πολλές κλωτσιές.Να φανταστήτε έπαιξε πουστιά και σε μένα ακόμα που όπως θα καταλάβετε απο τις κριτικές μου έχω περάσει με αρκετά κορίτσια απο την αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12.
Μου είπε μάλιστα να μη  ξαναπατήσω στο μαγαζί της λες και είναι τσιφλίκι της.Οι ιδιοκτήτες που διαβάζουν να την διώξουν απο τα μαγαζιά τους και να φέρνουν φιλότιμες κοπέλες γιατί δεν θα ξαναπατήσουμε και εμείς ακόμα που είμαστε τακτικοί πελάτες}Ακριβώς το ίδιο είχε πει σε μένα για να περάσω με την ΦΟΛΑ-Εύα με τα γυαλάκια στο Διδύμου 20:
Μετά την πράξη-ΦΟΛΑ πέρασε αδιάφορα από μπροστά μου, μπήκε στο δωμάτιο που ήμουν για να το φτιάξει για το επόμενο ΘΥΜΑ και δεν είπε κουβέντα.Φυσικά φώναξα δυνατά για να ακούσουν όλα τα υποψήφια ΘΥΜΑΤΑ στο σαλόνι οτι η Εύα ήταν απαράδεκτη και αυτά μαθαίνονται παντού.Έβγαλε τον σκασμό.Δυστυχώς δεν ζήτησα τα μισά χρήματα.Μεγάλη σκατοκαργιόλα η κυρία.
[size=14pt]Αναφερόμαστε σε αλλοδαπή ρωσοειδή λεπτή ξανθιά, κοντά στα 60 έτη.[/size]
Στο Άγκυρας 12β την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για την Πάμελα, είδα κηλίδα σπέρματος στην μέση του σεντονιού.Της είπα ευγενικά να αλλάξει σεντόνι και η ψεύτρα επέμενε κιόλας οτι δεν είναι σπέρμα, είναι σάλιο!!!.Ξινίζοντας και δυσανασχετώντας έφερε ένα σεντόνι, το έστρωσε πρόχειρα πάνω από το βρώμικο με σκοπό να το μαζέψει αμέσως μετά.
Ρε τύπε ποιά τσατσά θα πεί κακή κουβέντα για το εμπόρευμα που διαχειρίζεται και πλασάρει;;;Σου έχει πεί ποτε καμία ότι η πουτάνα είναι φόλα;Όχι βέβαια!Για αυτές όλες καλές είναι,καθώς δεν γαμάνε και δεν ξέρουν.Μια ζωή με το βρακί στον αστράγαλο είναι και το παίζουν και καμπόσες οι συφυλίαρες.Ακούς εκεί να έχει φλόκια στο σεντόνι και να μην στο αλλάζει!Αλλά είπαμε να φάνε μαύρο και μετά να τις δούμε.Και η πλάκα είναι ότι η μαλακία αυτή με τις ξεπέτες και τον άσχημο τρόπο αντιμετώπισης του πελάτη έχει εξαπλωθεί και σε κάποια υποτιθέμενα στούντιο.Παράδειγμα το πάθημα το μαύρου πάνθηρα στο Βουλιαγμένης 68 με την Αλίσα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[glow=lightgreen,2,300]Ρε τύπε ποιά τσατσά θα πεί κακή κουβέντα για το εμπόρευμα που διαχειρίζεται και πλασάρει;;;Σου έχει πεί ποτε καμία ότι η πουτάνα είναι φόλα;[/glow]Όχι βέβαια!Για αυτές όλες καλές είναι,καθώς δεν γαμάνε και δεν ξέρουν.Μια ζωή με το βρακί στον αστράγαλο είναι και το παίζουν και καμπόσες οι συφυλίαρες.Ακούς εκεί να έχει φλόκια στο σεντόνι και να μην στο αλλάζει!Αλλά είπαμε να φάνε μαύρο και μετά να τις δούμε.Και η πλάκα είναι ότι η μαλακία αυτή με τις ξεπέτες και τον άσχημο τρόπο αντιμετώπισης του πελάτη έχει εξαπλωθεί και σε κάποια υποτιθέμενα στούντιο.Παράδειγμα το πάθημα το μαύρου πάνθηρα στο Βουλιαγμένης 68 με την Αλίσα
εμενα μου χει πει τσα2 οτι η πουτανα που δουλευε ειναι φολα και να μη μπω γιατι θα πεταξω το εικοσαρι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom