petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.225
- Πόντοι
- 1.336
Σας έλλειψε η ψηλή;;;
Καπως ετσιΔιαφήμιση αντηλιακού κάνουν ....μουναρες
Ε βαλε και απο μπροστα την ξεκωλιαραΣας έλλειψε η ψηλή;;;
Στο ΦλοίσβοΠες μας ρε φίλε που είναι η δεύτερη φωτό να πάρω το σόι μου να την στήσουμε καραούλι!!!
Ωραία πλαζ...Μαζεύει καλό κόσμοΛίγο υλικό κι από εμένα
Το βυζι πρέπει να ναι στο θεό!Σας έλλειψε η ψηλή;;;
Σε ωραίο σημείο το τατουάζ...
Πρώτο μπανάκι στα κρυφά μαζί....
Αν μας έλλειψε η καυλα; Εννοείτε. Γύρνα την και απο μπροστά να δούμε.Σας έλλειψε η ψηλή;;;
Καπως ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε βαλε και απο μπροστα την ξεκωλιαρα
Από μπροστά την είδα λίγο αργότερα γονατισμένη έτσι μπροστά μου....Αν μας έλλειψε η καυλα; Εννοείτε. Γύρνα την και απο μπροστά να δούμε.
Πρώτο μπανάκι στα κρυφά μαζί....
Μπαμπάτσικος πάτος όπως μ αρέσει...ειδικά αν δεις και το tan line θα σου αρέσει πιο πολύ...και γαμώ τους πάτους
η ηρωίδα του παραπάνω post, δείτε τι πόσταρε από μόνη της σημερα, ξανά από την ίδια παραλία που την πρωτοείδα (πάλι σήμερα ήταν με το παλληκαράκι της, πάλι πόζαρε μπροστά του...)Λοιπόν, χτεσινό σκηνικό ..
Η μιλφαρα της φωτό, ήρθε με το μικρό της γιο, ένα παλληκαρακι 12-13 ετών .. Με το που άραξε στην ξαπλώστρα, έδωσε στον πιτσιρικά το κινητό της, να την τραβάει φωτό ..
Αυτό κράτησε κάνα 10λεπτο .. να τρίβεται στην ξαπλώστρα, στο φράχτη, στο κίτρινο αυτοκινητάκι, κλπ, κλπ, να τυλίγει και να ξετυλίγει το παρεό της, κλπ, κλπ ..να μαζευει το μαγιό της σαν κοφτη.. Κάποιες στιγμές νόμιζα ότι έβλεπα χορεύτρια σε poll dance .. Ξαπλωνε στο αυτοκινητάκι/τσουληθρα κ σηκωνε πόδι, το χαιδευε .. σηκωνονταν κ έκανε ότι το έσπρωχνε σαν σε διατασεις κ έφερνε το πόδι πίσω σε έκταση..
Μετά άραξε κανα μισάωρο στην ξαπλώστρα (2η φωτό) κ επέλεγε τις φωτό (...)
Πόση μα πόση ματαιοδοξία για μια που είναι πατημένα τα 50 .. (Βυζγια και χείλη φτιαγμένα και όχι μόνο..)
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ πλέον συντηριτικός, αλλά το παιδάκι της, τι φταίει να ζει τέτοια σκηνικά (κάποια στιγμή ήταν σαν να βλέπω αισθησιακό clip)..
Σας έλλειψε η ψηλή;;;
Καλημερα
η ηρωίδα του παραπάνω post, δείτε τι πόσταρε από μόνη της σημερα, ξανά από την ίδια παραλία που την πρωτοείδα (πάλι σήμερα ήταν με το παλληκαράκι της, πάλι πόζαρε μπροστά του...)
οι φωτό δεν είναι δικές μου, το ξεκαθαρίζω ... (απλά δεν μπήκα στο ρίσκο να την φωτογραφήσω γιατί κατάλαβα ότι πόζαρε για stories, οποτε θα είχα από την ίδια πιο "καθαρό" υλικό)
Στ αρχίδια μας!Καθόλου
η ηρωίδα του παραπάνω post, δείτε τι πόσταρε από μόνη της σημερα, ξανά από την ίδια παραλία που την πρωτοείδα (πάλι σήμερα ήταν με το παλληκαράκι της, πάλι πόζαρε μπροστά του...)
οι φωτό δεν είναι δικές μου, το ξεκαθαρίζω ... (απλά δεν μπήκα στο ρίσκο να την φωτογραφήσω γιατί κατάλαβα ότι πόζαρε για stories, οποτε θα είχα από την ίδια πιο "καθαρό" υλικό)