Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
.....Το Μ.Α 25 ορ. κλειστό οπότε προχώρησα στο ισόγειο . Η Αναστασία είναι γνωστή σε πολλούς όχι σε μένα .....
ΜΑΥΡΟ στην τσατσά κ την Αναστασία ....
.....Το Μ.Α 25 ορ. κλειστό οπότε προχώρησα στο ισόγειο . Η Αναστασία είναι γνωστή σε πολλούς όχι σε μένα .....
ΜΑΥΡΟ στην τσατσά κ την Αναστασία ....
Μήπως ο συναγωνιστής εννοεί Μεγάλου Αλεξάνδρου [size=15pt]22[/size] ισόγειον;..Το Μ.Α 25 ορ. κλειστό οπότε προχώρησα στο ισόγειο . Η Αναστασία είναι γνωστή σε πολλούς όχι σε μένα .....ΜΑΥΡΟ στην τσατσά κ την Αναστασία ....
Αναστασία Μ Αλεξαnδρου 22. Περνάς για το σλαβικό πρόσωπο, ξενερώνεις με την κοιλιά και την αερόπιπα και φεύγεις ξενερωμένος. Ακυρο και σε αυτήνανε.
Φολα αλερτ Σοφια μοντελοαλύδια.. μπαινει με ύφος τρισμέγιστης μουνάρας και πάει να περάσει καποτα σε πεσμένο πούτσο..
Προσοχη στο φυλης 134 A
H γνωστη ΑΝΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ η ψηλη μελαχρινη, η οποια εχει αδυνατησει
...
αρχιζουμε κατι προκαταρκτικα και μετα απο λιγο βγαζει το στρινγκ
παιδια αντικρισα ενα απιστευτο θεαμα,απλα σπυρακια εχω δει, αυτην την φορα ειδα ενα κατακοκκινο πρηζμενο μουνι,σπυρακια εντονα με πυον γυρω γυρω,και η κοκκινιλα οσο πλησιαζε στην τρυπα γινοταν ολο και ποιο σκουρα προς το φουξια...
Την πιεσα πολύ, την στριμωξα ώστε να μην μπορει να αντιδρασει, σφυροκοπησα και εχυσα. Όταν βγηκα της εδωσα και 2 πολύ δυνατα σκαμπιλια στον κωλο.
Εφυγε βριζοντας στα Ρωσικα και εγω την ειπα πουστοκαριλοφολα και πηγα για ντουζ.
Υπάρχει η φίμολογια ότι η μέγκι πρώην παολα τσιγγάνα από Κύπρο στο Ιάσωνος 43 έχει κονδυλώματα πήγα κάτι είδα.. νόμισα ότι είναι ελιές.. Αλλά στη πορεία ανακάλυψα ότι έχει αναφερθεί στις κριτικές της αλλά κ στα σχόλια αυτών για κονδυλώματα..προσοχή αδέρφια..
Αν προλαβαίνω να γλυτώσω κάποιους, έκανα το κασκαντεριλίκι με την παρακάτω:
δεν θέλω να γράψω πολλά απλά αποφύγετε την επίσκεψη να μη κλαίτε τα ευρωπουλίνια σας όπως εγώ.
Γεια χαρά παιδιά καλά αυτό που γίνεται αυτή την ώρα Κολωνού 53 δεν έχει προηγούμενο σήμερα έχουν πάρει σειρά οι γύφτοι από Κολωνό Ασπρόπυργο και δεν ξέρω και γω από πού αλλού θα πέσει κλοτσωπατιναδα χωρίς έλεος ήδη έπεσαν κάτι ψηλές τι θα γίνει ρε πουστη μου επιτέλους
Επειδή δεν γουστάρω τέτοια σκηνικά πήγα Όλγα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 ισόγειο πέρασα στο 5λεπτο ακριβώς άρχισε η γαμημενη τσατσά να χτυπάει πόρτα και η Όλγα τα davai davai με άφησε ένα δύο λεπτά ακόμα στο 7λεπτο τελείωσα και έφυγα σκατα