kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.579
- Πόντοι
- 3.506
Από ίνσταγκραμ είναι η φωτογραφία αλλά είναι σε Ελληνική θάλασσα και μας κέρασε κωλοτρυπίδα!!!
Φαίνεται καθαρά...
Ο ΚΟΛΟΣ-σος της Ρόδου...
Από ίνσταγκραμ είναι η φωτογραφία αλλά είναι σε Ελληνική θάλασσα και μας κέρασε κωλοτρυπίδα!!!
Αυτά χάνω που δεν έχω Instagram?Από ίνσταγκραμ είναι η φωτογραφία αλλά είναι σε Ελληνική θάλασσα και μας κέρασε κωλοτρυπίδα!!!
Κι άλλα πολλά αν ακολουθείς τα σωστά προφίλΑυτά χάνω που δεν έχω Instagram?
Είμαι του Twitter φίλος που δεν έχει περιορισμούς τέτοιας φύσης.Κι άλλα πολλά αν ακολουθείς τα σωστά προφίλ
Και να την σκισεις, να την χυσεις στον κώλο.Να την πιασεις απο την κοτσιδα και..... ......
Και να την σκισεις, να την χυσεις στον κώλο.
Και να την σκισεις, να την χυσεις στον κ
Ετσι πρεπει.. ηταν κορμαραΚαι να την σκισεις, να την χυσεις στον κώλο.
Όμορφο κώλο γάμος φιλαράκι!! ΜπράβοΗ δικιά μου στην παραλία
Αυτή η έντονα δουλεμένη τρυπάρα, ανήκει σε επαγγελματία του χώρου...Κι άλλα πολλά αν ακολουθείς τα σωστά προφίλ
Φαίνεται καθαρά...
Ο ΚΟΛΟΣ-σος της Ρόδου...
Αχ ρε ξεκωλιαρες
Αφου ειστε μονοι πες την να βγαλει το μαγιο.........Σε ολοκληρη την παραλια εγω κ αυτη…Αυτο π όφειλα να κανω ηταν να μοιραστώ μαζι σας το σκηνικο
Μπα!Αφου ειστε μονοι πες την να βγαλει το μαγιο.........
Δηλαδή δεν της έκανες καμάκι να γίνει γνωριμία....και γιατί δεν το έκανες ?έχω απορία ... φυσικά εάν θες λες !!!!!Μπα!
Δεν λεω τιποτα σε καμμια τυπε μου!Απολαμβανω θαλασσα,κωλαρακια και μπουντοτκομ
Γιατι εχω κανει αρκετο καμάκι για τα δεδομενα μου,στη ζωη μου.Δηλαδή δεν της έκανες καμάκι να γίνει γνωριμία....και γιατί δεν το έκανες ?έχω απορία ... φυσικά εάν θες λες !!!!!
Σε όλα οκ εσύ είπες ότι είσαστε μόνοι σας τα άλλα δεδομένα δεν τα ξέρουμε...και θα πω κάτι από την δικιά μου φιλοσοφία επειδή σέβομαι τον εαυτό μου το πρώτο που θα έκανα είναι καμάκι ... τουλάχιστον να ξέρω όχι να έχω την απορία αυτα...απο εμέναΓιατι εχω κανει αρκετο καμάκι για τα δεδομενα μου,στη ζωη μου.
Επισης ποτε δεν «ορμάω» με το που δω κοπελα,για καμάκι,σεβόμενος πρωτα τον εαυτο μου,υστερα τον «χωρο» της και τρίτον προσπαθωντας να «κοψω» κινηση,μιας π μπορει να ειναι δεσμευμένη ή παντρεμένη κ πανω,που μπορει Απλα να πηγε μονη να αδράξει την στιγμη.
Σε πολλες περιπτωσεις ισχυει το τελευταιο μιας π ο γκόμενος μπορει να βρισκεται καπου αλλου κ να ερχεται αργοτερα παραλια.
Σωστο σε βρισκω,εγω δεν εχω πια τετοιες αποριεςΣε όλα οκ εσύ είπες ότι είσαστε μόνοι σας τα άλλα δεδομένα δεν τα ξέρουμε...και θα πω κάτι από την δικιά μου φιλοσοφία επειδή σέβομαι τον εαυτό μου το πρώτο που θα έκανα είναι καμάκι ... τουλάχιστον να ξέρω όχι να έχω την απορία αυτα...απο εμένα