Νέα

Μαύρη Λίστα (μπουρδέλα, στούντιο, μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να φτασω σε σημείο να μαυρισω σπίτι φανταστειτε .Θα το γραψω βεβαια και στην  ημερησια ενημερωση προς αποφυγη.
[size=10pt]ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117[/size] Μαυρο και στην τσατσα και στην ρωσιδα......
Υπάρχει πρώτος μαυρίσας:

7/7/2009
{Αλκαμένους 117-Μαρία(αν θυμάμαι καλά).Μέσα στα σκοτάδια και από την προβλεπόμενη βάσει του κανονισμού (παρ.25-άρθρο 5β-Σ.Μ.Δ.* ) απόσταση:
Ξανθιά σκουρόχρωμη με αποδεκτό -όσο μπορείς να δεις από απόσταση και μέσα στα σκοτάδια- σώμα και ελεύθερο στοματικό.
Σ'αυτό το μπουρδέλο δεν  επιτρέπεται να περίμενεις να δεις την κοπέλα στην μεγάλη αίθουσα του χωλ.Σου λένε πάντα "Πέρασε στο σαλόνι να κάνουμε την δουλειά μας".Έτσι μου είπε και η αθίγγανη τσατσά που την έχω δει επίσης Φυλής 92 και Θησέως 35.
Πέρασα στο σαλόνι και έρχεται η κοπέλα.Περπατά μόνο μέχρι την νοητή ευθεία του ύψους της κουζίνας από την οποία ήρθε κρατώντας την προβλεπόμενη απο τον κανονισμό απόσταση (παρ.25-άρθρο 5β-Σ.Μ.Δ.*).Οπως έκαναν όλες οι κοπέλες που έχω  δει σ'αυτό το μπουρδέλο.
Εγώ και η τσατσά στεκόμαστε μέσα στο σαλόνι ακριβώς δίπλα στην γραμμή που χωρίζει το σαλόνι από το χωλ.
Εκδηλώνω την πρόθεση να πλησιάσω την κοπέλα για να την δω καλύτερα και να μιλήσω μαζί της:
Σηκώνω το αριστερό πόδι για να πηδήξω την συνοριακή γραμμή σαλονιού-χωλ και να βρεθώ στο χωλ δεχόμενος αστραπιαία με ύφος επιβολής και ήπια προς  κανονική ένταση φωνής την προσταγή της αθίγγανης τσατσάς:
[size=14pt]"ΕΠ ΕΠ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΛ,ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕΙΝΕ".Ενώ κοιτούσε τα πόδια μου!!![/size]
Ούτε Ανατολικογερμανός σκοπός στο τείχος του Βερολίνου να ήταν επί καθεστώτος.

ΕΓΩ    :Γιατί;
Τσατσά:Ετσι είναι ο κανονισμός.
ΕΓΩ    :Τι; Κανονισμός; Και γιατί είναι έτσι ο κανονισμός;(Τάχα μου τάχα της,ήξερα οτι απάντηση δεν θα πάρω)
Τσατσά:Γιατί έτσι είναι ο κανονισμός!
ΕΓΩ    :Απαράδεκτα πράγματα!!!

Τα ίδια έκανε και η "κυρά Δήμητρα"(Κων/λεως 94) όταν δούλευε Αλκαμένους 117.Με ένα ψυχροπολεμικό υφάκι,τον ανάλογο υπηρεσιακό χρωματισμό φωνής εν οίδει Διοικητού μονάδας και το χαρακτηριστικό γρέζι στο λαρύγγι για να επιβάλλει αυτά που υποδεικνύει:

[size=14pt]"Απαγορεύεται" και "Απαγορεύεται".[/size]

Ποια νομίζεις οτι είσαι μωρή;;; Που νομίζεις οτι δουλεύεις μωρή;;; ΕΕΕΕ;;;
Στον στρατό είσαι και έχεις να κάνεις με υφισταμένους;;; Και δίνεις διαταγές;;;

Σε μπουρδέλο δουλεύεις!!!.Μίλα ευγενικά και πες "Παρακαλώ μείνετε στο σαλόνι γιατί αυτή την εντολή έχω από την ιδιοκτησία"

*Σ.Μ.Δ.=Σκατο-Μπουρδελειακό-Διάταγμα
}

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Τι μαύρα και ξεμαύρα σε μπουρδέλα μου τσαμπουνάτε??Μερικοί λένε συνέχεια για συνθήκες και υπηρεσίες αθλιότατες,αλλά στα ίδια πάνε!Το θέμα είναι να τις κράζουμε παντού.Να κάνουμε και κανένα πανηγύρι αμα μας πουν τπτ και να μην ξαναπατήσει άνθρωπος.Θα ξεχάσω πριν απο 3 χρόνια στην Φυλής,δεν θυμάμαι καλά,αλλά μάλλον στο Φ.59,που πλήρωσα διπλή ταρίφα για να έχω χρόνο και στο 10λεπτο ήρθε η καριόλα η τσατσά και μου ανακοίνωσε ότι τελείωσε το πανηγύρι?Και το άλλο το μοσχάρι σηκώθηκε και έφυγε.Ντύνομαι και εγώ και βγαίνω έξω.Στο σαλονάκι 2 πιτσιρικάδες περιμένανε.Και τότε έγινε πανηγύρι.Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και η τσατσά άρχιζε να φωνάζει όπως κάποτε ο δίκας μου στην Αλεξανδρούπολη στα ΤΘ.Συνέχισα να ζητάω τα λεφτά για κανένα μισάωρο και ότι κόσμος έμπαινε και άκουγε το σκηνικό καθόταν και έβλεπε τι παιζόταν.Και σε κάποια φάση γυρνάει η τσατσά και μου λέει ότι είμαι τσιφούτης και σιγά το ποσό.Τότε άρχισε η χορωδία απο πίσω να την κράζει και να της λένε "Μαζί τα δουλέψατε μωρή καριόλα?".Παραλίγο να τα σπάσουν όλα.Βγήκε και ένας αλβανιάρης για να πουλήσει μαγκιά και όταν είδε το κοινό έκλασε μαλλί και έφυγε.Τελικά πήρα τα φράγκα (40 εβραίοι) και κάποιοι έκοψαν λάσπη και κάποιοι άλλοι έκατσαν και βριζόντουσαν την τσατσά που μας έλεγε να βγάλουμε καρκίνο στα κόκκαλα.Δεν είδα όμως να κλείσει το μπουρδέλο...Και πόσα άλλα σκηνικά,στα οποία ο προστάτης έχει δώσει και ξύλο,οι πουτάνες ζέχνουν,κλέβουν,κλάνουν...Αυτά.

Επισκέπτης
..Να κάνουμε και κανένα πανηγύρι αμα μας πουν τπτ και να μην ξαναπατήσει άνθρωπος.Θα ξεχάσω πριν απο 3 χρόνια στην Φυλής,δεν θυμάμαι καλά,αλλά μάλλον στο Φ.59,που πλήρωσα διπλή ταρίφα για να έχω χρόνο και στο 10λεπτο ήρθε η καριόλα η τσατσά και μου ανακοίνωσε ότι τελείωσε το πανηγύρι..
:thumbsup:
To Φυλής 59 άνω-κάτω έχει από τις χειρότερες τσατσάδες.Αναφέρομαι σε δύο Ελληνίδες 55-65 ετών, όχι ευτραφείς.
Η μία εργαζόταν στο Βουλιαγμένης 68, Θαρρύπου 10 και Καρέα 30.Είχε καστανό βαμμένο μαλλί και σε υποδέχεται στο σαλόνι με την προσφώνηση:"γεια σου παιδί μου...".Υποκριτική ευγένεια και πονηριά σε όλο της το μεγαλείο.
Η άλλη είναι μία πιο καινούργια στο Φυλής 59 (αν συνεχίζει ακόμα εκεί),βαμμένη καστανόξανθη προς καστανή που εργαζόταν (μάλλον και τώρα εργάζεται) στο Πειραιώς 121.Για πολλές μπάτσες...
Στο Φυλής 59 εξαιρείται η γηραιά ευτραφής γκριζομάλλα μαυροφορούσα Ελληνίδα κυρία.

Επίσης:
1.Οι τσατσάδες της Άνκα-Πιπίνου 65(απόγευμα) και Χωματιανού 11 κάτω(πρωί) κτυπούν την πόρτα στα 10 λεπτά.
Τους το έχει πει η Άνκα.

2.Στο Φυλής 80, η σκουρόχρωμη αθιγγανοειδής υπηρέτρια λέει οτι είναι για 7-8 λεπτά!
Όσοι θέλουν να τιμήσουν την Μόνικα-Φυλής 80, ας δοκιμάσουν αλλού.

Επισκέπτης
Κων/λεως 94-Εύα:
Δεν αξίζει τον κόπο...
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:3.0 από Poetjokey

Έχω πάει αρκετές φορές με την Εύα και αυτή ήταν η χειρότερη.

Καταρχήν, στο σαλόνι μου είπαν πως η τιμή είναι 40 ευρώ και περιλαμβάνει 69 και ελεύθερο. Οπότε κατευθείαν τσίμπησα. Ρώτησα, όμως, πόση ώρα περιλαμβάνει αυτή η τιμή και μου απάντησε η Εύα -"Μέχρι να τελειώσεις". Έτσι πείστηκα και μπήκα.

Μες στο δωμάτιο τώρα. Με φίλησε στο λαιμό και λίγο στα χείλη και στο στήθος. Με καύλωσε με το τσιμπούκι. Ήρθε από πάνω μου και κάναμε σεξ σε αυτήν την στάση. Μετά με ρώτησε πως το θέλω κι απάντησα πισωκολλητό. Αμέσως το κάναμε. Δεν πέρασαν 2-3 λεπτά κι άρχισε να λέει ψευτοκαυλωτικά -"Χύσε με" και της απαντώ θέλω να έχω τον χρόνο μου κι έτσι σταμάτησε για λίγο. Όμως, μετά από λίγη ώρα συνέχισε τα ίδια κι επειδή ήμουν καυλωμένος και δεν ήθελα να πετάξω 40 ευρώ, της ζήτησα να με τελειώσει χειρωνακτικά. Όπερ κι εγένετο.

Συμπερασματικά χαλάστηκα πολύ, δεν πέρασα καλά και δεν σκοπεύω να ξαναπάω. Έγραψα όσο το δυνατόν λιγότερα, γιατί μόνο και μόνο που τα σκέφτομαι εκνευρίζομαι

Κοροϊδεύει τον κόσμο.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ, η Εύα δήλωνε θρασύτατα με το γνωστό εκνευριστικό υφάκι επιβολής:
"Είναι μόνο για πέντε λεπτά"
Και η υπηρέτρια συμφωνούσε ψιθυριστά μαζί της.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Αρχηγέ το ξέρω και τα περιστατικά αυτά είναι πάμπολα.Έδωσες 40 εβραίους για να την γαμήσεις για ένα 10λεπτο και τέλειωσες στο χέρι αφού είχες σπαστει απίστευτα.Νομίζουν ότι τις έχουμε ανάγκη τις συγκεκριμένες και το παίζουν ιστορία.Αλλά πουτάνες είναι,πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο κάτω και απο τα σκατά.Και δεν φτάνει που εν μέσω οικονομικής κρίσης ακουμπάμε ένα σεβαστό πόσο (40 ευρώ που ανέφερες είναι παραπάνω απο το μεροκάματο του μέσου εργαζόμενου),αλλά ξινίζουν κιόλας.Κάποιοι όπως του λόγου μου που είμαστε τυχεροί δεν έχουμε κάποιο οικονομικό θέμα,αλλά αυτές είναι ανεκδιήγητες.Τρώνε και λεφτά απο παιδιά που πάνε να γαμήσουν πρώτη φορά.Σε ένα μπουρδελάκι στην Κολωνού,μάλλον στο 11Α (όταν περνάω σκατά δεν συγκρατώ) θυμαμαι πέρυσι δυο πιτσιρικάδες χεσμένους απο το άγχος (όπως όλοι μας την πρώτη φορά) οι οποίοι είπαν ότι δεν έχουν :knockinb: ποτέ και στο 5 λεπτο τον έβγαλαν τον έναν σηκωτό και το παιδί δεν είπε τπτ,γιατί φοβόταν.Αλλά πρέπει να βλέπουμε και να ακούμε τι παίζει και να ρίχνουμε μαύρο,αλλιώς δεν καθαρίζουμε.Στις πιάτσες ήδη γίνεται αυτό,καθώς μετά απο περίοδο λόρδας για τις πουτάνες,καθώς και μαυρίσματος απο γνώστες,αναγκαστήκανε να κατεβάσουν τις τιμές και να παρέχουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες.Και όχι μόνο οι κοπελιές,αλλά και οι ξενοδόχοι που κάνουν τούμπες και δεν σε στέλνουν να χαλάς 50άρικο αλλού για να τους πληρώσεις.Οι ξεπέτες πέθαναν ή θα πεθανουν,γιατί επιτέλους καταλάβανε ότι δεν τα δουλεύουμε μαζί και ότι ψάχνουμε το καλύτερο με τα λιγότερα.Αυτό πρέπει να γίνει και με τα σπίτια,για να πάψουν οι σκατοπουτάνες και οι κατσαριδοτσατσάδες να το παίζουν ντίβες,γιατί μουνί υπάρχει παντού και μάλιστα καλύτερο και φτηνότερο,καθώς και διάθεση γα ψάξιμο απο μέρους μας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
[size=14pt]"Απαγορεύεται" και "Απαγορεύεται".[/size]

Ποια νομίζεις οτι είσαι μωρή;;; Που νομίζεις οτι δουλεύεις μωρή;;; ΕΕΕΕ;;;
Στον στρατό είσαι και έχεις να κάνεις με υφισταμένους;;; Και δίνεις διαταγές;;;

Σε μπουρδέλο δουλεύεις!!!.Μίλα ευγενικά και πες "Παρακαλώ μείνετε στο σαλόνι γιατί αυτή την εντολή έχω από την ιδιοκτησία"

*Σ.Μ.Δ.=Σκατο-Μπουρδελειακό-Διάταγμα[/i]}
[/quote]Και η πλάκα είναι ότι και πολλά δήθεν στούντιο κάνουν τέτοιες μαλακίες.Μπαίνεις μέσα με σκοπό να τους ακουμπήσεις 20,30,40 ή και 50 ευρώ και σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι υπάλληλος.Δεν καταλαβαίνουν ότι είσαι πελάτης,τους τα ακουμπάς εσύ (λεφτά και φλόκια) και όχι αυτοί και ότι αμα δεν γουστάρεις την κάνεις.Του λείπει η ευγένεια σε σημείο απελπισίας.Προσπαθούνε να πουλήσουν μούρη και να ομοιάσουν σε όμοια ευαγή ιδρύματα του εξωτερικού,αλλά μάταια.Εκεί οι κοπέλες πέρα απο το γεγονός ότι είναι επαγγελματίες και γκομενάρες,παίρνουν τα ίδια λεφτά με αυτές τις φόλες εδώ,είναι ευγενέστατες,όπως και οι τσατσάδες και πριν μπείς μέσα σου έχουν ξεκαθαρίσει τι πλήρωσες και τι θα κάνεις.Όχι η τσατσά έξω λαγούς με πετραχείλια και όταν μπείς μέσα να βρείς κομοδίνο με υφάκι του πάπα και μάπα στη δουλειά της.Εκεί για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να το έχεις και να τιμάς τα λεφτά που ακούμπησε ο άλλος.Εδώ απλά παίρνουν ένα άτομο με μουνί και του βάζουν ένα στρίνγκ για να κάνει την πουτάνα και όταν γεράσει το παίρνουν και το κάνουν τσατσά με ύφος στρατιωτικού που έχει απέναντί του αναλώσιμους στρατιώτες και όχι πελάτες.Μη ξεχνάμε ότι στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. που έχουν τέτοια σπίτια παίρνεις και απόδειξη που περνάει στην εφορία και αμα δεν την πάρεις είναι αδίκημα.Όχι σαν και εδώ που τα κονομάνε απο όλες τις πάντες και οι υπηρεσίες τις πλείστες των περιπτώσεων είναι τρισάθλιες και μάλιστα αφορολόγητα.

Επισκέπτης
Άγκυρας 12β.Το πρώτο από Φυλής.Μίλε (Αιμιλία) η καινούργια κοπέλα της αλυσίδας Άγκυρας 12-Διδύμου 20.

Ξανθιά χαριτωμένη με σπαστά μαλλιά εκτεινόμενα έως τον λαιμό, κοντά στην μέση ηλικία, σχετικά ψηλή, φυσικοί υπερμεγέθεις "αγελαδίσιοι" μαστοί με σωστή αίσθηση στο Ισπανικό, παχάκια στην κοιλιακή χώρα και ελαφρά κυταρίτιδα στην κωλάρα της.
Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στα 20 ευρώ.

Ένας νεαρός πελάτης βγήκε από το δωμάτιο ξινισμένος και κατευθύνθηκε αμέσως στην έξοδο.Τον ρώτησα αν ήταν καλή, έσκυψε το κεφάλι απογοητευμένος κι έφυγε.
Κατόπιν χρονομέτρησα την Μίλε καθώς μπήκε σε άλλον πελάτη:3 λεπτά.
Ακολούθως και με αυτά τα δεδομένα, κατά πάγια τακτική ΔΕΝ μπαίνω στο δωμάτιο.Δυστυχώς σήμερα μπήκα.

"Αιμιλία", "Μίλε"-υποκοριστικά, η ευτραφής βυζαρού θεία από το χωριό επιδείκνυε τα κάλη της και τα πάχη της στο σαλόνι με ένα στωϊκό όσο και αινιγματικό χαμόγελο.
Μετά την Πέμυ (Πάμελα) την μικρή ανεψούλα από το χωριό, η ευτραφής θεία έδεε "να δει χαρά στα σκέλια της" αφού πρέπει να κρατούμε τους δέσμούς με τους τόπους καταγωγής και να τιμούμε ιδιαιτέρως τις ανιψιές και τις θείες!
Αυτό ήταν το εύνασμα!.Αλλά η θεία αποδείχθηκε θείτσα!

Εισήλθε με χαμόγελο στο δωμάτιο και μετά την τυπική στιχομυθία συστάσεων (ξέρει Ελληνικά) επικεντρώθηκε στ'αρχίδια.Απλά καλό ρούφηγμα αρχιδιών -όχι κάτι το ιδιαίτερο
και αναλόγως καλό στοματικό χωρίς γλυψίματα.Σε πλήρη στύση, η πίπα της περιορίστηκε στην βάλανο.Αρνήθηκε να κάνει καλύτερη πίπα και άρχισε χειρωνακτική προσπάθεια για να με τελειώσει.
Την σταματώ, φοράω καπότα και αρχίζουμε ιεραποστολικό.Οι κινήσεις-κόλπα από μέρους της είναι προδιαγεγραμμένες:
1.Ενώ είχα βάλει μόνο το πουτσοκέφαλο στο μουνί, "Αχ, όχι, μη, σιγά!".Και κλείσιμο των μηρών για να μειώσει την διείσδυση.
Η έκφραση-"ανέκφραση" του προσώπου της θύμιζε πτώμα!.Να κοιτάει παγωμένα το ταβάνι και να κλείνει τα μπούτια.
Την εμβόλισα μερικές φορές όσο με άφηνε αλλά το θέαμα ήταν αστείο!
Τι να γάμησεις;.Πτώμα με κλειστά μπούτια;

Σε αυτό το σημείο έπρεπε να διακόψω.Και να της πω οτι αφού δεν θες να γαμηθείς θα επιστρέψετε τα 10 ευρώ από τα 20.

