Επισκέπτης
Υπάρχει πρώτος μαυρίσας:Για να φτασω σε σημείο να μαυρισω σπίτι φανταστειτε .Θα το γραψω βεβαια και στην ημερησια ενημερωση προς αποφυγη.
[size=10pt]ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117[/size] Μαυρο και στην τσατσα και στην ρωσιδα......
7/7/2009
{Αλκαμένους 117-Μαρία(αν θυμάμαι καλά).Μέσα στα σκοτάδια και από την προβλεπόμενη βάσει του κανονισμού (παρ.25-άρθρο 5β-Σ.Μ.Δ.* ) απόσταση:
Ξανθιά σκουρόχρωμη με αποδεκτό -όσο μπορείς να δεις από απόσταση και μέσα στα σκοτάδια- σώμα και ελεύθερο στοματικό.
Σ'αυτό το μπουρδέλο δεν επιτρέπεται να περίμενεις να δεις την κοπέλα στην μεγάλη αίθουσα του χωλ.Σου λένε πάντα "Πέρασε στο σαλόνι να κάνουμε την δουλειά μας".Έτσι μου είπε και η αθίγγανη τσατσά που την έχω δει επίσης Φυλής 92 και Θησέως 35.
Πέρασα στο σαλόνι και έρχεται η κοπέλα.Περπατά μόνο μέχρι την νοητή ευθεία του ύψους της κουζίνας από την οποία ήρθε κρατώντας την προβλεπόμενη απο τον κανονισμό απόσταση (παρ.25-άρθρο 5β-Σ.Μ.Δ.*).Οπως έκαναν όλες οι κοπέλες που έχω δει σ'αυτό το μπουρδέλο.
Εγώ και η τσατσά στεκόμαστε μέσα στο σαλόνι ακριβώς δίπλα στην γραμμή που χωρίζει το σαλόνι από το χωλ.
Εκδηλώνω την πρόθεση να πλησιάσω την κοπέλα για να την δω καλύτερα και να μιλήσω μαζί της:
Σηκώνω το αριστερό πόδι για να πηδήξω την συνοριακή γραμμή σαλονιού-χωλ και να βρεθώ στο χωλ δεχόμενος αστραπιαία με ύφος επιβολής και ήπια προς κανονική ένταση φωνής την προσταγή της αθίγγανης τσατσάς:
[size=14pt]"ΕΠ ΕΠ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΛ,ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕΙΝΕ".Ενώ κοιτούσε τα πόδια μου!!![/size]
Ούτε Ανατολικογερμανός σκοπός στο τείχος του Βερολίνου να ήταν επί καθεστώτος.
ΕΓΩ :Γιατί;
Τσατσά:Ετσι είναι ο κανονισμός.
ΕΓΩ :Τι; Κανονισμός; Και γιατί είναι έτσι ο κανονισμός;(Τάχα μου τάχα της,ήξερα οτι απάντηση δεν θα πάρω)
Τσατσά:Γιατί έτσι είναι ο κανονισμός!
ΕΓΩ :Απαράδεκτα πράγματα!!!
Τα ίδια έκανε και η "κυρά Δήμητρα"(Κων/λεως 94) όταν δούλευε Αλκαμένους 117.Με ένα ψυχροπολεμικό υφάκι,τον ανάλογο υπηρεσιακό χρωματισμό φωνής εν οίδει Διοικητού μονάδας και το χαρακτηριστικό γρέζι στο λαρύγγι για να επιβάλλει αυτά που υποδεικνύει:
[size=14pt]"Απαγορεύεται" και "Απαγορεύεται".[/size]
Ποια νομίζεις οτι είσαι μωρή;;; Που νομίζεις οτι δουλεύεις μωρή;;; ΕΕΕΕ;;;
Στον στρατό είσαι και έχεις να κάνεις με υφισταμένους;;; Και δίνεις διαταγές;;;
Σε μπουρδέλο δουλεύεις!!!.Μίλα ευγενικά και πες "Παρακαλώ μείνετε στο σαλόνι γιατί αυτή την εντολή έχω από την ιδιοκτησία"
*Σ.Μ.Δ.=Σκατο-Μπουρδελειακό-Διάταγμα}