xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.916
- Πόντοι
- 1.056
Όχι καλέ μου φίλε(μορελιμ) γυναίκες έχει μόνο ......Εκεί στη Λεσβο έχει γ@μιολες.?
Όχι καλέ μου φίλε(μορελιμ) γυναίκες έχει μόνο ......Εκεί στη Λεσβο έχει γ@μιολες.?
βρε βρε την κυρία!Απο το 7ημερο στην Λεσβο κυρια φιλικου ζευγαριου σε ηλιοθεραπεια στον κηπο σε arbnb βιλα απο ψηλα η φωτο ανεβαινειμε την αδεια τους
Καλησπέρα στην Μύκονο με τα ωραία κωλαρακιαΜύκονος Φτελιά
Κωλάρα απίστευτη το μιλφάκι!Μιλφαρα άνω των 45.. Θεϊκό κωλι.. Εν τω μεταξύ μια ανεβάζω, δέκα περνάνε γύρω γυρω.. Πολύ κωλοτρυπιδι φέτος τα μαγιό..
Φίλε δεν είναι κατεβασμένες από το internet, απλά είναι φωτογραφίες από τα νιάτα μου, φωτογραφίες του 1991τυπε...καταβασμενες απο το ιντερνέτ βρισκουμε και εμεις να βαλουμε
Είναι φωτογραφίες από το 1991, από τα νιάτα μου, αλλά νομίζω ότι αξίζει να τις μοιραστώ μαζί σας.Απο που είναι αυτές; απο το Baywatch?
τύπε ηταν ωραιες εποχες τοτες , ανεμελιά αθωότητα κλπΕίναι φωτογραφίες από το 1991, από τα νιάτα μου,
Να καλησπερίσουμε τον τουρισμό!Εμφανίσιμη τουρίστρια, μαζί με την φίλη της, στην Μεγάλη Άμμο, στην Μύκονο, σήμερα το μεσημέρι.
τύπε ηταν ωραιες εποχες τοτες , ανεμελιά αθωότητα κλπ
Απο το 7ημερο στην Λεσβο κυρια φιλικου ζευγαριου σε ηλιοθεραπεια στον κηπο σε arbnb βιλα απο ψηλα η φωτο ανεβαινειμε την αδεια τους
Πραγματικά θεϊκό, έχει σώμα και στάση αρχαίας θεάς Αφροδίτης..
Άψογος πάντως για την λήψη και μόνο συγχαρητήριαΚαυλα η κυρια. Πως προέκυψε να σου δώσουν την άδεια..;
Είναι φωτογραφίες από το 1991, από τα νιάτα μου, αλλά νομίζω ότι αξίζει να τις μοιραστώ μαζί σας.
Άλλωστε οποία αναγνωρίσει τον εαυτό της, θα καμαρώνει, για το πώς ήταν, γιατί τώρα θα είναι.........
Φίλε εντουρε, κάλεσε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο τηλέφωνο 2132144800 και ζήτα την Αφρο.ξεροχυνω με αφροδιτη τυπε,εχουμε τηλεφωνο;
Με ντροουν την έβγαλεςΑπο το 7ημερο στην Λεσβο κυρια φιλικου ζευγαριου σε ηλιοθεραπεια στον κηπο σε arbnb βιλα απο ψηλα η φωτο ανεβαινειμε την αδεια τους
Μήπως είναι και ο καρκίνος του στήθους μια αιτία που δεν κάνουν τόπλεςΑν είναι πράγματι από το 1991, τότε μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο προκλητικά ήταν αυτά τα όλοσωμα μαγιό-κορδόνια. Και σκέψου πως όλες αυτές τώρα θα είναι 50+ θείτσες
Πάντως, θυμάμαι μέχρι και το 2005-2007 πόσα πολλά βυζάκια έβλεπα στη Ζάκυνθο. Μετά το 2010 έπεσαν πάρα πολύ τα ποσοστά των γυναικών που κάνουν topless.
Φαντάζομαι πως ο λόγος είναι ότι με όλα αυτά τα κινητά πλέον φοβούνται μην τις βγάλουν φώτο.