ΤΕΛΟΣ!!! - ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!

Δεν το έπραξα.
Αμέσως την γυρνάω πισοκολλητό για να σταματήσει το κόλπο με το κλείσιμο την ποδιών.Αλλά και εκεί είναι μελετημένη:
2.Στην άκρη του κρεβατιού στράβωσε την λεκάνη της έτσι ώστε το αριστερό κωλομέρι να βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από το δεξιό.Ο σκοπός της είναι προφανής.
Να μην γαμηθεί κανονικά.Αερογαμήσι!
Την έβαλα να μου ρουφήξει τ'αρχίδια και την έστησα αυτή την φορά στην μέση του κρεβατιού.Όταν της είπα να στηθεί (πάντα ευγενικά) δυσανασχέτησε:"Πάλι;" είπε η Μίλε.
Η κοπέλα δεν σκοπεύει να γαμηθεί.
Και πάλι φυσικά οι γνωστές κοινότυπες προδιαγεγραμμένες κίνησεις-κόλπα αποφυγής
διείσδυσης:
3.Στράβωσε την λεκάνη της, στράβωσε την μέση της και κράταγε κόντρα!.Ένα θέαμα οικτρό!
Και μόνο που βλέπεις την κοπέλα σε αυτήν την κατάσταση, ξενερώνεις!.Στις παρατηρήσεις μου παρίστανε οτι δεν καταλαβαίνει Ελληνικά.
Μετά από αυτά έβγαλα την καπότα, την έβαλα να γλύψει τ'αρχίδια και έχυσα στα βυζιά της.
Κάποιες σταγόνες σπέρματος έπεσαν στην μέση του σεντονιού.Μάζεψε με ένα μικρό κομμάτι χαρτί υγείας το σπέρμα από το σεντόνι και μετά με το ίδιο χαρτάκι σκούπισε το κάτω χείλι και το πηγούνι της.
Της τα έψαλα στο τέλος και συνέχισε να λέει ψέματα οτι δεν καταλαβαίνει Ελληνικά.Όταν είδε οτι τα ψέματα δεν πιάνουν, είπε την εξής πρωτότυπη δικαιολογία:
"Ο πούτσος σου είναι μεγάλος!"

Πεταμένα 20 ευρώ.

Όταν μπήκα στο δωμάτιο, το τασάκι του κομοδίνου ήταν γεμάτο στάχτες και αποτσίγαρα ενώ μία χρησιμοποιημένη καπότα δέσποζε πάνω από τα αποτσίγαρα.
Περιμένετε να σας κάνω εγώ παρατήρηση για να αδειάσετε το τασάκι;

Γενικότερο συμπέρασμα για τα Άγκυρας 12:Και η Όλγα και η Πάμελα(Πέμυ) και η Μίλε(Αιμιλία) αποφεύγουν την κανονική διείσδυση.
Όμως το χθεσινό με την Μίλε ήταν άνω ποταμών!
Καλύτερη από τις τρείς είναι η Πάμελα η οποία στο ιεραποστολικό συμμετέχει και δεν σε αποφεύγει.

