Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε υπαρχει και η λυση τεντι διαθεσιμη παντα για κωλαρακι :S :S :S

τυπε σαν πιο νεος στο σαιτ πρεπει να γωρισεις τις μορφες του :S :S :S

αληθεια τωρα? :S :S σε εχει απορροφησει τοσο πολυ πια το να γαμησετε τσαμπα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Σόνια στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό μαγαζί 2η βάρδια για κάκιστη συμπεριφορά σε μέλος του φόρουμ από κριτική του.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ελλης3 Αλεξάνδρα καινούργια κοπέλα ωραίο πρόσωπο μέτριο σώμα εντελώς άσχετη βαριεστημενη δεν το έχει πεταμένα ευρώ πρέπει να δουλεύει κάποιες φορές και στο Διδυμου 27

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πρέπει να πούμε ότι και τα στούντιο στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι πολύ κατώτερα των περιστάσεων.
Θα ήθελα να αναφέρω για τα πλέον χειρότερα στούντιο της Αθήνας σε κοπέλες και σαν χωροι είναι τα Ηλία Ηλιού 82 και Βούρβαχη 19 και το γράφω καθώς αποτελούν τον ορισμό της κοροϊδίας καθώς όλες οι κοπέλες που έχουν είναι επιπέδου Μεταξουργείου εντελώς ξεπεσμενες μάλιστα κάποιες δούλευαν σε Μπουρδέλα και αν είναι δυνατόν ζητάνε 50€!!! Και η μεγάλη μου απορία υπάρχουν ακόμα θυματα-κοροιδα-άσχετοι έστω και λίγοι που πάνε εκεί και σκανε50€ο πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο,να πω ότι είμαστε σε κάνα χωριό που δεν υπάρχουν επιλογές εντάξει αλλά εδώ υπάρχουν τόσα πολλά μαγαζιά μπουρδέλα πολύ ανώτερα από αυτά που με20€ο θα έχετε περάσει πολύ καλύτερα αλλά το σημαντικότερο δεν θα έχετε σκασει50€ο.
Εγώ πραγματικά όταν πέρασα από τα δύο αυτά μαγαζιά Ηλία Ηλιού 82 και Βούρβαχη 19 και είδα να μου παρουσιάζουν αυτές τις χαλιά
γυναίκες και να μου λένε το απλο πρόγραμμα
ξεκινάει από 50€ο ένιωσα σαν να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα τι λέτε ρεεε σε καφρους νομίζετε ότι μιλάτε άκου κει 50€ο για αυτά τα πατσαβουρια μακριά από τέτοιες περιπτώσεις είναι κρίμα να πάτε εκεί να πετάξετε τόσα πολλά φράγκα και μετά να βρεθείτε σε πολύ καλύτερα μαγαζιά με 20€ακι και πείτε στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.
Για αυτό υπάρχουν και αυτές οι χρήσιμες ενότητες να ενημερώνονται σωστά και να αξιοποιήσετε καλύτερα τα φράγκα σας

ringneck

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
Αναστασία.Μεγ.Αλεξανδρου22α.οπως έγραψα και στην κριτική μου.Αισχος μακρυα!!! :uglystupid:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Δυστυχώς θέλει πολύ ψάξιμο και αν βρεθεί κάτι καλό πιθανότατα να μην διαρκέσει και πολύ οπότε πάλι ψάξιμο.
Από τη μία μπορεί να βρεθεί αξιόλογη πουτάνα της προκοπής στο μεταξουργείο τοποθετημένη δίπλα σε ελεεινές καριόλες και κάργιες και να βλέπεις πάκια και άθλιους πυρφόρους τριγύρω, από την άλλη όπως γράφεται παραπάνω σε στούντιο μπορεί να φας τα μούτρα σου και να χάσεις χρήμα, χρόνο και πιο πολύ εκεί που περίμενες σε ένα πιο σόι χώρο να φτιαχτείς ψυχολογικά να θες να σκοτώσεις ανθρώπους.
Άσε τις περιπτώσεις που έχουν γίνει αυτά με υποτίθεται high class βιζιτούδες με διακοσάευρα 'δωράκια' και βάλε.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Βικτωρια φυλής 109 πάνω τρομερή απάτη μακριά 

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Στην πάτρα στο Γλάυκου 120 το κεντρικό σπιτάκι με τον μοναδικό τσάτσο της περιοχή κακό ψόφο να έχει ο πούστης και το τρισάθλιο ξανθό τερατάκι που δουλεύει εκεί μέσα.
Όποιος περιφέρεται στην περιοχή να πάει να την δει ώστε να την έχει στη μνήμη του και ούτε και αν τον πληρώσει η ίδια να μην την γαμήσει.
Τσιμέντομα θέλουν για παραδειγματισμό.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Στο Πιπίνου 118 Ναταλία από παρομοίωση μπουρδελοποιητή ...
κονσέρβα σαρδέλες που μύριζε σαν το μουνί της

Να κάνει να σου σηκωθεί κάνα μήνα δηλαδή  :vomit: :vomit:
Και να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν προσκυνημένοι ιππότες πουτανών που τις υπερασπίζονται κιόλας  :s&m_3: :s&m_3:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
ΞΑΝΘΙΑ ΧΟΝΔΡΕΛΩ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ 166-ΙΣΟΓΕΙΟ, ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ.

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ χειρότερο να πέσω σε κακή τσατσά παρά σε κακή πουτάνα.
Με τις με τις σκουλικαντέρες που αντί να μας γλύφουν τα πόδια θέλουν να βγάλουν και γλώσσα.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Στην πάτρα στο Γλάυκου 120 το κεντρικό σπιτάκι με τον μοναδικό τσάτσο της περιοχή κακό ψόφο να έχει ο πούστης και το τρισάθλιο ξανθό τερατάκι που δουλεύει εκεί μέσα.
Όποιος περιφέρεται στην περιοχή να πάει να την δει ώστε να την έχει στη μνήμη του και ούτε και αν τον πληρώσει η ίδια να μην την γαμήσει.Τσιμέντομα θέλουν για παραδειγματισμό.
Για τον χονδρό πούστη λες με το μαύρο μαλλί η γκριζομαύρο( λογικά) τώρα;

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
φιλε απο δω που τα λες δεν εχει νοημα, ας της τα ελεγες επιτοπου τι φοβοσουν !!!
Τα λέει τη στιγμή που φεύγεις.Και σκέφθεσαι,«τι να κάνω τώρα;...να γυρίσω πίσω και να την ξεχέσω η να φύγω που έχω φύγει ήδη;...Χέστην την κωλόγρια!»

kostasvenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Τα λέει τη στιγμή που φεύγεις.Και σκέφθεσαι,«τι να κάνω τώρα;...να γυρίσω πίσω και να την ξεχέσω η να φύγω που έχω φύγει ήδη;...Χέστην την κωλόγρια!»

καλα εκανες και εδωσες τοπο στην οργη !! σε συγχαιρω !! η ψυχραιμια στις δυσκολες καταστασεις εινα το Α-Ω !!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Για τον χονδρό πούστη λες με το μαύρο μαλλί η γκριζομαύρο( λογικά) τώρα;

Ακούς εκεί με το μουνί αντί να στρώνει ροδοπέταλα που του κάνουμε την τιμή να μπούμε μέσα και να του μιλήσουμε κοροϊδεύει τον κοσμάκη ...
Χοντρό δεν θα τον έλεγα αλλά του λείπουν σύριζα τα δάκτυλα εκτός του αντίχειρα από το ένα χέρι οπότε είναι εύκολα αναγνωρίσιμος.

φιλε απο δω που τα λες δεν εχει νοημα, ας της τα ελεγες επιτοπου τι φοβοσουν !!!

Και να τα πει λες και υπάρχει περίπτωση και σε χίλια χρόνια να βάλουν μυαλό ??
Θα προτιμήσουν να βαράνε μύγες παρά να διορθωθούν ... καμένες περιπτώσεις...

Από την άλλη αν χοντρύνει η περίπτωση έχουν τους μαφιόζους για προστασία ενώ ο συναγωνιστής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι άοπλος και μόνος του.
Αλλιώς θα πουλάγανε μούρη ? Το ξύλο της αρκούδας θα τρώγανε και το ξέρουν.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Φόλα ολικής , Φώκαιας 24 απόγευμα δοκιμάστηκε κάποια Άννα πιπινα ξανθιά γλυκούλα τα θετικά ως εδώ μέσα όλα χάλια σηνενοηση 0 αν και νομίζω ότι ήθελε το καταλαβενε  όλο μη και μη

Φόλα έφαγα κι εγώ από αυτή την Άννα προχθές το απόγευμα που δούλευε στη Φωκαίας 27.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Κολωνού 11 πάνω 3η βάρδια:
Μια Ντιάνα Μολδαβή .....  κομοδίνο που ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΕΥΡΩ.  Στο τέλος με έβριζε στα ρώσικα κιόλας .....

Ότι είναι σε παράθεση εννοείτε ότι είναι ποσταρίσματα άλλων από το νήμα  www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg8439182#msg8439182]Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! [/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom