Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
εγω ειχα παει πριν τρεις μηνες περιπου στο καλυμνου 48 οπου εργαζωταν η ρωσιδα κατερινα με το κοντο ξανθο μαλλι.ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες για αυτην κυριως απο θεμα συμπεριφορας.οταν της ζητησα πιστοποιητικα υγειας αυτη με ρωτησε-τι εισαι αστυνομος η" του υγειονομοκου? εγω της λεω -απλος πελατης ειμαι και αυτη μου λεει -εγω μονο σε αστυνομικο δειχνω χαρτια.και εφυγε και εκλεισε και την πορτα.με ενοχλησε βασικα η ειρωνια της και το οτι σηκωθηκε και εφυγε αποτομα κλεινωντας την πορτα.κριμα γιατι ειχα διαβασει τα καλυτερα για αυτην.εχω την εντυπωση πως ειναι δικαιωμα του πελατη να ζηταει χαρτια.ισως αυτη καταλαβε οτι απλα περασα για να της ζητησω χαρτια και μετα να φυγω ενω εγω ηθελα να περασω στο δωματιό.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
εγω ειχα παει πριν τρεις μηνες περιπου στο καλυμνου 48 οπου εργαζωταν η ρωσιδα κατερινα με το κοντο ξανθο μαλλι.ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες για αυτην κυριως απο θεμα συμπεριφορας.οταν της ζητησα πιστοποιητικα υγειας αυτη με ρωτησε-τι εισαι αστυνομος η" του υγειονομοκου? εγω της λεω -απλος πελατης ειμαι και αυτη μου λεει -εγω μονο σε αστυνομικο δειχνω χαρτια.και εφυγε και εκλεισε και την πορτα.με ενοχλησε βασικα η ειρωνια της και το οτι σηκωθηκε και εφυγε αποτομα κλεινωντας την πορτα.κριμα γιατι ειχα διαβασει τα καλυτερα για αυτην.εχω την εντυπωση πως ειναι δικαιωμα του πελατη να ζηταει χαρτια.ισως αυτη καταλαβε οτι απλα περασα για να της ζητησω χαρτια και μετα να φυγω ενω εγω ηθελα να περασω στο δωματιό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε κατι ρεζιληδες που κυκλοφορουνε

να σαι καλα ρε παπαρακο καινουριο συκωτι εκανα

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1

τι εννοεις ρε καραγκιοζη που βλεπεις το περιεργο δηλαδη? επειδη ζητησα χαρτια? για ξηγησου και αντε και γαμησου

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Εχθές που μπουρδελοβόλτευα πέρασα και απο το απαξιωμένο Έλλης 3 (απαξιωμένο απο τότε που έφυγε η Ισαβέλλα).Μπήκα μέσα,μου είπα η τσατσά ότι είναι εκεί η Αλεξάνδρα και χάρηκα,γιατί περίμενα την καστανή μιλφάρα.Μου ήρθε ένας ξανθός,χοντρός,ατσούμπαλος και άβυζος μπόγος με τρίχες να πετάνε έξω απο το "βρακί" και ευγενικά προσπάθησα να πώ ότι θα πάω μια βόλτα και βλέπουμε.Τότε η τσατσά άρχισε να λέει τα δικά της,ότι δηλαδή δεν ξέρουμε να γαμήσουμε,όλο βόλτες κάνουμε και ότι απο τις βόλτες μας έχουν βγεί πόδια και άλλες τέτοιες πίπες ακόμα και όταν πέρασα το κατώφλι του μπουρδέλου.Με τσάντισε πολύ,γύρισα πίσω,χτύπησα κουδούνι και όταν άνοιξε απάντησα ότι όντως έχω τρία πόδια(ένεκα εργαλείου),αλλά όχι απο τις βόλτες και ότι ζητάω 200 ευρώ για να πηδήξω την μπαζόλα τους.Έτερος συναγωνιστής-ήρωας που την είχε πηδήξει και έβγαινε απο το δωμάτιο κοίταγε αποσβολωμένος και άρχισε εν συνεχεία να λέει και εκείνος τα δικά του στην τσατσά.Είπε ότι επειδή δεν έχετε εσείς δουλειά,δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σας τα ακουμπάμε με το στανιό και ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και έγινε γενικά του κουτρούλη ο γάμος.Κρίμα...Όσο καιρό πηδιόταν εκεί η Βάλια και η Ισαβέλλα ήταν καλά...Τώρα με τα μπάζα μου μάζεψαν βλέπω να γίνεται νεκροταφείο ελεφάντων το μπουρδελάκι...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865

Φιλαράκο,όσοες δεν έχουν να κρύψουν κάτι σου δείχνουν χαρτιά αν τα ζητήσεις.Άλλες σου το λένε ότι έχουν και αμα θέλεις σου τα φέρνουν.Και ρεζίλης δεν είναι αυτός που ζητάει να δεί αν η άλλη είναι άρρωστη,αλλά αυτός που θα πάει με την σάπια,θα γίνει στρατηγός και μετά θα γαμάει την γυναίκα του,θα κατουράει και θα χέζει στην ίδια χέστρα με τα παιδιά του,μέχτι να τους ξεκάνει όλους και να ησυχάσει...Άντε με τον κάθε ξερόλα κουραδόμαγκα!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
Γενικά να περιμένετε χειροτέρευση των υπηρεσιών παντού και αυτό λόγω της κρίσης.Γυρίζουμε ολοταχώς στις δεκαετίες 1970 και 1980 όπου τα "σπίτια " ήταν ξεπετάδικα.Αν θα μπορούσαν να σου πάρουν τα χρήματα και χωρίς να γδυθούν και να γαμηθούν  θα το έκαναν.Καλομάθαμε με τα ρωσσάκια και τις ασιάτισσες που ήλθαν όταν η Ελλάδα είχε λεφτά.Τώρα πάπαλα ! :S 

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εχθές που μπουρδελοβόλτευα πέρασα και απο το απαξιωμένο Έλλης 3 (απαξιωμένο απο τότε που έφυγε η Ισαβέλλα).Μπήκα μέσα,μου είπα η τσατσά ότι είναι εκεί η Αλεξάνδρα και χάρηκα,γιατί περίμενα την καστανή μιλφάρα.Μου ήρθε ένας ξανθός,χοντρός,ατσούμπαλος και άβυζος μπόγος με τρίχες να πετάνε έξω απο το "βρακί" και ευγενικά προσπάθησα να πώ ότι θα πάω μια βόλτα και βλέπουμε.Τότε η τσατσά άρχισε να λέει τα δικά της,ότι δηλαδή δεν ξέρουμε να γαμήσουμε,όλο βόλτες κάνουμε και ότι απο τις βόλτες μας έχουν βγεί πόδια και άλλες τέτοιες πίπες ακόμα και όταν πέρασα το κατώφλι του μπουρδέλου.Με τσάντισε πολύ,γύρισα πίσω,χτύπησα κουδούνι και όταν άνοιξε απάντησα ότι όντως έχω τρία πόδια(ένεκα εργαλείου),αλλά όχι απο τις βόλτες και ότι ζητάω 200 ευρώ για να πηδήξω την μπαζόλα τους.Έτερος συναγωνιστής-ήρωας που την είχε πηδήξει και έβγαινε απο το δωμάτιο κοίταγε αποσβολωμένος και άρχισε εν συνεχεία να λέει και εκείνος τα δικά του στην τσατσά.Είπε ότι επειδή δεν έχετε εσείς δουλειά,δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σας τα ακουμπάμε με το στανιό και ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και έγινε γενικά του κουτρούλη ο γάμος.Κρίμα...Όσο καιρό πηδιόταν εκεί η Βάλια και η Ισαβέλλα ήταν καλά...Τώρα με τα μπάζα μου μάζεψαν βλέπω να γίνεται νεκροταφείο ελεφάντων το μπουρδελάκι...

Πού έχει χαθεί η Ισαβέλλα;

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
τις προαλλες εκανα τσαρκα-βολτα και μπηκα στο φ71 στο οποιο ειχα παει και την προηγουμενη μερα χωρις να περασω με την κοπελα η οποια ηταν η στεφανια και τις δυο φορες.την δευτερη φορα μου λεει η στεφανια με ενα απιωτικο βλεμμα -παλι εσυ? τι θα γινει καθε μερα τετοια ωρα εδω εισαι. το βλεπεις το τακουνι? θα στο βαλω στο....και η τσατσα συνεχισε την φαση λεγωντας -κανονικα σε ολους που δεν μπαινουν ετσι πρεπει.σημειοτεον οτι ειχα να τσαρκαρω στην φυλης 2 μηνες περιπου.τις τρεις τελευταιες μερες τσαρκαρα.δηλαδη αν δεν μπαινουμε στο δωματιο με το ζορι,θα μας κραζουν?και να πω οτι παω καθε μερα στο καθε μπουρδελο απο 5 φορες,οκ να το φαω το κραξιμο.αλλα οπως ειπα ειχα να τσαρκαρω 2 μηνες και συνηθως τσαρκαρω 3-4 φορες το μηνα.

Επισκέπτης
τις προαλλες εκανα τσαρκα-βολτα και μπηκα στο φ71 στο οποιο ειχα παει και την προηγουμενη μερα χωρις να περασω με την κοπελα η οποια ηταν η στεφανια και τις δυο φορες.την δευτερη φορα μου λεει η στεφανια με ενα απιωτικο βλεμμα -παλι εσυ? τι θα γινει καθε μερα τετοια ωρα εδω εισαι. το βλεπεις το τακουνι? θα στο βαλω στο....και η τσατσα συνεχισε την φαση λεγωντας -κανονικα σε ολους που δεν μπαινουν ετσι πρεπει.σημειοτεον οτι ειχα να τσαρκαρω στην φυλης 2 μηνες περιπου.τις τρεις τελευταιες μερες τσαρκαρα.δηλαδη αν δεν μπαινουμε στο δωματιο με το ζορι,θα μας κραζουν?και να πω οτι παω καθε μερα στο καθε μπουρδελο απο 5 φορες,οκ να το φαω το κραξιμο.αλλα οπως ειπα ειχα να τσαρκαρω 2 μηνες και συνηθως τσαρκαρω 3-4 φορες το μηνα.

Καλά σου είπε ότι θα σου βάλει το τακούνι στον κώλο  :new_shocked: και δεν την πλάκωσες την μοσχαροκουράδα στα κλωτσίδια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κλασσικη συμπεριφορα πουτανας που δεν εχει πελατες τυπε
για σπασιμο να πηγαινεις καθε μερα :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φωκαίας 27 - Ερικα.
Η κοπέλα είναι τρελή για δέσιμο.
Μία θετική από μένα και μία για να την σκοτώσω.
Τα ίδια και από τον BMW.
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο...
Τυπε αν ειναι αυτη που εργαζετε και μεταξουργειο....οντος ειναι πολυ αρρωστη...στο μυαλο....αλλα μην μασας κακο δεν σου κανει....αρκει να μην τρομαξης....αν σε δει οτι σκιαχτικες σε ενοχλη χειροτερα...εγω πιστευω οτι ειναι τοξικομανης.....επησις το αιδοιο της ειναι πολυ περιεργο μαυρο πρησμενο σαν σμερνα.... :S

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Φιλαράκο,ότι σου είπε ο Απόλυτος να κάνεις...Να πηγαίνεις κάθε φορά που τσαρκάρεις και να απαξιώνεις στο μέγιστο των δυνανοτήτων σου.Αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει να σταματήσουν με κάθε τρόπο και θυσία.Δεν μπορεί η πάσα μια καιριά να σε κράζει απο ραδίου τηλεόρασης και κινηματογράφου και εσύ να λές ότι φάγαμε, ήπιαμε και το λικεράκι μας και τα δέοντα στην κυρία μαμά σας.Όσο βλέπουν συναγωνιστές να μασάνε και να μαγκώνουν,τόσο θα κάνουν τις ζόρικες.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216

Έπαθα το ίδιο Κολοκυνθούς που μπήκα στην αρχή της τσάρκας και αφού έκανα την τσάρκα δεν θυμόμουν σε ποιο από τα μπουρδέλα της κολοκυνθούς είχε αυτήν που θα έμπαινα να πηδήξω και μπήκα ξανά και ενώ περίμενα άκουσα την τσατσά να λέει από μέσα ότι κάποιοι θα πεταχτούν από τις σκάλες ... και μετά βγήκε ο θηλυκός godzilla και πραγματικά πετάχτηκα από τις σκάλες αλλά μόνος μου χαχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Και κάτι extra επειδή βλέπω πολλοί παραπονιέστε ότι φεύγουν οι πουτάνες στο 10 λεπτο, ήμουν Μεταξουργείο και είδα σκηνικό να είναι Πάκης μέσα στο δωμάτιο και να μην βγαίνει με τίποτα και απότι κατάλαβα είχε καθίσει ηδη 10 λεπτο και παραπάνω μέσα και δεν άφηνε την πουτάνα να φύγει και να χτυπάει ο τσάτσος συνέχεια την πόρτα για πολύ ώρα μιλάμε ... και να ακούγεται η πουτάνα να φωνάζει από μέσα ... αλλά να μην βγαίνει ...
Τελικά μάλλον την έχυσε και την άφησε να φύγει ...

Αυτά για εμάς τους πολιτισμένους greek lovers που δεν γνωρίζουν το Quality Of Service όπως οι Πάκηδες ...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Και κάτι extra επειδή βλέπω πολλοί παραπονιέστε ότι φεύγουν οι πουτάνες στο 10 λεπτο, ήμουν Μεταξουργείο και είδα σκηνικό να είναι Πάκης μέσα στο δωμάτιο και να μην βγαίνει με τίποτα και απότι κατάλαβα είχε καθίσει ηδη 10 λεπτο και παραπάνω μέσα και δεν άφηνε την πουτάνα να φύγει και να χτυπάει ο τσάτσος συνέχεια την πόρτα για πολύ ώρα μιλάμε ... και να ακούγεται η πουτάνα να φωνάζει από μέσα ... αλλά να μην βγαίνει ...
Τελικά μάλλον την έχυσε και την άφησε να φύγει ...

Αυτά για εμάς τους πολιτισμένους greek lovers που δεν γνωρίζουν το Quality Of Service όπως οι Πάκηδες ...
Εμείς Μητσάρα έχουμε πιαστεί μαλάκες απο μόνοι μας...Δεν είναι τυχαίο που τους ρίχνουν άκυρα,καθώς δεν βρωμάνε όλοι στην τελική,αλλά γιατί παίρνουν ότι πληρώνουν,εν αντιθέσει με εμάς που με την παραμικρή μαλακιούλα μασάμε και μας κάνουν ότι θέλουν.Η παρούσα ιστοσελίδα βρίθει παραδειγμάτων που σε μπουρδέλα και στούντιο στο εφτάλεπτο έχουν γίνει μπουχοί και δεν τρέχει μία.Κάνε καμία τέτοια μαλακία σε κανέναν Πάκη ή Βαλκάνιο εν γένει και μετά τα λέμε.Φταίμε και εμείς πάρα πολύ για την όλη κατάσταση,καθώς δώσαμε δικαιώματα να μας δουλεύει η κάθε πουτάνα.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Εγώ πάντως αν περιμένω στο σαλόνι και καταλάβω την τσατσά να κάνει τέτοια κόλπα στον άλλον που είναι στο δωμάτιο, σηκώνομαι επιδεικτικά και φεύγω χωρίς να περιμένω να δω την κοπέλα.
Μια τέτοια που έχω βάλει στο μάτι είναι μια ευτραφής ξανθιά τσατσά με γυαλιά στο Κολωνού 30Β (όροφος). Δεν μπαίνω σε δικιά της βάρδια με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom