captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Να σου γαμίσω!!! Τορπιλάκατος η βυζαρογαμιόλα!
Να σου γαμίσω!!! Τορπιλάκατος η βυζαρογαμιόλα!
Αυτή είναι κωλαρα!!!!
Καλά μιλάμε για κωλαρα
Και εμεις τους εχουμε δει επιβεβαιωμενα καλο ζουμερο ωριμο σοβαρο καυλοmilf αλλα δεν μας καθησανΕπιβεβαιωμενο και εγω περσι τους ειδα αρκετες φορες στην παραλια
οντως..μεχρι κωλοτρυπιδα λαδωνει...Σόρυ για το κάγκελο, αλλά άπαιχτη μιλφαρα με στριγκαρα λαδωνοταν μέχρι και την κωλοτρυπα και δεν έχασα ευκαιρία αν και μακρυά..
υπερμουνοΝα σου γαμίσω!!! Τορπιλάκατος η βυζαρογαμιόλα!
Αχνοφανηκε και κωλοτρυπιδα μυστη gxamos !!! Πολύ δυνατή κωλαρα και φώτο , είσαι μέγας μυστης !!!GXAMOS= ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!
Ρε λαμογια τι να σας κανουν στην κυρια αρεσουν οι εγκεφαλικοι τυποι εσας στον εγκεφαλο σας υπαρχουν μονο παϊδακια του μυθουΚαι εμεις τους εχουμε δει επιβεβαιωμενα καλο ζουμερο ωριμο σοβαρο καυλοmilf αλλα δεν μας καθησαν
Σε ευχαριστώ! Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα...!!Αχνοφανηκε και κωλοτρυπιδα μυστη gxamos !!! Πολύ δυνατή κωλαρα και φώτο , είσαι μέγας μυστης !!
Εεεεε... νομιζω οτι ειναι οι ιδιοι που ποσταρουν. Απ τις φωτο τουλαχιστονΡε λαμογια τι να σας κανουν στην κυρια αρεσουν οι εγκεφαλικοι τυποι εσας στον εγκεφαλο σας υπαρχουν μονο παϊδακια του μυθου
ΚΩΛΑΡΑ,.Πάμε λίγο ... η γυναίκα μου !!! Καλημέρα
real kolara !!!Πάμε λίγο ... η γυναίκα μου !!! Καλημέρα
Αααα κάγκελο ήταν ? άλλο νόμισαΣόρυ για το κάγκελο, αλλά άπαιχτη μιλφαρα με στριγκαρα λαδωνοταν μέχρι και την κωλοτρυπα και δεν έχασα ευκαιρία αν και μακρυά..
Έτσι τύπε, βάζε και την υπογραφή σου πάνω στους κώλους ώστε αν γίνει καμιά μαλακία να πάρεις τα "εύσημα"...