wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 209
- Πόντοι
- 20
Για να ειναι καλυτερη η ληψη η τεχνη θελει θυσιεςΤο drone να κεντράρει
Για να ειναι καλυτερη η ληψη η τεχνη θελει θυσιεςΤο drone να κεντράρει
Σε λίγο καιρό και με ελικόπτερο θα κάνουμε λήψειςΓια να ειναι καλυτερη η ληψη η τεχνη θελει θυσιες
Tα ελικοπτερα ειναι ξεπερασμενα για τετοιες δουλειες τα drone ειναι το μελλον σε λιγο θα εχουμε taxi drone ειδη εδω γερμανια υπαρχουν πειραματικα δυο ατομωνΣε λίγο καιρό και με ελικόπτερο θα κάνουμε λήψεις
Να το πάρεις καλέ μου φίλε αλλά το θέμα ειναι να εχεις που να το χρησιμοποιήσεις...Θα ειναι το επομενο που θα παρω
Eεεε πιστευω αν το ανακοικοινωσω εδω θα υπαρξει μεγαλη ανταποκριση χαχα θα κανω και νημα εδω dronsex...Να το πάρεις καλέ μου φίλε αλλά το θέμα ειναι να εχεις που να το χρησιμοποιήσεις...
Το ελπίζω και εγώ καλέ μου φίλε και να δούμε της επιτυχημένες προσπάθειες αυτών χα χα χα ...Eεεε πιστευω αν το ανακοικοινωσω εδω θα υπαρξει μεγαλη ανταποκριση χαχα
Θα βγει ο μιτς απ το baywatch σε λίγο!Και άλλη μία από το 1991
Οκ μύστηΈλεος άκου καρκίνος του στήθους από το τόπλες. Τρεις ώρες την ημέρα στον ήλιο, ακόμα και από την εφηβική ηλικία, μπορεί να μειώσουν έως 50% τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με νεότερες μελέτες. Η συστηματική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου ασκεί ισχυρή αντικαρκινική δράση, διεγείροντας την παραγωγή βιταμίνης D στο δέρμα. Οι ξένες που κάνουν τόπλες δεν είναι πορνίδια ξέρουν τον κανόνα ελεύθερα μέχρι 11 και με ένα μη χημικό αντηλιακό 15άρι μετά, η βιταμίνη D παράγεται μεταξύ 1Ο το πρωί και 3 το μεσημέρι στο ανθρώπινο σώμα.
Θα χει ψειρεςΓια μισή ώρα εξυνε το μουνί της
Για μισή ώρα εξυνε το μουνί της
Δεν εκτιμάς ότι έμεινε στις επάλξεις του καθήκοντος (δηλαδή φωτό) !!!Αυτη εξύνε το μουνι της κ εσύ τράβαγες φωτογραφιες το ξύσιμο ρε μαν ;
Έπρεπε να της το ξύσεις εσυ το μουνι ,με τη μπουΤσα σου
Ο μαν έχει ζωγραφίσει το παρασκήνιο τριγύρω τους. Κάνει έξτρα δουλειά, για τα άτομα με διάσπαση προσοχής. Δεν φοράνε όλοι οι ήρωες κάπα.Κάντε Zoom να ευχαριστηθείτε κωλάρες !!
Η περσινή ήταν σούπερ ντουπερ. Έπρεπε να την πληρώσουν περισσότερο για να μείνει .Ποιο αδύνατες φέτος..
Χαμός και φέτος στην μυκονοςςςςΚαλό Λιβάδι Μύκονος
Επιτέλους και ένας με καλύ ανάλυση! Στραβώθηκα να βλέπω pixels !!!Ποιο αδύνατες φέτος..