Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια οπως ειχα υποσχεθη θα προσπαθησω να αναμορφωσω το παρον θρετ και μεσα απο τις εμπειριες μου και τις κριτικες αλλων συναγωνιστων να καιμε τα σαπακια!!! επειδη μπορει μια φορα λογο τυχης η πορνη να μην απεδωσε θα γραφουμε μονο αυτες που εχουν αρκετες κακες κριτικες!!
αυτα που μας ενδιαφερουν κυριως ειναι: να μην κανει προγραμμα που λεει στο σαλονι (πχ κωλος,ακαποτο κτλ), να βιαζεται και να λεει απο τα 3 λεπτα τελειωνε, να μιλαει ασχημα, να κανει υποκειμενικά αθλιο γαμησι..
για να διαβαζεται πιο ανετα θα το κανω λιστα οπως το cim σε μπουρδελα και θα γραφω μονο τις κοπελες που ειναι αθηνα ΤΩΡΑ..
1)ΣΕΛΕΝΑ απο φυλης 86-84 μελαχρινη με κωλο και ακαποτο.. κανει αθλιο γαμησι επιβεβαιωμενο απο εμενα αλλα και αλλους συναγωνιστες
2)ΣΟΦΙΑ απο φυλης 84 και παλαιωτερα φωκαιας 25α. ενω ξεκινησε καλα αλλα τωρα κανει βιαστικο και αθλιο γαμησι και μιλαει ασχημα στον πελατη
3)?

οποιος εχει ασχημη εμπειρια με καποια ιεροδουλη ας το αναφερει και αν μεσα απο κριτικες κτλ οτι ειναι σαπια θα μπαινει στην λιστα..

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
εμενα μου χει πει τσα2 οτι η πουτανα που δουλευε ειναι φολα και να μη μπω γιατι θα πεταξω το εικοσαρι :rockon:
Κατα λάθος θα έγινε ή μπορεί να σε ήξερε.Οι τσατσάδες είναι υπάλληλοι του μαγαζιού και απο αυτό ζούνε.Οι λαμπρές εξαιρέσεις του κανόνα των τσατσάδων να είναι ειλικρινείς για σκάρτο πράμμα  ισχύουν για άτομα που ξέρουν καλά και όχι για όλον τον κόσμο.Αν καθόσουν εκεί για λίγο και έμπαινε κανείς μέσα θα εκθείαζε την σάπια κατσαρίδα που θα πηδιόταν εκεί.Πάντως μπράβο της που στο είπε και δεν έχασες τα λεφτά σου,ούτε σου έσπασαν τα νεύρα!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κατα λάθος θα έγινε ή μπορεί να σε ήξερε.Οι τσατσάδες είναι υπάλληλοι του μαγαζιού και απο αυτό ζούνε.Οι λαμπρές εξαιρέσεις του κανόνα των τσατσάδων να είναι ειλικρινείς για σκάρτο πράμμα  ισχύουν για άτομα που ξέρουν καλά και όχι για όλον τον κόσμο.Αν καθόσουν εκεί για λίγο και έμπαινε κανείς μέσα θα εκθείαζε την σάπια κατσαρίδα που θα πηδιόταν εκεί.Πάντως μπράβο της που στο είπε και δεν έχασες τα λεφτά σου,ούτε σου έσπασαν τα νεύρα!
οχι δε με ηξερε.την εδωσε στεγνα την τανα μαλιστα και αρχισε να βριζει

"20 ευρω ειναι αγορι μου,αλλα τι να περασεις?δεν κανει τιποτα μεσα.ψοφια ειναι.τζαμπα νυχτα βγαζω με την καριολα"

η τανα δεν τολμαγε να πει κουβεντα.

για την ιστορια η τσα2 ηταν η κουτση με το κοντο μαλλι και τα γυαλια που ειναι σαν αντρας απο μεταξι...και το σπιτακι το ιασωνος 20α

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
1)ΣΕΛΕΝΑ απο φυλης 86-84 μελαχρινη με κωλο και ακαποτο.. κανει αθλιο γαμησι επιβεβαιωμενο απο εμενα αλλα και αλλους συναγωνιστες
2)ΣΟΦΙΑ απο φυλης 84 και παλαιωτερα φωκαιας 25α. ενω ξεκινησε καλα αλλα τωρα κανει βιαστικο και αθλιο γαμησι και μιλαει ασχημα στον πελατη

Για την πρώτη συμφωνώ και εγώ.Μια φορά την πήρα και ξενέρωσα.Όσο για την δεύτερη είχα στο πρόγραμμα να την δοκιμάσω αλλά για να την αποκλείεις κάτι θα ξέρεις.

Επισκέπτης
Για την πρώτη συμφωνώ και εγώ.Μια φορά την πήρα και ξενέρωσα.Όσο για την δεύτερη είχα στο πρόγραμμα να την δοκιμάσω αλλά για να την αποκλείεις κάτι θα ξέρεις.
βαριεμαι να στις ανεβασω αλλα ψαξε ολες τιςμ κριτικες για αυτη ειναι απο τις ελαχιστες που τρωνε κραξιμο απο ολους!!
μακαρι να φυγει γρηγορα ειναι μαλακια να βγαζει αυτη λεφτα απο εμας!!!!

Επισκέπτης
παιδια οπως ειχα υποσχεθη θα προσπαθησω να αναμορφωσω το παρον θρετ και μεσα απο τις εμπειριες μου και τις κριτικες αλλων συναγωνιστων να καιμε τα σαπακια!!! επειδη μπορει μια φορα λογο τυχης η πορνη να μην απεδωσε θα γραφουμε μονο αυτες που εχουν αρκετες κακες κριτικες!!
αυτα που μας ενδιαφερουν κυριως ειναι: να μην κανει προγραμμα που λεει στο σαλονι (πχ κωλος,ακαποτο κτλ), να βιαζεται και να λεει απο τα 3 λεπτα τελειωνε, να μιλαει ασχημα, να κανει υποκειμενικά αθλιο γαμησι..
για να διαβαζεται πιο ανετα θα το κανω λιστα οπως το cim σε μπουρδελα και θα γραφω μονο τις κοπελες που ειναι αθηνα ΤΩΡΑ..
1) ΣΕΛΕΝΑ απο φυλης 86-84 μελαχρινη με κωλο και ακαποτο.. κανει αθλιο γαμησι επιβεβαιωμενο απο εμενα αλλα και αλλους συναγωνιστες
2) ΣΟΦΙΑ απο φυλης 84 και παλαιωτερα φωκαιας 25α. ενω ξεκινησε καλα αλλα τωρα κανει βιαστικο και αθλιο γαμησι και μιλαει ασχημα στον πελατη
3) ΕΛΣΑ τρανσ απο ιασωνος 30 προσοχη ειναι τραβελι και μαλιστα με παραμορφομενο μουνι απο την εγχείριση.. δεν το λεει στο σαλονι με αποτελεσμα να την πατανε πολλοι και να μπαινουν ενω δεν θελουν να γαμησουν τραβελι.. θα την καταλαβετε γιατι ειναι ψιλη ξανθια με γυαλια εκφυλο προσωπο και οταν γυρισει κωλο ειναι εντελως ακωλη. [size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ!!![/size]

φυσικα αν καποιος θελει να γαμησει τρανς δεν ισχυει η εισαγωγη της ελσας στην μαυρη λιστα απλα την εβαλα για οσουν εξαπετονται και την γαμανε ενω δεν τους αρεσουν τα τραβελια...

οποιος εχει ασχημη εμπειρια με καποια ιεροδουλη ας το αναφερει και αν μεσα απο κριτικες κτλ οτι ειναι σαπια θα μπαινει στην λιστα..

