Νέα

Μαύρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romeooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Αδελφοί και συναθλητές καλημέρα!
Πριν από 2,5 χρόνια είχα «σχέση» με μια μαύρη που δούλευε στην αρχή της φυλής  και στο μεταξουργείο στα δυο μαζεμένα  , η επονομαζόμενη τότε Ντανιέλ στο μαγαζί , Φράνκα κανονικά . Με αυτήν την γκόμενα 2 μήνες έκανα απίστευτα πράγματα ( το επάγγελμα της ήταν άλλωστε ) . Είχε , έχει κανένας άλλος σχέση με μαύρη ? Τι έχουν αυτά τα κορίτσια και γαμιόνται τόσο καλά?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εμένα μου αρέσουν πολύ αλλά δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για τις επιδόσεις τους (από τις εμπειρίες μου).

Επισκέπτης
Τολμω να πω οτι ειναι και χειροτερες απο τις ελεινιδες :helpplea:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Θεωρώ τις μαύρες περίπου στο ίδιο επίπεδο με τους χιμπατζήδες ... ούτε για φτύσιμο.

Τολμω να πω οτι ειναι και χειροτερες απο τις ελεινιδες

Μπορεί να μας βγάζουνε την ψυχή οι δικές μας μέχρι να πουν το ναι , αλλά στο κρεβάτι είναι πολύ γλυκομούνες , η αλήθεια να λέγεται.

Casual_Style

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
τσαμπα λεφτα οι αραπινες στα μπουρδελα, τελειως ψυχρες και βιαστικες,τουλαχιστον με δυο που εκανα την μαλακια και τα σκασα. παντως ομολογω τρελο κορμι,σφυχτο. τι να το κανεις ομως?
τιποτα, μαυρο χαλι οπως η μουρη τους- συμφωνω με τους 2 απο πανω

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τσαμπα λεφτα οι αραπινες στα μπουρδελα, τελειως ψυχρες και βιαστικες,τουλαχιστον με δυο που εκανα την μαλακια και τα σκασα. παντως ομολογω τρελο κορμι,σφυχτο. τι να το κανεις ομως?
τιποτα, μαυρο χαλι οπως η μουρη τους- συμφωνω με τους 2 απο πανω
Ρε παιδιά ρωτήστε και εμάς που εδώ που είμαστε δεν παίζει κανένα καλό μαυράκι..... Και όχι τιποτα μας καυβλωνουνκιολας.... Παντως δεν βαζετε και καμια φωτο

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρώ τις μαύρες περίπου στο ίδιο επίπεδο με τους χιμπατζήδες ... ούτε για φτύσιμο.

Μπορεί να μας βγάζουνε την ψυχή οι δικές μας μέχρι να πουν το ναι , αλλά στο κρεβάτι είναι πολύ γλυκομούνες , η αλήθεια να λέγεται.
Ασχετο αλλα ειναι αληθεια οτι βρομαει το μουνι τους;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Casual_Style

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
χαχα η αληθεια ειναι πως δεν εσκυψα να το μυρισω αλλα για να σε κανω να ηρεμησεις σου λεω ναι βρωμαγε! :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ασχετο αλλα ειναι αληθεια οτι βρομαει το μουνι τους;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon:

Οι μαυρες ειναι γνωστο οτι βρομανε φαρμακιλα και ειδικα στα στριπ ειναι αφορητα φορτικες και μαλακισμενες / παρε και μια φοτο ....

Υ.Γ : εσυ φιλε dvdmaniac μου χρωστας μια εξηγηση

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε Υπουργέ ποιο είναι το καβλόμουνο στο avatar σου ?  :jerking:

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι μαυρες ειναι γνωστο οτι βρομανε φαρμακιλα και ειδικα στα στριπ ειναι αφορητα φορτικες και μαλακισμενες / παρε και μια φοτο ....

Υ.Γ : εσυ φιλε dvdmaniac μου χρωστας μια εξηγηση
Ωραια ηφωτο!!!!!

ΥΓ: Τι εξηγηση.... Μαλλον εννοεις για τον Βουλγαρακη ή κανω λάθος

deephunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η μόνη φυλή που δεν έχω γαμήσει αν και πολύ θα το θελα. Συνήθως έχουν φοβερές κωλάρες

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Το ωραιο με αυτες ειναι οτι βλεπεις τον κοπο σου πως να το κανουμε βρε παιδι μου κανει
αντιθεση μαυρο με ασπρο

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
φορτικές ή μυρωδάτες, η πίσω τους ανάρτηση είναι εκτός συναγωνισμού!

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι εννοω για κατι offshore εταιρειες που πρεπει να προσεχω !!!!

Αυτες δεν εκανε ο βουλγαρακησ και εχασε το υπουργειο.... Αυτές να προσέχεις και εσυ ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ για να μην χασεις το δικό σου υπουργειο...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Stories

Νέο!