Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Βέβαια το ερώτημα δεν είναι ποιες είναι οι φόλες μια και πρόκειται για την πλειοψηφία όπου υπάρχουν οι κακές και οι ακόμα χειρότερες τους αλλά ποιες είναι υποδείγματα πουτανών,τσατσάδων & μπουρδέλων.
Ένα τέτοιο θέμα θα είχε ελάχιστα ποσταρίσματα.

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
:alivedick:
Φόλα: αλινα(λεπτή κ μελαχρινή) από μοντελοαλυσιδα φυλής 54-56.εχω γράψει κ κριτική...
Ναι και γω όταν την είχα πάρει έκλεβε στο πισωκολλητό και έχυσα με τα χίλια ζόρια.Δεν άφηνε να μπεί ολόκληρο  :alivedick: μέσα

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Πρέπει να πούμε ότι και τα στούντιο στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι πολύ κατώτερα των περιστάσεων.
Θα ήθελα να αναφέρω για τα πλέον χειρότερα στούντιο της Αθήνας σε κοπέλες και σαν χωροι είναι τα Ηλία Ηλιού 82 και Βούρβαχη 19 και το γράφω καθώς αποτελούν τον ορισμό της κοροϊδίας καθώς όλες οι κοπέλες που έχουν είναι επιπέδου Μεταξουργείου εντελώς ξεπεσμενες μάλιστα κάποιες δούλευαν σε Μπουρδέλα και αν είναι δυνατόν ζητάνε 50€!!! Και η μεγάλη μου απορία υπάρχουν ακόμα θυματα-κοροιδα-άσχετοι έστω και λίγοι που πάνε εκεί και σκανε50€ο πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο,να πω ότι είμαστε σε κάνα χωριό που δεν υπάρχουν επιλογές εντάξει αλλά εδώ υπάρχουν τόσα πολλά μαγαζιά μπουρδέλα πολύ ανώτερα από αυτά που με20€ο θα έχετε περάσει πολύ καλύτερα αλλά το σημαντικότερο δεν θα έχετε σκασει50€ο.
Εγώ πραγματικά όταν πέρασα από τα δύο αυτά μαγαζιά Ηλία Ηλιού 82 και Βούρβαχη 19 και είδα να μου παρουσιάζουν αυτές τις χαλιά
γυναίκες και να μου λένε το απλο πρόγραμμα
ξεκινάει από 50€ο ένιωσα σαν να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα τι λέτε ρεεε σε καφρους νομίζετε ότι μιλάτε άκου κει 50€ο για αυτά τα πατσαβουρια μακριά από τέτοιες περιπτώσεις είναι κρίμα να πάτε εκεί να πετάξετε τόσα πολλά φράγκα και μετά να βρεθείτε σε πολύ καλύτερα μαγαζιά με 20€ακι και πείτε στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.
Για αυτό υπάρχουν και αυτές οι χρήσιμες ενότητες να ενημερώνονται σωστά και να αξιοποιήσετε καλύτερα τα φράγκα σας
Φίλε μου σε αυτά τα στουντιάκια αξίζει η Μαίρη η ρωσσίδα και η Μαυρούλα που πάει αραιά και που...Βέβαια τις παίρνω στο πρόγραμμα των 100 και φεύγω ικανοποιημένος.Στο 50αρι δε ξέρω τι κάνουν.Μπορεί να ναι φόλες.Όλες οι άλλες είναι χοντρούλες και φυσικα και γω ούτε 10αρικο δε θα δινα,αλλα για κάποιον που γουστάρει χοντρές και μετά θέλει να κάνει και το μπανάκι του που να παει???

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
ΙΑΣΩΝΟΣ 30Α ΜΠΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΥΛΑ

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Φίλε μου σε αυτά τα στουντιάκια αξίζει η Μαίρη η ρωσσίδα και η Μαυρούλα που πάει αραιά και που...Βέβαια τις παίρνω στο πρόγραμμα των 100 και φεύγω ικανοποιημένος.Στο 50αρι δε ξέρω τι κάνουν.Μπορεί να ναι φόλες.Όλες οι άλλες είναι χοντρούλες και φυσικα και γω ούτε 10αρικο δε θα δινα,αλλα για κάποιον που γουστάρει χοντρές και μετά θέλει να κάνει και το μπανάκι του που να παει???
Καλημέρα φίλε πόσο είπες ότι δίνεις 100€ο!!!! λοιπόν φυσικά ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα φράγκα του που μπορεί να έχει και πολλά άλλα αν πας σε λίγο στο περίπτερο να αγοράσεις τσιγάρα και σου πει ότι κοστίζουν 15€ο μετά πας στο Βενζινάδικο και το λίτρο κοστίζει 5€ο λογικά θα φύγεις αμέσως διότι θα το θεωρήσεις απάτη και αισχροκέρδεια και θα αναζητήσεις τα αντίστοιχα μαγαζιά με τις κανονικές τιμές.

Αυτή λοιπόν η Μαίρη που λες εκτός του ότι είναι μια μετριοτατη παρουσία σε εμφάνιση δούλευε σε Μπουρδέλα την είχα δοκιμάσει και στο σεξ ήταν πολύ μέτρια οριακή το μουνι τής ξεχειλωμενο τσιμπούκι δεν ήξερε να κάνει σωστό και συμμετοχή οριακή δηλαδή για μια φορά στο20€ο να φύγουν τα χοντρά και πολλά της ήταν άσε που και σε εμφάνιση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο πεσμένο βυζί σώμα που χαλαρώνει μάλλον λόγω ηλικίας φάτσα μέτρια
Οπότε φίλε λυπάμαι που στο λέω μην το πάρεις προσωπικά αλλά έπεσες θύμα.

Επειδή πρέπει να είμαστε χρήσιμοι εδώ μέσα και αφού ρωτάς πάμε σε δημιουργικές και ωφέλιμες προτάσεις έναντι της απάτης

Ξεκινάμε με μαγαζιά στο20€ που διαθέτουν και ντουζιέρα για να κάνεις και μπανάκι και φυσικά ανωτερες γυναίκες

1.Ιωαννινων3. Εκεί βρίσκεις την Άννα αστέρι
2.Ιωαννίνων 5 Ναταλυ Ιβονη που δουλεύε παλιότερα σε στούντιο γυναικάρα
3.Βεργας3. Κάτω θα βρεις την Νταρντανα Μιλά υπέροχο Μιλφαρα τιμιο,Πάνω Λανα,Βίκυ
4.Λιοσιων76 ισόγειο και όροφο εκεί θα βρεις κοπέλες διάφορες.
5.Πιπίνου 118 Σουζι ,Τζένη,Ναταλυ, Χριστίνα, Άννα
Όλα τα παραπάνω μαγαζιά είναι αξιοπρεπείς χώροι πολλοί καλύτεροι από Τους μπερντεδες Ηλία Ηλιού, Βούρβαχη και διαθέτουν ντουζιέρες.

Πάμε τώρα σε στούντιο αν θες μαυρουλα πολύ καλή είναι η Ναόμι των Γερμανών Ισμήνης & Βουλιαγμένης,Αθηνών 204 κλπ..
Θες Μιλφαρες
Θεσσαλίας 136 Λίντα θέα και από Σέρβις άστο θα σε στείλει
Αντιόχειας 64 Γέφυρα Φιλαδέλφειας Γκλόρια,Σερβα,Σιντυ Ουκρανή
Στούντιο 12 λίγο πιο μακριά Έλλις ξανθό πρόστυχο Ουκρανή
Πειραιως193, Μαριάννα,Σύλβια μελαχρινή Ρουμάνα πολύ έμπειρη και Πατρίτσια

Ελπίζω φίλε οι προτάσεις αυτές να σου φανουν χρήσιμες και να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τα φράγκα σου

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ήρα Φυλής 109Β www.bourdela.com/list/discussions/review/id:69261/]Mέτριες επιδόσεις.[/url]

Τι γίνεται τώρα τελευταία που ακόμα και παλιοί μπουρδελιάριδες τρώνε τόσες φόλες και κάφτρες με τις άθλιες που κοιτούν να φάνε τα λεφτά τώρα και μετά ας μην ξαναδούν τον πελάτη ούτε απέξω... :ak:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειναι παλια περιστατικα που θυμαμαι πριν χρονια, αλλα ας τα αναφερω, ετσι κι αλλιως το καταλληλο νημα ειναι. Στον αγοραιο ερωτα τοσα χρονια και παντα ολοι θελουμε να περναμε καλα σεβομενοι υπηρεσιες και κοπελες και περιμενοντας το ιδιο ως ανταποδοση. Ελα ομως που δε γινεται παντα αυτο. Πρωτη περιπτωση στο Φυλης 71 ανω με τα πολλα σκαλια. Σ αυτο το σπιτι ειχα παρει τη νεαρη Πολωνεζα βυζαρου Βικυ αν θυμαμαι καλα τη λεγανε. Πολυ θερμη γυναικα, δυστυχως χαθηκε. Αλλα γενικα εκει οποτε περνουσα παρατηρουσα αγενεστατες υπηρεσιες και αποτομες κοπελες στο σαλονι. Περναω μια μερα και ημουν μονος στο σαλονι. Μου παρουσιαζει η υπηρεσια μια νεαρη κοπελα, δε μου αρεσε καθολου, ουτε καν το σκεφτηκα, ευχαριστω και παω να φυγω. Αμεσως απο κοινου αρχιζουν την επιθεση με εριστικο τροπο πρωτα η βρωμοτσατσα και κατοπιν η κοπελα. Αλλο που δεν ηθελα εγω, τους απανταω ανετα, με το χαμογελο  και ειρωνικα με τον ιδιο τροπο κι εκεινες αμεσως αποχωρουν προς τη κουζινα χωρις να πουν κουβεντα  αφηνοντας με να φυγω. Δευτερη περιπτωση. Περναω απο τη Φωκαιας και γινομαι μαρτυς ενος δυσαρεστου επεισοδιου. Εχει βγει μεχρι εξω στο δρομο, στην ακρη της πορτας,  η κοπελα του οικου. Και λουζει στο υβρεολογιο εναν πελατη που απ οτι καταλαβα εκανε το σφαλμα να μη περασει μαζι της. Δεν ημουν και μπροστα να ξερω τι ακριβως εγινε, αλλα ο τυπος φαινοταν ησυχος ανθρωπος. Του ειπε μεχρι και για τη μανα του με φυσικο τροπο σαν να ηταν κατι το αστειο για εκεινη. Εκεινος ειχε μεινει στυλη αλατος, ειχε καταπιει τη γλωσσα του και τη κοιταγε , βρισκοταν σε εμφανη συγχυση. Ειχε μπλοκαρει, δε μπορουσε να το διαχειριστει και προσπαθουσε να καταλαβει τι εγινε. Τον ειδα να κατηφοριζει προς την Αχαρνων σχεδον κλαιγοντας. Εδω ειμαστε, λεω. Δεν ειχα σκοπο να περασω στο συγκεκριμενο σπιτι αφου εφευγα, πριν παρακολουθησω ολο αυτο.  Περναει λιγη ωρα και μπαινω. Ερχεται η κοπελα με παρα πολυ επιθετικο σαλοναρισμα, μονη της, χωρις υπηρεσια. Της λεω οτι δε θα περασω και παω προς την εξοδο. Εκεινη τοτε αρχιζει ενα υβεολογιο, οτι προλαβαινε ελεγε. Αρα το ειχε συστημα. Τοτε της λεω δυνατα, <Ποιος περναει μαζι σου; δεν εχεις καθολου βυζια,  τραβα βαλε βυζια.> Εκεινη εκπληκτη, οπισθοχωρει  προς τη κουζινα με τη τσατσα να ξεμυτιζει κοιτωντας απο τη κουζινα προσπαθωντας να καταλαβει τι συνεβη.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Στα ΧΑΝΙΑ στο Νούμερο <<6>> εξ αιτίας της τσατσάς απίστευτα χοντροκομμένοι και κακότροπη  

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Καλημέρα φίλε πόσο είπες ότι δίνεις 100€ο!!!! λοιπόν φυσικά ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα φράγκα του που μπορεί να έχει και πολλά άλλα αν πας σε λίγο στο περίπτερο να αγοράσεις τσιγάρα και σου πει ότι κοστίζουν 15€ο μετά πας στο Βενζινάδικο και το λίτρο κοστίζει 5€ο λογικά θα φύγεις αμέσως διότι θα το θεωρήσεις απάτη και αισχροκέρδεια και θα αναζητήσεις τα αντίστοιχα μαγαζιά με τις κανονικές τιμές.

Αυτή λοιπόν η Μαίρη που λες εκτός του ότι είναι μια μετριοτατη παρουσία σε εμφάνιση δούλευε σε Μπουρδέλα την είχα δοκιμάσει και στο σεξ ήταν πολύ μέτρια οριακή το μουνι τής ξεχειλωμενο τσιμπούκι δεν ήξερε να κάνει σωστό και συμμετοχή οριακή δηλαδή για μια φορά στο20€ο να φύγουν τα χοντρά και πολλά της ήταν άσε που και σε εμφάνιση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο πεσμένο βυζί σώμα που χαλαρώνει μάλλον λόγω ηλικίας φάτσα μέτρια

Επειδή πρέπει να είμαστε χρήσιμοι εδώ μέσα και αφού ρωτάς πάμε σε δημιουργικές και ωφέλιμες προτάσεις έναντι της απάτης

Ξεκινάμε με μαγαζιά στο20€ που διαθέτουν και ντουζιέρα για να κάνεις και μπανάκι και φυσικά ανωτερες γυναίκες

3.Βεργας3. Κάτω θα βρεις την Νταρντανα Μιλά υπέροχο Μιλφαρα τιμιο,Πάνω Λανα,Βίκυ
Όλα τα παραπάνω μαγαζιά είναι αξιοπρεπείς χώροι πολλοί καλύτεροι από Τους μπερντεδες Ηλία Ηλιού, Βούρβαχη και διαθέτουν ντουζιέρες.

Πάμε τώρα σε στούντιο αν θες μαυρουλα πολύ καλή είναι η Ναόμι των Γερμανών Ισμήνης & Βουλιαγμένης,Αθηνών 204 κλπ..
Θες Μιλφαρες

Ελπίζω φίλε οι προτάσεις αυτές να σου φανουν χρήσιμες και να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τα φράγκα σου

Συμφωνω κ συνυπογραφω για τις προτασεις.. Υπαρχει υπερτιμηση σε αρκετες πουτανες που προσβελπουν σε θυματα..εχουμε κ ΕΜΕΙΣ ευθυνη που τα σκαμε σε αχαριστες ΚΑΡΙΟΛΕΣ!! Περα απο αυτο να πω οτι υπαρχουν μερικα καλα -συνολικα-μπουρδελα κ χωρις ντουζιερες
στη ευρυτερη περιοχη της φυλης κ ο καθενας μπορει να μπει κ να αξιολογησει.. καλα γαμησια..

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
μαυρο στην τσατσα στο φ71α στο 5λεπτο ρωτησε 2 φορες την Ντιανα αν ειναι καλα(λες και την σκοτωνα) αφου και η ιδια η κοπελα ξενερωσε με την κωλογρια και στο 6λεπτο χτυπαγε την πορτα.
αν την ρωτησεις γιατι χτυπαει την πορτα τοσο γρηγορα τσαμπουκαλευεται κιολας η μουμια

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
πρεπει να φτιαξουμε θρεντ μαυρη λιστα με ιεροδουλες μπουρδελα/στουντιο

διοτι εσεις αναφερετε πχ τον ταδε οικο, φυλης 66

μετα απο μηνες ομως αυτος ο οικος μπορει να ερθει καμαι νεοφερμενη πολυ καλυτερη απο της προηγουμενες

δεν μπορει να ειναι μαυρη λιστα ακομα

ας φτιαξουμε ενα θρεντ με μαυρη λιστα με πουτανες

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1

Θες Μιλφαρες

Καταρχήν τα σκάω στη Μαίρη προς το παρόν γτ έχει ένα στυλ που μ αρέσει και δε την έχω πάρει αρκετές φορές ώστε να την βαρεθώ ακόμα...Κάποιες που ανέφερες τις έχω πάρει τόσες φορές που τις ψιλοβαρέθηκα.Γενικά θέλω να δοκιμάζω καινούρια φρούτα και όπου μου κάνει το κλίκ τα σκάω είτε είναι 10 είτε 100 ευρώ.Δεν κάνω διαφίμιση στη Μαίρη απλά αυτή τη περίοδο περνάω καλά μαζί της όποτε πάω.

Στο 20αρικο που λες όπως και στο 50αρικο που δουλέυει τώρα μπορεί να ναι καραφολάρα σε κάποιους,απλά εγώ που τη παίρνω στα 100 κάνει ένα πρόγραμμα το οποίο με ικανοποιεί.Δεν λέω ότι αυτό το πρόγραμμα δεν το βρίσκεις αλλου με λιγότερα λεφτά και καλύτερα απ ότι το κάνει η συγκεκριμένη...
Και τη μαυρούλα ναόμι την έχω πάρει τόσες φόρές που δεν μπορώ να την ξαναπάρω...Θέλω και κάτι νέο...Πέρασα πολύ καλά μαζί της,άλλα οκ πάμε και για τπτ άλλο που να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.Αν έκλαιγα τα λεφτά μου,θα το χα ήδη πει εδώ πέρα...

Θύματα είμαστε όλοι εδώ πέρα που τα σκάμε για να γαμήσουμε...είτε ειναι 1 ευρώ είτε 1000...δυστυχώς οι κάυλες μας πονάνε τις τσέπες μας!!! Φιλικά πάντα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom