Cock-A-Cola
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 2.241
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πλαδαρή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα ναι οτι πεις.Πλαδαρή
Ρε μαλάκες είστε τόσο ηλίθιοι?
Στην υγειά σου πίνω κόκα κόλα!Καλα ναι οτι πεις.
Μπείτε και κάντε μαζικά report στους μαλάκες γιατί μυαλό δε βλέπω να έχουν τα παιδάκια εδώ@Nikosbou1995
Με προστακτική γιατί πρέπει:
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
όχι, ούτε τα σβήσεις τα πρόσωπα πλέον δεν βοηθάει.
Αγοράκι μου μικρό, φάνηκε ξεκάθαρα πρόσωπο. Το ότι σου τις κατέβασαν μια φορά τις φώτο και δεν κατάλαβες γιατί και τις ξαναβάζεις κάτι λέει για το μη λειτουργικό μυαλό σου. Το report δεν πήγαινε μόνο σε εσένα, αλλά σε όλους που κάνουν τα ίδια με εσένα. Το θέμα δεν είναι αν η τύπισα στη φώτο είναι γκόμενά μου, αλλά με το λιγοστό μυαλό που έχεις δε περίμενα να καταλάβεις και περισσότερα πράγματα. Τα λάθη δικαιολογούνται μια φορά. Εσύ τις ξανά έβαλες. Δεν είναι λάθος αυτό. Μαλακία στο κεφάλι είναι. Μάζεψε τώρα τα κουβαδάκια σου από την παραλία πιτσιρίκοΡε δεν πας να κουρευτείς τι πρόβλημα έχεις βλέπεις να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο στις φωτό?? Παιδάκι είσαι εσύ μάλλον που κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί μου και λες και στους άλλους να κάνουν αναφορά σε εμένα που δεν με γνωρίζεις. Και αν έγινε ένα λάθος δηλαδή τι έγινε είναι καμία από αυτές γκόμενα σου η κάτι και θιχτηκες;;; Άντε τραβά σε άλλη παραλία
Έχω ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες παρόμοιες και δεν υπήρχε θέμα κανένα μόνο likes πήρα ούτε ένα αρνητικό σχόλιο. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο για όλο αυτό που έγινε.. εντάξει αφού είμαι πιτσιρίκος χωρίς μυαλό θα κάνω τον επισκέπτη-θεατη από εδώ και στο εξής και δεν θα μοιράζομαι τίποτα με κανέναν,να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Καλό βράδυ επιστήμονα!Αγοράκι μου μικρό, φάνηκε ξεκάθαρα πρόσωπο. Το ότι σου τις κατέβασαν μια φορά τις φώτο και δεν κατάλαβες γιατί και τις ξαναβάζεις κάτι λέει για το μη λειτουργικό μυαλό σου. Το report δεν πήγαινε μόνο σε εσένα, αλλά σε όλους που κάνουν τα ίδια με εσένα. Το θέμα δεν είναι αν η τύπισα στη φώτο είναι γκόμενά μου, αλλά με το λιγοστό μυαλό που έχεις δε περίμενα να καταλάβεις και περισσότερα πράγματα. Τα λάθη δικαιολογούνται μια φορά. Εσύ τις ξανά έβαλες. Δεν είναι λάθος αυτό. Μαλακία στο κεφάλι είναι. Μάζεψε τώρα τα κουβαδάκια σου από την παραλία πιτσιρίκο
Έχω ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες παρόμοιες και δεν υπήρχε θέμα κανένα μόνο likes πήρα ούτε ένα αρνητικό σχόλιο. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο για όλο αυτό που έγινε.. εντάξει αφού είμαι πιτσιρίκος χωρίς μυαλό θα κάνω τον επισκέπτη-θεατη από εδώ και στο εξής και δεν θα μοιράζομαι τίποτα με κανέναν,να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Καλό βράδυ επιστήμονα!
Έχω ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες παρόμοιες και δεν υπήρχε θέμα κανένα μόνο likes πήρα ούτε ένα αρνητικό σχόλιο. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο για όλο αυτό που έγινε.. εντάξει αφού είμαι πιτσιρίκος χωρίς μυαλό θα κάνω τον επισκέπτη-θεατη από εδώ και στο εξής και δεν θα μοιράζομαι τίποτα με κανέναν,να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Καλό βράδυ επιστήμονα!
Αυτή είναι μια νορμάλ απάντηση για εμένα που ξεκίνησα τώρα να ανεβάζω και να προσφέρω στο νήμα αυτο...όχι ο άλλος από πάνω που αμέσως με στοχοποιησε και ζητάει να μου κάνουν αναφορά. Εσένα σε έχω δει στις ημερήσιες ενημερώσεις όπως λογικά θα έχεις δει και εσύ εμένα. Τον Zoren 1η φορά εδώ τον είδα.Είναι διαφορετικοί οι νόμοι στην Ελλάδα από την Αμερική. Στη δεύτερη μπορείς να τραβήξεις ό,τι γουστάρεις από τη στιγμή που είναι σε δημόσια θέα.
Εδώ πέρα σου κατεβάζουν τις φωτογραφίες οι mods επειδή φοβούνται για το site τους, λογικό κιόλας.
Κατά τη γνώμη μου βέβαια, από τη στιγμή που κάθε πουταναριό τα πετάει όλα έξω σημαίνει πως δεν έχει πρόβλημα να τη βλέπει ο καθένας. Όμως άλλο η γνώμη η δική μου και άλλο η νομοθεσία στην Ελλάδα.
Αφού εσύ θεωρείσαι μεγάλος και εγώ πιτσιρικάς συμβούλεψε πρώτα διότι δεν ήξερα δεν μου είχε ξανά τύχει και μετά ξεκινά το κράξιμο.Νομική Δήλωση
www.bourdela.com
Το ότι κάτι μπορεί να πέρασε καταλάθος στο παρελθόν δε σημαίνει ότι είναι και σωστό να επαναληφθεί στο μέλλον. Γράφεις σε δημόσιο φόρουμ και πρέπει θες δεν θες να ακολουθείς τους κανόνες του. Καλό βράδυ πιτσιρικά
Πριν ξεκινήσω το κράξιμο και τα report, που το ξανά λέω, δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, πήγαινε δες τι έγραψα. Έχουν κλείσει, και καλά έκαναν και έκλεισαν, άλλα 2 νήματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Γεγονός κακό σε φόρουμ γενικά, όχι μόνο για το συγκεκριμένο. Και έκλεισαν γιατί ηλίθιος κόσμος πόσταρε ηλίθια πράγματα.Αφού εσύ θεωρείσαι μεγάλος και εγώ πιτσιρικάς συμβούλεψε πρώτα διότι δεν ήξερα δεν μου είχε ξανά τύχει και μετά ξεκινά το κράξιμο.