notis1980
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 5.674
- Πόντοι
- 1.046
τώρα δεν ξέρω...Γιατί τώρα;;;
τώρα δεν ξέρω...Γιατί τώρα;;;
βυζού, εεε?!!!!!!!!!
τι μηχανή έχεις τυπε; δεύτερη φωτό μιλάμε φαίνονται μέχρι και οι θύλακες από τις χνουδοτριχες. τέτοιο ζουμ δεν έχει ξαναγίνειΠάτος!!!
δεν τις έχω τραβήξει αυτές εγώ....τι μηχανή έχεις τυπε; δεύτερη φωτό μιλάμε φαίνονται μέχρι και οι θύλακες από τις χνουδοτριχες. τέτοιο ζουμ δεν έχει ξαναγίνει
τι μηχανή έχεις τυπε; δεύτερη φωτό μιλάμε φαίνονται μέχρι και οι θύλακες από τις χνουδοτριχες. τέτοιο ζουμ δεν έχει ξαναγίνει
τυπε τελευταία φωτό η σκιά σου είναι πάνω από το τεμάχιο; περιμένεις σαν αρπακτικό να αρπάξεις μεζέ, και στάνταρ κρυφή κάμερα . ξεροχυνωΆπαιχτο μωράκι στα τοπ 10 για μένα !!
τυπε αν τυχόν γνωρίζεις ποιος τις τράβηξε θα του μεταφέρεις αυτά τα τρία ταπεινά εμοτικον μαζί με μια πρόσκληση να γίνει μέλος στην μεγάλη οικογένεια του μπου ; —>δεν τις έχω τραβήξει αυτές εγώ....
.τυπε τελευταία φωτό η σκιά σου είναι πάνω από το τεμάχιο; περιμένεις σαν αρπακτικό να αρπάξεις μεζέ, και στάνταρ κρυφή κάμερα . ξεροχυνω
αυτόν δεν τον ξέρω...τη γκόμενά του όμως την έχει μάθει όλο το instagram!τυπε αν τυχόν γνωρίζεις ποιος τις τράβηξε θα του μεταφέρεις αυτά τα τρία ταπεινά εμοτικον μαζί με μια πρόσκληση να γίνει μέλος στην μεγάλη οικογένεια του μπου ; —>
και λίγα λες.... με κολακεύεις...!! 150 κιλά +.
Ο τυπος είναι και ο ίδιος καμπυλωτος όμως ,,,,δες σκιά κ περιφέρεια..κόλαση
Κάτω από το νερό;; Τι'πες τώρα!stay in tune... έρχονται προσεχώς πολύ δυνατά!!!
και κάτω από το νερό !!
Εκπληκτική γκόμενα, φοβερές φωτόΆπαιχτο μωράκι στα τοπ 10 για μένα !!
κάτι από παλιά...
τυπε τελευταία φωτό η σκιά σου είναι πάνω από το τεμάχιο; περιμένεις σαν αρπακτικό να αρπάξεις μεζέ, και στάνταρ κρυφή κάμερα . ξεροχυνω
Δύναμη εχω να πωτυπε τελευταία φωτό η σκιά σου είναι πάνω από το τεμάχιο; περιμένεις σαν αρπακτικό να αρπάξεις μεζέ, και στάνταρ κρυφή κάμερα . ξεροχυνω
ονειρωξη το βραδυΆπαιχτο μωράκι στα τοπ 10 για μένα !!
Απαιχτη όντωςΆπαιχτο μωράκι στα τοπ 10 για μένα !!