rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πεφτει κανα γαμησι με καμμια καλη ,οχι μπαζογαμια,εκει κατω στα χανια/?η μονο κοιτατε με γειτονισες?Ελαφονήσι beach - Χανιά
μαστικές και μηριαίες καμπυλότητες απο ένα ενδιαφέρον milf
σοραιος ρε πιπη,,,καλα ξηγιεσαι τωρα κ με τον εμπολαΠριν 4 χρονια ειχα βρει μοναχικη παρθενα παραλια στο μερος που ημουν
Εβαζε λαδι, ετριβε τα βυζια της, εκανε μπανιο μπροστα μου... μονοι μας εμεις στο εντωμεταξυ εντελως σε ερημικο μερος !!!
Ξενερωσα και δεν ξαναπηγα !!!
δεν ξέρω αδερφέ , αθηναίος είμαιπεφτει κανα γαμησι με καμμια καλη ,οχι μπαζογαμια,εκει κατω στα χανια/?η μονο κοιτατε με γειτονισες?
καλη τρολιαΠριν 4 χρονια ειχα βρει μοναχικη παρθενα παραλια στο μερος που ημουν και επειδη ηθελα την ησυχια μου και την ηρεμια μου πηγαινα για καποιες ημερες να κανω το μπανιο μου και να αραξω. Καποια στιγμη μετα απο λιγες ημερες σκαει, αλλοδαπο μαλλον, ξανθο ψηλο με ωραιο κορμι, προφανως εκανε γυμνισμο γιατι τα πεταξε ολα και ξαπλωσε σε αποσταση 20 μετρων απο διπλα μου.
Ημουν σε φαση περιεργη και με χαλασε αφανταστα που ηρθε εκει, ηθελα να ειμαι μονος μου !!!
Την επομενη φορα την ξαναβρηκα διπλα μου
Την επομενη παλι
Την επομενη παλι
Εβαζε λαδι, ετριβε τα βυζια της, εκανε μπανιο μπροστα μου... μονοι μας εμεις στο εντωμεταξυ εντελως σε ερημικο μερος !!!
Πριν 4 χρονια ειχα βρει μοναχικη παρθενα παραλια στο μερος που ημουν και επειδη ηθελα την ησυχια μου και την ηρεμια μου πηγαινα για καποιες ημερες να κανω το μπανιο μου και να αραξω. Καποια στιγμη μετα απο λιγες ημερες σκαει, αλλοδαπο μαλλον, ξανθο ψηλο με ωραιο κορμι, προφανως εκανε γυμνισμο γιατι τα πεταξε ολα και ξαπλωσε σε αποσταση 20 μετρων απο διπλα μου.
Ημουν σε φαση περιεργη και με χαλασε αφανταστα που ηρθε εκει, ηθελα να ειμαι μονος μου !!!
Την επομενη φορα την ξαναβρηκα διπλα μου
Την επομενη παλι
Την επομενη παλι
γεια σου αδερφε!!!!Ναυαρχε μοιρασε πονο!!!!!!!!!!!!!!!
Μαγκες μολις γυρισα απο τετραημερο στους Αμμολοφους,Νεα Περαμο.... Κυκλοφορουσε στην παραλια μια τσεχα διμετρη, αθλητικο σωμα, μαυρισμενη,σιλικονατο βυζι με μικρες ρωγιτσες, πολυ εκφυλη φατσα.. και ολη μερα ηταν στην ξαπλωστρα τοπλες... Δεν μπορεσα να τραβηξω φωτο γτ την συνοδευαν 2 μαντροσκυλα και ολο κοιτουσαν γυρω-γυρω... Πολυ μουναρος... ..... εντω μεταξυ ολες οι Ελληνιδες που καθοντουσαν γυρω της, ειχαν κατεβασει κατι μουτρα μεχρι κατω...