Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Όλγα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 www.bourdela.com/list/discussions/review/id:68509/]Davai finish στο τετραλεπτο απαράδεκτο[/url]
Καλά, με τέτοια συμπεριφορά εξακολουθούν και δουλεύουν? Μαύρο!!!!Τζένη Φυλής 65Β www.bourdela.com/list/discussions/review/id:68588/]Η κωλοκλέφτρα[/url]
Την είχα δει πριν από κάνα δίμηνο.
Ευτυχώς το πορνοένστικτο δούλεψε και δεν πέρασα γλύτωσα το εικοσάρι και αρκετά νεύρα από ότι φαίνεται από την παραπάνω κριτική του συναγωνιστή.
Την Άννα είναι πως θα τη πετύχεις,μου έχει τύχει να περάσω σούπερ μαζί της και έχει τύχει να πάω και να μην έχω περάσει καθόλου καλά!Αννα Ιλονα της γνωστης αλυσιδας μαυρο γιατι εχει καβαλησει καλαμι νομιζοντας οτι ειναι το χρυσο μουνι της φυλης και το στυλακι γαμησε τα.
Αννα Ιλονα της γνωστης αλυσιδας μαυρο γιατι εχει καβαλησει καλαμι νομιζοντας οτι ειναι το χρυσο μουνι της φυλης και το στυλακι γαμησε τα.
Την Άννα είναι πως θα τη πετύχεις,μου έχει τύχει να περάσω σούπερ μαζί της και έχει τύχει να πάω και να μην έχω περάσει καθόλου καλά!
Να το λέει πριν δώσουν το 20αρι οι πελάτες …
αν θέλεις να περάσεις καλά με την Άννα πρέπει να πάς σε ώρα που δεν έχει πολύ κόσμο, ώρα μη αιχμής ,καθημερινή νύχτα που είναι ξεκούραστη και σου κάνει τούμπες να την πηδήξεις και φυσικά μην γίνεις μόνιμος κάτοικος ,εγώ πάω μια φορά τον μήνα μαζί της και σε ώρες νεκρές γαμιεται να με εξυπηρετήσειΤην Άννα είναι πως θα τη πετύχεις,μου έχει τύχει να περάσω σούπερ μαζί της και έχει τύχει να πάω και να μην έχω περάσει καθόλου καλά!
Εγώ πάντως μια χαρά έχω περάσει με την Καρίνα και τις 3 φορές που την πήρα.Φυλής 109Β Καρίνα www.bourdela.com/list/discussions/review/id:68856/]Τελευταία ευκαιρία που δεν αξιοποιήσες [/url]
Επίσης μια χαρά πέρασα μαζί της μια φορά. Εντάξει δεν ξετρελάθηκα κιόλας, αλλά δε θα την έλεγα και φόλα όπως την παρουσιάζει η κριτική.Φιλιππίδου 11Β (& Φυλής) www.bourdela.com/list/discussions/review/id:68783/]Καίτη πολύ κακη επιλογή[/url]
ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ
ΙΑΣΩΝΟΣ 46(ΟΡΟΦΟΣ)ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ→ΠΡΟΣΟΧΗ→ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ-ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ.....ΡΙΤΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!
... Έφαγα όμως μεγάλη φόλα από Οριάνα Λιοσίων 73 όροφο γιατί ήθελα να κάνω και ένα μπανάκι. Η κοπέλα με δικαιολογία ότι πονάνε οι αμυγδαλές της δεν τον πήρε ακά στο στόμα, 69 απλά γύρισε και δεν άφηνε γλύψιμο, γλύψιμο στα βυζιά ούτε κατά διάνοια και σε όλη την διάρκεια κρατούσε τον πούτσο μου για να μην μπαίνει όλος.