Επισκέπτης
[size=14pt]Στο Δροσοπούλου 98[/size] είχε μία μελαμψή παχουλή αδιάφορη.[size=14pt]Ο τσάτσος είναι για πολλά μπουκέτα...[/size]
Μεσήλικας και πλέον, καστανός (βαψομαλιάς η περούκας) με γυαλιά, λίγο παραπάνω πάχος από το κανονικό και το πουκάμισο απ'έξω.
Πονηρός, δόλιος, γλοιώδης.Τον καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή.Κατευθύνθηκα να φύγω, με έπιασε από τον βραχίονα και είπε "μην φεύγεις, είναι καλή, πέρασε".
Έφυγα αμέσως.Κάθως έκλεινε η πόρτα και ήμουν απέξω τον άκουσα τσαντισμένο να φωνάζει:"Τους μαλάκες, δεν μπαίνουνε".
Προσοχή, ο τσάτσος αυτός πουλάει τσαμπουκά σε ανύποπτες στιγμές.Τα ίδια έκανε πριν 2-3 χρόνια (στο  Εφέσου 1 πρέπει να ήταν) όταν δούλευε με μία τραβέλω.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Μετά απο ολιγοήμερη εξόρμηση στην επαρχία επάστρεψα και μετά τη δουλειά πετάχτηκα ποδαράτος απο τα Δικαστήρια στο ευαγές ίδρυμα της Αγκύρας 12β.Είχε έναν πιτσιρικά που περίμενε τον κολλητό του να πηδήξει,αφού είχε πρώτα πηδήξει και ο ίδιος.Πιάσαμε την κουβέντα και κατάλαβα ότι το παιδί δεν είχε άλλη εμπειρία,πράγμα που παραδέχθηκε.Ήταν στενάχωρος και μου εξομολογήθηκε ότι δεν πήδηξε τελικά,γιατί δεν μπόρεσε.Έκανε αυτή η Miele-Μιλε (γιατί ηλεκτρική συσκευή είναι και μάλιστα ψυγείο) τα δικά της και ο πιτσιρικάς αγχώθηκε.Μου είπε μάλιστα ότι ακούμπησε 30 εβραίους.Ο φίλος του που ήταν μέσα άρχισε τις φωνές και τα μπινελίκια,καθώς προφανώς δεν ήταν πρωτάρης και ήξερε τι παίζει.Εν τω μεταξύ ήρθε και ένας άλλος παιδοβούβαλος στην ουρά.Βγαίνει ο πιτσιρικάς απο το δωμάτιο και ζητάει τα λεφτά του πίσω στην ψύχρα,γιατί όπως είπε στην τσατσά,"εγώ μωρή καρίολα ήρθα εδώ να γαμήσω και η δικιά σου μέσα δεν με αφήνει ούτε να της τον χώσω".Τότε πέσανε οι μάσκες κύριοι και απο εκεί που μας το έπαιζε εξυπηρετική η εν λόγω κυρία άρχισε τα μπινελίκια.Έγινε της ψιλοπουτάνας,γιατί όλοι αντιδράσαμε,έδωσε τα φράγκα σε αμφότερα τα παιδιά,αφού ο παιδοβούβαλος την είχε πιάσει απο το λαιμό και απείλησε να την καθαρίσει.Μετά την κάναμε αλα γαλλικά για άλλη γη και άλλα μέρη.Πάντως έχουν μαζευτεί πολλά κρέατα στα σπίτια.Καλύτερα να μαζεύεις λεφτά αμα δεν έχεις για να πάς σε κανένα στούντιο,παρά να κάθεσαι να σε κλέβει η κάθε καριόλα και να σε νομίζει και για μαλάκα.Δεν ντρεπότανε να το κάνει αυτό η παλιοκαριόλα σε άμαθο?Αλλά πρέπει να φάνε τέτοιο μαύρο,που να μην ξαναπατήσει κανένας εκεί μέσα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Μην ξεχάσω να αναφέρω και τη βόλτα στο γατόσπιτο της Πιπίνου 32β,αλλά με παρέα 2 φίλων απο επαρχία.Μπήκαμε,στηθήκαμε στην ουρά και όταν ήταν να μπεί ο ένας φίλος μέσα η γιαγιά του έκανε νούμερα και το έπαιζε ντίβα και του είπε και ότι του κάνει και χάρη.Όλα αυτά μετά την καταβολή του αντιτίμου του εισητηρίου,στο οποίο έκαναν και παζάρια.Ενω η ταρίφα είναι 20 ευρά,ζητούσαν 30.Τα παίρνει και ο Λαρισσαίος στην κράνα και έγινε το σώσε και αφού της τράβηξε μπουκέτο,τρέχαμε σαν τα ποντίκια στην Πατησσίων και μπήκαμε σε ένα ταξί και εξαφανιστήκαμε.Αλλά θα έπρεπε να ήμασταν στην εποχή του '60-'70,όπου παιζόταν τρελό παζάρι.Με τις υπηρεσίες τους θα μας πληρώνανε να τις γαμήσουμε.

Επισκέπτης
Τροφωνίου 11 κάτω:
Χθες το βράδυ, στο Τροφωνίου 11 κάτω εργαζόταν η γνωστή ξανθιά αδιάφορη λεπτή κοπέλα από Φώκαιας 22άνω-κάτω και 25άνω που δεν τηρούσε το ανακοινωθέν πρόγραμμα και ζητούσε -κακώς- επιπλέον χρήματα στο δωμάτιο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ!!!.Η γνωστή αρρενωπή γηραιά με το κοντό βαμμένο ξανθό μαλλί.
Πελάτης τής είπε οτι θα μπει.Κάπνιζε το τσιγάρο του πριν μπει στο δωμάτιο.
Τσατσά-Με κανονική ένταση φωνής:Τι θα γίνει, θα μπεις;
Πελάτης-Χαμογελαστά και ευγενικά:Δώσε μου 5 λεπτά.

