Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 571 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.768

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αριστερος με δεξια τσεπη και ετσι.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny:;;?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
απλά δεξιά τσέπη ...  ;)

που είναι ρε ο μούτσος χάθηκε..???
ο κκ Μούτσος εκπολιτίστηκε εις τας Βρυξέλλας, αλλά εγώ είμαι εδώ και σε  :s&m_1: επιτηρώ ανηλεώς και πάραυτα  :rockon: :orchestra: :hi:

οπότε σεμνά ....... :rolleyes: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: τί μούτσος ,τίλούτσος κοντά είναι ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο κκ Μούτσος εκπολιτίστηκε εις τας Βρυξέλλας, αλλά εγώ είμαι εδώ και σε  :s&m_1: επιτηρώ ανηλεώς και πάραυτα  :rockon: :orchestra: :hi:

οπότε σεμνά ....... :rolleyes: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: τί μούτσος ,τίλούτσος κοντά είναι ;)

ουστ ρε μην σε κάνω τηγανητό...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οχι μονο στο Λουξ αλλα και τωρα εννοω αγωνιζεται σκληρα εις τας επαλξεις της πρασινης τσοχας και των παραλιων... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

μπά.. για παραλία στις κατω χώρες μην το συζητάς ,δεν μπαίνεις μέσα ,ενα γρί χρώμα σαν βούρκος ,μπορεί να πηγαίνει αλλά για καμμιά μπυρα μετ (με) βουρστ (λουκάνικο).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: καλά κρασιά ..όπου νάναι θα πάς ..επάνω ,και θα έχεις και επιτήρηση,και την πάτησες!  :birdman: :birdman: ;) :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :orchestra:

είμαι ήδη επάνω... αλλά την κυρά την έχω παρκάρει μέχρι 16/8 στην Αθήνα...  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε θα σας μαστιγώσω,,Δεν μπορω να κανω ενα break 10 μερες,αμεσως πεσατε να με φατε...Τι να κανω ρε σεις,με το κινητο συνεχεια οπλισμενο να ειμαι??Εχουμε και οικογενεια,παιδια,Ναυαρχίνα!!Οτι μπορω κανω..Ακου "εχει πεσει ποιοτικά ο Ναυαρχος"...Θα με μπριζωσετε και θα βαλω κανενα κινητο στον κωλο καμιας και θα πεσει το σαιτ..
Τα υπολοιπα ρεμαλια τι κανετε??Τραβατε φωτο απο 10 μιλια μακρια η κοπιαρετε απο google??αντε μην τα παρω απογευματιάτικα..  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε θα σας μαστιγώσω,,Δεν μπορω να κανω ενα break 10 μερες,αμεσως πεσατε να με φατε...Τι να κανω ρε σεις,με το κινητο συνεχεια οπλισμενο να ειμαι??Εχουμε και οικογενεια,παιδια,Ναυαρχίνα!!Οτι μπορω κανω..Ακου "εχει πεσει ποιοτικά ο Ναυαρχος"...Θα με μπριζωσετε και θα βαλω κανενα κινητο στον κωλο καμιας και θα πεσει το σαιτ..
Τα υπολοιπα ρεμαλια τι κανετε??Τραβατε φωτο απο 10 μιλια μακρια η κοπιαρετε απο google??αντε μην τα παρω απογευματιάτικα..  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

σιγά μούτσε θα σκισεις το καλτσόν..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom