giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 2.306
Ωωω!! Γνωστό το μωρό?? Που το βρίσκουμεΓιαυτό επιλέγουμε call girls ... με ωραίο κώλο και πατουσάκια.
![]()
Ωωω!! Γνωστό το μωρό?? Που το βρίσκουμεΓιαυτό επιλέγουμε call girls ... με ωραίο κώλο και πατουσάκια.
![]()
Ποια η κυρία αν επιτρέπεται;Γιαυτό επιλέγουμε call girls ... με ωραίο κώλο και πατουσάκια.
![]()
Ένα τέτοιο ακριβώς έψαχναΩωω!! Γνωστό το μωρό?? Που το βρίσκουμε
+ κυτταρίτιδα χαχαχαΠάντως, κρίνοντας απο τη διαφορά ύψους, έδαφος - κώλος, προκύπτει σαφώς ότι άπαντες είναι ελληνικοί κώλοι..
![]()
Kακό είναι να αναδεικνύεται ο πλούτος του διαδικτύου;Μπραβο ψαξτε στο ιντερνετ να βρειτε κανα κωλο να ανεβασετε, να παρετε τα συχαρικια.
Άκυρο είναι να το κάνουν εδώ ναι ….Kακό είναι να αναδεικνύεται ο πλούτος του διαδικτύου;
Δεν έχεις άδικο, αλλά είναι ωραίος κώλος.Άκυρο είναι να το κάνουν εδώ ναι ….![]()
Η δεξιά που είναι η γυναίκα σου μουναραΠοια λετε καλυτερη?![]()
Εμένα μου αρέσουν τέτοιες. Αχλάδες δεν μου αρέσουν .Αντρογυναικες..
Πλαταρες, κωλος ανυπαρκτος και μεση ιση με τον κωλο..
Μερικες φορες αναρωτιεμαι με τα γουστα σας..(προβλημα σας βεβαια)![]()
εξω πουστη κι ασχημε.......Σε λίγο καιρό μπορεί να βλέπουμε μόνο σιλικονάτους κώλους.
Ο "δικός" μας ο Κανέλλος, με μερικά κιλά σιλικόνη έφτιαξε κώλο όχι αεροδρόμιο αλλά κοσμοδρόμιο...
![]()
![]()
Αν τις κάνει και μαζί σου σωραιος..Νυχού από τον Κορυδαλλό που κάνει διακοπές με τα λεφτά του sugar daddy
ΚωλαροςΜιλφοκωλος![]()
![]()