[size=14pt]Τσατσά εκνευρισμένη με απότομα υψηλή ένταση φωνής, δίδουσα ΔΙΑΤΑΓΗ στον πελάτη ενώ με το κεφάλι της του υποδείκνυε την είσοδο προς το δωμάτιο:Τι 5 λεπτά, ΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!
Με το γνωστό νευρωτικό ψυχροπολεμικό ψαρωτικό υφάκι...[/size]
Ο πελάτης υπάκουσε στην ΔΙΑΤΑΓΗ!
      [size=14pt]ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ..[/size]

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Φυλής 59 κάτω. Μόλις με είδε η μαλακισμένη τσατσά μου είπε με άγρια ύφος ότι έχει την ίδια κοπέλα και με διάταξε με απότομο τρόπο να φύγω αμέσως.

Επισκέπτης
29 κατασκευαστές ψυγείων συνιστούν:
Άγκυρας 12β.Μίλε-Αιμιλία-Miele

...Ήταν στενάχωρος και μου εξομολογήθηκε ότι δεν πήδηξε τελικά,γιατί δεν μπόρεσε.Έκανε αυτή η Miele-Μιλε (γιατί ηλεκτρική συσκευή είναι και μάλιστα ψυγείο) τα δικά της και ο πιτσιρικάς αγχώθηκε.Μου είπε μάλιστα ότι ακούμπησε 30 εβραίους.Ο φίλος του που ήταν μέσα άρχισε τις φωνές και τα μπινελίκια,καθώς προφανώς δεν ήταν πρωτάρης και ήξερε τι παίζει.Εν τω μεταξύ ήρθε και ένας άλλος παιδοβούβαλος στην ουρά.Βγαίνει ο πιτσιρικάς απο το δωμάτιο και ζητάει τα λεφτά του πίσω στην ψύχρα,γιατί όπως είπε στην τσατσά,"[size=14pt]εγώ μωρή καρίολα ήρθα εδώ να γαμήσω και η δικιά σου μέσα δεν με αφήνει ούτε να της τον χώσω".Τότε πέσανε οι μάσκες κύριοι και απο εκεί που μας το έπαιζε εξυπηρετική η εν λόγω κυρία άρχισε τα μπινελίκια.[/size]Έγινε της ψιλοπουτάνας,γιατί όλοι αντιδράσαμε,έδωσε τα φράγκα σε αμφότερα τα παιδιά,αφού ο παιδοβούβαλος την είχε πιάσει απο το λαιμό και απείλησε να την καθαρίσει.
Στα Άγκυρας 12α-β βρίσκεται πρωί και απόγευμα συνέχεια, ο ίδιος φύλακας παιδοβούβαλος.Ψηλός, χονδρός με γκρίζα μαλλιά και γένεια.Τι έκανε αυτός;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πότε;
Περιέγραψέ την.

Το σκηνικό έγινε πριν κανα 2-3 εβδομάδες. Η τσατσά αν δεν κάνω λάθος ήταν μία με κοντό (ξανθό?) μαλλί με το σπασταρχίδικο ύφος 'σας γαμάω όλους'. Φυσικά μετά από αυτό δεν ξαναπάτησα...

Επισκέπτης
Το σκηνικό έγινε πριν κανα 2-3 εβδομάδες. Η τσατσά αν δεν κάνω λάθος ήταν μία με κοντό (ξανθό?) μαλλί με το σπασταρχίδικο ύφος 'σας γαμάω όλους'. Φυσικά μετά από αυτό δεν ξαναπάτησα...
Αλλοδαπή σου φάνηκε;
Μία αλλοδαπή ξανθιά με κοντό μαλλί και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά προσώπου;
Η η σπαστικιά ειρωνική Ελληνίδα με το βαμμένο καστανό-καστανόξανθο μαλλί που εργάστηκε (ίσως και τώρα) στο Πειραιώς 121; 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Αλλοδαπή σου φάνηκε;
Μία αλλοδαπή ξανθιά με κοντό μαλλί και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά προσώπου;
Η η σπαστικιά ειρωνική Ελληνίδα με το βαμμένο καστανό-καστανόξανθο μαλλί που εργάστηκε (ίσως και τώρα) στο Πειραιώς 121;  

Νομίζω Ελληνίδα ήταν, χωρίς όμως να παίρνω και όρκο. Στο Πειραιώς 121 δεν την έχω δει πάντως. Βέβαια δεν έχω πάει και πολλές φορές. Πριν από αυτό το σκηνικό που είχα ξαναπάει, όταν αποχώρησα μου είπε με άγριο ύφος' πάλι δεν μπαίνεις?? τι περιμένεις να δεις για να μπεις??'. Για να σε βοηθήσω έχει πάντα στο βλέμμα της αυτή την ξινίλα και την αγριάδα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
29 κατασκευαστές ψυγείων συνιστούν:
Άγκυρας 12β.Μίλε-Αιμιλία-Miele

Άγκυρας 12α-β βρίσκεται πρωί και απόγευμα συνέχεια, ο ίδιος φύλακας παιδοβούβαλος.Ψηλός, χονδρός με γκρίζα μαλλιά και γένεια.Τι έκανε αυτός;
Ο παιδοβούβαλος που αναφέρω ήταν υποψήφιος πελάτης,νεαρής ηλικίας,ο οποίος αντέδρασε έτσι όταν έγινε ο τσαμπουκάς.Τον γκριζομάλλη δεν τον είδα.Αλλά και αυτός την κότα θα έκανε.Μόνο όταν είσαι μόνος σου έρχεται κάποιος και σου κάνει μαγκιές.Όταν όμως δει ότι έχουν ξεσηκωθεί όλοι στο μπουρδελάκι,τις κότε.Το ίδιο είχε συμβεί και πριν κάτι μήνες με τον αλβανιάρη φύλακα να κάνει κυριολεκτικά την κότα και σηκώθηκε και έφυγε.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Τροφωνίου 11 κάτω:
Χθες το βράδυ, στο Τροφωνίου 11 κάτω εργαζόταν η γνωστή ξανθιά αδιάφορη λεπτή κοπέλα από Φώκαιας 22άνω-κάτω και 25άνω που δεν τηρούσε το ανακοινωθέν πρόγραμμα και ζητούσε -κακώς- επιπλέον χρήματα στο δωμάτιο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ!!!.Η γνωστή αρρενωπή γηραιά με το κοντό βαμμένο ξανθό μαλλί.
Πελάτης τής είπε οτι θα μπει.Κάπνιζε το τσιγάρο του πριν μπει στο δωμάτιο.
Τσατσά-Με κανονική ένταση φωνής:Τι θα γίνει, θα μπεις;
Πελάτης-Χαμογελαστά και ευγενικά:Δώσε μου 5 λεπτά.

[size=14pt]Τσατσά εκνευρισμένη με απότομα υψηλή ένταση φωνής, δίδουσα ΔΙΑΤΑΓΗ στον πελάτη ενώ με το κεφάλι της του υποδείκνυε την είσοδο προς το δωμάτιο:Τι 5 λεπτά, ΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!
Με το γνωστό νευρωτικό ψυχροπολεμικό ψαρωτικό υφάκι...[/size]
Ο πελάτης υπάκουσε στην ΔΙΑΤΑΓΗ!
      [size=14pt]ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ..[/size]
Σαφώς και βρίσκουν και τα κάνουν οι σκατιάρες.Αλλά εμείς φταίμε.Εδώ μέσα λέμε περιστατικά και σπάμε τα κάκαλά μας να γράφουμε και μερικοί ξαναπάνε,τους παίρνουν τα λεφτά,τους χαλάνε τη διάθεση και οι πουτάνες σου τη λένε απο πάνω.Οι γαμημένες οι συφιλιάρες.Νομίζουν ότι με το υφάκι Ναζί αξιωματικού και τις φωνές θα φοβηθείς.Ρε μάγκες ώρες ώρες νομίζουν ότι εκείνες μας πληρώνουν και μας φέρονται έτσι.Δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά τους.Και θέλουν και περισσότερα λεφτά οι σιχαμένες,καθώς λέει ότι στο εξωτερικό παίρνουν περισσότερα.Και ρωτώ:Έχει πάει κανείς σας Ολλανδία και να δεί τι παίζει απο σπίτια?Είναι ναι μεν πιο ακριβά,λίγο πιο πάνω απο τα στούντιο,ΑΛΛΑ...1ον έχει παντού μουνάρες και όχι την κάθε σιχαμένη,που δεν την πλησιάζουν ούτε κατσαρίδες,2ον οι χώροι αναμονής και συνεύρεσης είναι πεντακάθαροι,όπως και οι κοπέλες,3ον όλο το προσωπικό είναι επαγγελματίες με άψογη συμπεριφορά και ξέρουν ποιός είναι ο πελάτης,τι πλήρωσε,τι και πως θα το προσφέρουν,αλλά και πως να φύγεις απο εκεί ικανοποιημένος και 4ον παίρνεις και απόδειξη.Εδώ μόνο κουτοπονηριές για να σου τα πάρουν και στο καπάκι τσαμπουκάδες.Ακούς εκεί η μια να διατάζει και η άλλη να ζητάει παραπάνω λεφτά.Αλλά καλός μαλάκας είναι και ο άλλος που έκατσε και κατάπιε το σκατό απο την σκατοτσατσά.Δεν σέβονται τίποτα.Ούτε τα λεφτά που δίνουμε σε δύσκολες εποχές,τα οποία τα παίρνουν χωρίς παζάριακ,αλλά όπως είπα και παραπάνω ούτε τα παιδιά που πάνε πρώτη φορά και μπορεί να έχουν ψυχολογικά μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom