Φιλαρακι αν επιρρεπείς πόσα εσκασες για την όλη φαση?Πήγα χθες για τσάρκα στο Μεταξι ανεβαινω μπαίνω στην Ιάσωνος 20Β, ωραιο προσωπακι και σωματάκι, μπήκα, μεγάλη ηλίθια και φολα η κοπέλα, παω να γαμησω κώλο ''είναι πολυ χοντρό δεν μπορώ'' ξενερωσα παω να τις γαμωσω το μουνάκι λέει συγνωμη ειναι πολύ χοντρό ποναώ, λεω με κοροιδευεις κοπέλα μου, sorry μου λέει αλλα 10 μέρες μόνο κανω αυτη τη δουλειά. Την εβαλα να μου πάρει πίπα τελειωσα, και σηκώθηκα και έφυγα. ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nikolas25ss
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 55
- Πόντοι
- 1
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ο τεντι μας βγαζει ασπροπροσωπουςτυπε μονο ο τεντι κραταει ακομη :S :S :S
cif_lover88
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ΣΑΡΑ απο φυλης 65
και
ΑΛΕΣΙΑ απο φωκαιας 19
ΦΟΛΕΣ μην χαλασετε τα λεφτα σας
[size=15pt]ΜΑΚΡΙΑ[/size]
αοσμες αγευστες χαλια πιπα χαλια γαμησι
και
ΑΛΕΣΙΑ απο φωκαιας 19
ΦΟΛΕΣ μην χαλασετε τα λεφτα σας
[size=15pt]ΜΑΚΡΙΑ[/size]
αοσμες αγευστες χαλια πιπα χαλια γαμησι
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Τριτη κατα τις 8 το βραδακι γυρνουσα στη Λιοσιων και ειπα να μπω και στο ΛΙΟΣΙΩΝ 79Β.Μου συνεβει το εξης.Χτυπαω κουδουνι και μετα απο λιγο ανοιγει και με υποδεχεται γυναικα ετων 55-60 αλλοδαπη,ντυμενη με τα ρουχα της κανονικα,κορμαρα ομως και γαμησιμη θα ελεγα,ετσι που δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν η τσατσα η εργαζομενη.Μεταφερω επακριβως τη στιχομυθια
-Καλησπερα σος...
-Γεια σου,τι κανεις??
-Υπομονη κανω οπως ολοι μας(σε ευχαριστο υονο οχι κοροιδευτικα,με διαθεση αστεισμου)
-Κι εγω τα ιδια τι θελεις?
-Ε τι να θελω εδω που ηρθα??
-Εχει πολλα σπιτια εδω γυρω δεξια κι αριστερα εδω δεν εχιυμε....
Κουφαθηκα τελειως και σηκωθηκα αμηχανα να φυγω.Την ωρα που εβγαινα σχεδον με κοπανησε με υην πορτα και μολις της εριξα δολοφονικο βλεμμα πισωπατησε και ξεροκαταπιε.Τη διαολοστειλα και εφυγα....Ξερει κανεις τι παιζει εκει??
Αισθανθηκα πολυ ασχημα δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εφαγα πορτα με αυτον τον τροπο μου χαλασε την ψυχολογια....30 χρονια στα μπουρδελα αυτο δε μου ειχε ξανασυμβει...
ΜΑΥΡΟ απο μενα αλλα με τρωει το γιατι
-Καλησπερα σος...
-Γεια σου,τι κανεις??
-Υπομονη κανω οπως ολοι μας(σε ευχαριστο υονο οχι κοροιδευτικα,με διαθεση αστεισμου)
Κουφαθηκα τελειως και σηκωθηκα αμηχανα να φυγω.Την ωρα που εβγαινα σχεδον με κοπανησε με υην πορτα και μολις της εριξα δολοφονικο βλεμμα πισωπατησε και ξεροκαταπιε.Τη διαολοστειλα και εφυγα....Ξερει κανεις τι παιζει εκει??
Αισθανθηκα πολυ ασχημα δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εφαγα πορτα με αυτον τον τροπο μου χαλασε την ψυχολογια....30 χρονια στα μπουρδελα αυτο δε μου ειχε ξανασυμβει...
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Μπορεί να ήθελε να βρίσκεται αυτή στην θέση της τάνας και να μην μπορεί ή να είχε κάνει κανα καλό γαμήσι η τανα πριν και να είχε φρίξει η τσα2 που έμεινε αγάμητηΤριτη κατα τις 8 το βραδακι γυρνουσα στη Λιοσιων και ειπα να μπω και στο ΛΙΟΣΙΩΝ 79Β.Μου συνεβει το εξης.Χτυπαω κουδουνι και μετα απο λιγο ανοιγει και με υποδεχεται γυναικα ετων 55-60 αλλοδαπη,ντυμενη με τα ρουχα της κανονικα,κορμαρα ομως και γαμησιμη θα ελεγα,ετσι που δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν η τσατσα η εργαζομενη.Μεταφερω επακριβως τη στιχομυθια
-Καλησπερα σος...
-Γεια σου,τι κανεις??
Επίσης προσωπικά τουλάχιστον έχει τύχει να με έχουν μπερδέψει σε δέλα και λέει εσύ δεν έσκασες και εχθές και δεν πέρασες και τέτοιες μλκιες όπου τους έχω βρίσει εκεί, όπου δεν ισχύει γιατί την προηγούμενη μέρα παίζει να βρισκόμουν και σε άλλη πόλη ούτε καν Αθήνα δλδ, οπότε παίζει να σε μπέρδεψαν και με κάποιον. Πάντως τύπε μην σκάς. Στις ΑΡΧΕΙΔΑΡΕΣ σου !!!!!!
Nikolas25ss
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 55
- Πόντοι
- 1
Πήγα χθες μπουρδελότσαρκα στο Μεταξι ανεβαίνω μπαίνω στην Ιάσωνος 37Α, ξανθούλικο με ωραιο προσωπακι και σωματάκι και το όνομα αυτής Φιλιτσα η Φιλίτσια, μπήκα, μεγάλη ηλίθια και φολα η κοπέλα, ο ορισμός του κομοδινου, πιπα χάλια, πολυ χέρι και άτεχνη, σ' όλη τη διάρκεια της πραξης ηταν αμιλητη και χωρις καθολου συμμετοχη, σαν να γαμαω πτωμα, την εβαλα να μου τον παίξει και με τα χίλια ζόρια τελειωσα, και σηκώθηκα και έφυγα. ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ!!!!, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Αν και δεν ειναι απολύτως ορθο αυτο που κανω μια και δεν ειναι μπουρδελο, η συμπεριφορά του Ιζαμπέλλα on line ή τι στο καλό το λένε τωρα ειναι μπουρδελο. Χθες αφου ειχα κλεισει ραντεβου με την Ναντια απο το μεσημερι για το βραδι στις 11, πήγα κανονικα στο ξενοδοχειο, πηρα τηλ για να τους πω το δωματιο, και η τηλεφωνητρια μου ανεφερε οτι ..... θα με στεναχωρησει αλλα η Ναντια δε θα ρεθει γιατι την εκλεισε ενας πελατης για ολονυκτιο... οταν της παραπονεθηκα ευγενικα πάντα μου ειπε οτι δεν μπορουσε να μου τηλεφωνησει και οτι πρεπει να καταλαβω οτι ετσι γινονται αυτα. Κριμα για την Ναντια που ειναι αστερι. ΜΑΥΡΟΤριτη κατα τις 8 το βραδακι γυρνουσα στη Λιοσιων και ειπα να μπω και στο ΛΙΟΣΙΩΝ 79Β.Μου συνεβει το εξης.Χτυπαω κουδουνι και μετα απο λιγο ανοιγει και με υποδεχεται γυναικα ετων 55-60 αλλοδαπη,ντυμενη με τα ρουχα της κανονικα,κορμαρα ομως και γαμησιμη θα ελεγα,ετσι που δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν η τσατσα η εργαζομενη.Μεταφερω επακριβως τη στιχομυθια
-Καλησπερα σος...
-Γεια σου,τι κανεις??
mounakias*
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 1.011
Προτεινω μιας κ το θεωρω το χρησιμοτερο θρεντ,να το βαλει ο διαχειριστης στο κεντρικο μπανερ με τιτλο foles alert!!Εννοειται οτι πρεπει να το ενημερωνει ο καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του,το πορτοφολι κ το πουτσο του μπας κ περιοριστουν οι αχαριστες σκατοκαριολες..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Πολύ σωστός, από το στόμα μου το πήρες!Προτεινω μιας κ το θεωρω το χρησιμοτερο θρεντ,να το βαλει ο διαχειριστης στο κεντρικο μπανερ με τιτλο foles alert!!Εννοειται οτι πρεπει να το ενημερωνει ο καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του,το πορτοφολι κ το πουτσο του μπας κ περιοριστουν οι αχαριστες σκατοκαριολες..
Να κάνω εγώ την αρχή με Νάταλι από Φώκαιας 27. Σύμφωνα με πηγές έχει δουλέψει σε κάμποσα μπουρδέλα γιατί πουθενά δε στεργιωνε. Είναι μια μελαχρινή με μακριά, ίσια μαλλιά γύρω στο 1,70.
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Πολύ σωστός, από το στόμα μου το πήρες!
Να κάνω εγώ την αρχή με Νάταλι από Φώκαιας 27. Σύμφωνα με πηγές έχει δουλέψει σε κάμποσα μπουρδέλα γιατί πουθενά δε στεργιωνε. Είναι μια μελαχρινή με μακριά, ίσια μαλλιά γύρω στο 1,70.
Επαυξανω εγω μπηκα σε ενα που δεουλευε και ηταν 6-7 ατομα και με το που βγαινει την κανανε ολοι αμεσως χωρις σχολια
mounakias*
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 1.011
Φόλα: αλινα(λεπτή κ μελαχρινή) από μοντελοαλυσιδα φυλής 54-56.εχω γράψει κ κριτική...
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
μαυρο και στην νικολ στο φωκαις 24 φολαρααααα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Το κοντοπούτανο λες;μαυρο και στην νικολ στο φωκαις 24 φολαρααααα
mounakias*
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 1.011
Φολαρα νικολ απο φωκαιας 24,27 & φιλιπιδου 11:κοντη μελαχρινη καρε, τσουπωτη νεα ομορφη με πρωκτικο. Αν περασεις θα σου πρηξει τον μπουτσο με τα μη κ μη ,θα κοιταξει να σε ξεπεταξει κ θα αποφυγει το πρωκτικο!! Επισης οταν την γαμησα ειδα κ λιγο αιμα περιοδου..
Δυστυχως δε ειχα γραψει κριτικη τοτε μιας κ δεν ημουν μελος ακομη (δεκεμβρης/17)
Δυστυχως δε ειχα γραψει κριτικη τοτε μιας κ δεν ημουν μελος ακομη (δεκεμβρης/17)
xtream3245
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδες καλησπερα αναλογα με το τι πληρωνουμε υπαρχουν και οι φολες εγω προτεινω φυλης δεν εχω φαει φολα τοσα χρονια που παω στα αλλα ιασωνος αρκετες απλως δεν θυμαμι να γραψω!!!!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Πολλυ σημαντική η υπαρξη του συγκεκριμενου θεματος.
Στα μαυρα βάζω, μια τσατσά στο Φ86 όροφος, μια τσατσα φωκαιας 17 ισόγειο που το παιζει και γκομενα, Και μια κοντη πουτανα με κολο φυλης 71 σε οροφο, νομιζα Ατζελιανα
Στα μαυρα βάζω, μια τσατσά στο Φ86 όροφος, μια τσατσα φωκαιας 17 ισόγειο που το παιζει και γκομενα, Και μια κοντη πουτανα με κολο φυλης 71 σε οροφο, νομιζα Ατζελιανα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K