tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κουφαλα ανεβηκες κιόλας??Φαε τωρα τις πατσαβούρες!!Χαχαχαχαχχαχαχα!!
μπα τώρα το καλοκαίρι ξεμυτίσανε τα καινάρια...
Κουφαλα ανεβηκες κιόλας??Φαε τωρα τις πατσαβούρες!!Χαχαχαχαχχαχαχα!!
Ρε θα σας μαστιγώσω,,Δεν μπορω να κανω ενα break 10 μερες,αμεσως πεσατε να με φατε...Τι να κανω ρε σεις,με το κινητο συνεχεια οπλισμενο να ειμαι??Εχουμε και οικογενεια,παιδια,Ναυαρχίνα!!Οτι μπορω κανω..Ακου "εχει πεσει ποιοτικά ο Ναυαρχος"...Θα με μπριζωσετε και θα βαλω κανενα κινητο στον κωλο καμιας και θα πεσει το σαιτ..
Τα υπολοιπα ρεμαλια τι κανετε??Τραβατε φωτο απο 10 μιλια μακρια η κοπιαρετε απο google??αντε μην τα παρω απογευματιάτικα..
Λοιπον την ανεβαζω και αν πειραζει σβηστε την....
Η φωτο παντως εχει τραβηχτει εν γνωση των κορασιδων,το επαναλαμβανω....
Δεν την τραβηξα εγω τυπε... Ανεβηκε στο ΦΒ...Τους ειπες οτι θα την βαλεις στο μπουρδελα δηλαδη τυπε?
Δεν σ αρεσε??Τυπε αυτην ειναι η άπαιχτη photo?? ή θα την ανεβασεις το βραδυ για να την παιξουμε πριν παμε για υπνο?
Η φωτο εχει δημοσιευθει ηδη στο ΦΒ... και δεν ειναι τραβηγμενη στα κρυφα... αν θελουν οι διαχ. ας την σβησουν....... ;) :πολλές ραγάδες.....αρκετές ευρυαγγείες και δεν συμμαζεύεται :2funny
νομίζω ..καλό θα ήταν να εχεις θολώσει λίγο τα πρόσωπα ;)
δεν πάει έτσι, για κατέβασε για σιγουριά ,και αν πάρεις αδεια ,την ανεβάζεις ,εδώ δεν είναι το κοσμοπολιτανΗ φωτο εχει δημοσιευθει ηδη στο ΦΒ... και δεν ειναι τραβηγμενη στα κρυφα... αν θελουν οι διαχ. ας την σβησουν...
Δεν σ αρεσε??
Ρωτησα στην σελιδα 119 κατω-κατω και αρνητικη απαντηση δεν πηρα....δεν πάει έτσι, για κατέβασε για σιγουριά ,και αν πάρεις αδεια ,την ανεβάζεις ,εδώ δεν είναι το κοσμοπολιταν
Λοιπον την ανεβαζω και αν πειραζει σβηστε την....
Η φωτο παντως εχει τραβηχτει εν γνωση των κορασιδων,το επαναλαμβανω....
έ ...προφανώς δεν το είδαν, αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να την βάλεις ,αφού κανείς δεν απήντησε ! ;)Ρωτησα στην σελιδα 119 κατω-κατω και αρνητικη απαντηση δεν πηρα....
ναι τις θεοποιησα.. εγραψα πριν οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με Esperanza Gomez...Ειναι απαιχτη που λες?Η γκομενα στα αριστερα με το λευκο μπινικι ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ πιο μουναρα απο το μπαζο στα αριστερα και την γύφτισσα στα δεξια που μας θεοποίησες ....ΚΩΣΣΣΣΤΑΚΗΗΗΗΗ που εισαι?
ναι τις θεοποιησα.. εγραψα πριν οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με Esperanza Gomez...
αυτο το να υπερβαλετε για καποιον και μετα να τον κατηγορειτε το εχετε γενικο κομπλεξ εδω στο μπου???
ετσι με εκανε ενας χτες και ειμαι ακομα πριζωμενος.....
Τυπε απαξιωσες το site τωρα... :S :S :S