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ας  αναθερμάνουμε το topic με νέα φρούτα-ιερόδουλες ξεπέτες αγενείς αδιάφορες κλπ
1) Αλεξία από Κολοκυνθούς 38 ισόγειο.  Άθλια αλβανίδα ξερακιανή που μόλις μπεις στο δωμάτιο αρχίζει την γκρίνια, μη μου κάνεις το ένα απαγορεύεται το άλλο με αποτέλεσμα το τέλειο ξενέρωμα. Χάνεις τα 10 ευρώ και τον καιρό σου προσπαθώντας να την φέρεις στον ίσιο δρόμο των σωστών υπηρεσιών.

2) Χριστίνα από κολοκυνθούς 63 μαπίνοντας αριστρά. Αγενέστατη γύφτικης καταγωγής ιερόδουλη  η οποία  αφού μπει στο δωμάτιο αρχίζει να ειρωνεύεται ενώ  στο πήδημα κοιμάται κανονικά (κοινώς έπιπλο). Πεταμένα τα λεφτά και χάνεις τα λόγια σου μιλώντας μαζί της.

3) Σαμπρίνα από Φυλής 59/Φωκαίας 44 ή και 46 Αγενέστατη ρουμάνα στο σαλόνι με καταφανή  ειρωνεία και αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν την πήρα ποτέ λόγω των κακών κριτικών που έχουν ειπωθεί για την πάρτι της και της αποκρουστική της συμπεριφορά

4) Μαργαρίτα από Φυλής 86 πάνω και γενικά στην ξεπετοαλυσίδα Φυλής 84-86  Στο σαλόνι είναι ευγενέστατη γεμάτο νάζια.  Όταν μπει όμως στο δωμάτιο  μεταμορφώνεται σε ξεδιάντροπη ιερόδουλη που όλα της φταίνε από αυτά που κάνει ο πελάτης. Θυμώνει μιλώντας με έντονο τόνο και αρνείται να κάνει αυτά που υπόσχεται στο   σαλόνι (π.χ. ελεύθερο στοματικό, πίσω πόρτα). Αυτό ισχύει για τις περισσότερες ιερόδουλες στη συγκεκριμένη ξεπετοαλυσίδα (βλέπε Ρομπέρτα/Σοφία/Μιχαέλα,   Σελένα)

5) Λάουρα από Φυλής 92 δεξιά ή και Φυλής 71 ισόγα  Πολύ όμορφο ρουμάνικο παιδί με το καλύτερο σώμα (υποκειμενική αντίληψη) και υπερθηλυκό κούνημα  στο σαλόνι. Είναι σαν τις Αμαζόνες με τον Οδυσσέα  δεμένο στο κατάρτι της τριήρης . Με όλα αυτά σε κάνει και μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο. Κι΄ όμως αυτό το αλάβαστρο μεταμορφώνεται σε ένα άθλιο βιαστικό σπαστικό κορίτσι μέσα στο δωμάτιο που το μοναδικό ενδιαφέρον της  είναι να σε ξεπετάξει πολύ γρήγορα και να μην περάσεις καλά.  Και πραγματικά δεν περνάς καλά. Εγώ δύο φορές τη πήρα και τις δύο έχασα τα 20άρικα καθώς και την υπομονή μου. Μάλιστα αν δεν  πας με τα νερά  της βάζει και τις φωνές βρίζοντας στη ρουμανική γλώσσα έτσι ώστε να ακούγεται και έξω. Προς το παρών έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα.
Αν θυμηθώ κι΄ άλλες θα σας τις αναφέρω

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μετά απο ολιγοήμερη εξόρμηση στην επαρχία επάστρεψα και μετά τη δουλειά πετάχτηκα ποδαράτος απο τα Δικαστήρια στο ευαγές ίδρυμα της Αγκύρας 12β.Είχε έναν πιτσιρικά που περίμενε τον κολλητό του να πηδήξει,αφού είχε πρώτα πηδήξει και ο ίδιος.Πιάσαμε την κουβέντα και κατάλαβα ότι το παιδί δεν είχε άλλη εμπειρία,πράγμα που παραδέχθηκε.Ήταν στενάχωρος και μου εξομολογήθηκε ότι δεν πήδηξε τελικά,γιατί δεν μπόρεσε.Έκανε αυτή η Miele-Μιλε (γιατί ηλεκτρική συσκευή είναι και μάλιστα ψυγείο) τα δικά της και ο πιτσιρικάς αγχώθηκε.Μου είπε μάλιστα ότι ακούμπησε 30 εβραίους.Ο φίλος του που ήταν μέσα άρχισε τις φωνές και τα μπινελίκια,καθώς προφανώς δεν ήταν πρωτάρης και ήξερε τι παίζει.Εν τω μεταξύ ήρθε και ένας άλλος παιδοβούβαλος στην ουρά.Βγαίνει ο πιτσιρικάς απο το δωμάτιο και ζητάει τα λεφτά του πίσω στην ψύχρα,γιατί όπως είπε στην τσατσά,"εγώ μωρή καρίολα ήρθα εδώ να γαμήσω και η δικιά σου μέσα δεν με αφήνει ούτε να της τον χώσω".Τότε πέσανε οι μάσκες κύριοι και απο εκεί που μας το έπαιζε εξυπηρετική η εν λόγω κυρία άρχισε τα μπινελίκια.Έγινε της ψιλοπουτάνας,γιατί όλοι αντιδράσαμε,έδωσε τα φράγκα σε αμφότερα τα παιδιά,αφού ο παιδοβούβαλος την είχε πιάσει απο το λαιμό και απείλησε να την καθαρίσει.Μετά την κάναμε αλα γαλλικά για άλλη γη και άλλα μέρη.Πάντως έχουν μαζευτεί πολλά κρέατα στα σπίτια.Καλύτερα να μαζεύεις λεφτά αμα δεν έχεις για να πάς σε κανένα στούντιο,παρά να κάθεσαι να σε κλέβει η κάθε καριόλα και να σε νομίζει και για μαλάκα.Δεν ντρεπότανε να το κάνει αυτό η παλιοκαριόλα σε άμαθο?Αλλά πρέπει να φάνε τέτοιο μαύρο,που να μην ξαναπατήσει κανένας εκεί μέσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτα ειναι σκηνικα.τουλαχιστον μετα τα θυμασε και γελας.Αλλα κριμα στον πιτσιρικα που μπορει μια τετοια καριολανα του αφησει ψυχολογικα...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μην ξεχάσω να αναφέρω και τη βόλτα στο γατόσπιτο της Πιπίνου 32β,αλλά με παρέα 2 φίλων απο επαρχία.Μπήκαμε,στηθήκαμε στην ουρά και όταν ήταν να μπεί ο ένας φίλος μέσα η γιαγιά του έκανε νούμερα και το έπαιζε ντίβα και του είπε και ότι του κάνει και χάρη.Όλα αυτά μετά την καταβολή του αντιτίμου του εισητηρίου,στο οποίο έκαναν και παζάρια.Ενω η ταρίφα είναι 20 ευρά,ζητούσαν 30.Τα παίρνει και ο Λαρισσαίος στην κράνα και έγινε το σώσε και αφού της τράβηξε μπουκέτο,τρέχαμε σαν τα ποντίκια στην Πατησσίων και μπήκαμε σε ένα ταξί και εξαφανιστήκαμε.Αλλά θα έπρεπε να ήμασταν στην εποχή του '60-'70,όπου παιζόταν τρελό παζάρι.Με τις υπηρεσίες τους θα μας πληρώνανε να τις γαμήσουμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Φυλής 84α,το πρώτο της ξεπετοαλυσίδας τελοςπάντων :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:.Δοκιμή με Ζωή η οποία κατάφερε να με ξεγελάσει με τα χαμόγελα και τα κουνήματά της κι έτσι είχα την 2η συνεχόμενη αποτυχημένη κατάθεση :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang:.Πρέπει να ρεφάρω γρήγορα γιατί ακολουθώ πορεία μπεμβεπάουερ τελευταία :o :o :o

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φυλής 84α,το πρώτο της ξεπετοαλυσίδας τελοςπάντων :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:.Δοκιμή με Ζωή η οποία κατάφερε να με ξεγελάσει με τα χαμόγελα και τα κουνήματά της κι έτσι είχα την 2η συνεχόμενη αποτυχημένη κατάθεση :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang:.Πρέπει να ρεφάρω γρήγορα γιατί ακολουθώ πορεία μπεμβεπάουερ τελευταία :o :o :o
Φίλε προσωπικά την έχω πάρει μια φορά.Δεν ξετρελλάθηκα αλλά δεν βλαστήμαγα κιόλας φεύγοντας...

Υ.Γ Επειδή διάβασα την κριτική σου έχω να σου πω εντελώς φιλικά ότι όσο άσχημα κ να πέρασες δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που της μίλησες...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Απογευματινή βάρδια στο Αλκαμένους 117 η εμετική τσατσάρα αρνήθηκε να μας παρουσιάσει την πουτάνα,λέγοντας και καλά πως μας θυμάται ότι έχουμε περάσει πριν λίγες μέρες από το τσαρδί της,την είδαμε και δεν περάσαμε :idiot: :uglystupid: :jerking: :jerking:.Στην πραγματικότητα έχουμε πάνω από ένα μήνα να τσεκάρουμε τα τσαρδιά της Αλκαμένους :headbang: :headbang:.Μαύρο δαγκωτό στην σιχαμερή τσατσάρα :birdman: :birdman: :birdman:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φωκαίας 27 - Ερικα.
Η κοπέλα είναι τρελή για δέσιμο.
Μία θετική από μένα και μία για να την σκοτώσω.
Τα ίδια και από τον BMW.
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.401
Πόντοι
8.815
θελω να ριξω τρελο μαυρο στη δεσποινα απο φυλης 104 που εδωσα ευρω τα οποια θα τα κλαιω για πολυ καιρο,
πρωτη πρωινη βαρδια,μπαινει με υφος σαλτα μου κ γαμησου κ συ πρωινιατικα.της λεω δεν εχεις κ πολυ ορεξη ε?
μου λεει ειναι πολυ πρωι.ξεκιναει κατι ψοφια προκαρκτικα,βαζει σκουφο καπακια κ ξεκιναει πιπα ψοφια.
μου λεει -ελα(για πηδημα εννοω) της λεω -δεν το χεις το πρωινο ε,μου λεει -κ τις θες να κανω....κωλοτουμπες???
τελειωσα με μαλακια την οποια εκανα εγω κ αυτη με ψευτογλυφε στο στηθος.
τραβατε κ γαμηθειται κ αρχιστε να σεβεσται τα λεφτα μας,μολις χασατε ενα πελατη επισημως
το λεω επισημα μεσα απο το site.κ γενικα μαυρο στο εν λογω στουντιο που οποτε εχω παει τη μια θα ειναι κλειστο στις 11 το βραδυ επειδη εχει η κοπελα περιοδο,την αλλη εληξε την εκπτωτικη βαρδια μιση ωρα νωριτερα κ αλλα τετοια.
μαυρο μαυρο κ ξανα μαυρο

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
θελω να ριξω τρελο μαυρο στη δεσποινα απο φυλης 104 που εδωσα ευρω τα οποια θα τα κλαιω για πολυ καιρο,
πρωτη πρωινη βαρδια,μπαινει με υφος σαλτα μου κ γαμησου κ συ πρωινιατικα.της λεω δεν εχεις κ πολυ ορεξη ε?
μου λεει ειναι πολυ πρωι.ξεκιναει κατι ψοφια προκαρκτικα,βαζει σκουφο καπακια κ ξεκιναει πιπα ψοφια.
μου λεει -ελα(για πηδημα εννοω) της λεω -δεν το χεις το πρωινο ε,μου λεει -κ τις θες να κανω....κωλοτουμπες???
τελειωσα με μαλακια την οποια εκανα εγω κ αυτη με ψευτογλυφε στο στηθος.
τραβατε κ γαμηθειται κ αρχιστε να σεβεσται τα λεφτα μας,μολις χασατε ενα πελατη επισημως
το λεω επισημα μεσα απο το site.κ γενικα μαυρο στο εν λογω στουντιο που οποτε εχω παει τη μια θα ειναι κλειστο στις 11 το βραδυ επειδη εχει η κοπελα περιοδο,την αλλη εληξε την εκπτωτικη βαρδια μιση ωρα νωριτερα κ αλλα τετοια.
μαυρο μαυρο κ ξανα μαυρο
Η πλάκα είναι αρχηγέ ότι παρά το γεγονός ότι πολύς κόσμος έχει χοντρά παράπονα απο αυτό το στούντιο,αυτό ολοένα και επεκτείνεται...Γενικά θεωρώ κοροϊδία τα στούντιο γιατί ακόμα και να κλάσεις θα πρέπει να τους πληρώσεις...Αλλά προφανώς υπάρχουν ακόμα άτομα που σκάνε τουλάχιστον 50άρικα για ένα πήδημα...Και η καραμέλα ότι έχει άνεση χρόνου ή καθαριότητα ή ότι οι πουτάνες εκεί είναι άλλη φάση και πιο καθαρές θα πρέπει να σταματήσει.Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Αν διαβάσουμε επιτέλους τις διάφορες κατα καιρούς κριτικές θα δούμε ότι παίζει πιο πολύ φόλα και κακοπέραση σε στούντιο παρά σε μπουρδέλα

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Η πλάκα είναι αρχηγέ ότι παρά το γεγονός ότι πολύς κόσμος έχει χοντρά παράπονα απο αυτό το στούντιο,αυτό ολοένα και επεκτείνεται...Γενικά θεωρώ κοροϊδία τα στούντιο γιατί ακόμα και να κλάσεις θα πρέπει να τους πληρώσεις...Αλλά προφανώς υπάρχουν ακόμα άτομα που σκάνε τουλάχιστον 50άρικα για ένα πήδημα...Και η καραμέλα ότι έχει άνεση χρόνου ή καθαριότητα ή ότι οι πουτάνες εκεί είναι άλλη φάση και πιο καθαρές θα πρέπει να σταματήσει.Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Αν διαβάσουμε επιτέλους τις διάφορες κατα καιρούς κριτικές θα δούμε ότι παίζει πιο πολύ φόλα και κακοπέραση σε στούντιο παρά σε μπουρδέλα
:thumbsup:.Μόνο σε στανταράκια αξίζει να πηγαίνεις.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Μαύρο και άραχνο στο στούντιο (τοποθετήστε το επιτέλους στα μπουρδέλα παρακαλώ) Εφέσσου 11
η πλακα ειναι ρε φιλε 2 φορες που εχω περασει φετος κ τις δυο τα δωματια γεματα παντος τσαμπα κεει η λαμπα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:thumbsup:.Μόνο σε στανταράκια αξίζει να πηγαίνεις.
Συμφωνω, καποιες κοπελες σε στουντιος, μπορει και σε υπηρεσιες και σε χρονο να αξιζουν και πανω απο το 50αρικο, αλλα ειναι ελαχιστες...
σε πολλες, το 50αρικο, πηγαινει στραφι...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Συμφωνω, καποιες κοπελες σε στουντιος, μπορει και σε υπηρεσιες και σε χρονο να αξιζουν και πανω απο το 50αρικο, αλλα ειναι ελαχιστες...
σε πολλες, το 50αρικο, πηγαινει στραφι...
Πόσα 50ρικα έχουν πάει στράφι...δεν τα πινα ρετσίνες καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom