Και ο βυζος !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.427
- Πόντοι
- 12.756
Ωραίο στυλιάρι... :-* :-* :-*
πολυ καλο το στυλιαρι , αραγε το φωτογραφισε και γυρισμενο ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
αμα θαις να βαζεις μαρκκαδδορους βαζε στους φινικες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
τύπε πήγαινε πίσω απο τους φοίνικες βγάλε την σμπουτσα σου έξω και παίχτηνενταξει ρε σμιρνη το εμπεδσώσαμε! έχεις κινητό με κάμερα!εμείς που έχουμε να γαμύσουμε από τον καιρό που ο σιλβέστρ σταλόν δεν υπήρχε στα όνειρα του πατέρα του τί σου φτέμαι?
πολυ καλο το στυλιαρι , αραγε το φωτογραφισε και γυρισμενο ?
Ας κρατήσει και υλικό για πάρτη του....
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
σε οποια παραλια ειναι συνδεδεμενη με δημοσια συγκοινωνια και οσο πιο κοντα στην πολη τοσο πιο πολλα τα γκομενακια,Σε πια παραλία πάνε μοναχικά γκομενακια ρε μάγκες?μπας και διπλαρωσουμε κανενα
για διπλαρωμα τωρα ειναι αλλη κουβεντα θα προτιμησουν 9 στις 10 να ριξουν χυλοπιττα για να αισθανθουν ανωτερες παροτι κινουνται με δημοσια συγκοινωνια, περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κινηθεις προς μιλφες και μπαζα
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 6.955
Σου μεταφέρω την εμπειρία μου ως επαγγελματίας μπανιστηριτζής. Δεν υπάρχει παραλία στην οποία πηγαίνουν μοναχικά γκομενάκια. Ο λόγος είναι ο μεγάλος αριθμός λυγούρηδων που κρατάνε καραούλι για τους τον παίξουμε ή για να τους κάνουν καμάκι.Σε πια παραλία πάνε μοναχικά γκομενακια ρε μάγκες?μπας και διπλαρωσουμε κανενα
Σου μεταφέρω την εμπειρία μου ως επαγγελματίας μπανιστηριτζής. Δεν υπάρχει παραλία στην οποία πηγαίνουν μοναχικά γκομενάκια. Ο λόγος είναι ο μεγάλος αριθμός λυγούρηδων που κρατάνε καραούλι για τους τον παίξουμε ή για να τους κάνουν καμάκι.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
Σε πια παραλία πάνε μοναχικά γκομενακια ρε μάγκες?μπας και διπλαρωσουμε κανενα
στην ψ(ει)ρού στην μέκονο
Nammos girls.. Ψαρού Μύκονος
Aνοιξαμε και σας περιμενουμε !!!!
Σου μεταφέρω την εμπειρία μου ως επαγγελματίας μπανιστηριτζής. Δεν υπάρχει παραλία στην οποία πηγαίνουν μοναχικά γκομενάκια. Ο λόγος είναι ο μεγάλος αριθμός λυγούρηδων που κρατάνε καραούλι για τους τον παίξουμε ή για να τους κάνουν καμάκι.
Πριν 4 χρονια ειχα βρει μοναχικη παρθενα παραλια στο μερος που ημουν και επειδη ηθελα την ησυχια μου και την ηρεμια μου πηγαινα για καποιες ημερες να κανω το μπανιο μου και να αραξω. Καποια στιγμη μετα απο λιγες ημερες σκαει, αλλοδαπο μαλλον, ξανθο ψηλο με ωραιο κορμι, προφανως εκανε γυμνισμο γιατι τα πεταξε ολα και ξαπλωσε σε αποσταση 20 μετρων απο διπλα μου.
Ημουν σε φαση περιεργη και με χαλασε αφανταστα που ηρθε εκει, ηθελα να ειμαι μονος μου !!!
Την επομενη φορα την ξαναβρηκα διπλα μου
Την επομενη παλι
Την επομενη παλι
Εβαζε λαδι, ετριβε τα βυζια της, εκανε μπανιο μπροστα μου... μονοι μας εμεις στο εντωμεταξυ εντελως σε ερημικο μερος !!!
Ξενερωσα και δεν ξαναπηγα !!!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
σωστος ετσι σε θελουμε σκληρο αντρα, ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ. μην τυχον και της πεις κανενα γεια και καυλομενη αυτη σου χυμηξειΠριν 4 χρονια ειχα βρει μοναχικη παρθενα παραλια στο μερος που ημουν και επειδη ηθελα την ησυχια μου και την ηρεμια μου πηγαινα για καποιες ημερες να κανω το μπανιο μου και να αραξω. Καποια στιγμη μετα απο λιγες ημερες σκαει, αλλοδαπο μαλλον, ξανθο ψηλο με ωραιο κορμι, προφανως εκανε γυμνισμο γιατι τα πεταξε ολα και ξαπλωσε σε αποσταση 20 μετρων απο διπλα μου.
Ημουν σε φαση περιεργη και με χαλασε αφανταστα που ηρθε εκει, ηθελα να ειμαι μονος μου !!!
Την επομενη φορα την ξαναβρηκα διπλα μου
Την επομενη παλι
Την επομενη παλι
Εβαζε λαδι, ετριβε τα βυζια της, εκανε μπανιο μπροστα μου... μονοι μας εμεις στο εντωμεταξυ εντελως σε ερημικο μερος !!!
Ξενερωσα και δεν ξαναπηγα !!!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Παρόμοια θέματα