Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τι είναι αυτά που λέτε ρε?
Εγω μόλις αποφασίσω να μπώ και την ώρα που δίνω τα λεφτά στην Γριά, της λέω μην ακούσω κίχ στην πόρτα και με κόψεις, θα έχουμε θέμα... και την κοιτάω με νόημα πρός εμπέδωση.

Ολες, μα όλες μου λενε "Μα όχι, εγω δεν χτυπάω ποτέ πόρτες", Ούτε απαντάω, ότι είχα να πω το είπα και με έμφαση, έχω περάσει και 25λεπτα σε μπουρδέλο χωρίς προβλήματα...

Επισκέπτης
Στο Φυλης 109 (οχι αυτο με τις σκαλες αλλα το παραδιπλα, που ευρισκεται η κατα μερικους Αννα Πιτσος) περασα κι εγω μια βολτα σημερα μεσημερι.
Η τσα2 δεν απαντησε αν η Ιζολα κανει ελευθερο στοματικο και πρωκτικο, απλα μου ειπε οτι ειναι 20Ε η ταριφα.
Βγαινοντας η Αννα, μου λεει περασε μεσα...
Τη ρωταω κι αυτη εκανε πως δεν καταλαβαινε. Της το αναλυει η τσα2 (και καλα δηλαδη, τα ελληνικα μου δεν τα επιανε) και ετσι απαντησε οχι.
Δικαιωμα της ειναι. Κι οπως δικαιωμα της ειναι να το κανει επιλεκτικα.
Μεταβολη προς την εξοδο κατι ψελλισε η Κελβινεητορ αλλα η τσα2 με νευρικη φωνη λεει => γιατι ρωτας, εχεις βαλει στοιχημα?
Boeing.....
Σιγα μην απαντουσα, ριχνω μαυρο και στις δυο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Στο Φυλης 109 (οχι αυτο με τις σκαλες αλλα το παραδιπλα, που ευρισκεται η κατα μερικους Αννα Πιτσος) περασα κι εγω μια βολτα σημερα μεσημερι.
Η τσα2 δεν απαντησε αν η Ιζολα κανει ελευθερο στοματικο και πρωκτικο, απλα μου ειπε οτι ειναι 20Ε η ταριφα.
Βγαινοντας η Αννα, μου λεει περασε μεσα...
Τη ρωταω κι αυτη εκανε πως δεν καταλαβαινε. Της το αναλυει η τσα2 (και καλα δηλαδη, τα ελληνικα μου δεν τα επιανε) και ετσι απαντησε οχι.
Δικαιωμα της ειναι. Κι οπως δικαιωμα της ειναι να το κανει επιλεκτικα.
Μεταβολη προς την εξοδο κατι ψελλισε η Κελβινεητορ αλλα η τσα2 με νευρικη φωνη λεει => γιατι ρωτας, εχεις βαλει στοιχημα?
Boeing.....
Σιγα μην απαντουσα, ριχνω μαυρο και στις δυο.
Ότι δηλαδή ήθελες να γαμήσεις κώλο και να σου γλύψουν χίπικα το καυλί σου,δεν πέρασε απο το όποιο μυαλό είχαν οι κτηνάρες;;Πραγματικά είναι τραγικές.Και η πλάκα είναι ότι βλέπουν πως η δουλειά τους πέφτει σαν την ελληνική οικονομία,αλλά δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι για αυτό φταίει η συμπεριφορά τους και όχι η εν γένει κατάσταση.

Επισκέπτης
Δεν αξιζει να ξαναπαει καποιος εκει μεσα. Εφοσον προσεφερε καποιες προσθετες υπηρεσιες παλαιοτερα συν του υπαρχοντος ανταγωνισμου.
Οι εως τωρα 38 αλληλοαναιρουμενες κριτικες φαινεται οτι της φουσκωσαν τα μυαλα.

Μαυρο και καταμαυρο και στο Φυλης 134B υμιυπογειο
Δε συγκρατησα ονομα της κωντοχοντρης κοπελας. Μολις τη ρωτησα αν κανει ακα ειτε αναλ, με ρωταει, μα καθολου δεν προσεχεις??
Μεταβολη για εξοδο αρχισε να ανεβαζει τονο φωνης λεγοντας => απο που εισαι, σου αρεσει η ανωμαλια!!

Βρε δεν πατε στο διαολο ολες σας, σκεφτομαι τωρα.
Αννες Πιτσος στο Φ40 και χοντροφακλανες του Φ134 B....
Κλειστε τα ρημαδια σας, αφου βλεπετε οτι πεφτουν οι μπιζνες, κι αφηστε τα σχολια με την ΚΑΚΙΣΤΗ συμπεριφορα, τη λεξη ανταγωνισμος δεν την εχουν ακουσει??

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Μαύρο στο μπουρδέλο στην Ευνείδων 5. Πάνω στην Ιερά Οδό. Πρέπει να δουλεύει ακόμα αυτή η Ρωσσίδα η Άννα. Είχα περάσει χάλια. Αν δουλεύει ακόμα πείτε μου να κάνω και κριτική.

Επισκέπτης
Αν κι αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς, εντούτοις όταν η συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είμαι καυστικός....
Πέρασα πριν λίγο από το γατόσπιτο Έλλης 3 Πρώτη φορά ήταν. Την πόρτα άνοιξε μια Ρωσσίδα μάλλον γύρω στα 55.

- Καλησπέρα η Τζοάννα είναι. Την ξέρετε?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι.
- Τότε δε μπορείτε να περάσετε...
- Μα γιατί? Έλληνας είμαι...
- Αν δε σας ξέρει η κοπέλα δεν περνάτε μέσα!
- Και πώς θα με μάθει αν δε με δει?

Κι έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα.

Ελευθερία έχουμε, Δημοκρατία, δέξου όποιον θες. Αλλά κούνια που σε κούναγε, εσύ θα χάσεις. Υπάρχουν τόσες πορτοκαλιές που κάνουν κι αγγούρια καλυβιώτικα για εσένα. Με τον παρά μου πάω οπουδήποτε αλλού, δε χολοσκάω. Φάει λοιπόν μια ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για πάντα από εμένα, λες κι είμαι κανένας ανώμαλος είτε λέτσος....

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αν κι αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς, εντούτοις όταν η συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είμαι καυστικός....
Πέρασα πριν λίγο από το γατόσπιτο Έλλης 3 Πρώτη φορά ήταν. Την πόρτα άνοιξε μια Ρωσσίδα μάλλον γύρω στα 55.

- Καλησπέρα η Τζοάννα είναι. Την ξέρετε?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι.
- Τότε δε μπορείτε να περάσετε...
- Μα γιατί? Έλληνας είμαι...
- Αν δε σας ξέρει η κοπέλα δεν περνάτε μέσα!
- Και πώς θα με μάθει αν δε με δει?

Κι έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα.

Ελευθερία έχουμε, Δημοκρατία, δέξου όποιον θες. Αλλά κούνια που σε κούναγε, εσύ θα χάσεις. Υπάρχουν τόσες πορτοκαλιές που κάνουν κι αγγούρια καλυβιώτικα για εσένα. Με τον παρά μου πάω οπουδήποτε αλλού, δε χολοσκάω. Φάει λοιπόν μια ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για πάντα από εμένα, λες κι είμαι κανένας ανώμαλος είτε λέτσος....

τι συμπεριφορες ειναι αυτες  :uglystupid: μαυρο κ απο μενα

Επισκέπτης
Τέσπα ακολουθώντας την οδηγία του BMWPOWER ξαναπέρασα από το μαγαζί σήμερα το πρωί. Έτσι μετά από ένα μήνα σιγά μη με θυμόταν ο μπαμπούλας. Είχα όμως άλλη εμφάνιση (δείτε την κριτική) και της τον έβαλα :zfuck: ικανοποιώντας τον εγωισμό μου  :rockon:

Επισκέπτης
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι πριν απο 2 εβδομαδες ειχα επισκεφτει το στουντιο Πειραιως 193 και ειχα σκοπο να επισκεφτω την Κωνσταντινα. Μολις ειχα επισκεφτει το στουντιο και μου παρουσιασε τα κοριτσια η τσατσα ( Κωνσταντινα και Μονικα ) επαθα μεγαλη πλακα και απογοητευση με την Κωνσταντινα. Ειχε κοψει το μαλλι της εκεινο το ομορφο καυλιαρικο μαυρο που ειχε  και το εκανε κοντο καρε σε αλλο χρωμα και δεν της πηγαινε καθολου σαν καραγκιοζης εγινε. Επειτα απο την απογοητευση που πηρα δεν μου εμενε αλλη επιλογη απο την Μονικα. Ωραια κοπελα αλλα μεγαλη ξεπετα . Συνεχεια ελεγε οτι εχει και αλλους πελατες στο αλλο δωματιο και στο σαλονι. Αν θυμαμαι καλα εκατσε στο δωματιο 20-25 λεπτα αν θυμαμαι καλα. Υπηρεσιες της σκατα οταν λεω σκατα εννοω σκατα . Αφου ντυθηκα και ετοιμαστηκα να αποχωρησω απο το στουντιο παρατηρησα οτι δεν υπηρχε απολυτος κανενας πελατης στο αλλο δωματιο και κανενας αλλο πελατης στο σαλονι. Μιλαμε για πολυ μεγαλη ξεπετα ποιυ εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου εδω και 21 χρονια. Και για την επισκεψη πληρωσα 120 ευρω καλο ακουγετε. Μακρυα αγαπητοι φιλοι μου γιατι θα φυγετε απογοητευμενοι.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι πριν απο 2 εβδομαδες ειχα επισκεφτει το στουντιο Πειραιως 193 και ειχα σκοπο να επισκεφτω την Κωνσταντινα. Μολις ειχα επισκεφτει το στουντιο και μου παρουσιασε τα κοριτσια η τσατσα ( Κωνσταντινα και Μονικα ) επαθα μεγαλη πλακα και απογοητευση με την Κωνσταντινα. Ειχε κοψει το μαλλι της εκεινο το ομορφο καυλιαρικο μαυρο που ειχε  και το εκανε κοντο καρε σε αλλο χρωμα και δεν της πηγαινε καθολου σαν καραγκιοζης εγινε. Επειτα απο την απογοητευση που πηρα δεν μου εμενε αλλη επιλογη απο την Μονικα. Ωραια κοπελα αλλα μεγαλη ξεπετα . Συνεχεια ελεγε οτι εχει και αλλους πελατες στο αλλο δωματιο και στο σαλονι. Αν θυμαμαι καλα εκατσε στο δωματιο 20-25 λεπτα αν θυμαμαι καλα. Υπηρεσιες της σκατα οταν λεω σκατα εννοω σκατα . Αφου ντυθηκα και ετοιμαστηκα να αποχωρησω απο το στουντιο παρατηρησα οτι δεν υπηρχε απολυτος κανενας πελατης στο αλλο δωματιο και κανενας αλλο πελατης στο σαλονι. Μιλαμε για πολυ μεγαλη ξεπετα ποιυ εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου εδω και 21 χρονια. Και για την επισκεψη πληρωσα 120 ευρω καλο ακουγετε. Μακρυα αγαπητοι φιλοι μου γιατι θα φυγετε απογοητευμενοι.
επιβεβαιωνω και εγω μονικα ο ορισμος της ξεπετας. ειναι δυνατον να εδωσες 120 για τη μονικα; και γενικα ειναι δυνατον να δινει καποιος 120 ευρω σε στουντιο;; ελεος  :jerking:

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Τριγγετα 3
Μαυρο και στο στουντιο και στην κοπελα
Σημερα πρωινη βαρδυα Γεωργιαννα δινω για απλο 50 ευρο ουτε παζαρια κανω τπτ ! Περιμενω κανα 15λεπτο ερχετε η κοπελα , συστασεις και βουρ ξεκινα με δυνατη πιπα για κανενα 7λεπτο σηκωθηκα για να ξεκινησουμε αγωνα μου λεει finish ??οχι σεξ time  μου λεει δν μπορει ειναι μεγαλο ( δν ειναι και σαν του lex steele κοπελια ) απαντω δεν πληρωσα 50 ευρω για μια πιπα με τα χιλια κανω 1ο διυσδεισεις και μου λεει δεν μπορει μονο πιπα οποτε τις απαντω δεν γινετε δεν πληρωσα τοσα λεφτα για πιπα και της λεω σταματαμε εδω και φευγει
Κατεβαινω και λεει στην τσατσα θελω τα λεφτα πισω δεν εγινε η πραξη λεει οχι ησουν 15 λεπτα μαζι της ναι τις λεω 15 λεπτα μαζι με το χρονο που τηγ περιμενα οχι λεει δεν στα δινω πισω ,τις ειπα δωσε μου τα μισα οχι , θα φωναξω το 100 τπτ αυτη μου ειπε οτι την πονεσα κιολας (ναι τις εσπασα την παρθενια ) καποιον υπευθυνο να μιλησω τπτ
αφου δε εγινε η πραξη δικαιουμε τα λεφτα πισω και εφοσον το ειδε οτι δεν μπορουσε γιατι το συνεχισε τον μετρησε τον πηρε στο στομα της
Πληρωσα κατι χωρις να τους κανω ουτε παζαρια δεν το ευχαριστηθηκα τα λεφτα βγαινουν δυσκολα δυο μερες μεροκαματο ειναι τα 50 ευρω μαυρο και στο στουντιο για την πολιτικη και στην κοπελα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
οι τσατσάδες κ όλο το σύστημα έτσι πάει στα στούντιο, πενηντάρικο χωρίς εξτραδάκια κ με την ψυχή στο στόμα για ένα τέταρτο...από την άλλη, την ώρα την χρεώνουν 200...σου έπαιξαν πούστικα το πενηντάρι...
Λογικό να πέσουν οι δουλειές και να επικρατεί εκνευρισμός, τελειώσαν οι παλιές εποχές γαμιόλες τσατσόνια!

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
οι τσατσάδες κ όλο το σύστημα έτσι πάει στα στούντιο, πενηντάρικο χωρίς εξτραδάκια κ με την ψυχή στο στόμα για ένα τέταρτο...από την άλλη, την ώρα την χρεώνουν 200...σου έπαιξαν πούστικα το πενηντάρι...
Λογικό να πέσουν οι δουλειές και να επικρατεί εκνευρισμός, τελειώσαν οι παλιές εποχές γαμιόλες τσατσόνια!

Μαυρο δαγκωτο και απο δω και περα μονο τα σιγουρα στανταρακια μου τελειωσαν τα κασκαντεριλικια  !

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μαυρο δαγκωτο και απο δω και περα μονο τα σιγουρα στανταρακια μου τελειωσαν τα κασκαντεριλικια  !
έπρεπε να της τα ψάλλεις της κωλόγριας κ να ζητησεις να έρθει εκεί κάποιος ''υπεύθυνος''.
Αν του έλεγες με τι κόλπο, χωρίς να πηδήξεις, σου έφαγαν το πενηντάρι, μπορεί και να σου έδινε κ τα μισά πίσω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
να πας μια φορα σε στουντιο να πηδηξεις καποιο ονειρικο θεομουνο που δεν θα βρεις αλλου, το δεχομαι. να εισαι τακτικος πελατης εκει για την και καλα "καθαριοτητα" και την και καλα "χλιδη" ομως, παει πολυ. Μπορει η φαση στα μπουρδελα να παιρνει την κατιουσα κατα καιρους, αλλα οι επιλογες στο 20ρικο ειναι τιμιοτατες για ολα, ολα τα γουστα. Με 50 ευρω δινω 2 μανικια ξεγυρισμενα σε καποια καλα μπουρδελα της φυλης, και μου μενουν και 10 ευρω να πιω 5 μπυρες μετα. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον... Οι κωλοι σφιξανε για τα στουντιο..

Επισκέπτης
28suhr7.jpg

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1

Ζητησα υπευθυνο και μου ειπαν οτι ειναι μονο αυτη δεν θα εκανα τσαμπουκαδες εννοειται αυτο αλλα και που ειπα για αστυνομια δεν αγχωθηκε και πολυ δυστυχως τωρα ναι εκανε πιπα αλλα δεν πληρωσα για πιπα δεν τραβαγα μια μαλακια καλυτερα αλλα ενταξει το ειδε το επιασε δεν το καταλαβε οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει και δεν εχω κανενα γκοζιλα αλλα παει και αυτο δωσε πισω τα μισα λεφτα παλιοαλητες και το ανεφερα και αυτο δεν πειραζει αν και οντως ειμαι τακτικος εκει λογο της ζανετ που την γουσταρω δεν θα ξαναπατησω .......φυλης εχω να πατησω χρονια απο φανταριλικη κατσε σιγα σιγα να ξεκινησω γτ το 50αρικο βγαινει δυσκολα πια και δεν το εκτιμανε

Επισκέπτης
οκ φιλε μου,σε ολους σιβαινουν αυτα αλα βαζε τελιες.....φιλικα παντα,κι εγο σκατα γραφο.
με διαλογο ολα λινοντε κι ερχοντε και δενουν ακομα και το βουνο με τιν πεδιαδα.

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
οκ φιλε μου,σε ολους σιβαινουν αυτα αλα βαζε τελιες.....φιλικα παντα,κι εγο σκατα γραφο.
με διαλογο ολα λινοντε κι ερχοντε και δενουν ακομα και το βουνο με τιν πεδιαδα.

Απλα ενημερωνω  :sunglasses:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Thanks, η ενημέρωση πάντα χρήσιμη!  ;)

Stories

Νέο!